Duitse Jihadist: “Deze zomer zullen jullie in geen enkel vakantieland veilig zijn!”

Screenshot_6

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Dat zou wel eens een knallende zomer kunnen worden! Een “Duitse” bomgelovige genaamd Abu Hamza al-Almani heeft in een interview uit het Irakese Mosoel het woord genomen. Hij bejubelt de aanslagen van Frankrijk en Tunesië, waarbij het “ongelovige uitschot zijn verdiende straf” zou hebben gekregen. In de komende weken en maanden zal er “nog meer dood, terreur en vernietiging” plaatsvinden. De daders zouden “individuele strijders zijn, bereid om ook zonder expliciete aanwijzing de ongelovigen te vermoorden.” Geen enkele Kafir zou deze zomer veilig zijn in zijn vakantieland. Ook Spanje en Italië zouden weldra worden geteisterd door terreuraanslagen.

Uitermate interessant is de uitspraak van een Franse islamdeskundige dat “deze terreur natuurlijk heel veel met de islam te maken heeft”. Eindelijk heeft er iemand genoeg moed om de waarheid uit te spreken. Het Zwitserse “Blick” citeert de “Duitse” terreurmoslim:

“Hij meldde zich via Skype in de nacht naar zaterdag vanuit het Irakese Mosoel. Hij kondigde voor “de komende dagen, weken en maanden nog meer dood, terreur en vernietiging” aan. De camera laat hem in een zwart ninja-kostuum zien, een stormhoed verbergt zijn gezicht. Achter hem de zwarte vlag van de ´Islamitische Staat´.

Dan hebben we in ieder geval iets waarop we ons kunnen verheugen. Het zomerseizoen 2015 belooft niet saai te worden. Abu Hamza al-Almani verder bij “Blick”:

“Ons is nu in de heilige maand ramadan een ongehoorde genade van Allah ten deel gevallen. Onze heldhaftige jonge leeuwen hebben op deze gezegende vrijdag in Tunesië en in Frankrijk het ongelovige uitschot zijn verdiende straf gegeven!” Alles wat Abu Hamza destijds had voorspeld, is uitgekomen. Parijs: “Charlie Hebdo”. De terreuraanslag in Kopenhagen. En nu weer Frankrijk.

Geïnspireerd door het terreurgeloof van Abu Bakr al-Baghdadi werd daar vrijdag door de 35-jarige Yassim Salhi het hoofd van zijn werkgever Herve C. afgesneden en probeerde hij een gasfabriek in de kleine plaats Saint Quentin-Fallavier bij Lyon op te blazen. De vader van drie kleine kinderen wilde de omgeving van de fabriek chemisch besmetten.

Tegenhouden kan men de killer-moslims sowieso niet, want voor de ingrediënten is maar weinig nodig: een koran om de dodingsbevelen te inhaleren en een geladen wapen, dan kan het beginnen. Altijd en overal. In Europa zijn 50 miljoen moslims potentiële terroristen als ze de koran als het woord van Allah accepteren, zoals bevestigd wordt door de ex-moslim Nassim Ben Imam vanuit het diepe besef van de islamitische ideologie. Hiervoor zijn geen coördinaten nodig. Iedere eenzame islamwolf kan tientallen, zo niet honderden ongelovigen doden:

De Franse onderzoekers gaan er van uit dat Salhi niet handelde in opdracht van IS. Hij zou een van die “eenzame wolven zijn die zich door het gedachtegoed van de terreurkalief Abu Bakr al-Baghdadi laten inspireren.” De Europese veiligheidsautoriteiten vermoeden in Europa duizenden van zulke geloofsterroristen. Ze staan hulpeloos tegenover hen.

Morgen al zou het ook in Duitsland kunnen knallen, want de “Islamitische Staat” heeft ons de totale oorlog tot aan de “vernietiging” verklaard:

Abu Hamza bevestigt via Skype dat de terreuraanslag in Frankrijk, in tegenstelling tot die in Tunesië, geen “opdracht” van IS was. “Onze broeders en zusters zijn bereid ook zonder expliciete aanwijzing de ongelovigen te vermoorden. We zijn in oorlog met jullie, een oorlog tot de vernietiging erop volgt. Net zoals in Sousse.”

Met het oog op de eigen vakantieplannen dient men rekening te houden met het volgende:

“Op deze plaats van goddeloosheid, van de pornografie kregen de ongelovigen hun helstraf. Overal zullen zij deze zomer bloeden, verder sterven”, verkondigt Abu Hamza met de vinger van zijn rechterhand als Salafisten-groet in de hoogte: “In Tunesië, in Egypte, in Turkije, in Spanje, in Italië, in Griekenland: in geen enkel vakantieland zullen jullie meer veilig zijn.”

Wie nu nog naar een islamitisch land reist of naar een land dat aan zo´n land grenst, is zelf schuld. Nu echter de uitspraak van de dag:

De terreur is deel gaan uitmaken van het Europees dagelijks leven. Een Franse veiligheidsmedewerker, afgestudeerd islamwetenschapper, wijst er zaterdagochtend vermoeid op dat “deze terreur natuurlijk heel veel met de islam te maken heeft. Ze is wel degelijk te legitimeren op diens grondslagen. Ook al wijzen de meeste moslims deze terreur af en doen zij er niet aan mee.” De man is zich terdege bewust van de explosiviteit van zijn uitspraken.

Men zou een briefje met deze uitspraken op het voorhoofd van David Cameron moeten nieten, zodat hij ze uit zijn hoofd kan leren als hij voor de spiegel staat en ons nooit meer lastig valt met zijn “dat heeft niets met de islam te maken, de islam is een vreedzame religie” gezwets. Want dit zijn de theoretische feiten:

De “Islamitische Staat” en zijn voorlopers zijn zich sinds 2003 ieder jaar tijdens de ramadan steeds meer gaan bezighouden met een monstrueuze bloedorgie van het geloof. De kalief van de islamitische duisternis, de Irakees Abu Bakr al-Baghdadi, beroept zich in zijn geloofsroes op de profeet Mohammed en wil zodoende zijn terreur legitimeren. Want uitgerekend in de vredesmaand ramadan heeft Mohammed zijn belangrijkste veldslagen uitgevochten. Voor de IS is het een bloedige verplichting om hetzelfde te doen als Mohammed.

Allahu Akbar. Hier het volledige informatieve artikel uit “Blick”. Maar eens kijken waar het de volgende keer knalt. Het kan zijn dat Cameron zijn “vredesplaat” nog wel wat vaker moet afspelen deze zomer. Totdat er een kras in komt en ook de laatste stomkop het niet meer gelooft.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, ramadan, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op Duitse Jihadist: “Deze zomer zullen jullie in geen enkel vakantieland veilig zijn!”

 1. Jean zegt:

  En politieke lafaards gaan de ogen nog steeds niet open betreffende die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd?
  Moeten eerst alle beken en rivieren rood kleuren door het bloed?
  NU die rotzooi verplichten te vertrekken van 1 dag oud tot 100 jaar oud, besmet met die smeerlapperij moet uit onze samenleving “zonder uitzondering”, wij walgen van die rotzooi en wij kokhalzen van soepjurken en kopvodden in ons straatbeeld.

  Like

  • Driek zegt:

   Jean zegt:En politieke lafaards gaan de ogen nog steeds niet open betreffende die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd?

   Nee, beste Jean, de ogen van onze politici willen niet open gaan, zij zijn ziende blind en horende doof. Maar er moet toch een gedachte achter schuil gaan, want langzaam maar zeker wordt onze wereld onleefbaar. Onze bewindslieden sturen dus bewust aan op een wereld van chaos, moord en doodslag, een volslagen ontreddering der bevolking.

   Nu zijn het nog de stranden in de vakantielanden, maar er komt een tijd dat ook de stranden der Nederlandse kust onveilig zijn. Een dagje Zandvoort kunt u dan wel vergeten. Dat schorem rukt met de dag verder op.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Jean,met die open luchtruimen denk ik dat we zelfs dan niet veilig zijn!Er is maar een oplossing,maar die mag je niet zeggen/schrijven!En toch moet dat horrosprookje rigoureus beëindigd worden!

   Like

   • Willie zegt:

    Waarom niet zeggen/schrijven ????Gewoon die moslim terroristen AFKNALLEN !! groot genoe’g geschreven ????

    Like

 2. rakkertje zegt:

  Abu Hamza al-Almani …. kom maar op vuile rotzak ! Ik zou u graag eens willen tegenkomen ! ….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad: Zelf zou ik het liefste zien, dat elke klootzak die zo ’n interview weggaf, doorspekt van de doodsbedreigingen, meteen werd gearresteerd op grond van die bedreigingen!
   Zeker als hij zich op Europees grondgebied bevindt: Zo ’n brilslang Choudary bivoorbeeld zat al menigmaal in interviews de Britten te bedreigen en te beledigen. En hij wóónt daar! Dan zeg ik toch: Pak dat hondsvod direct op!
   Maar ja, wie ben ik……

   Like

 3. Thoth zegt:

  (..)De kalief van de islamitische duisternis, de Irakees Abu Bakr al-Baghdadi, beroept zich in zijn geloofsroes op de profeet Mohammed en wil zodoende zijn terreur legitimeren. Want uitgerekend in de vredesmaand ramadan heeft Mohammed zijn belangrijkste veldslagen uitgevochten. Voor de IS is het een bloedige verplichting om hetzelfde te doen als Mohammed.(..)

  Op het ogenblik zijn er 42 miljoen Arabieren die de IS steunen op zo’n 370 miljoen, dat is ca. 11%. Met de hoeveelheid Arabieren en Turken die hier in Europa zijn, zijn het er nog meer. In de Telegraaf las ik het volgende :

  ‘Ondanks zijn gruwelijke praktijken kan Islamitische Staat rekenen op de steun van tot wel 42 miljoen Arabieren. Dit betekent een grote vijver van potentiële rekruten. Etc.’

  Je kan hier vinden :

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24229756/__IS_praktijken__steun_Arabieren__.html

  Kortom, wij hebben heel wat uit te vechten de komende decennia. Maar goed, wij hoeven het uiteraard niet. Wij moeten gewoon de islam verbieden in Nederland en Europa. Christenen, joden en atheïsten hier, de moslims daar. Laat ze het daar maar zelf uitzoeken…

  Like

 4. glockie17c zegt:

  De wereld is gewoon ziek !!!
  Het wordt toch echt hoog tijd dat de overheden hier een medicijn voor gaan gebruiken en/of gaan ontwikkelen.
  Al die politiek “leiders” stoppen hun kop in het zand of kijken gewoon de andere kant op.
  Wat moet er nu allemaal gaan gebeuren en hoeveel doden moeten er nu nog vallen voordat ze eindelijk de waarheid onder ogen zien.
  Bescherm nu verdomme eindelijk eens je burgers zodat we allemaal met een gerust hart rustig verder kunnen leven, zonder alsmaar over je schouder te moeten kijken.
  Het valt me gewoon op dat als men zelfs in de supermarkt staat in de rij voor de kassa, dat de mensen iedere allochtoon observeren die er maar tussen staat.
  De gezichten spreken vaak boekdelen van de mensen, en het “ongemak” op de gezichten straalt er van af.
  Het vertrouwen in de medemens neemt zienderogen af en dit moet gewoon op een keer fout gaan, en niet alleen in Nederland.
  Als je alles leest wat op deze site voorbij komt, en laat daar dan maar 10% van waar zijn, dan kan ierdereen toch wel aanvoelen dat we een GIGANTISCH PROBLEEM hebben.
  Maar de regeringsleiders slapen rustig verder…………TOT ……….

  (Als het kalf verdronken is, dempt men de put !?)

  Like

  • Driek zegt:

   glockie1 zegt: Als je alles leest wat op deze site voorbij komt, en laat daar dan maar 10% van waar zijn, dan kan iedereen toch wel aanvoelen dat we een GIGANTISCH PROBLEEM hebben.

   Nu, beste glockie, alles wat op deze site staat is 100% waarheid. Er worden op de site van E.J. Bron geen onwaarheden verkondigd. Voor leugens dient u het televisiejournaal en de dagelijkse couranten te lezen.

   Like

   • glockie17c zegt:

    Als je tussen de regels door leest Driek dan kan je heus wel begrijpen dat ik die 10% als bij wijze van spreken bedoel !!!
    En daarbij 100% de waarheid wat jij dan weer beweert daar geloof ik nu ook echt weer geen hol van !?
    Als jij dat werkelijk gelooft prima, ik vraag me dan wel meteen af ….. hoe naïef ben je dan wel niet!
    In ieder stuk wat er geschreven wordt staan wel onwaarheden, al is het maar dat je iets verkeert interpreteert.
    Maar het journaal en de kranten ……. Daar moet ik je meteen gelijk in geven die liegen dat ze barsten.
    Maar goed ik ga daar verder geen discussie met je over aan als je het niet erg vindt.
    Er zijn al genoeg menig verschillen in de wereld die veel en veel erger zijn lijkt me zo.
    Ik wens iedereen een fijne avond/nacht en hopelijk morgen weer een mooie zonnige dag.

    Groetjes Glockie.

    Like

 5. fransdewit zegt:

  Je kan het ook omdraaien en schrijven jullie zijn in geen enkel land meer welkom, varken!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  En een duitse Jihadist is nergens in Europa veilig; de Heilige Geest zal hem waar dan ook opsporen.en killen.Net als Annanias en Saffira Handelingen 5 vers 1-11.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Als jouw God rechtvaardig zou zijn,had hij de wereld beschermd tegen islamtuig en ze van de wereld geveegd;voorgoed!

   Like

   • BertG. zegt:

    Maar het is wel weer feest ergens bij luckybee om de hoek.
    Dus hij heeft weer wat te doen.

    Big Rivers Festival 2015 op 10,11 en 12 juli
    Volgend weekend is het weer zover, het grootste GRATIS muziekfestival van Nederland in de binnenstad van Dordrecht. Met ruim 100 bands op 10 verschillende podia verspreid door de stad een festival waar velen een jaar lang naar hebben uitgekeken. Met dit jaar een fantastische line-up, Kovacs, Polly Anna, Bo Saris, Lucky Fonz III en Memphis Maniacs om maar een paar namen te noemen.

    Like

 7. Thomasson zegt:

  Is de tijd voor Europa niet aangebroken om met grote schoonmaak te beginnen? Als de EU ons leven verder wil riskeren (wat zij al jaren doen), zou het niet beter zijn dat iedere afzonderlijk land zal de boel gaan poetsen en boenen?

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Er is een heel eenvoudige oplossing voor deze ellende, gewoon de prijs wat verhogen.

  Te beginnen met deze dolle hond en zijn gehele familie even naar zijn allah te helpen.

  Gewoon even duidelijk maken aan dit tuig ,we komen voor jou , je familie je geboorte dorp je leiders, net zolang totdat het over is.

  Een land of streek wat je onderdak verschaft zal als medeverantwoordelijk worden beschouwd en daarvan de consequenties dragen.

  Primitief dat zeker , maar dat is het enige wat ze verstaan, en het getuig niet van enige intelligentie om een taal te blijven spreken die ze niet verstaan, terwijl je hun taal meer dan machtig bent.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “Hij bejubelt de aanslagen van Frankrijk en Tunesië, waarbij het “ongelovige uitschot zijn verdiende straf” zou hebben gekregen.”

  Het is toch te achterlijk voor woorden dat wij door de krankzinnige moslim gedwongen worden om z’n schurftige godje te aanbidden???!!!!!!
  Waarom zou dat moeten? Omdat dat in z’n perverse korannetje staat beschreven?

  Voor de sukkel die het nog steeds niet begrijpt, nóg een keer op een rijtje, in volgorde van gevaarlijkheid:

  1. De ‘Gutmensch’ die tijdens verkiezingen op de ‘socialist’ stemt
  2. De verkozen ‘socialist’ die er alleen maar op uit is om overal z’n zakken flink te vullen
  3. De moslim en aanverwante geldverslindende artikelen, zoals de ‘asielzoeker’

  Like

 10. benny zegt:

  Ja als Christen lees ik in de Bijbel[openbaringen]dat in het laatste der dagen een zeer gevaarlijke ontwikkeling komt,dat men verplicht hun ..geloof of zoiets,,te aanhangen,dat men een merkteken moet bezitten op je rechterhand dan kan men kopen of verkopen ,zonder dat is het onmogelijk En dan zal in opdracht van de antichrist[kalifaat?]een ieder die daar niet aan voldoet ONTHOOFD worden Het begin begint er al op te lijken.Ja de Bijbel wordt door velen niet serieus genomen,maar het is wel de waarheid

  Like

 11. BertG. zegt:

  Ja, en warm weer en dan ook nog rammedan.
  Dat hou je nou eenmaal, kunnen ze niks aan doen. Vraag het van aartsen maar.
  Hij kan het je precies uitleggen hoe dat nou in elkaar zit, de koran een beetje kennende.
  Het hoort er bij, daar doe je niks aan. Dat hou je toch en wen er maar aan.

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De EERSTE keer dat ik het (helaas) met een moslim eens ben!

  Like

 13. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 22 min.22 minuten geleden
  @geertwilderspvv #pvv Griekse vakantie v kon in1ns politiek gevoelig,zit hij gn sec over in want dankzij òns GELD ZAT!http://nos.nl/l/2045065

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 18 min.18 minuten geleden
  @geertwilderspvv Ik geloof NIET dat ie t verkocht heeft!Zou de 1e x zijn dat 1 v hèn zich iets v ONS aan zou trekken http://nos.nl/artikel/331249-prins-verkoopt-villa-in-mozambique.html

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 16 min.16 minuten geleden
  @geertwilderspvv De villa is daarom op 11 januari “voor n symbolisch bedrag” verkocht a Machangulo SA,de organisatie die t project beheert.

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 14 min.14 minuten geleden
  @geertwilderspvv “Volgens Rutte is dat vw marktomstandigheden niet gelukt.”&Wij weten àllemaal dat @MinPres a zn 1e leugen niet geknapt is!

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 6 min.6 minuten geleden
  @geertwilderspvv #pvv n dan lees ik dit:’in Griekenland,in geen enkel vakantieland zullen jullie meer veilig zijn’https://ejbron.wordpress.com/2015/07/04/duitse-jihadist-deze-zomer-zullen-jullie-in-geen-enkel-vakantieland-veilig-zijn/ …

  @ScarlattiBomba 59 sec.60 seconden geleden
  @geertwilderspvv #pvv @MinPres geldt dat ook vr de NLDSE ROI in GREECE of al1 voor ÒNS,t #belastingbetalendekloodtjesvolk?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Geldt niet voor hun;alleen de beveiliging voor hen aldaar kost ons 50.000 euro!!!!per dag!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Scarlatti Bombatti 4 juli 2015 om 17:02

   Waarom moet die kerel eigenlijk op vakantie???!!!!
   Hij woont toch al elke dag in een wonderschoon vakantieparadijs??!!!
   En van welk ‘werk’ zou hij moeten uitrusten???
   Van het sluiten van oliedeals met schatrijke islamieten?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    “De premier schrijft dat de aan- en verkoop van een vakantiewoning van een lid van het Koninklijk Huis een privézaak is, waarover verder niets wordt gemeld.”

    Nee, dat is GEEN “privézaak” want die lui worden geheel en zeer weelderig onderhouden van ONS belastinggeld, waardoor ze hun ‘eigen’ vermogen lekker kunnen oppotten voor de aankoop van dure auto’s, een leuke speedboot, allerlei vakantieparadijzen en ga zo maar door.

    Hoe komen die gasten eigenlijk aan al die poen?
    Luidt het gezegde niet:
    “Wie niet steelt of erft, moet werken tot hij sterft”?

    Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik kan er niets aan doen dat ik vreselijk moet lachen om deze video:

  Like

 15. Pingback: Duitse Jihadist: “Deze zomer zullen jullie in geen enkel vakantieland veilig zijn!” |

 16. Dot zegt:

  80% van de toeristen naar Tunesië hebben hun vakantie opgezegd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s