Monique van Hoogstraten & Dionne Stax & “Palestijnse” gebieden & Haagse Schilderswijk

Screenshot_103

Politieke falafel: is die Israëlische niet verdacht licht en die “Palestijnse” verdacht donker?

(Door: Martien Pennings)

Deze morgen op het NON-journaal van 7 uur waren de rellen in de Haagse schilderswijk het voornaamste nieuws. (Nee, die 50 doden bij aanslagen door IS in de Sinaï van gisteren heb ik nog niet vermeld gezien in het NON-journaal.) Niemand gelooft natuurlijk dat die barbarij, waaraan voornamelijk islamitische jeugd deelneemt, iets te maken heeft met de dood van de Antilliaan Mitch Henriquez. Het voornaamste werd vanzelfsprekend door het NON-journaal verzwegen: de islamitische Jodenhaat.  Ik zag op GeenStijl een fragmentje langskomen waarin rellende Marokkanen weer “kankerjoden” schreeuwden. De Telegraaf bericht deze morgen:

“Ook Theater De Vaillant werd aangevallen. Ruiten en deuren werden vernield en de inboedel van het cultuurcentrum belandde op straat. Buiten riepen meer dan honderd mensen leuzen tegen Joden. [mijn blauwe vet]

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, NOS, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Monique van Hoogstraten & Dionne Stax & “Palestijnse” gebieden & Haagse Schilderswijk

 1. jungleelephant zegt:

  Politie stelt hier ook niks meer voor als ze meer moeten doen dan een Nederlander bekeuren!Heel die wijk hermetisch afsluiten en die lui een voor een oppakken,morgen berechten[kan in andere landen ook!!!]eventueel 2e paspoort en uitkering innemen en,met familie die dit schijnbaar toestaat,het land uit!En er nooit meer in!Nederlanders gaan voor minder de cel in,over discriminatie gesproken!Wat een wanbeleid wordt hier toch weer ten toon gesteld!

  Like

 2. Frerik zegt:

  Jahoor ik heb het gezien weer met de vraagteken oproepend of het recept van de joodse lekkernij is gestolen van de palestijnse traditie, het lijken maar kleine dingen maar het pakt al groots uit naar de joden in de vorm van een grote haat. Het is dus een haatcampagne.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het is dan ook voor de NOS maar gelukkig, dat dergelijke nitwitterige kútwijven bestaan, Martien:
  Een beetje integere journalist, die zijn vak serieus neemt, léént zich niet voor dergelijke leugenverslaggeving.
  En ze móeten de argeloze kijker toch zand in de ogen blijven strooien: Opdracht van Brussel.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Er komen er steeds meer bij, illegaal of legaal, wennen we daar aan?
  Grenzen dicht, criminelen eruit!
  Onze criminelen in de bak, daar moeten er meer van komen, geen gemeenschapsgeld voor onderhoud aan kastelen van het oranjegeboefte. [is onderstreept maar ik vind het goed]
  De eilanden weggeven aan de hoogste bieder.
  Italië ook verplichten om dat voorbeeld te volgen inzake L.
  Can’t swim so I took a boat
  To an island so remote
  Only Johnny Depp has ever been to it before.

  Laat ie fijn zijn.

  Like

 5. Marc zegt:

  Ach ja, het Journaal. Simone Weimans sloot haar berichtgeving over de Schilderwijk met een laatste zin af in een referentie aan die antisemieten. Ik was blij dat ze het in ieder geval noemde, maar kwaad over het feit dat ze haar hele berichtgeving hierover niet is begonnen. Sterker: het had juist eerst en vooral daarover moeten gaan, pas in tweede instantie over al die vernielingen. Want die worden wel weer gerepareerd. Over blijft dat de uitroepen van antisemitisme ongestraft blijven.

  Nederland? Het wordt steeds smeriger.

  Like

 6. Driek zegt:

  NEDERLAND 1 JULI 2015

  “Ook Theater De Vaillant werd aangevallen. Ruiten en deuren werden vernield en de inboedel van het cultuurcentrum belandde op straat. Buiten riepen meer dan honderd mensen leuzen tegen Joden.”

  DUITSLAND 9 NOVEMBER 1938

  Die Haagse vernielingen doen mij sterk denken aan de Kristallnacht (ook wel Nacht van het gebroken glas). Het was een door de nazi’s georganiseerde actie gericht tegen de Joodse bevolking in Duitsland. De Kristallnacht vond plaats in de nacht van 9 op 10 november 1938. In heel Duitsland werden Joden aangevallen en er werden volgens recent onderzoek 1.000 tot 2.000 synagogen in brand gestoken en ongeveer 7500 winkels en bedrijven van Joden vernield. Ook Joodse huizen, scholen, begraafplaatsen en ziekenhuizen moesten het ontgelden. Het werd de brandweer verboden om de branden te blussen.

  Tijdens de Kristallnacht werden 400 Joden vermoord of tot zelfmoord gedreven. Ook in Oostenrijk en Sudetenland werden Joden aangevallen en hun bezittingen vernield. Nazi propagandaminister Joseph Goebbels wordt gezien als het brein achter de Kristallnacht. De naam Kristallnacht verwijst naar het vele glaswerk dat tijdens deze aanvallen werd vernield.

  Een toepasselijke tekst op de Haagse Kristallnacht.

  Valt de steen op de kruik, wee de kruik. Valt de kruik op de steen, wee de kruik.
  Altijd weer de kruik!!
  Talmoed

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Tsia de Geschiedenis herhaalt zich weer zo te zien;is het de Toorn van de God van Abraham die de joden ook dit weer gaat treffen?Ze zijn alweer bezig de Wetten des Heeres te overtetreden; als Goddeloze Marxisten dit keer.

  Like

 8. Driek zegt:

  lucky bee zegt: Ze zijn alweer bezig de Wetten des Heeres te overtetreden; als Goddeloze Marxisten dit keer.

  Nu, beste lucky, misschien kun je mij dan uitleggen, wie hier de wet aan het overtreden zijn. Toch niet de Joden die jij de goddeloze marxisten noemt? Ik ben iedere keer weer stom verbaasd wat je hier allemaal neer plempt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s