Krakers en AFA ruien relschoppers Schilderswijk op

Screenshot_114

(Door: redactie GeenStijl)

Als er misbruik gemaakt kan worden van onderbuiksentiment, dan staat AFA vooraan om het lont in het sociale kruitvat aan te steken. We hebben her en der diverse foto’s en footage opgedoken van met AFA en krakerstuig geassocieerde intriganten, die oplopende emoties in de Schilderswijk misbruiken voor eigen belang. Eigen belang?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Krakers en AFA ruien relschoppers Schilderswijk op

 1. lucky bee zegt:

  Ik wist toch dat de krawallen in Den Haag door links was georchestreerd.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Ze willen af van de Nederlandse Christelijke cultuur; voor al de Calvinvisten,is het voor ze een doorn in hun ogen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Voor jouw is alles een doorn in het oog wat afwijkt van het calvinistische standpunt.
    Dus dat is niet zo moeilijk.
    Zolang de Nederlandse cultuur blijft bestaan, vind ik het best.
    Maar dan wel zonder welk geloof dan ook.
    Anders blijven we dat houden, dat gezeik.

    Like

 2. helletocht zegt:

  Niets is erger dan de NPO. Die gaven weer een staaltje sluikreclame ten beste voor de speciale gezant van de UNHCR. Deze malloot kwam uitgebreid promotie maken voor de opvang van nog meer migranten in ons land en in Europa. “De diversiteit leidt alleen maar tot verrijking” aldus deze van de pot gerukte afschaffings CEO.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik kwam deze idioot tegen toen ik een link aanklikte; hij zou er beter aan doen om zo op te komen voor de eigen (bejaarde) bevolking!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/video_wereldverbeteraar_barst.html

  Like

 4. Republikein zegt:

  Als je niet werkt loop je je toch maar te vervelen.

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De telegraaf:

  ‘We laten onze wijk niet kort en klein slaan’

  DEN HAAG –
  Honderden buurtwachten liepen in de nacht van donderdag op vrijdag door de Haagse Schilderswijk. Gekleed in gele hesjes probeerden ze de gemoederen te bedaren. „We merkten dat de aanpak van de politie niet werkte. Hoe harder agenten optreden, hoe harder jongeren terugslaan en hoe meer jongeren erop afkomen, ook van buiten de buurt. Toen dachten wij: we laten onze wijk niet kort en klein slaan”, zei Abdelhamid Taheri, bestuursvoorzitter van de as-Soennah-moskee. Die had de buurtwacht mede geregeld.

  Het was donderdagavond lang rustig in de wijk, een groot verschil met de nachten ervoor. Taheri: „Het was opvallend stil aan het begin. Op een gegeven moment zag je veel vreemde gezichten komen. Die hebben een beetje voor ellende gezorgd.” Rond middernacht werd het toch onrustig. Een groep gooide vuurwerk en stenen naar agenten. Enkele demonstranten riepen ‘moordenaars, moordenaars’. Uiteindelijk werden ongeveer tweehonderd mensen opgepakt.
  De arrestaties werken juist averechts, denkt Taheri. „Veel jongeren hebben niets te verliezen, het schrikt niet af. Integendeel, ze nemen een nog hardere houding aan. Voor hen is het alleen maar een bevestiging dat het verkeerd is wat de politie doet.”

  De rellen zijn niet gepast, zeker niet voor een moslim, zegt Taheri. „Fouten van agenten geven jongeren nog niet het recht op deze gewelddadige manier terug te slaan. Je moet kwaad niet met kwaad vergelden.” Dat het ook nog eens gebeurt tijdens de ramadan, is volgens de moskeebestuurder helemaal erg. „Ramadan moet een leerschool zijn voor moslims. Het moet niet zo zijn dat je deze maand gebruikt om het tegenovergestelde te laten zien.” As-Soennah zal daarom tijdens de preek op vrijdagmiddag aandacht besteden aan de onrust, net als tientallen andere moskeeën uit Den Haag en omgeving.

  Taheri begrijpt overigens wel waarom jongeren uit de Schilderswijk boos zijn. „Ze voelen zich gediscrimineerd. Ze komen niet aan de bak met werk en stage.” Taheri heeft dat ook doorgegeven aan gemeente en politie. „We hebben het gevoel dat het nu is doorgedrongen. De rellen hebben mensen aan het denken gezet dat het niet langer kan. Er is echt wat aan de hand, het is vijf voor twaalf.”

  Die meneer Taheri (de naam alleen al) begrijpt wel waarom de jongeren boos zijn. Ja hoor, ze worden gediscrimineerd, ze krijgen geen werk, geen stageplek.
  Ach ach, wat zijn we toch ver afgegleden, nou moeten we ook nog eens schuld bekennen. We zijn aan het denken gezet, zegt die misselijk makende man Taheri. Het is vijf voor twaalf.

  Nou, beste meneer Taheri, voor mij is het allang kwart over twaalf, ik ben jullie spuugzat.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ze leren het maar niet af on=m altijd naar de ander te wijzen;vies volk!Ik zal de dag prijzen als Nederland schoon geveegd is!En die dag komt!Hoe harder zij te keer gaan,hoe eerder!

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Het links fascistische AFA en krakerstuig geassocieerde intriganten oppakken en 20 jaar in een opvoedkamp opsluiten waar met hard werken en heropvoeding in het zweet des aanschijns zijn brood zal moeten verdienen, de meesten van hen zijn uitkeringsparasieten en werkschuw tuig die over de rug van de maatschappij leven !!

  Like

  • @koddebeier

   Ongelooflijk of niet?
   Hoorde op de radio dat de rellen nog tot in de vroege uurtjes waren doorgegaan.
   Precies op het moment wanneer mijn wekker gaat om weer te zorgen voor wat afdracht.

   Ik moet elke dag f-ckin’ hard werken en doe dat ook. Ik heb er ook helemaal geen moeite mee om daar belasting over te moeten betalen.
   Ik heb er wel moeite mee dat een deel van dat geld uitbetaald wordt aan gezinnen d.m.v. toeslagen en/of uitkeringen waarvan de kinderen zich met dit soort bezigheden bezighouden.
   Als dat schorem zo actief blijkt te kunnen zijn bij demonstraties zouden ze die activiteit ook in kunnen zetten ten goede van werkend Nederland.

   Like

 7. Met geweld los je niks op. Dat weet ik nu.
  Heb jarenlang staan provoceren, intimideren en gebruik gemaakt van geweld.
  -Als Twente uit moest spelen op zaterdagavond tegen bijv. Groningen, gingen wij de avond ervoor al met een aantal Vak-P’ers richting de binnenstad van Groningen (achter de varkens aan).-
  Maar er komt een moment dat je het ‘licht’ gaat zien. Je komt erachter dat er meer is dan voetbal en de rellen.

  Ik werd vader van een dochtertje.
  Heb dat ‘voetbal-rel-leven’ gelaten voor wat het was.

  Maar heel soms, zoals nu bij het zien van de beelden, heb ik nog steeds de neiging om een keer ‘lekker los te gaan en proberen te raken wat je maar raken kunt’.
  Via de site ‘Geenstijl’ kwam ik op verschillende links/video’s over demo’s van AFA.
  Demonstraties tegen politiegeweld.
  Maar zij zijn juist degenen die dat geweld uitlokken.
  Het bloed begint dan in gaten te kruipen waarvan ik had gehoopt dat het er nooit meer zou stromen.
  Alleen dan zou ik nu niet tegen de politie gaan rellen.
  Maar tegen hen die rellen.

  Like

  • Driek zegt:

   Infidel Pride zegt: Maar heel soms, zoals nu bij het zien van de beelden, heb ik nog steeds de neiging om een keer ‘lekker los te gaan en proberen te raken wat je maar raken kunt’.

   Maar, beste Infidel, u kunt toch ook een mooi boek gaan lezen?

   Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  De SA die zich afa noemt is geheel naar eigen traditie weer lekker bezig, interessant hoe deze zg. anti-razisten de naïeve niet-blanken en zelfs een dooie nikker uitbuiten t.b.v. de eigen agenda. Lijken jandorie wel kapitalitische imperialisten. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s