Wijenberg en antisemitisme

Screenshot_1

Jan Wijenberg

Voor geïnteresseerden in de kwestie “Wijenberg & antisemitisme” die hier via “Joop.nl” zijn beland: hier is een link naar het artikel: “Jan Wijenberg en Francisco van Jole en de hele Joop zijn géén Jodenhatende antisemieten”.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wijenberg en antisemitisme

 1. Taljaard zegt:

  Alle begrip, Martien.
  Je kon niet anders.
  Want zo’n D’66 rechter zou natuurlijk altijd in het voordeel van zijn/haar mederegent hebben geoordeeld. En dan ben jij geruineerd.
  Sinds Moskowitch er uit pure linkse rancune uit is gegooid zou er waarschijnlijk ook geen advocaat meer zijn die zijn/haar vingers aan zo’n zaak zou willen branden. Die zijn nu gewaarschuwd….
  De rechterlijke macht in dit land is daardoor een aanfluiting geworden.
  Maar dat was het eigenlijk al een hele tijd.
  Hou je maar aan het oordeel van wijlen Bob Smalhout in deze; antizionisme is een sjieke vorm van antisemitisme, wat ook op de grachtengordel wordt geaccepteerd.

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees op PowNed:
  De VN-Mensenrechtenraad heeft vandaag een resolutie aangenomen waarin wordt opgeroepen een einde te maken aan kindhuwelijken en aan vroege en gedwongen huwelijken. De resolutie merkt kindhuwelijken aan als een schending van de mensenrechten. De beslissing is volgens mensenrechtenorganisaties cruciaal in de strijd tegen vroegtijdige huwelijken van jonge meisjes.

  Circa 15 miljoen meisjes per jaar huwen op deze manier. “Als we niets doen om kindhuwelijken terug te dringen, zullen tot 2050 1,2 miljard meisjes als kind in het huwelijk treden”, zei de voorvrouw van de organisatie Girls not Brides (Meisjes, geen bruiden). De resolutie werd gesteund door 85 landen, waaronder landen waar kindhuwelijken veel voorkomen. (ANP)

  Nu, we hoeven niet te raden in welke landen die kindhuwelijken voor komen. En onze Nationaal Socialistische Couranten en andere nieuwsbronnen hoor je daar niet over. Want stel je toch voor dat we die volgelingen van Mohammed beledigen. Nee hoor, we laten dat geteisem in hun waarde. Meisjes van negen jaar hebben geen bescherming nodig. Die mag je van die mohammedanen gewoon misbruiken.

  En waar blijft nou die trut van Femke Halsema? die hoor je nooit over dat soort vreselijke dingen. Die doet haar kinderen op een witte school. Die Halsema is er medeoorzaak van dat we hier in de shit zitten met die kut mohammedanen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, ja…… En als je haar dat voor de voeten gooit, kijkt ze je met haar grote, onschuldige ogen aan en werpt verwonderd tegen “dat die kind-huwelijken nie-iets met de islam te maken hebben…..(Stel je toch voor, dat ze dàt uit ‘r strot zou weten te wringen!)

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Halsema is er de oorzaak van dat we er niks van/over mogen zeggen en dat er niets tegen wordt gedaan;dat stuk sloerie zou moeten hangen!Naast dat grefo-porem van Balkenende!

   Like

 3. Taljaardse zegt:

  En intussen zit die Wijenberg op Joop victorie te kraaien.
  Daarbij toegejuicht door de linkse meute.
  Walgelijk!
  Fortuijn is nu al bijna 11 jaar dood, maar ze hebben nog niets geleerd.
  Ze wentelen zich als zwijnen in hun eigen rooie drek en vinden dat iedereen het met hen eens moet zijn dat zij toch zo heerlijk ruiken.
  Het duurt langer dan ik had verwacht, maar eens komt toch de dag dat de Wijenbergs, de Pechtolds, de Samsons en de Van Aartsens hebben afgedaan.
  En mensen als Martien in het gelijk zullen worden gesteld.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Het blijven typische blikken die ze alle 3 hebben staan op die koppen.
  Het lijken alle 3 wel van Kooten en de Bie typetjes uit een sketch.
  Vooral dat vrouwtje, daar zou ik me rot van schrikken als ik er tegen kwam, iets demonisch straalt ze uit.

  Like

 5. Jan zegt:

  BELANGRIJK!!

  (Dank! Webmaster)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s