Ik kijk op ABC naar IS, maar moet steeds denken aan het boek van Martin Bosma en het smoel van Federica Mogherini

Screenshot_46

Twee “Australische” Jihadisten: Khaled Sharrouf and Mohamed Elomadie

(Door: Martien Pennings)

Wat de Australian Broadcasting Corporation over IS uitzendt, ga je in Nederland niet zien bij de “Publieke Omroep”. Niet bij het NON-journaal en zelfs niet bij de VPRO waar ze de hogere moraal, het better-than-thou-isme, toch zo’n beetje hebben uitgevonden. Beide met ongetelde miljoenen gesubsidieerde Publieks-Omroepen zijn vooral bezig Israël te demoniseren en te zorgen dat deze Frontlijnstaat in de Eindstrijd tussen Absolute Barbarij en Relatieve Humaniteit net zo hard kapot zal gaan als Europa zelf.

De mate van krankzinnigheid van het linkse ploertendom laat zich aflezen aan de mate van ophef over een artikel in de Volkskrant dat Wilders openlijk gelijk geeft inzake de euro. Nu zou er nog een stuk in de Volkskrant moeten komen waarin Wilders stelling onderschreven wordt dat de islam een materiële en morele nazi-hel is.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Australië, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, sharia, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Ik kijk op ABC naar IS, maar moet steeds denken aan het boek van Martin Bosma en het smoel van Federica Mogherini

 1. Wilders heeft, als je al zijn voorspellingen en uitspraken op een rijtje zet van de afgelopen jaren, het gelijk aan zijn kant gekregen. De grote vraag is, wat gaat de Nederlandse belasting betaler er mee doen? Weer stemmen als domme, zichzelf wegcijferende niet nadenkende nlers over de toekomst op CDA, D66,PVDA,GROENLINKS om de volmacht over de EU geven? Natuurlijk wel, we blijven onszelf op de EU pijnbank leggen en wachten tot het Islamitische kromzwaard onze koppen laten rollen. Tenslotte is het natuurlijk zo, dat als we de Euro niet kunnen laten rollen.. Onze koppen rollen des te beter…. Het wordt hoog tijd voor mij om te proberen asiel aan te vragen in Rusland of Griekenland, daar zitten nog politici met ballen.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Drs. P. beschreef – mogelijk onbedoeld – in dat ene liedje over de wolven hoe het ons zal vergaam. Er rijden in Europa duizenden linksche sledenrijders die hun naasten opofferen aan de moslimwolven. Ze beseffen nog niet dat het ze zal vergaan als die laatste man die de krokodillen voert. Uiteindelijk zal het kalifaat ook met hen afrekenen.
  Wat we nu zien van het wolvenpak zijn slechts voorbereidenende schermutselingen. IS is bezig om zich te ontwikkelen tot de moordende scherprechter in de eindstrijd. Gaan we nog proberen om het onmogelijke te doen om dat kwaad te keren?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s