Wat de (Duitse) media verzwijgen: De CIA en de countdown in Athene

Screenshot_28

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Een met de CIA verweven onderneming kan theoretisch naar willekeur de uitkomst van het referendum in Griekenland beïnvloeden. Want wie verzorgt morgen de IT-techniek bij het referendum. . .? Wat denkt u zelf. . .

Wanneer morgen in Athene de Grieken in het moederland van de democratie “Ja” of “Nee” zullen stemmen, dan worden de telling, de prognoses en de bekendmaking van de officiële einduitslag uitgevoerd door de IT-dienstverlener “Singular Logic” met zetel in Athene en Thessaloniki. De firma levert de software, de hardware en ook de Human Ressources – dus de mensen – voor alles wat in Griekenland met officiële verkiezingen heeft te maken.

En dat al jaren. En wel officieel in opdracht van de Griekse regering – gefinancierd door de Europese Unie, in overleg met de VS. Beter gezegd: met medewerkers uit het milieu van de Amerikaanse geheime diensten.

“Singular Logic” hoorde bij de Marfin Investment Group. Toen in december 2014 duidelijk werd dat “Syriza” in het vervolg in Griekenland zou regeren, verkocht de Marfin Investment Group “Singular Logic” aan de Amerikaanse investeringsonderneming KKR. In het management van KKR zit de voormalige chef van de CIA, David Petraeus.

Hij is tegenwoordig ook voorzitter van het “KKR Global Institute. David Petraeus geldt als een schakel tussen Goldman Sachs en KKR. Goldman Sachs en KKR treden altijd gezamenlijk op als het erom gaat om samen winst te maken.

Wanneer KKR dus onlangs die IT-dienstverlener heeft gekocht die in Griekenland gaat over ALLE hardware- en softwarecomponenten voor verkiezingen, dan zorgt dat voor, voorzichtig gezegd – wantrouwen. “Singular Logic” zal morgenavond om 21.00 uur het resultaat van het referendum bekendmaken.

“Singular Logic”, op de achtergrond in Amerika aangestuurd door de voormalige CIA-chef David Petraeus, organiseert het referendum en deelt ook de einduitslag mee. Wist u dat? Waarom verzwijgen de media dat voor ons?

Samengevat: De voor verkiezingen, referenda en peilingen in Griekenland bij de regering verantwoordelijke private IT-dienstverlener werd precies op het moment door een Amerikaanse onderneming die dicht bij de CIA staat opgekocht, toen de ongemakkelijke “Syriza” de laatste verkiezingen in Athene won.

En nu leidt deze op de achtergrond door voormalige CIA-medewerkers aangestuurde onderneming het belangrijkste referendum in de jongere Griekse geschiedenis en is de enige bezitter van alle data van het eindresultaat. Worden we hier dus getuige van een enorm verkiezingsbedrog in het moederland van de democratie?

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Griekenland, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wat de (Duitse) media verzwijgen: De CIA en de countdown in Athene

 1. Fred zegt:

  De EUSSR heeft goed de woorden van vadertje Stalin onthouden.
  Niet degenen die gaan stemmen bepalen de uitslag maar degenen die de stemmen tèllen.
  Maar het zal slechts uitstel van executie zijn voor de EU.
  Want als de Grieken gedeeltelijke kwijtschelding van hun schuld krijgen zullen Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk dat ook eisen.
  En dat kan Gekke Henkie (NL) nòòit betalen.
  Dàg EU. Het was gèèn genoegen je gekend te hebben.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ja Fred en daarom denk ik dat ook in Nederland alle verkiezingen al langer worden gemanipuleerd. Waarom zijn anders de stemcomputers dan nu verboden om te gebruiken? Omdat je bij het gebruiken er van de uitgebrachte stemmen niet kunt veranderen/wijzigen. Hooguit is de interne software per stemcomputer te manipuleren om als je een stem op een (politiek) niet-welgevallige partij uitbrengt die stem naar een andere partij gaat of als ongeldig of blank wordt “gestuurd”. Het is toch ook wel heel erg opvallend in Nederland dat de PVV telkens veel minder stemmen krijgt dan geprognotiseerd……Ik heb dus zo mijn twijfels over de tellingen in Nederland.

   Like

   • Peter zegt:

    Ik heb een aantal keren een stembureau bemand en het is heel simpel de uitslag te manipuleren. Een PVV stem op het stapeltje ongeldig of op het stapeltje CDA, PvdA of anders en geen haan die er naar kraait.
    Vandaar ook dat in onze gemeente de burgers vervangen zijn door ambtenaren en meteen daarop werden ook de vergoedingen fors verhoogd.
    Kortom, in Nederland gaat het er niet anders aan toe dan in welke bananenrepubliek dan ook.

    Like

   • BertG. zegt:

    Daarom word ik soms ook zo moe van dat oeverloos herhalen als kreten, het is jullie schuld, jullie moeten op de goede partij stemmen, dank zij jullie zitten we in deze ellende.
    Als we er toch zo van overtuigt zijn dat met elke uitslag gerommeld wordt.
    Dat wordt net zo vervelend als, de kruik gaat net zolang te water tot hij barst.
    Dat beginnen werkelijk vervelende one-liners te worden maar schijnen het nog steeds goed te doen in een discussie.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik moet dan altijd denken aan zo’n koffie tafel met allemaal in slaap sukkelende oude mannetjes die wanneer je ze even aantikt er direct een one-liner uit gooien om maar vooral te laten zien dat ze toch echt niet zaten te slapen.

    Like

 2. jungleelephant zegt:

  Verkiezingsbedrog?De vraag stellen is hen beantwoorden!Net zoals wij,ook hier,iedere keer weer genaaid worden bij verkiezingen,door de stemmentellers!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Had ik al niet eens gezegd dat alles op alles zal worden gezet om Griekenland in de eu te houden ??

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Hoe het verloopt met het tellen van stemmen hebben we bij het referendum in Schotland kunnen zien.

  Like

 5. Berthe zegt:

  En DAAROm wil ook onze grote huichelaar, Ronald Plasterk, voor onze a.s. TK verkiezingen weer terug naar de stemcomputer……………….

  Like

 6. bokito zegt:

  het is nu 9.15 uur en kan je na dit gelezen hebben al vertellen dat de grieken bij de eu blijven

  Like

 7. Pingback: Open draad 2015 week 28 | De Vrije Chroniqueurs

 8. Tistochwat zegt:

  Ik geloof geen seconde dat Griekenland de EU zal verlaten.

  Wat betreft verkiezingsuitslagen:
  Ik heb er de afgelopen jaren een paar keer naar zitten kijken en zodra de eerste uitslag werd getoond, wist ik al dat de volgende uitslagen dezelfde resultaten zouden gaan opleveren.
  Overal dezelfde partijen die hadden gewonnen en dezelfde die hadden verloren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s