VIDEO´S: Demonstratie van Britain First tegen de islamisering van Luton (27-06-2015)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Counterjihad, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO´S: Demonstratie van Britain First tegen de islamisering van Luton (27-06-2015)

 1. lucky bee zegt:

  Ik wil de Britten graag gartulieren; maar ik denk ze moeten eerst de Commonwealth vaarwel zeggen voor dat ze vieren kunnen, kijk maar de vluchtelingen uit Syrie en Iraq, ze willen allemaal Gr. Brittanie berijken; niet voor niets.

  Like

  • dendieje zegt:

   Deze is herblogd op>>> https://nl4nl.wordpress.com/2015/07/02/videos-demonstratie-van-britain-first-tegen-de-islamisering-van-luton-27-06-2015/
   Je/we moeten de Britten niet feliciteren maar met ontzag naar de filmpjes kijken en onszelf diep schamen. Ja, echt diep diep schamen. Want wij hebben het lef niet om zo de straat op te gaan. De Britten gaan de straat op tegen de bezuinigingen, tegen de islam. En wat doen wij Nederlanders??? Nou, vul dit zelf maar in. Laatste onderzoek wijst dat 80% Turkse jongeren, dus Marokkaanse jongeren nog niet meegerekend, de IS steunt. Weeg dat af tegen 5% van de Nederlanders die de islam als een bedreiging voor Nederland zien en hier iets tegen willen doen. Of moeten wij een commissie oprichten om het probleem te analyseren, daarna een werkgroep opzetten om een strategie uit te stippelen, om dan een analyse te maken welke geschikte mensen moeten worden aangetrokken om het verzet te gaan leiden. Als dat gebeurd is, zal er een survey gedaan worden om te zien hoeveel mensen bereid zijn om zich aan te sluiten bij het verzet. Daarna zal er een schifting plaatsvinden tussen mensen die alleen willen praten en mensen die daadwerkelijk handen uit de mouwen willen steken, indien nodig.
   Intussen is het jaar 2025 bereikt en liggen we allemaal met onze reet omhoog te bidden. Diegene die dat weigerde, hebben een mooie begrafenis gekregen.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wat fantastisch! Dank je, Republikein!
  (Had je mijn verzuchting in mijn comment aan Luchtpint, gisteren, soms ergens -ik weet niet eens meer precies, waar- gelezen? Als dat zo mocht zijn: Hartstikke attent van je!
  En de kopstukken waren erbij! De politie heeft ze de toegang tot Luton niet kunnen ontzeggen! (Was ook wel de limit geweest.)
  Is het niet indrukwekkend? Geweldig allemaal!

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Krijg er gewoon kippenvel van dat is een land met ballen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Neenee: Dat is een VOLKSDEEL met ballen. Dat is niet hetzelfde!
   DEZE mensen zijn goed bezig. Maar overigens stíkt het in GB nog steeds van de goedmenschen, die Choudary doodgemoedereerd zijn haatmarsen laten organiseren en die de enige politicus die van hetzelfde kaliber is als Geert, Paul Weston, geen schijn van kans geven!
   Dít is schitterend, maar dat mag ook wel: Anderzijds is de situatie daar niet zo rooskleurig!

   Like

 4. fransdewit zegt:

  Die durven tenminste, laten zich niet overrulen net zo als die slappe hap hier. Waar zijn de patriotten van Nederland? Een roze zaterdag in Amsterdam dat kan wel en wordt getolereerd waarom een gewone demonstratie niet ? De politie in Den Haag is ook gewoon veels te hard, zeker ook voor eigen volk.

  Like

 5. Seculiere Turk/Vlaming zegt:

  Dit is dan een filmpje tegen de islamisering in Turkije.

  Like

 6. Seculiere Turk/Vlaming zegt:

  Ataturk’s meest bekende speech (Engelse ondertitelingen), maar helaas…Veel te vroeg gestorven om Turkije effectief te vormen naar zijn idee.

  Like

 7. Seculiere Turk/Vlaming zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s