Gilles de Kerchove, Europees anti-terreur-coördinator: “Taqiyya! Die Mörder sind unter uns!”

Screenshot_106

Seifeddine Rezgui: geen baard, wel breakdance, voetbal en een bloedbad

(Door: Martien Pennings)

Onder de kop “Takiyya: heilige deugd der hypocrisie” wordt in de Vlaamse “Standaard” (betaalmuur) Europees anti-terreur-coördinator Gilles de Kerchove geïnterviewd. Volgens hem gebruiken moslim-terroristen “op grote schaal” taqiyya. In de islam is taqiyya het beginsel dat je ongelovigen mag en soms zelfs moet voorliegen als dat voordeel voor de islam oplevert.

 Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Islam, Taqiyya, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Gilles de Kerchove, Europees anti-terreur-coördinator: “Taqiyya! Die Mörder sind unter uns!”

 1. Thoth zegt:

  (..)Veel westerse Syriëstrijders blijven onder de radar tot ze ineens een aanslag plegen. Seifeddine Rezgui die in Tunesië op het strand van Sousse een bloedbad aanrichtte (39 doden) had geen baard en was voor de buitenwereld iemand die van breakdance en voetbal hield.

  Dat hebben ze allemaal.,,, b.v. degene die de WTC vernietigd hebben en 3000 doden op hun geweten hebben. Degene die in Londen de metro en een bus hebben opgeblazen. Degene die een aanslag pleegde op de treinen in Madrid, etc. Nu moeten we nog alleen nog wachten dat ze in Nederland iets gaan doen. Waarschijnlijk gaan de dan ook de moslims een tagiyya invoeren. Ze vinden het dan ‘ v e r s c h r i k k e l i jk ‘ wat de deze beesten hebben uitgevoerd, ahum,het waren geen moslims en ze hebben er niets mee te maken…

  Like

 2. PICA2904 zegt:

  Ter informatie : “De standaard” is geen Vlaamse maar een Belgische krant die toevallig in het Nederlands publiceert. Door Vlamingen ook wel “de schandaard” genoemd. Overigens : de vorige hoofdredacteur is zo lynx als de pest : peter vandermeersch, nu hoofdredacteur van nrc, en regelmatig opgevoerd door even lynxe npo-zenders.
  De Groeten uit Vlaanderen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja Pica, ik weet dit allemaal. De Standaard (de vroeger zo uitstekende krant), is nu verworden tot ’n ordinair boulevardblad. Een linkse hoer!
   En die klootzak-hoofdredacteur die zich in de NRC heeft genesteld, heeft dit toch al linksige blad definitief de nek omgedraaid. Allemaal voor de poen!

   Like

 3. oud-marinier zegt:

  Nou ja zeg ….. en dat wisten de heren anti-terreur instituties en politici nog niet ? Tjonge jonge ….zijn wel erg langzaam . De meeste mensen , die ook maar even de moeite nemen om enige kennis van de islam op te doen , krijgen dit toch als 1 van de eerste dingen te weten. Misschien intern communicatie foutje bij de betreffende “inlichtingen-diensten” en anti-terreur diensten.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  “Hij vertelt dat taqiyya oorspronkelijk een sjiitisch concept is…”

  Zever. Het staat in de Koran 3:28 “Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen boven de gelovigen – en wie dat doet heeft geen deel aan God, tenzij gij u zorgvuldig voor hen hoedt. En God waarschuwt u voor Hemzelf en tot God zullen allen weerkeren.”

  Het is interessant om te zien dat de Koran zelf de voorwaarden stipuleert waaronder gelogen mag worden tegen niet-gelovers. De grap van heel dit verhaal is dat sjiieten nu net dit vers zelf hebben gebruikt rechtstreeks uit de Koran om hun eigen positie als minderheid in de Islam te vrijwaren. De ironie daarvan is dat sjiieten zichzelf beschouwen als moreel superieure moslims tov de soennieten. Het is nu net daarom dat soennieten vaak het concept toeschrijven “als een uitvinding van de sjiieten zelf”, omdat ze het idee niet kunnen verdragen dat die het Koranische concept tegen hen gaan gebruiken, waarmee sjiieten eigenlijk impliceren dat in hun ogen de soennieten in feite de ongelovigen zijn.

  Dat dat gewoon in de Koran staat, wil men in het Westen niet toegeven, want dan zouden we hier moeten gaan toegeven dat alle moslims dat tegen alle niet-moslims gebruiken !! Trouwens, hoeveel Salafisten zouden op grond van datzelfde Koranisch concept zich niet hebben voorgedaan als sjiieten om bijvoorbeeld een controlepost van het leger in Iraq te doen ontploffen met een zelfmoordaanslag of op die manier sjiietische moskeeën op te blazen met iedereen die op dat moment naar de dienst gaat ?

  Dus: de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet !

  zie ook:

  http://www.jihadwatch.org/2011/02/taqiyya-about-taqiyya-from-muslim-group-at-cpac

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou, in dat geval is het eenvoudig vast te stellen, welk criterium je moet aanhouden om iemand nooit te vertrouwen:
  Als hij m o s l i m is, op welke manier dan ook, moet het rode lampje gaan branden. (wísten we immers al.)
  Overigens kan het aan mij liggen óf is die Rezgui niet fotogeniek, maar eerlijk gezegd bezorgt die kop mij ook zónder baard al de kouwe rillingen: Hij heeft wel iets van een weerwolf, vind ik.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  “De takiyya wordt in ultra-extremistische kringen misbruikt om in stilte

  Beter was het (en meer naar waarheid) deze zin te formuleren als:

  De Takiyya wordt in ultra-extremistische kringen “”gebruikt”” om in stilte…….

  Je kunt het gebruik van dit concept geen misbruik noemen als het gebruikt wordt voor een doel waarvoor het ooit ontwikkeld werd. Namelijk het misleiden van alle niet moslims.

  In extremistische en geloof me ook in niet extremistisch islamitische kringen is dit van oorsprong sjiitisch concept algemeen goed geworden. Geen enkele overheidsadviseur van islamitische origine die zich ook belijdend moslim noemt is op grond van het fenomeen takiyya te vertrouwen. Moslims die geen takiyya gebruiken of in hun hart afwijzen zijn strikt genomen geen moslim meer. Helaas kun je dat nooit aan hun gezicht aflezen. Helemaal zeker weet je het pas als de pick-ups van de jihadisten over de Coolsingel en de Kalverstraat rijden. Hoe dat zo’n beetje gaat uitzien hebben we van de week kunnen zien in de schilders wijk. De gematigde moslim (bestaat hij wel?) zal nooit iets ondernemen dat de groei van de islam in Europa in de weg zal staan. Integendeel. Het oefenen van terreur is altijd een vast gebruik geweest op de route die gaat naar vestiging of hervestiging van de islam als dominerende factor in een samenleving. Op de route naar vestiging van de islam als dominerende factor in de Nederlandse samenleving zijn al vele kilometers onbelemmerd afgelegd en aan de horizon zie we al de contouren van mini kalifaten (no go zones) her en der ontstaan. Rest straks alleen nog dat ze aan elkaar gaan groeien.

  Like

  • Driek zegt:

   guusvelraeds zegt: …en aan de horizon zie we al de contouren van mini kalifaten (no go zones) her en der ontstaan. Rest straks alleen nog dat ze aan elkaar gaan groeien.

   Nog even, en wij worden verslagen en verdreven van ons erfgoed, bloedend kunnen wij dan het slagveld overzien. Het vergaat ons dan precies als in al die andere islamitische landen, chaos en armoe en geweld. En onze regeringsleiders, en onze koninklijke lieden, die verpozen zich dan ergens op een zonnig eiland waar de islam ten strengste is verboden.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Alwaar ik hoop dat ze aan de pestpokken kreperen,langzaam maar zeker!

    Like

   • hendrikush zegt:

    Het is nog niet zo lang geleden dat slachtoffers met geweld in ghetto’s werden opgesloten. Nu doen ze het vrijwillig.

    Like

 7. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De telegraaf:

  ‘Boko Haram slacht bijna 150 mensen af’

  MAIDUGURI –
  Vermoedelijke strijders van de terreurbeweging Boko Haram hebben bij twee aanslagen in het noorden van Nigeria bijna 150 mensen afgeslacht. Dat hebben getuigen gezegd tegen de Nigeriaanse krant Vanguard. Bij een aanval op de plaats Kukawa in het noordoosten van Nigeria doodden de terroristen woensdagavond 97 mensen in huizen en moskeeën. In een ander dorp werden 48 moslims doodgeschoten en raakten elf mensen gewond.
  De aanvallen waren gericht op moslims die na zonsondergang aan de maaltijd wilden gaan, zoals tijdens de ramadan gebruikelijk is.

  Er er gaat nu geen dag meer voorbij zonder islamitisch geweld. Het is mij een volkomen raadsel dat onze bewindslieden daar nog steeds verzachtende argumenten voor kunnen aanvoeren. Het is werkelijk bij de beesten af. Moslims die elkaar afslachten en moslims die christenen afslachten, er blijft van de wereld niks over als dat schorem zo doorgaat. Je moet toch van goede huize komen om al deze ellende recht te praten. Maar ja, dat heeft niks met de islam te maken, lees je dan. Zijn we nou werkelijk zo stom dat we ons een oor laten aannaaien?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Nee joh,komt door de warmte!Zegt van Aartsen!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Van Aartsen weet zelf niet wat ie de ruimte inslingert . ( Komt door de warmte )

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, pas dàn op je tellen: Met ca. 1.000.000 moslims in Nederland hebben we dus in deze dagen toenemende kans om te worden afgeslacht, allemaal vanwege de warmte!
    Je snapt niet, hoe zo ’n vent ermee áán durft te komen!

    Like

 8. PICA2904 zegt:

  Bij de soennieten wordt taqiyya ” muda’rat” genoemd maar het resultaat naar de ongelovige honden toe is hetzelfde natuurlijk.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat wij in het Westen langzamerhand weten dat Moslims van hun religie uit liegen mogen, tegenover de vijanden van Allah.

  Like

 10. win zegt:

  geachte heer pennings,

  heeft u gisteren overdag ook de laatste aflevering gezien van “Om de Oude Wereldzee” door George Harinck? (bij z,n staartje pakken, boven de mond hangen en het bovenste deel als eerste afbijten).
  ik hoop dat uw hart nog heel is. het mijne had het zwaar te verduren.

  het was verdorie een pure een oproep tot dawah.
  ik hoop echt dat u over deze uitzending uw gedachten laat gaan en het haarfijn fileert.

  ik plaats uw eventuele stuk meteen op mijn facebook-pagina,

  vol verwachting en hartelijke groet,
  win

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s