Groeten uit Londen . . .

Screenshot_48

(Door: Martien Pennings)

Hij liep dus in het centrum van Londen nabij de Big Ben met een klein kindje op zijn schouder dat met een IS-vlaggetje zwaaide. Papa was geheel gehuld in de IS-vlag. Vorige week werden 30 Engelse toeristen vermoord door IS op een strand in Tunesië. De Engelse politie kon niks doen, omdat de man geen wet overtrad. Waar kennen we dat toch van: moslims die onder dekking van kinderen extreem provoceren?

Lees eveneenswww.powned.tv

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, ISIS, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Groeten uit Londen . . .

 1. Jan zegt:

  De volgende Sousse ligt gewoon in GB en het interesseert niemand een zier.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  van GAZAAAAAAA dààr kennen we dat van!

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Er moeten er meer zo openlijk gaan lopen, weten we in de toekomst beter waar er op gericht moet worden

  Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  Dat de rechter geen oordeel gaf over het opvoedkundig karakter van zijn daad.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  In zekere zin is ook dit kind een menselijk schild……

  Like

 6. Vederso zegt:

  Je blijft dit gedoe houden totdat Cameron c.s. IS noemen voor wat het werkelijk is: nl. de vijand.

  http://www.americanthinker.com/articles/2015/07/the_us_and_nato_on_the_wrong_road_.html

  Like

 7. Marc zegt:

  “Hoewel het aanhangen van IS illegaal is, is het geen overtreding om de benoeming van een onafhankelijke staat aan te moedigen”.

  Het zoveelste bewijs dat onze samenleving overgejuridiseerd is: wetsregels die in de plaats treden van soeverein recht onder het mom van onbevooroordeeld oordelen. Hoewel het voor iedereen duidelijk is dat het ‘aanmoedigen van een onafhankelijke staat’ iets anders is als het ‘aanhangen van isis’. Want het gaat niet om de staat, maar om de verderfelijke inhoud daarvan. Politieagent en rechtstaat gaan beiden dus flink de mist in.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  De volgende keer moet die afschuwelijke vent daar in Londen zichzelf maar eens een keertje in een vlag met een afbeelding van een hakenkruis of een hamer en sikkel of een piratenvlag hullen en dan tussen mensen in gaan staan die dit terecht verafschuwen! Als hij dan voor de ogen van zijn kind ook nog wordt afgetuigd zal hij de dag verwensen dat hij zich zo oerstom gedraagt! En als er in Londen bij een aanslag door IS eventueel honderden doden gaan vallen (waaronder natuurlijk ook gematigde moslims) dan steken ze beslist alle moskeeën geheid in de fik!

  Like

 9. Vederso zegt:

  Boris Johnson is burgemeester van Londen en één van de maatjes van Cameron;

  http://www.frontpagemag.com/point/259356/can-mayor-boris-johnson-have-talk-whis-2006-self-daniel-greenfield

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Kudtmuzels wanneer jagen we dat smerige uitschot nu ’s terug naar de andere kant van de Middellandse zee. Er wordt dikwijls beweerd niet iedere muzel is een terrorist, natuurlijk moet die bewering luiden: nog niet iedere muzel is een terrorist. Trouwens door de vele muzels die wel reeds bona-fide terroristen zijn moeten we wel iedere muzel als terrorist beschouwen want ’t zou er wel ’s een kunnen zijn op z’n minst zijn ’t ongenietbare zeikerdjes. Het gekke van die sufjurken is dat ze hun shitholes in het M. O. en elders verlaten voor de graziger weiden van de moderne beschaafde landen en vervolgens hun best doen om die landen te veranderen in net zulke shitholes als waar ze vandaan komen; het demonstreert wel weer dat gezond verstand en pislam niet samengaan. Heel goed voor de geestelijke ontwikkeling zo’n cultus van slaafse volgzaamheid.

  Like

 11. Nemesis zegt:

  En met de groeten uit Italië, waar het dag in, dag uit zo toe gaat. Willen we dat ook hier?

  Like

  • glockie17c zegt:

   Dit is gewoon te gek voor woorden !!!
   Waar is de politie …… voor mijn part zetten ze het leger in tegen deze ondankbare hufters.
   Dit kan de overheid toch niet tolereren !?
   Daar durft geen Italiaan meer over straat te gaan, hoe heeft het toch zover kunnen komen vraag ik me af.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Daarom zie je ook geen Italiaan op straat. Politie? Kun je in de pijp roken, die kijken wel uit tegen dit soort van volk aan te treden, als ze daar al genoeg politie hebben. Overheid? Welke overheid? Die hebben we niet meer in deze zalige EU. Er regeert een groepje van zogenaamde elietes dus de onmetelijk rijken via de USA die de o-neger de bevelen laat doorgeven en de eu bobo’s dansen als trekpoppen naar hun pijpen, Alles andere is alleen maar zakken vullen en poppenkast.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nemesis, wat is, in de pijp roken?

    Nou schrijf ik ook wel eens rare dingen op maar dit kan ik ook niet bij google terug vinden wat het is. Wel veel over hoe je een pijp moet roken maar dit niet.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Bedoelt ze wellicht pijpen tijdens het roken . . .? 😉 😆

    Like

 12. Dot zegt:

  De befaamde moslim moed… zich achter kinderen schuilen zoals in Gaza of kinderen dwingen zich laten ontploffen op markten zoals vaak in Nigeria is gebeurd en nu een kind op de schouders dragen om een eventuele mep te mijden.

  Like

 13. Jan zegt:

  Police told man native Brit to hide ‘racist’ St George flag

  A football fan says police ordered him to remove an England flag from his car – because it could be deemed racist.
  Ben Smith, 18, was pulled over for a routine spot check by an officer who inspected his tyres and road tax.But the labourer was stunned to be told that a St George flag covering his Vauxhall Corsa’s parcel shelf was offensive to immigrants.
  .
  He initially thought the officer was joking until he was threatened with a £30 fine if he refused to remove it from view.

  http://sheikyermami.com/2015/07/londonistan-st-george-flag-racist-isil-flag-no-worries/#more-171892

  Like

 14. Jan zegt:

  Hezbollah doet boodschappen in Londen

  After man brandishes ISIS flag outside Big Ben now a shopper parks car emblazoned with flag of Hezbollah at an Asda (and, yes, that’s allowed too)

  Today, the group’s emblem was seen printed on to a Syria flag on the side of a Subaru Impreza parked outside an Asda store.

  Responding to the sighting, police said: ‘Wearing, carrying or displaying of an emblem or flag, by itself, is not an offence unless; the way in which, or the circumstance in which, the emblem is worn, carried or displayed is such as to cause reasonable suspicion that the person is a supporter or member of a proscribed organisation.’


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3151395/After-man-brandishes-Isis-flag-outside-Big-Ben-shopper-parks-car-Asda-flag-Hezbollah-yes-s-fine-too.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s