Glijbanen met zwarte mannen

Screenshot_121

(Door: “rommel”)

Verleden week maandag zijn meerdere tienermeisjes op het Lögastrand buiten Västerås door ‘volwassen zwarte mannen’ aangerand en is het kenteken van de auto van de daders die op de vlucht sloegen door de politie zoekgeraakt. De moeder van een van de meisjes is zeer kritisch hoe de politie deze zaak behandelt en heeft het vermoeden dat de media om politieke redenen de misdaad verzwijgt.

– Dat komt omdat ze zwart zijn, is mijn theorie, waren het witte Zweedse mannen geweest, had het de volgende dag met grote letters op voorpagina van de krant gestaan.

Het was vorige week maandagavond toen Anna, 14, samen met een paar vriendinnen, 13-14, op het strand van Lögastrand in Västerås aanwezig waren. De tieners zaten op een glijbaan in een speeltuin toen een groep “volwassen zwarte mannen” verscheen, met twee kleine kinderen.

Lees verder>>>
(h/t “Peterselie1”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Seks, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

4 reacties op Glijbanen met zwarte mannen

 1. lucky bee zegt:

  Om dat de Policie denkt dat het hun cultuur is meisjes aan te randen?Daar om is dat toegestaan?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Die meiden gedragen zich dapper, verstandig en alert en dan gaat de politie het versjteren omdat ze te politiek-correct zin om zwarte verdachten aan te pakken…….!
  Waarom doekt dat land zichzelf niet op? Dit heeft toch totaal geen zin meer!

  Like

 3. Jan zegt:

  Ook uit Zweden

  Interview with Dan Park, Swedish artist jailed for subversive art, faces another potential trial for ‘racism’
  http://vladtepesblog.com/2015/07/03/interview-with-dan-park-swedish-artist-jailed-for-subversive-art-faces-another-potential-trial-for-racism/

  Het ‘islamitische ras’, ik haat het.
  Zo, dat is gezegd. Wat is Zweden een debiel land. Hoewel, Nederland is bijna even geschift.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s