Srebrenica was een centrum voor de Jihad!

Screenshot_15

Internationale Jihadisten met het hoofd van een Bosnisch-Servische krijgsgevangene in 1992 . . . 

(Door: “Balkanske priče”)

Westerse media verzwegen dat de eerste president van de nieuwe Bosnische staat een nazi was in WO2: Alija Izetbegovic, oud-lid van de SS-divisie ‘Handschar’.Tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben veel Bosnische moslims gecollaboreerd met Nazi-Duitsland. Zo ontstonden er twee SS-divisies die geheel bestonden uit Bosnische moslims. Deze divisies hebben actief deelgenomen aan etnische zuiveringen en moorden op Serviërs.

Heeft iemand ooit de islamdeclaratie van Izetbegovic gelezen? Hierin pleitte hij voor de vestiging van een fundamentalistische moslimstaat in Bosnië. Karadjic en Mladic hebben naar eer en geweten gestreden om te voorkomen dat de Bosnische republiek met medewerking van het Westen zou worden omgevormd tot een islamitische theocratie, een sharia-staat. Volgens Mladic ondersteunden de NAVO en het Westen de wederopstanding van het Ottomaanse rijk in de gedaante van Bosnische moslims.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, NAVO, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Servië, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Srebrenica was een centrum voor de Jihad!

 1. kernrob4 zegt:

  Dit verhaal klopt. Vanaf die tijd begon de media het volk te misleiden en begon de idealisering van moslims.

  Like

 2. Ik heb de volgende reactie op de site zelf gegeven:

  “Heeft de iemand ooit de Islam-declaratie van Izetbegovic gelezen?”
  Weinig mensen hebben die gelezen en verandert niet zolang je niet even de moeite neemt een LINK naar die declaratie te geven.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik kan mij die periode nog goed herinneren, de hele dag hoorde je op de radio over die Bosnische moslims, ze waren slachtoffer van de Serviërs. Je mocht er geen kwaad woord van zeggen.

  Like

 4. ildiko zegt:

  Minder dan 200km van Budapest wappert de IS vlag in Bosnie, veel jihadisten zijn daar terug uit Syrië, Irak wachtenden op een teken om aanslagen te plegen. Het verhaal klopt.

  Like

 5. Jan zegt:

  Bosnië: wieg van huidige jihad?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s