Staatscensuur slaat weer toe ofwel Asscher lult weer uit zijn linkse nek

Screenshot_86

(Door: Peter Rissing)

Bovenstaand brokje tekst trof ik vanochtend op de beeldbuis aan en ik verslikte mij in mijn ochtendthee. Lodewijk Asscher, onze minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en onze vicepremier, schrok van de waarheid en wil die veranderen, las ik uit het bericht. Wat speelt er? In november 2014 kwam het onderzoek Nederlandse moslimjongeren en de Arabische Lente van onderzoeksbureau Motivaction ter wereld. Hieruit bleek o.m. dat van de jonge Turkse ‘Nederlanders’:

– 85% de gewapende strijd in Syrië tegen de regering van Assad goedkeurt,
– 74% het uitroepen van het kalifaat door ISIS afkeurt,
– 70% de recente militaire interventie van de VS in Irak tegen ISIS afkeurt,
– 87% de Jihad-strijd van ISIS voor verandering in dat gebied goedkeurt,
– 73% de toename van Jihad-strijd in de Arabische gebieden goedkeurt,
– 80% het geweld van moslims tegen anders- of niet gelovigen goedkeurt.

Nogal overtuigende cijfers. Klip en klaar toont dit aan dat Turkse cultuur maakt dat, ook nog bij de 2e en 3e generatie Turken in Nederland, het woord van de meer dan 1000 jaar oude en wrede koran nog letterlijk nageleefd wordt. En dat ISIS onder de jonge Turken in Nederland op brede steun kan rekenen.

Screenshot_85

Alleen blijkt uit de cijfers dat jonge Turken het met de door ISIS gekozen staatsvorm – het kalifaat- niet eens zijn. In hoeverre dit met de verschillen tussen de Turkse soennitisch- alavitische islam en de meer salafistisch georiënteerde ISIS te maken kan hebben, wordt uit het rapport niet duidelijk. Wel grijpt Asscher deze (schijnbare) discrepantie aan om te stellen dat de onderzoeksmethode van Motivaction niet deugt, omdat de woorden ‘kalifaat’ en ‘Jihadist’ niet goed zouden zijn uitgelegd. Welnu, de islam staat bol van contradicties, spraakverwarringen en andere onduidelijkheden. Dus dat voor een moslim het woord ‘kalifaat’ (betekent dat nu een islamitisch land of totale islamitische wereldoverheersing?) onduidelijk is, zou ik mij kunnen voorstellen. Maar dat een jonge Turk in Nederland niet zou begrijpen wat Jihad (binnen de context zoals ISIS die toepast!) betekent, is natuurlijk baarlijke onzin. Dit alleen al gezien de vele nieuwsberichten en videootjes over de ISIS-Jihad-praktijken die op internet circuleren. Zo dom zijn de jonge Turkse ‘Nederlanders’ niet!

Maar stel, en ik neem het ruim, dat de cijfers uit het rapport bijgesteld zouden (moeten) worden, dan blijft nog zeker staan dat 50% van onze jonge Turkse landgenoten een duidelijke mening over ISIS is toegedaan. De mening namelijk dat de islamitische heilige oorlog van ISIS en ook de toename daarvan, inclusief het gruwelijke geweld tegen anders- of niet gelovigen, een goede zaak is!

Screenshot_82

Door de ruchtbaarheid die aan dit onderzoek is gegeven, zal voorlopig geen objectief vergelijkbaar onderzoek meer mogelijk zijn. Ook blijkt dat moslims in Nederland nauwelijks nog willen deelnemen aan zulke surveys of onderzoeken. Dus zal Asscher het met deze cijfers moeten doen.

Don’t shoot the messenger, meneer Asscher. Al hebben sommige moslims daar geen weet van, het is veel erger gesteld met de sympathie voor ISIS bij vele andere moslims dan je wilt geloven. Het is dus tijd Nederland actief te de-islamiseren. Maar ja, daar zul jij je niet voor inzetten, want door berichtjes als hierboven te laten verspreiden, probeer je natuurlijk toch een stuk van de PvdA-achterban terug te winnen. Ten koste van . . . . .

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Staatscensuur slaat weer toe ofwel Asscher lult weer uit zijn linkse nek

 1. win zegt:

  een echt kind van zijn (over)grootvader.
  bij ons thuis mocht de naam asscher niet uitgesproken worden.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Je kunt natuurlijk net zolang onderzoeken laten doen, door allerlei bureaus, tótdat de uitkomst jou bevalt. En daarmee veeg je alle voorgaande onderzoeken van tafel. Dat lijkt me een vorm van manipulatie.
  Als een uitkomst op je rekenmachine jou niet bevalt, koop je dus ook gewoon een andere, want je vertrouwt je rekenmachine niet meer.
  Asscher WIL geen negatieve berichten over moslimjongeren onder ogen krijgen. Hij wil ons in slaap sussen met de woorden: “het valt allemaal erg mee”!
  Meneer Asscher moet de schellen eens van zijn ogen, en de oordoppen eens uit de oren halen.
  Dan zal hij écht ‘geschokt’ zijn!

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, hij ligt in de handen van de Nederlandse bevolking, of hij mag blijven beschadigen of hij wordt begeleid naar een slachthuis waar ze onverdoofd het kopje afsnijden, een echte vriendendienst.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Asscher weet allang welk vlees hij in de kuip heeft.
   Maar een echte dhimmy maakt zich meer zorgen om zijn stemvee dan om zijn ethische minderwaardigheid.

   Like

 3. Wauso zegt:

  Dat Asscher, iemand met een Joodse achtergrond zijn zelf ontwikkelde leugens wil geloven toont aan dat LinksKnechten een psychisch neurotische leugen ziekte hebben die kennelijk niet te genezen is !

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tja, Asscher, Job Cohen, Esther Voet, Evelien Gans…….
  Je snapt niet goed, wat Links zo langzamerhand nog tegen Joden heeft, want alle prominente Joden lullen úiterst gewillig met ze méé……..
  Je gaat je afvragen, wat Freud -zelf tenslotte Joods- voor dit verschijnsel voor verklaring zou hebben gehad:
  ‘Stockholm syndroom’ is wel wat èrg gemakkelijk…….

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler zegt: Tja, Asscher, Job Cohen, Esther Voet, Evelien Gans…….Je snapt niet goed, wat Links zo langzamerhand nog tegen Joden heeft, want alle prominente Joden lullen úiterst gewillig met ze méé……..

   Dat noemen ze een Joodse overdrijving, beste Theresa.

   Like

 5. Scheerzeep NU zegt:

  O Moslims, als wij er niet waren wie belet u dan te doen wat u graag wilt?

  Like

 6. Jean zegt:

  Turkse ‘Nederlanders’ ?
  Ken ik niet, ik ken wel Nederlanders.
  Ik ken Turken, Marokkanen of negers om maar even de gevaarlijksten te noemen die rondlopen met een Nederlands papiertje wat ze eigenlijk feitelijk nooit zouden mogen hebben.
  Vlaanderen zit met hetzelfde probleem, groot probleem, als we nu starten met het afnemen van dat papiertje dan zijn er al veeeeeeel problemen “verleden tijd”.

  Like

  • BertG. zegt:

   Volgens mij zijn ze in Belgie nog veel gekker.
   Zoek maar eens op, Artikel 71: onweerstaanbare drang. Is goed voor vrijspraak.
   Ik had er een link over geplaatst maar ik blijf niet aan de gang als niemand ze leest.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik had de link gelezen… en ik moest denken dat die rechter ’n moslim vonniste die nodig naar de wc moest en het daarom maar in de paraplubak deed.

    Like

 7. koddebeier zegt:

  Wat een triest achterbaks mannetje die Asscher, BAH !!!

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Juist die 2e en 3e generatie:die zijn het ergst!En natuurlijk past dit niet in Asscher’s straatje!Man,kijk toch eens om je heen;dan kun je toch niet meer ontkennen?

  Like

 9. Wauso zegt:

  Zou dit de wraak zijn van kleinzoon Lodewijk Asscher, die de vernedering van zijn grootvader door de Joden niet heeft kunnen verkroppen ! P.S. Grootvader gaf gratis treinkaartjes 70 jaar geleden.

  Like

  • Driek zegt:

   Wauso zegt: Grootvader gaf gratis treinkaartjes 70 jaar geleden.

   Nee, de Joden moesten zelf de reis naar Westerbork betalen. En laat die grootvader nou maar eens met rust. Dat weten we nu wel. Die man is nooit vernederd door de Joden. Ik heb die geschiedenis hier al verscheidene keren uiteengezet. Ik blijf niet aan de gang. Dan moet u maar beter opletten.
   U kunt de hele geschiedenis van de Joodse Raad lezen in het boek van Hans Knoop: De Joodsche Raad. Het drama van Abraham Asscher en David Cohen.

   Like

 10. mijn-idee zegt:

  Tsjaa verander de formulering, de vraagstelling, manipuleer een beetje in de richting die je graag ziet, en voila over een paar weken lezen we een bijzonder positief onderzoekje ( zoals de hele wetenschap werkt) .
  Om dit soort dingen veeg ik altijd mijn achterwerk af met het papier van de onderzoeken…
  Als het je niet uitkomt gooi je er gewoon weer een poet met geld tegenaan, net zolang tot je ermee voor de dag kunt komen, als Asscher zijnde dan.
  De ‘gewone’ Nederlander heeft zoveel geld en zoveel onderzoeken niet nodig.
  Kijk, luister…gewoon op straat, in de buurt en je weet genoeg…..wij dan.

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  Die jongeren weten dondersgoed wat ZIJ ermee bedoelen, dus niet kletsen ASS. Knuffelen doe je maar met je vrouw ………..

  Rekening houden met ‘ politiekcorrecte opvattingen’ in deze is hetzelfde als islamiseren en dat is comform Sharia, Mister ASS……..

  http://dutch-j.simple-dictionary.com/definitions/?word=jihadism
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Kalifaat

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Ach, het is allemaal nog al duidelijk. Deze man is gewoon gegijzeld door zichzelf net als zijn foute grootvader. Op ’n gegeven moment belanden dit soort mensen in een situatie die ze niet willen maar toch niet kunnen ontvluchten… En dan gijzelen ze zichzelf maar.
  Meestal eindigt zoiets heel erg ongelukkig… en hij weet dat want hij kijkt altijd zo treurig…

  Like

 13. Pingback: Moslimbroederschap actief in Nederland | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s