Mogherini: “De politieke islam hoort bij Europa”

Screenshot_130

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

Na de islamitische moorden in Frankrijk en Tunesië hebben we opnieuw het gebruikelijke scenario beleefd: politici en media verklaarden dadelijk dat de islam misbruikt zou worden, dat dit niets met de islam te maken zou hebben en dat de islam bij ons zou horen. Dat heeft Hollande gedaan, Cameron heeft het gezegd en onlangs heeft de Duitse bondskanselier tijdens een islamitische iftar op dinsdagavond in Berlijn verklaard dat “de islam ondertussen zonder twijfel bij Duitsland hoort”. Ze gaf echter toe dat mensen er moeite mee hebben om gehoor te geven aan de zin dat “moordenaars, die zich voor hun daden beroepen op de islam, niets met de islam te maken zouden hebben.” De hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, Federica Mogherini (op de foto rechts), veegt zelfs deze tegenwerping nog van tafel.

Federica Mogherini, de zogenaamde minister van Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van EU-Europa heeft de verbondenheid van de islam met Europa verduidelijkt en gaf een statement over de politieke islam, dus de Jihad-islam, af. Voor nu en ook voor de toekomst van Europa.

Hier een passage – EU External Action, 25 juni 2015:

“De islam heeft een plaats in onze westerse samenlevingen. De islam hoort bij Europa. Hij heeft zijn plaats in de geschiedenis van Europa, in onze cultuur, in onze voeding en – wat het belangrijkst is – in het heden en de toekomst van Europa. […]

Enkele mensen proberen ons ervan te overtuigen dat een moslim geen goede burger van Europa zou kunnen zijn, dat meer moslims in Europa het einde van Europa zal betekenen. Deze mensen vergissen zich niet alleen in moslims. Deze mensen vergissen zich in Europa. Ze hebben geen idee wat Europa en de Europese identiteit zijn. […]

Ik ben niet bang om te zeggen dat de politieke islam deel zou moeten uitmaken van het plaatje. […] Iedere poging om de volkeren van Europa in ´ons´ en ´zij´ op te delen, brengt ons, de migranten en ons, de moslims en ons, in de verkeerde richting.”

In onderstaande korte video van 26 juni 2015 na de islamitische aanslagen bezweert de hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de EU de noodzakelijke alliantie met moslims/de Arabische wereld: “Wij zitten in hetzelfde schuitje, moslims, niet-moslims. . . we hebben een alliantie van civilisaties nodig! [opm.: de Europese en Arabische] . . . de islam hoort bij Europa, en onze waarden horen bij de Arabische wereld. . .”

 

Federica Mogherini was tot 1996, dus ettelijken jaren na de val van de Berlijnse Muur, lid van de communistische jeugd in Italië. Haar officiële levensloop bij “Wikipedia begint derhalve in 1996:

Mogherini studeerde politicologie aan de Sapienza-universiteit in Rome waar ze afstudeerde op een scriptie over de relatie tussen religie en politiek binnen de islam.

Hieruit moeten we concluderen dat ze op de hoogt eis en als hoge vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de EU bewust de islamisering van Europa op de koop toe neemt en zelfs bevordert.

Al in 2006 had “Fjordman” het project “Eurabia” omschreven als een project dat een van kritiek afgeschermde immigratie van miljoenen islamitische immigranten naar Europa mogelijk maakt. Hierbij gaat het om de grootste en snelste migratiegolf in de geschiedenis van de mensheid, die zich in toenemende mate onttrekt aan de controle van de West-Europese landen. De immigratie is niet ongewenst. Zij dient voor de verandering van de Europese samenlevingen, weg van de klassieke nationale staat, op weg naar de multiculturele samenleving.

We zouden ons niet teveel moeten laten afleiden door de euro-crisis en andere ongemakken. De toenemende islamitische invasie maken we nu mee als het grootste gevaar voor Europa. Deze video (uit 2013) laat die invasie zien, ze zijn allemaal al hier:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Mogherini: “De politieke islam hoort bij Europa”

 1. Marc zegt:

  Tja, dan wordt het toch eens tijd voor een politieke aanslag!

  Ik word zo moe van die achterhaalde lui.

  Like

 2. Marc zegt:

  Nog even, en ik laat mij naturaliseren tot Deen.

  Like

 3. Marc zegt:

  Of van die communisten van de VVD.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Wij moeten geen islam en ook geen €U, moge dat duidelijk zijn!
  Met dank aan de landverrader Jan Peter Balkenende, kandidaat voor de hoogste boom en z’n kornuiten, voor de rest van het bos, zijn we tegen de wil des volks, die vermaledijde €U ingerommeld.
  Islam wordt ons opgedrongen met behulp van landverraders partijen, partijen waar idioten op gestemd hebben.
  Diezelfde landverraders partijen die Geert Wilders/PVV (enige partij voor Nederland en de Nederlanders) trachten te demoniseren.

  Like

 5. Johan zegt:

  Nog even en dan wordt niet alleen de politieke islam, maar de gehele islam Europa uitgeknikkerd.
  Het zijn alleen nog maar de nuttige idioten die geloven dat deze waanzinnige religie Europa iets te bieden heeft.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Ik heb alinea twee uit de passage even uit verband gerukt…

  Q1: Deze mensen vergissen zich niet alleen in moslims. Deze mensen vergissen zich in Europa. Ze hebben geen idee wat Europa en de Europese identiteit zijn. […]

  Ik vergis me helemaal niet in Europa, het bestaat immers als continent en continent zal het blijven. Met haar soevereine staten, dat wil de bevolking van ons continent en geen duur betaalde “bovenbaasjes” uit Brussel. Jullie hebben een geldverslindend, oncontroleerbaar, ondemocratisch moloch gecreëerd waar iedere weldenkende Europeaan een gruwelijke hekel aan heeft gekregen. Die betaalt het gelag namelijk!

  Daarnaast zitten er clubjes die met de meest achterlijke regeltjes aankomen, als voorbeeld gemiauw over olijfolieflesjes, stofzuigers, hoeveel water je door plee mag spoelen, enz. GeenStijl filmpjes van lunch buffetten publiceert waar je U tegen zegt; het kan wel een beetje minder! Heel Europa moest de broek aansnoeren, maar Brussel dramt, vreet en zuipt door! Om over de kosten van de verhuizing Brussel-Straatsburg maar helemaal te zwijgen!

  Q2: Enkele mensen proberen ons ervan te overtuigen dat een moslim geen goede burger van Europa zou kunnen zijn, dat meer moslims in Europa het einde van Europa zal betekenen.

  Neen, niet enkele mensen proberen te overtuigen, dat is nergens voor nodig! Dit volk presteert het keer op keer de eigen glazen in te gooien. Het is nooit goed of het deugd niet en wij dienen ons keer op keer maar aan te passen! Zo gaat het natuurlijk niet werken, nu niet, nooit niet!

  Een schitterend voorbeeld zijn de rellen in de Schilderswijk!

  En over het einde van Europa, dat ga ik persoonlijk niet meer meemaken, maar kan wel vertellen dat ik zo verschrikkelijk blij ben geen kinderen te hebben! Ik zou ze niet in de aanstaande puinhopen achter willen laten! Ook hebben we artikels genoeg gelezen waarin opvang veranderd in een vuilnisbelt en alle overige misstanden. Het is bijna net als thuis…

  Like

  • Marc zegt:

   @Claudia
   Trek het je niet aan: degene die geen enkele notie heeft wie of wat Europa, of zelfs Italië, was en is, dat is die muts zelf.

   Noteren jullie overigens even dat mevrouw Mo uit eigener beweging de Europese bevolking indeelt, verdeelt én grote groepen ervan doodleuk nog eens even veroordeelt! Op precies dezelfde wijze als wij van al die radicale moslims gewend zijn.

   Het wordt tijd dat wij haar en de hare veroordelen. En vonnissen zoals zij ons vonnissen.

   Like

 7. jungleelephant zegt:

  Wie zet deze gevaarlijke muts tegen de muur?

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Wat een achterlijk wijf maar dat heb je met die rooien minder verstand dan een glas water en totaal blind voor de realiteit. “we hebben een alliantie van civilisaties nodig!” Nou leipdoos dan heb je wel civilisaties nodig en die zul je bij de muzels niet vinden want die kudtpislam van hun maakt civilisatie onmogelijk pislam staat alleen barbarij toe. 1400 jaar geschiedenis van bloedige verovering, onderdrukking, plundering,parasitisme en slavenhalerij demonstreert helder dat pislam en civilisatie niet te combineren zijn anders dan zeer ten detrimente van de civilisatie die altoos ten onder gaat aan de pislam-parasiet. In feit is het de dure en onaangename plicht van civilisaties overal om uit zelfbehoud de pislam constant te bestrijden en de bewegingsvrijheid en verspreiding van muzels te beperken tot de pislamitische thuislanden; zoals bij iedere besmettelijke ziekte moet containment het motto zìjn. Maar met politici als mafmuts Mogherini is de oorlog (want dat is ‘t) op voorhand verloren.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan moeten die mafmutsen als eerste uit de weg geruimd worden, Te beginnen met déze!
   Wat zóu ik het serpent voor deze uitspraken graag opknopen aan de hoogste boom!!!

   Like

 9. lucky bee zegt:

  Margarine lust ik niet dan liever Roomboter, is hij een moslim? dan hoort hij ook niet in Europa.
  Ter herrinnering Allah is niet onze God.
  http://www.hinduism.co.za/kaabaa.htm

  Like

 10. Robbert zegt:

  Stemmen en democratie is haram , elke moslim die politiek bedrijft is hypocriet.

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv I’m stàrting 2 think @FedericaMog u & ur horrorfriend #catherineashton have a ‘thing’ 4 muslems YIGG

  Like

 12. tjonge zegt:

  wordt het niet tijd voor die mongoolgherini om een mussolini-einde te krijgen ?
  .
  man, man, man….wat kots ik op zulke figuren !

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Klik om toegang te krijgen tot 150624islamfepsdeliv.pdf

  De originele tekst van Mogherini’s toespraak. Met dank aan Toetssteen.

  Like

 14. b. gast zegt:

  Door te zeggen dat de politieke islam deel moet worden van Europa maakt zij zich schuldig aan overtreding van Artikel 17 van de Europese Rechten van de Mens. en moet dus aangeklaagd en afgezet worden.

  Like

 15. b. gast zegt:

  Artikel 17 – Verbod van misbruik van recht

  Geen der bepalingen van dit Verdrag mag worden uitgelegd als zou zij voor een Staat, een groep of een persoon het recht inhouden enige activiteit aan de dag te leggen of enige daad te verrichten met als doel de rechten of vrijheden die in dit Verdrag zijn vermeld teniet te doen of deze verdergaand te beperken dan bij dit Verdrag is voorzien.

  De politieke islam overtreedt dit artikel en kan dus aangeklaagd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s