Abbas: “Wij zullen nooit een Joodse staat accepteren”

 

Toespraak van de Palestijnse president Mahmoud Abbas tot de Centrale Raad van de PLO op 4 maart 2015. Zoals bekend beschouwen de meeste Westerse media en politici de Palestijnse president Abbas als ‘gematigd’. De paus wenste Abbas toe dat hij ‘een vredesengel’ zou worden.

Echter, in deze toespraak stelt Abbas dat een Joodse staat te vergelijken is met ISIS. Dat klinkt niet echt vredelievend.

Ook gaf Abbas opnieuw aan dat hij pertinent weigert om het recht op zelfbeschikking van Joden in een eigen staat te erkennen. Ondanks het feit dat hij juist wel datzelfde recht op zelfbeschikking opeist voor Palestijnse Arabieren en een islamitische staat wil creëren, die volgens de (al aangenomen) grondwet gebaseerd zal worden op de sharia …. (Tevens zal de Palestijnse staat officieel racistisch zijn, heeft Abbas verklaard: Joden zullen er niet mogen wonen.)

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op Abbas: “Wij zullen nooit een Joodse staat accepteren”

 1. peterselie1 zegt:

  De vijand lacht, en wij groen

  16 aanvallen, een hoogtechnologische internationale coalitie, miljarden investeringen, miljoenen kosten aan logistiek, bommen en brandstof, en honderden soldaten nodig om in het bolwerk van IS slechts 22 mensen te gaan doden, waarvan blijkbaar 6 burgers.
  In Sousse/Tunesie: slechts 1 aanval, slechts 1 man met een AK47 van 1000€ en enkele centen voor de kogels en een liter benzine voor zijn bootje, doodt 39 mensen, allemaal vijanden, want buitenlandse kuffar.
  Het bewijst dat de coalitie de oorlog niet kan winnen, niet willen winnen. Wie zou daar belang bij hebben? Dit is toch te gek voor woorden, compleet belachelijk en ergerlijk, dat ze zo veel belastinggeld hebben versmost, en dat ze deze actie met misplaatste trots en tromgeroffel als geslaagd wereldkundig maken.
  Ik durf niet uitrekenen wat het zal kosten om ca 150.000 moslimstrijders + de uitlopers ervan te liquideren. En wees gerust, ik ken al diegene die mee zullen mogen betalen voor de heropbouw van al wat werd vernield. Jullie niet?
  Zelden voordien maakten ze zich zo belachelijk. Zelden voordien moesten we ons zo onbeschermd voelen. Vaak helaas en nu opnieuw, moeten wij vaststellen dat wij bestolen worden; niets terugkrijgen voor het geld dat belastingen wordt genoemd. >>> http://nageltjes.be/wp/?p=17787

  Like

 2. kissonline2015 zegt:

  een palestijnsestaat heeft nooit bestaan en zal ook nooit herkend worden door velen

  Like

 3. Jan zegt:

  Wie kijkt er van op van deze notoire antisemiet.
  In 1982 schreef hij zijn ‘dissertatie’, genaamd ‘The Other Side: the Secret Relationship Between Nazism and Zionism’ waarin hij o.a beweert dat zionisten met nazi’s samenwerkten om zo veel mogelijk Joden naar Palestina te laten emigreren, dat de Joden zelf schuld zijn aan de shoa en dat zij niets anders waren dan criminelen. En wat het aantal vermoorde Joden betreft, dat is meer dan zwaar overdreven, volgens Mazen. Misschien een miljoen maar dan hebben wij het wel gehad. Enkele jaren terug herhaalde hij nog eens dat zionisten en nazi’s met elkaar collaboreerden.
  http://www.memri.org/report/en/print672.htm

  Abbas claims link between Nazis and Zionists
  http://www.jta.org/2013/01/22/news-opinion/israel-middle-east/abbas-claims-link-between-nazis-and-zionists

  Een paar citaten:
  “Zionism adopted the Nazi selection principle, when it went to save Jews from the slaughter. It made itself the ultimate arbiter regarding Jewish life, deciding who deserves to live and who deserves to die.”

  “All of this wasn’t enough – the Zionist movement led a broad campaign of incitement against the Jews living under Nazi rule to arouse the government’s hatred of them, to fuel vengeance against them and to expand the mass extermination.”

  De kaft van Mazen’s boek:

  En dat Joden gehaat zijn ligt aan henzelf en aan ‘jewish privilige’. Vroeger was er nooit antisemitisme onder moslims, aldus Mazen, alles is schuld van ‘de ander’.
  Niet verwonderlijk dat hij met deze rotzooi in Rusland zijn papiertje kon bemachtigen*.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4596121,00.html

  * ‘Why are you here, Mr. Nigger?’
  http://plato.acadiau.ca/COURSES/POLS/Grieve/3593/Russia/racism04.html

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En dat liep bij die “Je suis Charlie”- schertsvertoning in de voorste gelederen, arm in arm met Merkel en Hollande!
  Wat hebben díe zich laten kennen, zeg!
  Achteraf bekeken maar goed, dat Geert en Marine er niet bij waren: Je zou jezelf levenslang blameren!

  Like

 5. Jean zegt:

  Wij zullen NOOIT een moslim tolereren noch accepteren, wij EISEN dat die barbaarse perverse smeerlapperij verdreven wordt uit heel Europa.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Natuurlijk zullen Abbas en zij vrienden nooit een Joodse staat accepteren. Ze accepteren ook niet de aanwezigheid van christenen in Beit Hanina en andere plekken rondom Jeruzalem. Anders zouden deze mensen geen pamfletten van ISIS Palestine in hun brievenbus vinden, waarin staat dat zij zouden worden afgeslacht. Dat is voor Abbas een Co. normaal. Maar wat Abbas wil of niet, is niet interessant. De Midden Oosten is een Darwinistisch gebied. Daar heerst uitsluitend een recht …De recht van de sterke. Zolang Israël sterk genoeg is haar bestaan te garanderen, heeft ze recht van bestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s