Landelijk samenscholingsverbod

Screenshot_34

(Door: “Wans Horst”)

De politie moet op eigen initiatief kunnen besluiten welke mensen wel en welke mensen niet met elkaar mogen samenscholen om de openbare orde te kunnen handhaven. Als je agenten te veel aan regels ophangt, wie moet dan de regels handhaven? De overheid zou meer vertrouwen moeten hebben in mensen in het algemeen en de politie in het bijzonder. Alle mensen zijn burger, zelfs koning Willem of president Obama van Amerika. Ze zijn allemaal een keer geboren, douchen allemaal, gaan allemaal naar de WC en aan het einde van de rit leggen ze allemaal onvermijdelijk het loodje. We moeten dus meer vertrouwen hebben in elkaar, hiërarchieën zijn onbelangrijk, we leven maar één keer. Maar niet als de ander je wil vermoorden omdat je zijn religie niet wenst aan te nemen, dan moeten onze prioriteiten anders liggen.

Zij die een bedreiging zijn voor onze cultuur moeten dan bestreden worden zonder regels in acht te nemen, omdat de mensen, die ons feitelijk het leven willen ontnemen (minimaal wordt je behandeld als een neger in Amerika toen de rassenwetten nog van kracht waren aldaar) als wij ons niet bekeren tot de islam, dat ook niet doen. We moeten vechten om onze vrijheid, en die van volgende generaties, te verdedigen. Juist omdat de Amerikanen de negers zo honds hebben behandeld, probeert links dat te verhalen op alle blanken, wat nog een veel ergere discriminatie is. Alleen de overheid kan discrimineren en daarom smachten allochtonen en extreem links volk er ook zo naar om bij die overheid te werken. Ze krijgen immers ook nog de beste arbeidsvoorwaarden terwijl ze hun frustraties op grotendeels onwetende mensen, wat extreem links “rechts” noemt, botvieren.

‘Progressieve’ mensen zijn emotioneel gezien incapabel om zelfs maar te overwegen dat de malloten van IS rechtvaardiging van hun gruwelijkheden vinden in een gedachtegoed dat dagelijks te veel mensen radicaliseert, het leven van Mohammed. Totdat ze het van dichtbij meemaken, maar dan nog weerhoudt het verleden, de stellingen die door hen verdedigd zijn, hen om een reactie op een actie te realiseren. Deze (linkse) mensen zien hun leven als een tuin, waar de bloemetjes altijd moeten worden buiten gezet, maar zijn horende doof en ziende blind voor de werkelijkheid dat hun tuintje een heel arme voedingsbodem heeft gekregen, dat de grond bijna onvruchtbaar is geworden zien zij niet, omdat zij niet door het oppervlak heen prikken, gelijk de façade die volgelingen van de religie van de vrede haar volgelingen opdraagt op te werpen. Als progressieve mensen eerst met hun neus op de feiten gedrukt moeten worden, dan zijn zij misschien toch niet zo verheven boven het klootjesvolk als zij zichzelf graag voorhouden.

Zij zien in de allochtone ‘jongeren’ die hun leeftijdsgenoten in de Haagse Schilderswijk bij de les houden liever het bewijs dat het goed gaat met de integratie van moslims. Feit is dat de moskeeën, buurtorganisaties en jongerenwerkers die deze ‘jongeren’ hebben geronseld dat niet uit zichzelf deden. Er was eerst grote druk nodig vanuit wijkbewoners via de landelijke media. Dat is net de salamitactiek van het steeds verder oppeuzelen van soevereiniteit door de EU, in het onderhavige geval door mensen die de islamitische wetgeving sharia wensen. Op het moment dat de bevolking te veel tegengas geeft, zie referendum 2005 Europese Grondwet, zal men andere wegen naar Rome gaan bewandelen, maar hun doel blijft hetzelfde. Dit is het begin van de overdracht van soevereiniteit binnen de landsgrenzen. Onze politici zullen het daar niet al te moeilijk mee hebben nu ze reeds talloze keren hebben geoefend door soevereiniteit naar Brussel over te dragen. Op het moment dat de bevolking op deelgebieden steeds maar weer een beetje murw geslagen wordt, zal de hoeveelheid tegengas ook afnemen. Zo is de hoop bij zowel Brussel als Mohammed.

Burgers worden voortdurend gehersenspoeld met de gedachte dat zij zichzelf niet mogen verdedigen, omdat het monopolie op geweld de overheid toebehoort. Om die reden mogen we geen vuurwapens of zelfs pepperspray in huis hebben, ook al komt de politie te vaak niet op tijd om agressie te voorkomen. Slachtoffers van geweld werden tot voor kort nog behandeld als crimineel als zij echte criminelen het ‘werk’ beletten en nu is het nog niet veel beter.

In de Hadith 4:269 staat het volgende:
The Prophet said, “War is deceit.”
(De profeet, Mohammed, zei: “Oorlog is misleiding”)

Door:
“Wans Horst”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Landelijk samenscholingsverbod

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv nou dan weet IK al aan WIE dat Landelijk samenscholingsverbod wrdt opgelegd http://wp.me/p1O7aM-o0t via @wordpressdotcom

  Like

 2. Cathja zegt:

  Eigenlijk vreemd ja, dat ik geen pepperspray ter eigen verdediging bij me mag hebben. Wij mogen ook geen wapens bij ons dragen, maar we weten dat een aanzienlijk deel van onze ‘nieuwe Nederlanders’ machetes en ander tuig in huis hebben, en niet voor de show, maar om ons te zijner tijd te lijf te gaan.

  Dat burgemeester Van Aartsen het toestaat dat moslimjongeren rellende soortgenoten in bedwang houden, voorspelt niet veel goeds. Dit zijn gewoon politietaken die nu worden overgenomen door moslimjongeren, en zolang Van Aartsen dit gedoogt, groeit ook de macht van die jongeren. Totdat er geen weg terug is, en de hele Schilderswijk onder toezicht staat van de islam-aanhangers!

  We zullen nog raar opkijken van wat er landelijk gaat gebeuren, want wat er in Den Haag gebeurt staat niet op zichzelf. Overal gaan moslimjongeren zich roeren en nemen de touwtjes in handen.
  “Goed voorbeeld doet goed volgen”. Totdat we het niet meer pikken, maar dan is het te laat om nog in te grijpen.
  De orde en ‘veiligheid’ gaat sluipenderwijs over in moslimhanden. Met ‘dank’ aan al degenen die dit mogelijk hebben gemaakt!

  Like

  • Driek zegt:

   Ik lees op PowNed:

   Door de steeds groter wordende toestroom asielzoekers kunnen de asielzoekerscentra de mensen niet meer opvangen. Daarom worden mensen van de zomer opgevangen in sportzalen, evenementenhallen en noodgebouwen.

   De noodopvang is waarschijnlijk over vier tot zes weken nodig, meldt het AD. Uit cijfers van het ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt dat in mei 3.375 mensen asiel aan hebben gevraagd. Dat is bijna twee keer zoveel als de maand daarvoor. Vooral steeds meer Syriërs en Eritreeërs vragen asiel aan.

   Staatsecretaris Klaas Dijkhoff: “We kunnen het dagelijks op tv zien: de asielinstroom is niet gedaald sinds vorig jaar en de komende maanden lopen onze asielzoekerscentra vol. We zullen daarom tijdelijke noodopvang in gebruik moeten nemen voor asielzoekers die in de procedure zitten of al een vergunning hebben.” Dijkhoff wil daarom “een reëel beeld geven”.

   “Verder zetten we alles op alles om die verschrikkelijke mensensmokkelaars aan te pakken en goed te registreren wie er binnenkomt. Alleen wie echt bescherming nodig heeft, is welkom”, aldus Dijkhoff. De staatssecretaris probeert ervoor te zorgen dat vluchtelingen die op zee worden aangetroffen, teruggebracht worden naar hun land.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Driek 5 juli 2015 om 10:41

    “Door de steeds groter wordende toestroom asielzoekers kunnen de asielzoekerscentra de mensen niet meer opvangen.”

    [sarcasme] Nemen we er met z’n allen toch gewoon een paar in huis? Leuker en gezelliger dan een hond; je hebt immers meer aanspraak aan een ‘asielzoeker’ dan aan een hond die de hele dag in z’n mand ligt te luieren?
    Maken we natuurlijk eerst ons huis lekker ‘halal’, anders voelt de ‘vluchteling’ zich niet op z’n gemak. En onze dochters kunnen hun bed best delen met zo’n islamitische zwarte jongeling hoor! reken maar dat dat een aanzuigende werking zal hebben (of zeg ik nou iets geks?).
    Hoe meer ‘asielzoekers, hoe liever toch? Laten we ook begrip opbrengen voor degenen die werkzaam zijn in de ‘zieligheidsindustrie’; die kunnen we het brood toch niet uit de mond stoten? Dan nemen we zélf maar wat minder; we zijn tenslotte een ‘rijk land’.[/sarcasme]

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 5 juli 2015 om 09:59

   “Dat burgemeester Van Aartsen het toestaat dat moslimjongeren rellende soortgenoten in bedwang houden, voorspelt niet veel goeds.”

   [sarcasme]Deze islamgeleerde, deze deskundige koran-kenner weet vast wel wat hij doet hoor; wij hoeven maar te KIJKEN naar zijn wijze gelaatsuitdrukking en we kunnen met een gerust hart gaan slapen.[/sarcasme]

   Like

 3. Cathja zegt:

  @ Driek 10:41

  Die laatste alinea, wat gelooft u daarvan, beste Driek? Ik eerlijk gezegd niet zo heel veel. Als ik zie wat ‘we’ binnenlaten, dan zou je dus denken dat al die mensen bescherming nodig hebben! Bescherming, waarvoor?
  En als we de staatssecretaris mogen geloven, worden er dan wérkelijk mensen die op zee worden aangetroffen terug gebracht naar het land van herkomst? Ik meen te weten dat de landen van herkomst niet mee willen werken aan terugkeer van hun landgenoten. Ja, misschien als daar een enorm geldbedrag tegenover staat, zodat het gewoon ruilhandel wordt. We lezen hier niets over in de kranten en ook de Journaals berichten hier niet over.
  Of is het gewoon een praatje om de bevolking het gevoel te geven dat er echt wel iets wordt ondernomen om de stroom illegalen in te dammen?
  Ik vrees dat dat het is.

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Die “vluchtelingen” uit Syrie….wat zijn dat voor mensen ? Islamieten ??? Op de vlucht voor wat ? Het geweld van IS ??? En dan naar een NIET Islamitisch land vluchten , om DAAR dan te EISEN dat alles halal is en conform de sharia enz enz …???? Euhhh…heb ik iets gemist of zo ? Maar “IETS” verteld me dat ik deze TEGENSTRIJDIGHEID niet zo goed begrijp !!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik ook niet. Maar het werkt altijd goed, zo’n zielig verhaal over vervolging en onderdrukking! Goed voor de hoofdprijs in Nederland!
   ‘Welkom’!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Hahaha, Cathja….. ik begrijp ’t …..’t is om moedeloos van te worden. Ieder redelijk normaal denkend mens heeft gegarandeerd wel eens die gedachte van mij. Behalve de dames en heren politici. Ik begin me dan toch ernstig zorgen te maken over de criteria om als politicus op nationaal niveau werkzaam te mogen zijn , qualificatie en competentie van de politici , op dhr. Wilders na dan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s