Labbekak Van Aartsen (VVD) trakteert Shariapolitie op gratis ijs na succesvolle overname Schilderswijk

Screenshot_44

(Door: Van Rossem)

Politiechef Paul van Musscher gisteren tegen vrijwilligers: “Na elven bij Piet Patat. Gratis ijs en zoveel eten als je wilt”#schilderswijk — Alexander Bakker (@alexanderbakker) July 5, 2015

Jozias van Aartsen en de Haagse politie hebben een bekentenis afgelegd: de Haagse Schilderswijk staat officieel niet meer onder hun toezicht en controle. Buurtbewoners en vrijwilligers met gele hesjes hebben de handhaving van het gezag overgenomen in de Shariadriehoek. En het Haagse stadsbestuur is er nog trots op ook. Zie tweet onder: gratis patat en ijsco´s voor alle gele hesjes! Zulks werd gezegd op een bijeenkomst waarvoor geen pers was uitgenodigd, maar waar Alexander Bakker (de Telegraaf) dankzij zijn eigen wijkbronnen gelukkig toch aanwezig wist te zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Labbekak Van Aartsen (VVD) trakteert Shariapolitie op gratis ijs na succesvolle overname Schilderswijk

 1. BertG. zegt:

  Wat moet je hier nou nog op zeggen.
  Ze hebben hun eigen sharia wijk gekregen. Met toestemming van de burgemeester.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Verschillende reaguurders op GS vroegen het zich ook al af:
  Kàn dit eigenlijk staatsrechtelijk wel, wat die collaborateur hier allemaal uitvreet, of gaat hij hier over de grenzen van het wettelijk vastgestelde…..?
  Hier zou een juridisch expert zich eens over moeten buigen, want voor mijn gevoel rammelt dit aan alle kanten!
  Hij weet van gekkigheid niet meer hoe hij de boel nog bij mekaar moet houden en gaat nu over op allerlei noodgrepen. Maar géén geoorloofde, als je het mij vraagt!
  Er moet eens naar gekeken worden en heel gauw ook!
  En, oh, mijn God: Die paar autochtonen, die nog in die wijk wonen! Nu zijn ze helemáál aan de…..móslims overgeleverd! (Helaas niet aan de ‘heidenen,’ wàs het maar zo!)

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Theresa 19:21

   Ik denk dat u hier wel een punt maakt. Het lijkt mij ook niet waarschijnlijk dat een burgemeester kan beslissen wie er ‘de baas’ is in een wijk. Alleen de politie, en aan het hoofd daarvan de burgemeester, hebben het voor het zeggen in de hele stad, geen wijk uitgezonderd omdat daar toevallig mensen wonen met veel verschillende culturele achtergronden. Het zou een mooie bak zijn zeg, als een burgemeester zomaar even een wijk in handen van vreemdelingen laat overgaan. De Nederlandse wet hoeven ze daar dan niet meer te handhaven, en daardoor is de weg geopend naar de sharia-wetgeving.
   Hoe gaat het in die wijk bijvoorbeeld met verkeersovertreders? Mag de gewone politie er nog wel surveilleren, of mogen ze hun gezicht daar niet meer laten zien?

   Ik ben het met u eens dat er iemand met verstand van zaken naar deze ongeoorloofde praktijken moet kijken. Van Aartsen moet teruggefloten worden. Hij weet niet meer wat hij moet doen om de moslims te vriend te houden. Maar volgens mij komt zijn vreemde gedrag voort uit angst. Angst voor represailles bijvoorbeeld, en angst dat de situatie in Den Haag een keer volledig uit de hand loopt en hij daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden.
   Want welke burgemeester prijst die jongeren zo in het openbaar, terwijl een deel van hen tijdens demonstraties nog de vreselijkste dingen over Joden hadden geroepen?
   Maar daar heeft Van Aartsen het liever niet meer over.
   Hij heeft er nu een stel ‘nieuwe vrienden’ bij.

   Like

  • Jean zegt:

   Theresa, hij heeft een ketting om zijn arrogante dikke nek, is dat om hem mee op te hangen? In Vlaanderen lopen die idioten rond met een lint om hun dikke volgevreten pensen, daar kunnen ze ook mee opgehangen worden hoor…..
   Alles is goed om dergelijk verraderstuig uit te schakelen.

   Like

 3. BertG. zegt:

  In het centrum van Londen, nabij de Big Ben, is een man gespot die samen met een klein kindje een IS-vlag draagt.
  De politie wees de man op zijn actie, maar kon er niks tegen doen omdat hij de wet niet overtrad.
  http://www.powned.tv/nieuws/foto/2015/07/man_kind_lopen_met_isvlag.html

  Like

 4. BertG. zegt:

  In Afghanistan hebben drie meisjes die onderweg waren naar school zuur in hun gezicht gegooid gekregen door twee langsrijdende mannen op brommers.
  “Dit is de straf voor naar school gaan”, zeiden de mannen nadat ze het zuur hadden gegooid.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/07/meisjes_krijgen_zuur_in_gezich.html

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Je kan toch wel zien wie de dienst uit maakt daar?

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  En zie, de Haagse B&W hebben een middel gevonden om de Joden van de straat te krijgen. Om de vrouwen zedig te laten kleden, homo’s van de straat te jagen.
  Ze zetten moslimtoezicht op straat.
  Ik neem aan dat de Hagenees nu geen belasting meer hoeft te betalen, want de islam zorgt voor veiligheid op straat. (en dat doen ze al jaren, vooral wat het gebrek aan veiligheid betreft).
  Bij de weg, ik sprak gisteren een linkschdoosch uit Den Haag op een feestje. En die verklaarde dat er helemaal geen rellen geweest zijn, want allemaal opgeklopt door de media. Ze kon niet verklaren waarom dan de shariapolitie er rond loopt, want linx zijn blokkeert de hersencellen. Maar rellen waren er echt niet. En varkens kunnen vliegen, zoals de Engelsen zeggen.

  Like

 7. Jean zegt:

  Een van de grootste fouten die in Europa gemaakt worden is dat de politie onder verantwoordelijkheid valt van dorpsgekken.
  Politie moet “onafhankelijk” kunnen werken, als de burgers bescherming vragen dan moet de politie die geven, punt.
  Dus heel snel de politie wegnemen bij corrupte, laffe en onbetrouwbare politiekers
  Onze veiligheid staat onder gigantische druk door dat misdadig politiek beleid.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Dit is een enorme stimulans voor moslims om meerdere stadsdelen onder controle te krijgen. Immers, de burgemeester werkt zeer welwillend mee. En van Aartsen niet alleen. Als puntje bij paaltje komt reageren alle Nederlandse burgemeesters precies hetzelfde op moslim eisen. Moslims hebben nu bloed geproefd, en slachtoffer Nederland kan vanaf nu zijn borst nat maken ! Een weg terug was er al niet meer, wel een nog grotere versnelling die ingeschakeld is om de rampenauto die Nederland heet nog sneller in het ravijn te kunnen laten storten !

  Like

  • BertG. zegt:

   Het volgende is dan dat wanneer je een probleem hebt in je wijk/woonplaats, de politie je vriendelijk verzoekt om contact op te nemen met de plaatselijke haathut om daar je geschil ter bespreken.
   Ver zitten we er niet meer van af inmiddels.

   Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Kunnen wij nu ook allochtoonvrije wijken slegs vir autochtones krijgen waar we allochtones mogen verjagen of doodslaan want een een allo in onze wijk die moet wel kwaad in de zin hebben, jaag ‘m de wijk uit of over de kling. niets van dat alles natuurlijk want de linkse gutmensch gunt de allochtones graag de lusten en de autochtones de lasten wat zijn we toch diep gezonken dankzij 70 jaar linksistisch beleid. Ja ja verellendung zusammenbruch en revolutie helemaal naar het scenario van de krankzinnige Karl Marx. Alleen de zusammenbruch is niet geheel voltooid en de revolutie zou wel ’s anders kunnen uitpakken dan het linkstuig verwacht.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Niets wat Jozias van Aartsen doet of laat, kan iemand verrassen. Deze man staat symbool voor een falende politicus en zeker falende burgemeester. Dat hij als politicus geen shit waard was, moest eigenlijk toen een waarschuwingssignaal geven. Maar politieke matties laten een vriend niet in de steek. Dus men neemt een risico voor lief en maakt men van zo iemand een burgemeester of …directeur van een of andere instantie. Als burgemeesters is Van Aartsen een grotere ramp. Wie weet hoeveel mensen moesten uit zijn stad, Den Haag, wegvluchten voor de oprukkende Islam in veel buurten. De Schilderswijk is allang niet meer een Nederlands grondgebied, maar onderdeel van een islamitische enclave waar autochtonen en anders denkenden geen plaats meer hebben.

  Like

  • Jean zegt:

   Gewoon met 100.000 Nederlanders die schilderswijk zuiveren van barbaarse smeerlapperij en er Nederlandse bejaarden een rustig leven laten leiden en niet lijden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s