Het Europa dat u niet kent, of: hoe de Europese elite de ware problemen via het probleem Griekenland maskeert

Screenshot_128

(Door: J. Visser)

Verleden week wilde de Britse minister-president Cameron tijdens het EU-topoverleg zijn visie op het Britse lidmaatschap en de migranten horrorshow aan de Zuid-Europese kusten en de toestanden die plaatsvinden over het gehele continent bespreken. Hij kreeg echter maar tien minuten van de Eurofielen, een ongenadige “cold shoulder” voor zijn kritische houding t.a.v. de huidige EU. Vergeleken met het migrantenprobleem is de Griekse kwestie maar een pietluttig iets, complete peanuts. Net zoals de situatie in de Oekraïne is de Griekse crisis in zijn huidige jasje mede veroorzaakt door falend Europees beleid. De weigering van de Europese elite om het speeltje Europa los te laten zal fatale gevolgen hebben. Dit jaar alleen al zijn er bijna 140.000 mensen op bootjes overgestoken naar onze kusten. Aan de overkant staan er nog meer dan een miljoen te wachten. Daarbij houden we niet eens rekening met de duizenden die via Turkije en Servië naar Hongarije en elders gaan.

Frontex, het Euro grensbewakingsinstituut, zetelt in Warschau (!!) en zal op goede Europese wijze meer met zichzelf bezig zijn dan met het bewaken van onze buitengrenzen. De ongelooflijke onbenulligheid onder Europese regeringen om het probleem in de greep te krijgen, hetzij uit politiek-correcte overwegingen, hetzij uit pure onmacht en visie, is stuitend. Het zal ertoe leiden dat steeds meer mensen zich van de politiek zullen afkeren en dat de vreemdelingenhaat zal toenemen. Vele migranten ontvluchten de oorlogsgebieden, anderen blijven hun toevlucht zoeken in de regio, maar een overgroot deel komt uit landen waar niets aan de hand is.

Wellicht zijn er economische problemen, maar dat betekent nog niet dat Europa ze actief moet binnenhalen. De door naïeve linkschmensen bejubelde “Arabische Lente” heeft ook voor grote problemen gezorgd. De sterke mannen zijn weg, de radicale islam bepaalt de orde van de dag en van een degelijke overheidsstructuur is in Noord-Afrikaanse landen nauwelijks nog sprake. Daarbij komt dat grenzen van landen  in die regio niet meer bestaan, lees, niet meer gecontroleerd kunnen worden. Migranten betalen ongelooflijke sommen geld en gebruiken hun reeds in Europa aanwezige netwerken van familie en bekenden om hier te landen. Verleden jaar kwamen er 48.000 mensen uit Eritrea naar Europa. Wat doet Europa? Zij gaf 312 miljoen euro aan Eritrea om de mensensmokkelaars aan te pakken. Die miljoenen verdwijnen naar Europese bankrekeningen van de daar heersende dictatoriale elite. De meeste Afrikaanse landen zijn geen horrorplekken zoals Eritrea, toch komen er tienduizenden vooral jonge mannen deze kant op.

De grenzen daar zijn zo lek als een mandje en de overheden zullen niets doen om hun kroost aan zich te binden. Zij denken alleen aan zichzelf. De president van Niger krijgt tot 2020 welgeteld 600 miljoen euro van Europa om de mensenhandel aan te pakken. Daar kunnen hij en zijn elite goed van leven. Hij belooft daarvoor gevangenisstraffen van dertig jaar aan mensensmokkelaars en hun helpers. In Nigeria betalen de hogere klassen en de elite geen belasting! Hoe komt dat zult u zeggen? Heel simpel, de gelden door sponsor Europa geleverd via de ontwikkelingshulp worden daarvoor gebruikt.  Als Europa zichzelf niet wil afschaffen, moet ze keiharde maatregelen nemen.

In de allereerste plaats moet de uit 1951 stammende Vluchtelingenconventie van de VN afgeschaft worden. Deze gold voor de vluchtelingenstromen binnen Europa in het kielzog van WO II en niet voor de huidige vluchtelingenbedreiging. Dit zou tevens een einde maken aan de op grote schaal grof geld verdienende praktijken van mensenrechtenadvocaten en multiculturele instituten. Zij zijn ongetwijfeld aan te merken als collaborateurs van ons bedreigende hordes die het hier willen overnemen. Het gaat daarbij alleen om eigen beurs, en des te meer toestroom er is, hoe langer het afzetten van de burgers in Europa voortduurt. Hoe kan het dat vele miljoenen instromers in West-Europa uit de sociale ruif vreten, en dat dit omgekeerd niet mogelijk is voor een Europeaan in laten we zeggen Roemenië of Irak? Europa zal noodgedwongen een hard uitzettingsbeleid op poten moeten zetten en de opvang moeten verzorgen buiten onze grenzen. Betaal Marokko en Algerije voor detentiecentra op hun grondgebied om de op de Middellandse Zee opgepikte vluchtelingen te herbergen. Kijk hoe Australië het oplost. Zij huren detentiecentra in Nieuw-Guinea en brengen de “vluchtelingen” daar onder. Vanaf die plek is het alleen maar mogelijk om een verzoek voor een verblijfsvergunning in te dienen, en niet meer in Australië.

De alom aanwezige politiek-correcte elite veroordeelt deze oplossing al en spreekt van concentratiekampen. Er is echter nog geen migrant voor de kusten van Australië verdronken, en dat kan de besluiteloze EU-elite niet zeggen. Europa zal actief in het Midden-Oosten en Afrika duidelijk moeten maken dat het leven in Europa een hel op aarde is en dat men beter in eigen land kan blijven. De ongekende en ongecontroleerde vloedgolven van gelukszoekers zullen alles wat wij opgebouwd hebben ten voordele van onze burgers kapot maken. Als de landen in kwestie niet willen meewerken, moeten we onmiddellijk alle ontwikkelingshulp stoppen. Die verdwijnt trouwens grotendeels toch al in de diepe zakken van de elite aldaar.

Het is zaak dat de jongeren in hun eigen land blijven en daar meehelpen aan de opbouw van een eigen welvaart. Het is hun plicht om de huidige vorm van de islam en de dictatoriale elites uit te schakelen. Als dit zo blijft doorgaan, zullen we in Europa binnen een tot twee decennia met grote etnische en religieuze conflicten te maken hebben. Dan is er van het beloofde pretpark Europa niets meer over. Met dank aan de EU-zeloten. Het is onmogelijk om op deze enorme schaal mensen uit andere culturen hier een plek te geven. Het verstoort en vernietigt onze eigen sociale en economische cohesie en zal leiden tot een samenleving waarin de sterksten, lees de radicaalislamitische fundamentalisten en de criminele buiten- en binnenlandse bendes het voor het zeggen hebben. Als een samenleving 5% of meer moslims herbergt, gaan deze zich roeren. Dat merken we in Nederland en elders in Europa op grote schaal. Gelooft u dat onze huidige leiders dit probleem oplossen? Nee!! Zij zijn nog te druk bezig met het beroven van de eigen burgers en met hun duivelse tot niets anders dan ellende leidende EU top overleggen.

Overheden die de belangen van oppassende burgers willen behartigen, zouden anders te werk gaan. Hoe kun je je continent of land laten overspoelen door gelukszoekers als je eigen mensen niet eens een baan krijgen? Hoe kun je dit verantwoorden bij jeugdwerkloosheidspercentages van 20 tot 50%? Laten we ons eens voorstellen dat Europeanen noodgedwongen zouden moeten vluchten naar de regio’s waar nu iedereen vandaan komt. Ik hoef het antwoord niet te geven! Dit zal in Europa uitdraaien op een grote ramp. De EU-elite is er dan al lang tussenuit geknepen naar hun kastelen en buitenhuizen in het buitenland, net zoals andere koninklijke figuren dit plegen te doen.

Wie de vrijheid lief heeft, moet haar verdedigen.

Door:
J. Visser
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het Europa dat u niet kent, of: hoe de Europese elite de ware problemen via het probleem Griekenland maskeert

 1. Pingback: Het Europa dat u niet kent, of: hoe de Europese elite de ware problemen via het probleem Griekenland maskeert |

 2. @donbasco zegt:

  Mooi gesproken, maar het gaat allemaal niet gebeuren, we stevenen af op een ijsberg en het orkest speelt gewoon door.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Volledig mee eens! Helaas zijn we volledig afhankelijk gemaakt van Brussel, en degenen die daar de touwtjes in handen hebben, hebben hele andere plannen dan wij zouden willen.
  Wij willen economische vluchtelingen terug sturen; zij willen ze bij bosjes binnen halen, zogenaamd vanwege de a.s. vergrijzing. Dat wij niet zitten te wachten om door een neger gewassen en verzorgd te worden, dat deert hen niet. Zelf zorgen ze wel dat ze alles goed voor elkaar hebben, en hun maandelijkse meer dan riante beloning stelt hen daartoe in staat.
  De gewone burger wordt steeds meer uitgeknepen, en zal uiteindelijk de klappen gaan krijgen.

  Ons Europa/ons Nederland is voorgoed verleden tijd!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Het meest stomme wat we kunnen doen is de EU verwijten dat ze doen wat ze doen, dat is de aard van het beestje;groeien. Het kwaad zit in de afzonderlijke regeringen die de EU z’n gang laten gaan, Rutte en zijn ploeg zijn verantwoordelijk voor wat er mis gaat in dit land. De EU zal nooit uit zichzelf met een oplossing komen die goed is voor de landen binnen de EU, het enige wat zij willen is macht, macht die gebaseerd is op de passieve houding van de landen van de EU.
  Wij als Nederland hebben nu nog de macht om een volmondig NEE tegen de EU te zeggen en te doen. Wij zijn indirect verantwoordelijk voor het feit dat we op de verkeerde partijen hebben gestemd, alleen de PVV met backup van een meerderheid van de Nederlanders kan ons land redden van machtswellustelingen van de EU, amen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  We hebben per referendum NEE gezegd tegen de €U; landverraders Jan Peter Balkenende en kornuiten hebben ons, tegen de3 wil des volks, toch ingerommeld.
  U, dwazen, stemde toch op deze landverraders en maakte uzelf zo medeplichtig.
  Begrijp best dat het moeilijk is om uw idioot gedrag te erkennen, wie blameert zichzelf graag?
  Toch wil ik u, vriendelijk doch dringend, verzoeken uw stemgedrag te wijzigen; te stemmen op de partij voor Nederland en de Nederlanders, Geert Wilders/PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s