Jongeren terroriseren zwembad Reuver

Screenshot_37

REUVER – Een groepje overwegend allochtone jongeren heeft zaterdag in het Reuverse zwembad De Bercken een badmeester geslagen en bespuugd en diverse meisjes lastig gevallen.

De politie besloot het zwembad vanwege de dreigende situatie eerder te sluiten, meldt 1Limburg. De problemen begonnen vroeg in de middag en leidden er al toe dat de glijbaan en de duikplanken werden afgesloten. Het groepje terroriseerde daarna minderjarige meisjes waarna een groepje vaders het heft in eigen hand nam en een dreigende situatie ontstond.

Bron:
http://www.telegraaf.nl
(h/t Rob Kern)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, Rotzakken. Bookmark de permalink .

67 reacties op Jongeren terroriseren zwembad Reuver

 1. Misschien is dit verhaal al eerder langsgekomen maar ik vond het wel grappig.

  “Het probleem van Achmed en Mahmed.”
  https://filantropius.wordpress.com/2015/07/02/boycotters-in-de-klem/

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik heb hier in de tuin ’s zomers van die smerige vliegen die je maar niet weggeslagen krijgt; ze komen telkens weer irritant op je huid zitten. Het lijken de vliegen wel die je altijd op Afrikaanse negers ziet zitten in die filmpjes over ‘ontwikkelingshulp’ en zowat in de ogen van paarden die in de wei staan. Die opdringerige eis- c.q. klaag-allochtonen doen mij ook aan die lastige plaaginsecten denken.

  BAH! Het leven zou zo leuk kunnen zijn als we die sprinkhanenplaag niet opgedrongen zouden krijgen en niet aan het vreten zouden hoeven te houden!
  Als we ‘volksvertegenwoordigers’ zouden hebben die het leven van de eigen bevolking zouden verlichten en veraangenamen.
  Wij zijn er véél erger aan toe dan die zogenaamde ‘vluchtelingen’ omdat ONS leven écht onzeker is; je weet immers nooit welke belastingverhogingen je nú weer door de strot krijgt gewurgd?!
  Bovendien is onze ‘regering’ op de hand van de allochtoon…

  Like

 3. rs zegt:

  Als dat gajes overdag NIET mag drinken, roken etc. gaan ze maar KLIEREN !!!!!!!!!!!
  Kan me wel voorstellen dat die vaders in OPSTAND KWAMEN!!!!!!
  MOET MEN MEER MEER MEER DOEN !!!!!!!!!!!
  Filkker ze met de hele inteeltfamilie het land uut !!!!!!!!!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   rs 5 juli 2015 om 11:20

   Is het misschien een idee om die relschoppers in een kooi in het water te laten zakken?

   Like

   • rs zegt:

    Lijkt mij een heel goed idee. Wij moeten ze dan NET met de gore rotkoppen in het water laten zodat de koppen net onder staat. Wat zullen ze angstig zijn en schreeuwen om Allah…….. niet zoals ISIS doet ze echt laten verzuipen………..

    Like

 4. W.H.J. Reiss zegt:

  Bij mij hadden ze kunnen rennen.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Deze lafaards, de allochtonen, moeten uit Nederland worden gezet. Anders blijven we met die gasten bezig. Hup, naar Marokko, Turkije of iets anders…

  Like

 6. Een Patriot zegt:

  Mensen pak je samen tegen dat tuig.
  Tijd voor actie.
  Als de roverheid haar bevolking niet kan of wil beschermen, dan zullen we onszelf en onze medeburgers moeten beschermen.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Hier in Nederland komt de politie alleen in actie als je een belastingschuld hebt, niet als je een compleet zwembad terroriseert. Dan sturen we de rest naar buiten.
  1 voordeel heeft het misschien, al die bezoekers hebben nou helemaal een pleuris hekel aan die gasten gekregen als ze dat nog niet hadden.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/07/man_gepakt_met_25k_belastingsc.html

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Ik ben helemaal niet verbaasd, dat zal zich steeds meer voor gaan doen, allochtonen denken dat ze overal de baas zijn en iedereen naar hun hand kunnen zetten en als dat niet direct lukt gebruiken ze het woord discriminatie en ze weten dat veel mensen daar gevoelig voor zijn, vooral linkse mensen. Goed dat in ieder geval een groep vaders het heft in eigen hand nam, dat zal hopelijk steeds vaker gebeuren, de mensen zijn het meer dan zat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het valt mij nog mee dat die vaders niet gearresteerd zijn.

   Like

   • mijn-idee zegt:

    Dat komt nog Bert….! Morgen, ze moeten vannacht eerst flink eten, een beetje energie opdoen.
    Er komen klachten van de “heren” over belediging en raasjiesmuuuh en -zoals je weet – liggen de aanmeldingsformulieren daaromtrent voorbedrukt klaar op de politiebureaus, in alle azc’s, in moskeen, theehuizen.
    Alleen nog een kruisje nodig voor bevestiging van de aanklacht…

    O je, o je..ik word met de dag cynischer en somberder…..

    Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  zwembad sluiten ben je gek geworden , gewoon die teringlijertje oppakken en opsluiten , en een zwembad bied mogelijkheden voor een meer definitieve oplossing.

  Like

  • mijn-idee zegt:

   NEE, NEE, NEE, NEE Joop…U hebt het nóg niet goed begrepen……na al die jaren indoctrinatie, brainwashing MSM en policor.

   Nog één keer…………..!!!!!!!!!!!

   In het Nederland anno 2015 pak je de dáder( s) niet aan maar de mensch van goede wille.

   Want die hebben gewoon gedaan wat eerlijk en netjes en fatsoenlijk was.
   Die hebben gewérkt, zélf een leven opgebouwd waar ze nu van willen genieten, zelf en samen met hun gezin met de middelen waar geen mens een cent aan heeft bijgedragen…( mmmmmmmmmmmm…. ná keurig de helft van wat eigenlijk hun eigendom was te hebben afgedragen vanwege afgedwongen “solidariteit, verplichting in het binnenland en tegenwoordig ook nog eens in hoge mate voor de buitenlanden in de hele wereld genaamd belastingen – maar dat even terzijde.)

   We richten ons dus op de sneuen, afhankelijken van ons geld maar desalniettemin op onze cultuur, normen en waarden, geschiedenis en democratie spugen alsof ze net een overjarig varken hebben opgegeten ( oeps foutje: een overjarig lam )
   En zeker tijdens de ramadan kun je daar behoorlijk naar en ongecontroleerd van worden…
   bovendien is het nogal warm dus tsjaaaa ( volgens van Aartsen dan hé) kun je wel eens even buiten je boekje gaan….
   Geen probleem…………dit iessssjjjj Nederland…. moet kunnen….toch????

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Shakespeare zij het al :
    Geïndoctrineerd worden of je laten indoctrineren dat is de vraag .

    U was er niet bij ? waarom de schuld op een ander schuiven omdat het zombie leven wat eerlijk , netjes , fatsoenlijk en zo aangenaam was totdat de realiteit u wakker schudde .

    Als we vooruit willen zullen we toch eerst de gemaakte fouten in het verleden moeten herkennen en dan erkennen ,met het vingertje naar een ander wijzen lost niets op.

    Ik weet het , de voetbal was veel leuker dan een boek lezen en/of iets uit spitten op het internet.

    Dat banale volksvermaak op de televisie ging er toch bij u ook kritiekloos in als zoete koek .

    Informatie kwam u immer aangedragen in hapklare voorgekookte brokken door de msm, en u slikte het weg als een eerlijke , netjes en fatsoenlijke zombie .

    Dat heb ik nooit echt goed begrepen, zal wel een genetische afwijking van mij zijn, een deviatie van de modus populi.

    Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  zwemmende baardige zwembad buurtvaders, even den haag bellen, die hebben er ervaring mee .

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Ik had liever gezien dat de vaders die het heft in eigen hand namen assistentie hadden gekregen van de politie. Reuver, een prachtig landelijk gelegen Limburgs dorpje met aardige mensen. Tot 20 jaar geleden kwam ik er regelmatig op familiebezoek. Vorig jaar moest ik er zijn voor mijn werk. Ik schrok me helemaal wezenloos. Ik kende Reuver niet meer terug. De straten werden gedomineerd door bezwachtelden en ander overgepigmenteerd tuig. De meesten van hen waren voorzien van kinderwagens waarin ze . . . . . (verwijderd door webmaster)

  Like

 12. BertG. zegt:

  Maar wat staat er op de site van 1limburg.nl

  Er onstond een dreigende situatie toen vaders van de meisjes besloten het heft in eigen hand te nemen. Daarop is de politie ingeschakeld.
  – Dus pas nadat er vaders ingrepen is de politie gebeld.

  Sinds de sluiting van zwembad de Wisselslag in Blerick is er een toename van jeugd uit die regio. “Daar zit een groep bij die het verziekt voor de rest. Daar zitten trouwens ook autochtonen tussen.
  – Houden we er dus even rekenen mee dat het toch ook weer die vervelende autochtonen waren die bezig waren. Want een allochtoon zou zo iets nooit in ze hoofd halen.

  Er zijn vandaag een aantal allochtonen naar ons toegekomen die zich schaamden voor de ontstane situatie.
  – En hier is dus alles weer helemaal goed gemaakt, we lullen er niet meer over verder.
  Even je excuus maken voor je eigen wan gedragende kroost en we kunnen weer verder.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Het schorriemorrie het zwembad uittrappen en een verbod geven om er ooit terug te komen, is blijkbaar geen optie.

  Like

 14. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 15. bokito zegt:

  er staat geschreven we laten ons niet klein krijgen ze hebben jullie klein gekregen wand je hebben het bad gesloten je hadden ze er uit moeten sodemieteren zonder de politie er bij te halen en er nooit meer in

  Like

 16. Johan zegt:

  Wat goed dat drie vaders het heft in eigen handen namen. Het was alleen merkwaardig dat toen pas de politie ingeschakeld werd. Met andere woorden, die badmeesters hadden veel eerder en keihard moeten optreden. Dat moslimgajes er meteen uit moeten flikkeren. Maar langzamerhand beginnen de mensen in te zien dat we op onze politie en bestuurders niet hoeven te rekenen. Dus dat we het zelf moeten oplossen.

  Like

 17. Cathja zegt:

  Als ik de toezichthouder in dat zwembad was geweest, had ik de politie opdracht gegeven deze relschoppers/terroristen (in spé) af te voeren. Waarom moet het zwemplezier van alle zwemmers lijden onder de terreur van een groep relschoppers? Ligt het niet meer voor de hand dat de schuldigen worden verwijderd en de onschuldigen verder kunnen zwemmen? De wereld op z’n kop!

  Goed dat diverse vaders in actie zijn gekomen, en het opgenomen hebben voor hun kinderen. Dat dit dringend noodzakelijk is behoeft geen uitleg.
  We moeten in dit geval de besluiten van burgemeester Van Aartsen m.b.t. de rellen in de Schilderswijk dan maar ‘kopieëren’; onze eigen mensen gaan onze eigen mensen beschermen.

  Wie kan ons eigenlijk kwalijk nemen als we opkomen voor elkaar?

  Like

 18. win zegt:

  de eigenaar dient toch wel een schadeclaim in voor gederfde inkomsten, mag ik hopen??

  Like

 19. Hans zegt:

  Doe het maar niet in Oss, allochtoontjes.
  Daar zwemt mijn dochtertje.
  Ik ram je eigenhandig een aanzuigfilter in.
  Dan spoelen we de islam er even uit.

  Like

 20. Harry Willemse zegt:

  Wat het meest schrijnende aan de zaak is, de overheid die in mijn belevingswereld een beschermende taak heeft laat het er zoals gewoonlijk weer bij zitten. Het tuig wint want zwembad gesloten. Als de politie zich eens druk ging maken over wat er werkelijk aan de hand is in dit land en niet met voorbedrukte aangiften tegen Wilders, dan zou het misschien wat beter toefen zijn hier en hoeven mensen geen eigenrichting te plegen.

  Like

 21. Buffalo Bill zegt:

  En de buurtvader zag dat het goed was ….

  Like

 22. Voorop gezegd; Dit is niet leuk voor al die badgasten die een leuke dag bij het zwembad wilden hebben.
  Maar laat deze deceptie voor deze mensen niet voor niks zijn.
  Laat het een teken aan de wand zijn.
  Zowel het gedrag van de ‘ongenodigen’ als ook dat van de politie.
  Want het gedrag van die kanslozen is al vrij bekend bij de overheid. Daar gaat al een bepaalde bedreiging vanuit. Maar het wordt getolereerd. De situatie wordt pas echt dreigend als mensen tegen dat gedrag in het geweer komen, wat natuurlijk complete onzin is want het gedrag van die kanslozen was vanaf het begin al dreigend.
  Die paar vaders zorgen niet voor een dreigende situatie, nee, zij komen alleen op voor hun kinderen zodat ook zij vertier kunnen beleven aan een middagje bij het zwembad.
  De werkelijke dreiging komt voort uit een groep jongeren die ongemoeid gelaten wordt.
  OK, er zal heust wel een waarschuwing vanuit het opzichterskamp gekomen zijn maar dat blijkt achteraf niet voldoende geweest te zijn.

  En dan zien we een fenomeen wat we hopelijk steeds meer gaan zien; Burgers gaan zelf het heft in handen nemen.
  Een vervelende bijkomstigheid is dat als burgers, als de overheid verzaakt, wel zelf het heft in eigen handen neemt, dat dat juist een reden is voor de politie om wel uit te rukken naar een opstootje.

  Terroriseren/pesten lijkt geen issue te zijn. De escalatie die daaruit volgt wel.
  Maar de escalatie is gemakkelijk te voorkomen als men gelijk bij de eerste signalen van pesterijen en provocaties het terroriserende element uit het geheel haalt.

  Hoe moeilijk is het voor een directie van een zwembad om na 2 waarschuwing een hele groep te laten verwijderen van het zwembad omwille van al die andere betaalde gasten die een leuke dag willen?
  Het is wellicht geen gemakkelijke opgave om die gasten buiten de deur te zetten maar wie heeft ons ooit wijsgemaakt dat het gemakkelijk is om de wereld leefbaar te houden voor iedereen?
  De fluwelen aanpak schijnt nergens te werken, ook niet in het rustige Reuver.
  Als de directie een besluit neemt en er wordt niet naar geluisterd, dan, juist dan moet de politie een handje helpen. Ter voorkoming van een escalatie waar ze zowieso voor uit moeten rukken.

  P.s.
  Hier in het Oosten (bij Hengelo/Enschede/Almelo) hebben we veel gelegenheden waar mensen kunnen genieten van natuurwater (’t Hulsbeek bij Oldenzaal, ’t Rutbeek bij Enschede, ’t Lutte zand in de Lutte, de Oldemeijer bij Hardenberg, hele stukken riviertjes (de Vecht/Dinkel) en kanalen speciaal bestemd voor recreatie. De grote en kleine afgravingen/kleigaten zijn hier niet eens meer te tellen.
  En overal zien we hetzelfde; Hele horden mensen zoeken die plekken op om te genieten van het weer en het water.
  Maar ook hele horden mensen die alleen maar komen met een bedoeling om anderen te provoceren, te terroriseren. Zij komen op die plekken en claimen dat stukje.

  Het zwembad in Reuver is zomaar een greep uit de ontstaande situatie hier in Nederland.
  Elders is het niet anders.
  Massale vechtpartijen ontstaan op plekken waar mensen dachten een leuke dag te beleven met hun kinderen.
  Lang niet alles haalt de media maar dat wil nog niet zeggen dat het elders niet speelt.

  Ik wil niet in een politiestaat leven maar tegenwoordig hoor je over allerlei zaken zoals ‘preventieve fouilleringen’, ‘preventief onderzoek naar dit of dat’, allemaal om iets ergs te voorkomen.
  Maar waar ze nodig zijn, zijn ze niet.
  Komen pas opdraven als de situatie al aan het escaleren is.
  Preventief aanwezig zijn op zo’n zonnige dag is natuurlijk een hele opgave voor zo’n instantie.
  Erg spijtig want het kan een hoop ellende schelen voor al die onschuldige kinderen die niks liever willen dan waterpret.

  Like

 23. Jean zegt:

  Gewoon die vuiligheid ± 5 min onder water houden probleem opgelost.
  Hoe komt het dat die vuiligheid toegang heeft gekregen tot dat zwembad??? Ram ze eruit voor de ellende begint met dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars uitschot.

  Like

 24. Joannes den Hollander zegt:

  Een toegangsverbod voor alle openbare gelegenheden zou alvast een goed begin kunnen zijn voor die gasten die al decennia lang ons sociale leven verzieken. Dat moet middels een noodwetje binnen 24 uur geregeld kunnen zijn.

  Like

 25. mijn-idee zegt:

  Al jaren komen dit soort berichten in het nieuws.
  Eerder sporadisch en altijd zo snél mogelijk onder het tapijt geschoven, (want niet relevant, incident en ach iedereen kent de excuses wel..).tot heden ten dage bijna dagelijks.

  Ik herinner me de kleine berichtjes van molestatie aan de stranden door( toen) vnl. Marokkaanse jongens, wangedrag en intimidatie in zwembaden etc…
  Bij mij zijn de belletjes toen al gaan rinkelen maar de overgrote meerderheid wuifde het weg…
  (Ik praat nu over eind jaren -1990 begin 2000….)

  Van lieverlee zijn, na de groeiende stromen “vredesduiven”, de incidenten bovenmatig toegenomen ( goh, waar komt dat vandaan…zou daar een klein linkje liggen…?)

  Helaas, HELAAS, zijn de mensen die ons zouden moeten beschermen nog net als de drie apen:
  “Horen, zien maar/en zwijgen….

  Ondertussen worden toch een aantal mensen wakker, alleen hebben zij te weinig invloed en /of macht om in te grijpen, aan te pakken en recht te breien wat krom is…….bovendien is het al 1 over twaalf, en onomkeerbaar.
  .
  Want de meest hardnekkige blinde, dove en zwijgende apen zitten in onze regering, in de provincies, in de gemeentebesturen, in de subsidie-industrie, in de asiel-advocatuur of gewoon aangelijnd aan de dringende/dwingende Islam-lobby…waar ze met goed fatsoen niet onderuit komen…….en al die mensen nog die denken dat ze vanuit hier de wereld kunnen verbeteren, redden en die vooral geilen op hun eigen goedheid en medemenselijkheid.
  Dat zijzelf -en meer nog hun nageslacht – de dupe gaan worden van wat wij/zij aan narigheid, intimidatie en teruggang hebben geimporteerd , het gebrék aan besef van een gevaarlijke en angstige wereld die er zeker aan zit te komen ( zo als men wel zegt… langzaam _maar zeker)
  is een taboe,.
  Toen ik zo een aantal gesprekken en discussies heb gevoerd, ben ik uitgemaakt voor een Wilders aanhanger en dus een geboren racist, een bekrompen conservatief en zoals het tegenwoordig heet – een enge islamofoob.

  Contacten zijn daardoor afgebroken……..maar ík ben mentaal langzaam voorbereid voor wat eraan zit te komen en ben op mijn hoede….al had ik het liever anders gezien en gedaan.
  De klap van de realiteit zal echter voor deze mensen een ervaring worden die hun hart moet breken van spijt en onnozelheid.
  Ik zit er trouwens niet op te wachten om hen stiekem in mijn vuistje uit te lachen……….ik hoop dat ík tegen die tijd er niet meer hoef te zijn….

  Ik heb het al voor me gezien en wens geen herhaling………

  Like

 26. rs zegt:

  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5301282&pp=15

  Verkeerd gelezen ????

  Ze trekken het zich wel aan……………..

  Like

 27. boorzalf zegt:


  De pakken we hier op deze manier aan.

  Like

  • boorzalf zegt:

   De, moet zijn, dat.

   Like

  • Cathja zegt:

   Fantastische honden, die Duitse Herders! Als die mossels deze tanden zien willen ze wel lopen….

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik ben opgegroeid met Duitse en Belgische herders, nu heb ik o.a 2 van dit soort onvermoeibare en ongelofelijk sterke exemplaren.
   Waaks en beschermend.

   Dan nog eentje wat een combinatie is van 40 generaties straat hond, krijgt nu een volledige opvoeding van de andere 2 en ontwikkeld zich als een pracht beest.

   Dan nog een waak kater en 2 poezen dames , en dat alles is helemaal gelukkig met elkaar .

   O ja ik vergeet nog even te vermelden dat er ook nog een gruwelijke Berta rondloopt , schijnt mijn echtgenote te zijn .

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dit was de mijne Joop:

    https://i0.wp.com/mechelseherders.com/xitofotoshootbonfoto2009/images/medium/l29.jpg

    Like

   • rs zegt:

    Aha, dus dat was Berta, jouw KONINGIN die GELD aan mij overmaakte……………..voor iets…………..

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Een belg, als kind konden mijn ouders mij gewoon op de stoep zetten en onze belg sleepte mij van de stoeprand af als ik er dreigde er vanaf te kruipen , hij bleef altijd aan mij zijde , totdat we hem dood vonden in de gang, rustig in zijn eentje gestorven .

    Fantastische honden, en je had een pracht exemplaar, net zoals wij een Mechelse !

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dit was niet de mijne, maar die leek er sprekend op. Naam: Tanja. Vader: Robby, Nederlands kampioen politiehonden.

    Like

   • Republikein zegt:

    Kan niet achter blijven
    Mijn eerste hond, bij mijn ouders thuis, was een jaar of 10!

    Familie van mijn 2e en 3e hond, links, zo gek als een deur, mijn vrouw houdt meer van haar dan van mij!
    Ja, ik heb een verschrikkelijk leven, mwaauuh!

    Like

   • BertG. zegt:

    Hier heb ik er 3 van gehad. Daar heb je tenminste wat aan.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @ Republikein

    Ze kijken wat droevig , zeker geen ijsje gehad .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @ BertG.

    Die zijn inderdaad handig als je de auto moet poetsen.

    Geintjes hondenliefhebbers , prachtige dieren.

    Like

 28. b. gast zegt:

  Ja, ja moet als vader tegenwoordig gewoon je dochter laten mishandelen door een allochtoon, wil je geen racist genoemd worden, volgens de linkse valse hypocrieten.

  Like

 29. Joannes den Hollander zegt:

  Ik heb een pittige Bouvier. Ondanks dat ze zelf zwart is, is ze extreem racistisch. Erg lief voor blanken maar overgepigmenteerden moet ze niets van hebben. Hoe dat komt weet ik niet. Ik heb het haar nooit aangeleerd. Ze heeft al enkele malen een sprint ingezet om een marokkaan van zijn fiets af te springen om hem vervolgens aan zijn benen over de straat te sleuren. Gelukkig was ik er op tijd bij anders hadden ze geen voetjes meer gehad en dat fietst erg ongemakkelijk lijkt me. Zelfs met behulp van een honden gedragstherapeut leert ze het niet af. Wat is dat toch want ook mijn vorige honden hadden datzelfde probleem.

  Like

  • BertG. zegt:

   Bouviers zijn gewoon racisten, ze snappen dat meteen.
   Dat hoef je ze ook niet aan te leren. Ze kijken eerst even de kat uit de boom en bepalen dan wie ze moeten helpen, waar ze ook zijn of in welke situatie.
   Ze hebben zelfs wat tegen andere honden die niet dezelfde kleur hebben.
   Maar ze zijn wel heel erg lief.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik heb zelf 3 honden die alle 3 niets moeten hebben van allochtonen;volgens mij voelen honden haarscherp aan wanneer iemand niet deugt!De enige die ze accepteren is een Turkse man die al 35 jaar in de straat woont;maar die is zelf helemaal gek van honden:hij aait en knuffelt ze en biedt zelfs hulp aan als er een naar de dierenarts moet!Maar dat is dan ook een grote en enige uitzondering,in deze allochtonen-wijk!

   Like

  • Marmar zegt:

   Ik heb een Jack Russell, lach niet; ze weet nog altijd niet dat ze maar klein is, heeft een bloedhekel aan alles wat ook maar een donkere kleur heeft, valt met het grootste gemak Bouvier / Rottweiler of Dobermann aan en zo ook de overgepigmenteerde medemens. Als ze er eentje ziet lopen heeft ze de lip al opgetrokken en heeft al menige riem stukgetrokken dan wel uit mijn handen getrokken. Tsja, de honden vind ik erg dan grijp ik in eer ze de tanden erin kan zetten, voor de rest…. laat ze maar rennen na de eerste beet!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik lach niet, ken het ras , mijn meisjes heb ik al diversen keren moeten tegen houden om deze kleine dappere hondjes niet in stukken te scheuren, omdat ze aangevallen werden.

    Like

 30. BertG. zegt:

  KIJK FF in je MAILBOX!

  E.J.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s