Islam en respect

Screenshot_39

(Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Als we een einde willen maken aan de uitbreiding van de islam, moeten we hem geen respect meer tonen. Want moslims sporen anders, bij hen speelt de eer een dragende rol in de handelingsmotivatie. Als het oneervol wordt om een moslim te zijn, wordt het onaantrekkelijk om een moslim te zijn en zal het gemakkelijker zijn voor de twijfelaars om zich af te keren van dit geloof.

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: “Querdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

25 reacties op Islam en respect

 1. Frerik zegt:

  Respect hadden ze al niet van mij, eerder een misselijk gevoel met voortdurende oprispingen als ik er aan denk hoe zoiets op een barbaarse moordende manier gepaard met pedofilie tot stand is gekomen. Ik moet nu heel snel weer aan iets leuks denken maar daar moet ik steeds beter mijn best voor doen.

  Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  Wat is oneervol voor een moslim?
  Voor een moslim geldt geen absoluut verbod. Het hoogste gebod niet kunnen naleven is oneervol. Iets niet kunnen doen weegt zwaarder dan iets niet mogen doen.

  “Wij kunnen hier niet de moslim zijn die wij willen zijn,” zei de vrouw van Theo’s moordenaar.

  Het moet ze hier onmogelijk gemaakt worden om de moslim te kunnen zijn die zij graag willen zijn.

  O moslims, als wij er niet waren wie belet u dan te doen wat u graag wilt?

  Het is oneervol om Slachtoffer te zijn, dus wordt de moslim Aanklager. In Transactionele Analyse staat dit beschreven in o.a. de Dramadriehoek en Spellen die mensen spelen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   “Het is oneervol om slachtoffer te zijn”????Waarom stellen ze zich dan aan de lopende band op als zijnde slachtoffer?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wèl een goeie vraag, het moet gezegd.
    Misschien omdat dat hún manier van strijden is, zolang ze qua aantal nog niet groot genoeg zijn om hun eisen via de gewapende strijd af te dwingen…..
    M.a.w.: Als je op deze manier je zin krijgt……
    Als ze hun zin n i e t krijgen, voelen ze zich pas ècht het slachtoffer. Dan vinden ze het misschien nog altijd beter om het slachtoffer te s p e l e n .

    Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    Slachtoffer en Aanklager kunnen van positie verschuiven.
    Charly Hebdo bespotte Mohammed, was dus Aanklager en Islam het Slachtoffer. Islam vaardigd een fatwa uit, klaagt Hebdo dus aan, verschuift, de moslims zijn nu verschoven van Slachtoffer naar Aanklager. De daders voeren de fatwa uit als Aanklagers. Vervolgens worden ze als Slachtoffer door de politie doodgeschoten. Dan zijn alle moslims Slachtoffer van de aanslag, niet van de daders. Iedereen is Charly, zowel Aanklagers (Islam) als Redders (regering) en Slachtoffers( Hebdo).
    Het leven gaat verder en het heeft ‘niets’ met Islam te maken.

    Like

 3. win zegt:

  wij westerlingen betuigen helemaal niet zoveel respect aan de islam.
  we betuigen vooral angst. en dat is precies wat die (de vromen) lui willen.
  beter nemen we een voorbeeld aan voorlopers als martel of sobieski.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  ………..zodat het label ‘meslims zijn de nieuwe Joden’ nog meer versterkt wordt bij onze overheden die de zieligheidswaan omtrent deze mohammedanen nog verder kunnen hanteren?

  Ik bedoel, van Gogh wordt vermoord en overheden gaan massaal op de thee in de moskee of mohammedshop…………., onrusten in de Schilderswijk en je ziet de burgervader ( ahum) op de foto met mohammedanen, die massaal in koor ‘Dood de Joden’ schreeuwden en vervolgens meer macht in de buurt krijgen als buurtwachten ( lees Shariawachten)…. Ze zijn totaal mesjogge in het Westen…………. Niet alleen die mohammedanen ‘pakken’ maar deze gehele regering en mediacircus………….

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Geen speld tussen te krijgen: volkomen logisch.
  Het vervelende is echter wel, dat deze ‘strategie’ vooralsnog vrijwel zeker zal worden doorkruist door het legioen van goedmenschen, dat om hedonistisch-narcistische redenen juist wèl meer islam in deze gebieden wil en vanuit dàt oogmerk nog meer zal gaan slijmen en zich in alle denkbare bochten kronkelen, teneinde de ‘respectloosheid’ van de realisten te compenseren.
  Wil men aldus succesvol te werk gaan, dan zal men waarschijnlijk eerst alle goedmenschen uit de weg moeten ruimen! -k l i n k t komisch, maar i s de realiteit.

  Like

 6. Jean zegt:

  “Als we een einde willen maken aan de uitbreiding van de islam, moeten we hem geen respect meer tonen”????.
  Van wie heeft die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij dan al “respect” gekregen? Ik ken niemand ……

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jean 5 juli 2015 om 15:27

   Wat dacht u van deze figuren?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, ook díe. Túúrlijk!

    Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    Sinds het Zwitserse bankgeheim is opgeheven zijn de Royalty’s in Europa zeer goed bevriend met die van de Arabische Golfstaten. De Arabische banken geven geen rente en hoeven dus geen opgave te doen van ontvangen kredieten.

    Like

   • Jan zegt:

    Dat stel ken ik ergens van:

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Van wie? Van het hele verdomde goedmenschendom toch zeker!
   Te beginnen met de SMS en te eindigen met “gezagsdragers” als Jozias van Aartsen met daar tussenin alle bekende en onbekende personen, die om het harst blèren dat “niets wat met de islam te maken heeft!” en dat het “een religie als alle andere is!”
   Het mooie: Andere religies verguizen ze er om, maar de islam aanbídden ze!
   Noem dat maar ‘geen respect geven/krijgen!’

   Like

 7. Thoth zegt:

  (..)en zal het gemakkelijker zijn voor de twijfelaars om zich af te keren van dit geloof.

  Huh? De twijfelaars? Die moeten dood… de keel moet worden doorgesneden. De invloedrijke European Council for Fatwa and Research (ECFR) stelt dat het is toegestaan om ex-moslims onder bepaalde omstandigheden te vermoorden.

  Zie o.a. http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5963

  Like

 8. Jaan zegt:

  Foei toch Querdenker. Geen respect voor Mamoed de Pedo en zijn bedenksel Allah. Voor straf dient U volgens de wetten van Mamoed een kopje kleiner gemaakt te worden, dat zal het respect wel toenemen, want islam is vrede maken zijn volgelingen ons wijs. vrede verdient toch respect, nietwaar?

  Like

 9. Breget zegt:

  Moslims ,een zielig hoopje wat door wil gaan als mens maar niet weet wat mens zijn betekend en er zeker geen respect voor heeft ,deze eerloze gedrochten verdienen geen respect alleen onze minachting en die krijgen ze van mij ruimschoots.

  Like

 10. Jan zegt:

  Het leugenachtige moslimvolk. Waarom zij alleen verachting en walging verdienen

  Like

 11. Hier voor zijn we allang te laat mee.
  ‘Geen respect hebben voor de islam’ is juist een middel geworden om juist die ideologie te verheffen boven alles.
  Geen respect hebben voor de islam heeft tot nu toe alleen maar gezorgd voor een nieuw woord in de ‘Dikke Van Dale’; islamofobie en islamofoob.

  En op die weg ploeteren we verder.
  Dit schrijfsel laat duidelijk zien dat we in het begin al de verkeerde weg zijn ingeslagen.
  Het verkrijgen van respect zou iets moeten zijn om te verdienen.
  Niemand of iets (in dit geval de mohammedanen en de islam) zouden zomaar dat moeten krijgen.
  Daar zal iets tegenovergesteld moeten worden wat het rechtvaardigt zodat zij respect kunnen ontvangen.
  Bij de moslims en hun ideologie is daar geen eens sprake van. Zij claimen en schreeuwen om respect zonder dat zij maar een vinger geven om dat respect te verdienen.

  Wat de wereld, de massa, nodig heeft is een eerlijke en betrouwbare kijk op die ideologie (zonder ‘taqiyya’). Wat haar streven is. Wat haar doel is en hoe zij dat wil bewerkstelligen.
  Pas dan, als we zien hoe mensen daarin staan, kunnen verder praten over wel of geen respect hebben voor elkaar.

  Wij moeten niet altijd de bal bij onszelf neerleggen (‘Wij moeten dit….Wij moeten dat….Israël moet dit…..Israël moet dat…..’ -iets totaal anders maar toch.-)
  Hier in Twente (bij F.C. Twente) luidt het motto; Aanpassen of oprotten!
  De bal ligt bij hen die respect willen.
  Zij moeten iets aantonen niet wij.

  Like

 12. hendrikush zegt:

  Mohammedanen hebben geen eergevoel. Hun oneervolle gedrag bewijst dit. Haten, stelen, moorden, liegen, huichelen, aanranden, … dat kunnen ze. Kijk naar hun grote voorbeeld, de profeet, en je weet welk vlees je in de kuip hebt.

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Respect is een beetje onnatuurlijk voor de islam! Ik heb respect voor mensen die zich inzetten voor de samenleving, ik heb geen respect voor moordenaars en kinderverkrachters. Als men gedwongen wordt om in de zelfde lift te staan met een dief of een pedo, èn hij is een kop groter dan zou er iets zichtbaar kunnen zijn dat lijkt op respect, maar dat is geen respect, dat is afgrijzen en de andere kant op kijken in de hoop dat die persoon opgaat in dunne lucht.

  Domme mensen tonen respect aan mensen die geen respect verdienen. Denk aan Pechtold en De Volkskrant. Slechte mensen zoals moslims verdienen geen respect. Maar er is meer dan respect tonen. De islam mag allereerst geen respect ontvangen, van niemand! Vervolgens moet de islam worden beëindigd, voor eens en voor altijd. Het is dus niet alleen respect dat aan de islam en aan de moslims onthouden moet worden, de islam moet worden tegengewerkt, met alles wat kan.

  Persoonlijk kan respect mij aan me reet roesten, je kan het niet eten! Ik denk dat moslims er net zo over denken. Als iemand geen respect toont aan de islam of aan moslims, of aan moordlustige pedofielen dan gaan zij gewoon over tot het afdwingen van respect of wat dan ook. Iedereen die niet meewerkt is dan een racist of een ongelovige. Het wordt tijd dat de islam met open vizier wordt verslagen; de islam is een systeem van dieven en rovers, het doel is macht en geld. Er is niets respectabel binnen de islam. De islam is georganiseerde misdaad, niets meer en niets minder.

  Like

 14. 4sjun zegt:

  Islam, oorlog en misleiding, een synthese, Raymond Ibrahim (vertaald door Sam van Rooy) http://bit.ly/1CiUmQ5

  Like

 15. jungleelephant zegt:

  Wij gaan Zweden achterna:met een sneltreinvaart!

  Like

 16. Jan zegt:

  Dubai, ofwel de hypocrisie van moslims

  Dubai, prostitutie en sekshandel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s