Nacht van grof geweld in Schilderswijk

Screenshot_99

DEN HAAG – De Schilderswijk in Den Haag heeft er een nacht van grof geweld op zitten. Er vonden de hevigste rellen plaats sinds het maandag onrustig werd vanwege de veelbesproken dood van de Arubaan Mitch Henriquez.

Honderden mensen demonstreerden woensdagavond bij het politiebureau aan De Heemstraat tegen de manier waarop Haagse agenten te werk gaan. Het protest ontaardde in veel geweld richting de politie. Die werd bekogeld met vuurwerk, flessen en stenen. Ook vielen de relschoppers de Mobiele Eenheid (ME) aan op de hoek van de Hobbemastraat en de Vaillantlaan. De tientallen ME’ers werden bekogeld met stenen en moesten in busjes vluchtten. Later werd de straat schoongeveegd en nam de politie de controle weer over.

Verder werden veel vernielingen aangericht en brandjes gesticht. Winkelruiten werden ingeslagen, pinautomaten bewerkt en een bushokje gesloopt. Ook Theater De Vaillant werd aangevallen. Ruiten en deuren werden vernield en de inboedel van het cultuurcentrum belandde op straat. Buiten riepen meer dan honderd mensen leuzen tegen Joden [!? – vet van de webmaster]

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, Barbarisme, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Mohammed, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Nacht van grof geweld in Schilderswijk

 1. Cathja zegt:

  Deze vernielingen en agressie hebben uiteraard niet uitsluitend betrekking op de dood van Mitch Henriquez. Dit agressieve gedrag is losgebarsten toen ze een duidelijke reden hadden om te rellen, en dat was de dood van deze Arubaan. De daarop volgdende vernielingen, inclusief het roepen van leuzen tegen Joden, hebben totaal niets te maken met wat er is gebeurd.
  We zien nu hoe gespannen de situatie in de Schilderswijk eigenlijk is. Eén voorval, en het kruitvat ontploft!
  Ik heb veel respect voor de manier waarop de familieleden van het slachtoffer met de situatie omgaan. Zij willen niets met die agressie te maken hebben, en liepen ook niet mee in de demonstratie.
  Dat de politie de schuld draagt van het overlijden, staat voor mij vast. Het slachtoffer was niet bewapend, en dat had snel vastgesteld kunnen worden. Bovendien hadden ze hem handboeien om kunnen doen, zodat hij niets meer zou kunnen uitrichten. Maar als je met 5 man op iemand gaat zitten, en niet let op de signalen dat iemand het benauwd krijgt, dan reageer je als politiemensen niet conform datgene wat je in je opleiding hebt geleerd.
  Het laat zien dat de politie de situatie in de Schilderswijk niet meer onder controle heeft. Het laat ook zien dat de bezuinigingen bij de politie van de afgelopen jaren (en dit geldt ook voor Defensie) overbelaste agenten heeft voortgebracht, die niet meer in staat zijn om op een ‘normale manier’ op dit incident te reageren. Ik pleit de agenten niet vrij, maar de overheid gaat ook niet vrijuit in dezen.
  Het is goed dat er snel duidelijkheid kwam waaraan de Arubaan is overleden. Dat voorkomt allerlei speculaties.
  Maar daarmee is de rust in de Schilderswijk nog niet hersteld. Dit voorval kan wel eens het begin zijn van een hele roerige tijd daar, en ik ben bang dat alleen al bij het zien van politiemensen de agressie opnieuw aanwakkert.

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, het heeft niets met de islam te maken hoor!!! Het heeft ook niets met ram-madam te maken, het betreft “spelletjes van onderontwikkelde apen” die takken en stokken zoeken om te spelen….
   Waarom wordt die vuiligheid niet gewoon afgeknald?? Opgeruimd staat netjes. De politie heeft mijn steun en sympathie voor 100% en krijgt daarbij ook nog het volle respect.
   Rotzooi moet je als rotzooi behandelen.

   Like

  • Frerik zegt:

   Helemaal mee eens, maar nu ook maar helemaal niks meer repareren en herstellen laat ze daar maar ook in hun eigen rotzooi zitten.

   Like

 2. Johan zegt:

  Wat een vreselijk volk is het toch, die moslims. Het beste in deze situatie is om een avondklok in te voeren en het leger er op af te sturen. Verder moeten alle opgepakte relschoppers per direct het land uitgezet worden.

  Like

 3. Jan zegt:

  Direct grof geweld gebruiken: met scherp schieten en gericht tussen de ogen. Dit geteisem neemt Ferguson als voorbeeld en waar het slechts gaat om blanken te verjagen, te vermoorden en politieagenten te liquideren. Na Ferguson volgden andere steden, werd overal geweld uitgelokt door negers, aangewakkerd door de ‘leiders’ samen met de Amerikaanse junta.
  Advies dus: schieten en geen medelijden.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Aanleiding zal in een enkel geval de dood van de Arubaan zijn, maar de meeste relschoppers rellen om het rellen…………..als ontwrichten van de samenleving………….

  Like

 5. Driek zegt:

  Die mohammedanen nemen eventjes hun kans waar om hun Jodenhaat te uiten, dit lijkt meer op de Kristalnacht.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  De shariadriehoek blijkt inderdaad een verkeerde typering; isisdriehoek is beter.
  En de linxe kerk kan laten onderzoeken wat ze wil onder de moslimjeugd, maar zolang ze zich gedragen als terreurbavianen, is verder onderzoek niet nodig.
  Heel Europa kan er over meespreken. Het is geen Nederlands probleem, geen Haags probleem, zeker geen PVV probleem, maar een islamprobleem.
  Op een dag is dat algemeen bekend.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Ooit al iets gemerkt van hedendaagse feministes, de clerus van de linkse kerk, de vrijzinnige zogenaamd humanistische bollebozen die een fractie van de voorafgaande moeite deden om de waarheid te formuleren? Ik niet.  Liegen voor de islam
  Geplaatst op 01/07/2015 door Lucky 9

  Met onze verontschuldigingen. Als iemand zich gekwetst of beledigd voelt dan is dat maar zo. Dat heeft buiten zo een loze, idiote en oncontroleerbare bewering geen enkel gevolg. Denk daar dan maar eens grondig over na. Klik op ondertiteling, instellingen, vertalen Nederlands en OK! >>>> http://nageltjes.be/wp/

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het begint met de dood -kennelijk dus door schuld van de politie- van een Arubaan en het eindigt met nachtenlange rellen, onder meer met als ‘strijdkreet’ : “Dood aan de Joden.” Daaruit valt de conclusie te trekken, dat de “strijd” zoals gewoonlijk weer is overgenomen door groeperingen, die het om iets heel anders gaat dan om de dood van een Arubaan. En we mogen drie maal raden, wèlke groeperingen!
  Moet je Marcouch er over horen in de Kamer: Zó ’n bek! Nou zal die Farizeër inderdaad blij zijn dat-ie een aanleiding heeft om hem open te trekken, maar mijn kop er af, als het hem alléén om de officiële aanleiding gaat!
  Wel typisch: Hier op de site zitten we constant te griepen, omdat in onze ogen politie en overheid de allochtonen niet hard genoeg aanpakken maar de allochtonen vinden kennelijk het tegenovergestelde. Het is maar net, hoe je het bekijkt: Wat van beide kanten ergernis wekt is dus waarschijnlijk de pertinente weigering van de instanties om een echt standpunt in te nemen.
  Toch heeft de autochtone kern hier nog steeds de oudste rechten. Als de overheid aan dat feit geen gehoor wenst te geven, is dat op den duur vrágen om een Burgeroorlog!

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Off Topic maar belangrijk genoeg om te vernemen dat een belangrijke islam criticus is heen gegaan.

  Smalhout: antisemitisme heet nu antizionisme, dat is chiquer

  Professor dr. Bob Smalhout is overleden. De oud-anesthesioloog en columnist overleed donderdagochtend in zijn huis in Bosch en Duin aan nierfalen. Smalhout is 87 jaar geworden.

  ‘Het einde van zijn leven sluit een jarenlange worsteling af met een gestaag teruglopende lichamelijke gezondheid,’ schrijft De Telegraaf, de krant die wekelijks een column van Smalhout publiceerde. ‘Zijn dood betekent een groot verlies voor deze krant, ook in persoonlijk opzicht voor de redactie en de hoofdredactie.

  Interview

  Hugo Camps interviewde Smalhout in februari 2009 voor weekblad Elsevier. De twee spraken over defensie, het onderwijs en de staat van Nederland.

  Op zijn 81ste schrijft hij nog steeds boeken en geeft hij lezingen. Over de gezondheidszorg, de staat van het land en de Bijbel. Hij preekt zelfs, om mensen te troosten. Nestor Bob Smalhout waarschuwt voor oplaaiend antisemitisme. ‘Het heet nu antizionisme, dat is chiquer. Daarmee kun je in een grachtenpand wonen.’

  Het sneeuwt in Bosch en Duin. Voor ik wegrijd, tikt hij nog even tegen het raam: ‘U hebt toch winterbanden, mag ik hopen.’ Winterbanden, dat anesthesioloog prof. dr. Bob Smalhout daaraan denkt. Terwijl hij twee uur lang met het fileermes langs de Nederlandse samenleving is gegaan. >>> http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/7/Smalhout-antisemitisme-heet-nu-antizionisme-dat-is-chiquer-1785979W/?masterpageid=158493

  Like

 10. Jean zegt:

  Ik hoop dat de politie methode van tuig aanpakken de standaard methode wordt, mijn steun hebben ze, barbaars tuig moet uit ons straatbeeld, gewelddadig tuig hoort dadelijk het land uitgezet te worden met heel de familie want het is toch steeds van hetzelfde soort achterlijk gewelddadig barbaars tuig.

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  De staat is een instituut van bendes moordenaars plunderaars en dieven, omgeven door welwillende beulen, propagandisten, pluimstrijkers, schurken, leugenaars, clowns, charlatans, malloten en bruikbare idioten. Een instituut dat alles vies maakt en verkleurt wat het aanraakt.

  Like

 12. marcelvl1976 zegt:

  O.k. het beleid van de persoon die is overleden door politiegeweld is één ding, maar is in ieder geval snel toegegeven alvorens het officiële rapport er is. Mogen WIJ blanken nu ook rellen iedere keer als namens de Sharia een westerling onthoofd wordt?

  Like

 13. bigljohn zegt:

  In de jaren 50 hebben wij in Tilburg zulke ellende als in de Schilderswijk ook meegemaakt. Toen heette het verschijnsel Nozems. We spraken toen van de Nozemrellen in onze wijk Armhoef. Ze reden op brommers met afgezaagde uitlaten rondjes door onze wijk, intimideerden buurtbewoners, pleegden vernielingen en maakten zich schuldig aan diefstallen cq inbraken met geweld. Tot op een gegeven dag een politiemacht zich verschool in de poortjes van de woonhuizen. Toen de nozems na hun rondjes door de wijk op hun brommers op de stoep verschenen, stoof de politie er op af met gummiknuppels. Tallozen werden het ziekenhuis in geknuppeld, ook enkele buurtbewoners kregen harde klappen, en belanden ook in het ziekenhuis. Terwijl de politie middels een rondschrijven de buurtbewoners gewaarschuwd had om die avond binnen te blijven. Sommigen buurtbewoners wilden mee klappen gaan uitdelen, maar hadden dus beter binnen kunnen blijven, daar de politie er van uit ging dat een ieder in de buurt van die nozems ook kwaadwillig was. Daarna hebben wij de nozems NOOIT meer terug gezien.Wat ik ermee wil zeggen is dit; Alleen een bikkelhard optreden van de politie kan ook in de Schilderswijk rust brengen. De politie die moest wegvluchten uit de Schilderswijk…..Nou ja ! Vandaag de dag zou dat kunnen met de inzet van een flinke politiemacht, en gebruikmakend van wapens waarmee relschoppers massaal in de benen geschoten zouden kunnen worden. En degenen die zich levensbedreigend zouden opstellen zou men af moeten schieten als een dolle hond. Het respect voor een politieman is anno nu ver te zoeken. Men loopt anno nu geen straatje meer om als men iets op zijn geweten heeft en de politie in zijn buurt ziet ! Nee, men haalt het nu voortaan in zijn kop om de politie aan te vallen. Een gevolg van het jarenlang veel te slappe optreden van de politie, wat te danken is aan die eeuwige linkse politiek. Respect moet men verdienen, het komt niet zomaar aanwaaien !

  Like

 14. jacobvandewitte zegt:

  Ik vraag me af of er rellen waren geweest als een autochtone Nederlander het leven had gelaten bij zijn arrestatie. Als er iets gebeurd met een buitenlander heb je direct de hele buitenlandse gemeenschap in rep en roer. Die vent had gewoon die foute grap van hem niet moeten maken. De politie heeft goed opgetreden. Iemand die roept dat hij een wapen bij zich vraagt er om dat hij door de politie wordt aangepakt.

  Like

 15. Scheerzeep NU zegt:

  Spuug jou “KANKERJODEN” in Mekka uit en niet in mijn stad.

  Like

 16. urbanshenkie zegt:

  Benoem het zoals het is, rassenhaat gericht tegen blanke nederlanders, homo`s en joden, door plunderende moslims.

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Het is ellendig wat er met Mitch Henrique is gebeurd.
  Wat bezielde die knullen van de politie in vredesnaam om op zo’n manier op hem los te gaan?
  Sta doorgaans aan de kant van de politie, maar dit kan en dit mag gewoon niet en gaat veel te ver. Dat heeft het leven gekost van iemand die, als toerist uit Aruba, niks te maken had met die structurele ellende in Den Haag.
  Helemaal smetteloos zal hij misschien niet geweest zijn, maar er niets wat een dergelijk buitensporig optreden ook maar in de verste verte kan rechtvaardigen.
  De enige verklaring die ik hiervoor kan geven is het door en door verziekte sociale klimaat in Den Haag, wat grotendeels te wijten is aan precies die zelfde figuren die nu voor de zoveelste keer proberen een Nederlandse intifada op touw te zetten.
  En daarvoor grijpen ze iedere aanleiding aan.
  Het weer en het feit dat het ramadan is werken in deze ook niet mee.
  Het lijkt me van belang dat de autoriteiten hun hoofd koel houden (ook bij 35 C) en zich niet laten meesleuren in de door dit schorem zo gewenste geweldsspiraal. Avondklok en straatverbod instellen, dit ook gepast en gedecideerd kalm handhaven. En een paar eenheden ME en Marechaussee direct inzetbaar achter de hand houden.
  Verder ook maar hopen op een daling van de temperatuur.
  En dat in meerdere opzichten.

  Like

  • Jean zegt:

   Taljaard, ben het niet eens met u, als iemand roept en dan nog een gekleurde, dat hij een wapen bij zich heeft dan moet die aangepakt worden als een gevaarlijk individu, dus de politie heeft zeer correct gewerkt.
   De problemen zijn gecreëerd door de politiek, daar zitten de echte misdadigers die dergelijke rotzooi naar hier halen.
   Sorry maar ik kan geen neger of gekleurde meer als “veilig” beschouwen, de oplossing is “massaal” die troep verwijderen.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Jean
    Sorry hoor.
    Maar ik let niet op ”kleur”.
    Zo ”gekleurd” was die man ook niet en iemand op zo’n manier (onbedoeld) van het leven beroven kan ik met de beste wil van de wereld niet als ”zeer correct” beschouwen.
    Verder heb je gelijk waar het de echte misdadigers betreft.
    Maar ik weet niet of Mitch Henrique bij ”dergelijke rotzooi” is in te delen. Lijkt mij meer een niet al te snuggere jongen die een fatale inschattingsfout heeft gemaakt.
    En dat laatste waarschijnlijk omdat, als buitenstaander, niet op de hoogte was van het uiterst gespannen en verziekte sociale klimaat in NL en Den Haag.

    Like

   • BertG. zegt:

    Taljaard,
    ” En dat laatste waarschijnlijk ” , omdat hij zeer goed op de hoogte was dat je hier heel en heel ver kan gaan om de politie te provoceren in dit verziekte klimaat in NL.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Bert
    Ben erg vaak geneigd om niet-Mohammedanen, al zijn ze dan ook gekleurd, het voordeel van de twijfel te gunnen. Deze mensen vallen mij althans meestal 100% mee.
    Molukkers bijv. zijn wat mij betreft gewoon dik in orde.
    Heb er vrienden onder. De Nederlandse regentenkliek heeft die mensen in het verleden ronduit schandalig behandeld, maar niettemin weten zij heel goed, en beter dan de meeste autochtone Nederlanders, wie de vijand is. Ze staan tegenwoordig aan onze kant en we zullen ze nog hard genoeg nodig hebben. Het is waar dat Surinamers tot voor een jaar of 40-30 terug flinke aanpassingsproblemen hadden. Maar voor zover ik het kan inschatten is het grootste deel ervan tegenwoordig volkomen geassimileerd en hebben zij ook niet zoveel op met de mohammedanen. Figuren als Quinsy Halvegario vertegenwoordigen onder hen een marginale minderheid.

    Beoordeel mensen niet naar hun huidskleur, maar naar hun gedrag. Verschillende culturen kunnen ook nog wel naast elkaar in 1 land bestaan. En het verschil in godsdiensten heeft men in Nederland in vroeger dagen weten op te lossen via het zuilenmodel.
    Maar de islam is geen cultuur.
    Zeker geen ras.
    En ook geen godsdienst.
    Het is een levensgevaarlijke ideologie;het brandpunt van het kwaad in de hedendaagse wereld, zoals dat eens ook het geval was met het nazisme en het communisme.
    En wat mij betreft ook nog eens satanisch en zielsverwoestend.
    Het islamitische fundamentalisme is een modern XX-eeuws verschijnsel. Daarin hebben figuren als Sayd Qutbb en Ruhollah Khomeini een onzalige synthese gebrouwd van door post koloniaal ressentiment geinspireerd marxisme en de islam zelf.
    En zo de islam minstens vijf keer gevaarlijker gemaakt dan hij al was.

    De kleur van iemands vel zegt mij niks.
    Maar diens gedrag en uitlatingen wel.
    Het zal nog moeilijk genoeg worden om het giftige monster van de islam terug te dringen en zijn plaats te wijzen zonder mensen te gaan beoordelen naar hun huidskleur, afkomst en cultuur. En racisme is in dit verband gewoon DOM; omdat het verdeeldheid zaait onder niet-mohammedanen.
    Daarmee ga ik niet ontkennen dat er wel degelijk problemen bestaan onder en met niet-mohammedaanse allochtonen. Maar die vallen in het niet vergeleken met de vreselijke ellende die de islam veroorzaakt en nog zal veroorzaken. En deze islam maakt GEEN onderscheid waar het de huidskleur en de cultuur van mensen betreft. Laten wij dat in vredesnaam ook niet doen!

    Like

 18. Joshua zegt:

  Onbenul v aartsen heeft nog zo gezegd dat wij er maar aan moeten wennen.

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  RIP voor Mitch Henriquez en sterkte voor z’n nabestaanden.
  Tja, velen der Antillianen staan helaas bekend als zware criminelen met vuurwapens, politie heeft geen risico willen nemen en is gewoon te ver gegaan; helaas!
  Het geteisem wat loopt te rellen zijn moslims, lieden die er totaal niets om geven dat u, Mitch, bent overleden.
  Het is moslim tuig dat vanuit hun geloof niets geeft om een niet moslim slachtoffer.
  Dit geteisem misbruikt uw overlijden als aanleiding om te rellen en hun jodenhaat uit te kotsen.
  De politiek in ons eens zo mooie land wil dit niet zien, ze vergoeilijken het met ramadan en warm weer.
  Heb vergeefse hoop dat de gearresteerden alle schade mogen vergoeden en hun het Nederlanderschap ontnomen word, weet echter bijna zeker dat ze er afkomen met niks of bijna niks; 4 uur op een hark leunen of zo.
  Nederland is niet meer Nederlands, de autochtone bevolking wordt totaal uitgeplunderd om de allochtoon te bevredigen, zelfs toe te staan Nederland te islamiseren en er een islamitisch kalifaat van te maken.
  Nederland huilt.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Nederland huilt.Ja,maar laat het gros van de Nederlanders dan eens de hand in eigen boezem steken met hun stupide stemgedrag!En door nu,nog steeds,niet de straat op zijn te krijgen!En nog steeds de islaminvasie van zogenaamde zielige vluchtelingen te accepteren zonder enige tegenstand!Na alle,jaren lange waarschuwingen,negatieve ervaringen en hieraan gewijde artikelen?Nederland krijgt wat het verdiend!

   Like

   • Driek zegt:

    jungleelephant zegt: Nederland huilt.Ja,maar laat het gros van de Nederlanders dan eens de hand in eigen boezem steken met hun stupide stemgedrag!
    Nederland krijgt wat het verdiend!

    U heeft volkomen gelijk, bestejungleelephant, dat stemgedrag van die Nederlanders, ik kan er maar niet over uit, steeds- maar- weer- stemmen op die rot partijen die dit veroorzaken. Ja, het is stupide stemgedrag. En als die Nederlanders de gelegenheid krijgen om er iets aan te doen, dan komen ze niet opdagen. slechts 48% van de kiesgerechtigden is naar de stembus getogen. Schande. En nu iedereen maak klagen.

    Like

  • Republikein zegt:

   Wij betalen het wel hoor, wordt omgeslagen zoals we hier weten.
   Ben benieuwd hoe het zit met de schade aan het Maagdenhuis, de onderste steen boven?
   Idée fixe.

   Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Ik verbaas me er over dat enkele reaguurders menen dat de Antilliaan onschuldig was en de politie zwaar in de fout ging. Is dat wel zo?
  Wie was die meneer? Wat deed hij precies wat de aanleiding was tot zijn aanhouding? Kwam hij agressief over? Gaat de politie met 5 man op iedere neger springen, die ze kunnen vinden? Nee toch.
  Natuurlijk is zijn dood een ongeluk, maar meneer had ook gewoon kunnen doen en wanneer hij normaal gedrag had vertoond, dan was hij vast niet hardhandig aangepakt.
  We weten er gewoon te weinig van. En de overheid liegt over alles, dus de kans is klein dat we ooit de waarheid zullen weten.
  Maar met deze houding; de allochtoon is altijd slachtoffer, gaan we nooit komen tot ingrijpen en handhaven. Sommigen menen dat bij de rellen geschoten kan worden op het tuig, mee eens. Maar dan niet achteraf allemaal janken, dat precies mohamed is getroffen, die dat niet verdiende, want onschuldig en wilde alleen een oud vrouwtje helpen oversteken en die fles benzine wilde hij juist naar het milieupark brengen.
  Waar gehakt word vallen spaanders mensen en willen wij een beetje Nederland bewaren voor onze kinderen dan zal er gehakt moeten worden. En flink ook.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   En toch is het raar:als je een allochtoon aangeeft,nemen ze die aangifte niet eens op!En zo vaak dat die er met een waarschuwing vanaf komen!En daar zou het precies andersom zijn?tja,als je agressief op alles reageert vind ik het niet gek dat je aangepakt wordt.En al helemaal niet als je zegt gewapend te zijn.Of moeten ze zich eerst laten beschieten,alvorens tot een voorzichtige arrestatie te komen?Ik was er niet bij,maar dat verhaal van:altijd moeten ze ons hebben,gaat er bij mij niet in!En mocht het wel zo zijn hebben ze het er zelf naar gemaakt met hun grote mond en overaanwezige agressie.Ik heb zo’n buurvrouw,die om niks op je af springt met geheven handen en een bek van hier tot Tokio:geen normaal gesprek mee te voeren,nergens over!De hemel zij dank ben ik niet bang uitgevallen,anders had ik geen leven,hier in die gribusbuurt!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s