Grieken zeggen ´nee´

Screenshot_53

Griekenland koerst op een nieuwe confrontatie met Europa af nu het land ´nee´heeft gestemd bij het cruciale euroreferendum.

Ruim 60% van de Grieken ´nee´heeft gestemd, wat een grote overwinning is voor de Griekse premier Tsipras. De Griekse premier reageerde euforisch op de uitslag en ziet zich gesterkt om in Europa opnieuw over schuldverlichting te gaan onderhandelen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Griekenland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Grieken zeggen ´nee´

 1. jungleelephant zegt:

  Goed van en voor de Grieken!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Ik wacht nog even op de definitieve uitslag .

  Like

 3. Jaan zegt:

  Ze hebben groot gelijk. De bevolking is het slachtoffer van bezuinigingen. Of ze nu gewurgd worden of opgehangen door nog meer te bezuinigen willen ze in de euro blijven, dan is de euro voor de gewone Griek een doodlopende lijdensweg gebleken. erger dan nu kan het niet worden. Hopelijk volgen Italië en de rest snel, dan kan de Euro en de EU opgedoekt worden en iedereen die hier niet thuis hoort kan terug naar waar ze vandaan komen of waar ze zo trots op zijn daar een paspoort van te hebben.

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Nou ja.
  Dat lukt dus niet
  Maar ik word hier gewoon heel blij van.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Nou dat gaat ons dus langdurig nog veel meer geld dat we nog moeten verdienen kosten, fijn! Maar we krijgen het tot de laatste cent terug incl. rente, LOL hoe dat ooit realiteit zou moeten worden weet waarschijnlijk God zelve niet eens. Of mag ziekenland dan misschien een beroep doen op (ofwel een greep doen in) het ESM om de schulden te kunnen aflossen een gigantische broekzak -vestzak operatie met een hoog sigaar uit eigen doos gehalte zeg maar, ik verzin ook maar wat net als dat stelletje habbezakkers in Brussel. Of gaan we lekker met z’n allen op (en aan) de fles voordeel ongewenste immigratie stopt want niets meer te halen.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Tis een grote bende heel dat europa gebeuren, kost ons alleen maar geld. De gewone jan met de pet wordt er geen steek wijzer van.

  Like

 7. Jan zegt:

  Na het zoet, gratis geld, komt het zuur. De vreugde zal van korte duur zijn. De vraag is namelijk: waarvan moet ik nu leven nu er geen geld is?

  En nu maar hopen dat Merkel vertrekt, het land uitgejaagd wordt.

  Like

 8. Marlies zegt:

  Dat Griekse “Nee” zal net zo veel uithalen als het Nederlandse “Nee” in 2005. Het toekomstplan van de EU maffia ligt immers al vast. Varoufakis moet opstappen ivm “beledigingen” aan het adres van de EU-top, maar Dijsselbloem – die Juncker toch een zuipschuit noemde, wordt heftig gekust door diezelfde zuipschuit. Judas? Ach, dat zijn ze eigenlijk allemaal.

  Like

 9. Ron soeverein mens zegt:

  Eindelijk een volk dat ballen toont na IJsland en een dikke vinger geeft naar Brussel en de euro. Ik hoop dat vele andere landen zullen volgen en er zo een paniek uitbreekt in Brussel dat ze voor hun leven zullen vrezen. En terecht. Deze land en volksverraders verdienen niet beter,.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s