Jozias van Aartsen: “De Koran een beetje kennende . . . . . .”

Screenshot_105

Van Aartsen maakt op zijn persconferentie het gebaar van de fijne koekenbakker

(Door: Martien Pennings)

Jozias van Aartsen is die burgemeester die verklaarde dat er géén grenzen overschreden waren toen haatbaarden met IS-vlaggen in Den Haag openlijk riepen “dood aan de Joden ”.

Op een persconferentie – hier bij GeenStijl pratende beelden – verklaarde deze zelfde wijze burgervader de rellen in de schilderswijk met de volgende woorden:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Dhimmitude. Bookmark de permalink .

19 reacties op Jozias van Aartsen: “De Koran een beetje kennende . . . . . .”

 1. Marlies zegt:

  Laffe VVD-hond.

  Like

  • Jean zegt:

   Marlies, honden kunnen lief zijn maar die lafaard is een vuile rioolrat, ik snap niet dat de Hagenaren die lafaard nog niet de straat hebben opgeflikkerd in zijn onderbroek tussen zijn islamvriendjes zodat hij de ram-madam echt kan beleven en ondergaan.

   Like

 2. Is het de hitte? Zit er iets door het drinkwater? Wat is er toch aan de hand hier in Nederland?
  “De Koran een beetje kennende . . . . . .”

  Het aantal verwarde mensen wat gewoon vrij rondloopt stijgt met de dag.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Gaat-ie nou ook nog pretenderen, de koran “een beetje te kennen?”
  Je moet het gore lef maar hebben! Enfin…..
  In dat geval mag-ie inderdaad uitleggen, hóe deze golf van geweld te verklaren, als de koran geweld dan zou verbieden.
  Kàn-ie dus niet: Hij blijft steken in : “Het is warm en het is ramadan….”
  Maar als dat de oorzaken zouden zijn, zou hèm, als burgervader, maar één ding te doen staan en dat is: Alle moslims de stad uitdonderen, omdat anders het risico elk jaar weer veel te groot is!
  En zolang hij zelf die conclusie niet trekt, doet hij er beter aan om helemáál zijn bek te houden, daar je aan dit slappe geouwehoer al helemaal niets hebt!
  Jozias, de risée. Accepteer zo ’n post dan niet, als je er mentaal niet tegen opgewassen bent!

  Like

  • Driek zegt:

   Ik lees zojuist op PowNed:

   Ondanks dat de politie vannacht zo’n honderd arrestaties (klik) moest verrichten, zegt burgervader Jozias van Aartsen (VVD) dat hij trots is op de Schilderswijkers.

   “Ik ben trots op al die Schilderswijkers die samen met de politie hun wijk hebben teruggeëist van de relschoppers die de wijk hadden gekaapt”, zo zei Van Aartsen vanmorgen in het NOS Radio 1 Journaal.

   “We hebben een goed netwerk in de wijk met zo’n honderd tot tweehonderd jongeren en buurtvaders. Die hebben, geflankeerd door politieagenten, echt fantastisch werk geleverd.”

   De VVD’er is tevreden met het door hem ingevoerde samenscholingsverbod. “Die effectieve maatregel heeft ook goed gewerkt. Daarnaast hebben we een scooterverbod ingesteld. Ik hoop dat die maatregelen de komende dagen voor een rustiger beeld in de Schilderswijk zorgen.”

   Die man is werkelijk niet tot inzicht te brengen, ik vind die uitspraak: “We hebben een goed netwerk in de wijk met zo’n honderd tot tweehonderd jongeren en buurtvaders. Die hebben, geflankeerd door politieagenten, echt fantastisch werk geleverd.”

   Kijk, als je zoiets zegt, dan ben je geen burgemeester van een stad, dan deug je niet voor dat ambt. Die man moet zich doodschamen, evenals onze bewindslieden. Maar die zijn de schaamte allang voorbij.

   Like

 4. Driek zegt:

  Die burgemeester Jozias Aartsen is een bangebroek. Deze man moet straks, als de tijd daar is, en wij die mohammedanen, naar ik hoop, eruit geflikkerd hebben, als eerste worden opgesloten in een donkere cel. Voorgoed. Ik ben weer eens verbijsterd. ‘De koran een beetje kennende’, zegt de burgemeester van Den Haag. Nou ik heb waarschijnlijk een andere koran gelezen, en die belooft niet veel goeds, want daarin staat precies geschreven wat die mohammedanen met ons van plan zijn. En dat is niet best. Gelukkig zal ik dat niet meer meemaken.
  Maar ik kan nu wel iedere dag verbijsterd zijn en in toorn ontsteken, het helpt toch geen pest, want de tirannie van die islamieten gaat door. En ik zie er steeds meer verschijnen. Hoofddoeken, witte mutsjes, ach, laat ik maar ophouden. Dit land is met lieden als Jozias van Aartsen reddeloos verloren. Die man is gewoon erg dom. Eén van de weinig verstandige mensen die we nog hadden, Prof. Dr. Bob Smalhout is van ons heengegaan. Wij zullen hem missen. Hij zal af en toe heel meewarig van grote hoogte op ons neerkijken.

  Like

 5. Heer M zegt:

  Deze man snel inlaten slapen. Hij is knettergek!!!

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Nou , dan kennen Jozias van Aartsen en ik beiden toch een ZEER verschillend klein beetje van de Koran. Dat “beetje” wat ik er van ken , is MEER dan genoeg om te begrijpen dat de Koran een leidraad is voor de mossels en die hen het “recht” geeft om alle anders denkenden en gelovigen naar het hiernamaals te helpen. Lijkt me MEER dan genoeg om daar uit op te kunnen maken dat zulk soort haat-/gewelds oproep , nou niet echt past in een vedelievende maatschappij !!! Of zie ik dat (al) weer verkeerd ???

  Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  Van Aartsen weet haarfijn uit te leggen wat hij een beetje onder controle heeft.

  Like

 8. Marc zegt:

  Strafrechtelijk vervolgen, die hap!

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Hitler had een goede kunstschilder kunnen worden, en Jozias van Aartsen koekenbakker, cq een excuise banketbakker. Helaas voor ons allen liep het natuurlijk weer anders. Dit soort vol idioten sleurt onze wereld keer op keer naar zijn malle grootje toe !

  Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  Intellectuele gladiool

  Like

 11. anna zegt:

  vuile gluiperd ….. jammer dat hij niet met vakantie was …..

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Hij heeft waarschijnlijkalleen de vreedzame Mekka predikkingen gelezen?

  Like

 13. Buffalo Bill zegt:

  En dan moet je de personeelsadvertenties zien in Binnenlands Bestuur met absurd hoge functieeisen voor bestuurders. Wat een operettevertoning. De belangrijkste eis is: een goed netwerk van linkse kak. Ook een abonnement op het NRC graag

  Like

 14. Jean zegt:

  Lieve mensen maak u niet zo boos want “het heeft totaal niets met islam te maken” die aars kan het weten hij leest Arabisch als een volbloed moslim.
  Gelukkig weten wij dat ALLE GWELD, BARBAARSE MOORDPARTIJEN, KINDERVERKRACHTINGEN, VROUWENHAAT & VROUWEN MISHANDELINGEN voor 100% is toe te schrijven aan achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamieten en daarom EISEN wij dat die smeerlapperij voor 100% Europa uit geflikkerd wordt liefst voor wij er mee starten want dan zou dat wel eens uit de hand kunnen lopen waarbij we lafaards als die Aars uit Den Haag & co mee buiten flikkeren na ze eerst alles afgenomen te hebben wat ze bij mekaar gestolen hebben van de burgers.
  Wij willen geen enkele moslim in onze straten, gemeenten, steden, land, en Europa.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Van Aertsen is een smerige, vieze, gluiperige, hypocriete regent van de aloude Haachsche regentenschool!
  Ze worden allemaal in NL uitgekozen en benoemd door het koningshuis.
  Deze mensen zijn er helemaal niet voor het volk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s