De aanstaande islamitische verovering van Italië

Screenshot_4

(Door: Breitbart – Vertaling: E.J. Bron)

De alarmerende nieuwsberichten over illegale migranten in Italië en Zuid-Europa houden maar niet op. Het gaat om een regelrechte invasie in Italië, zoals de media berichten. Afrika ligt slechts op een steenworp verwijderd van Italië en de invasie vindt – nog – op vreedzame wijze plaats. Vele miljoenen Afrikanen zijn op weg gegaan naar Italië en om de sociale stelsels van heel West-Europa te overspoelen en de verslaggeving van de westerse media is absoluut politiek correct.

Met het oog op het toenemende geweld in de islamitische wereld weet men ook niet hoe lang de mensenmassa´s vreedzaam zullen blijven. De dood van tientallen toeristen in Tunesië, de aanslag in Frankrijk, waarbij een man in Jihad-stijl werd onthoofd, het antisemitische geweld in Frankrijk wijzen op dit gevaar.

Ongeveer veertig jaar geleden schreef de Fransman Jean Raspail een denkbeeldige novelle, “Le Camp des saints” (“Het legerkamp der heiligen”), waarin een scenario in Italië werd ontworpen dat als twee druppels water op het huidige scenario lijkt. Tegenwoordig houdt de goedhartige, maar naïeve paus Franciscus zich meer bezig met de klimaatverandering, terwijl rondom hem Italië demografisch drastisch begint te veranderen. Door een giftige combinatie van kortzichtigheid en ideologie wordt een demografische invasie van Italië en Europa steeds verder doorgedreven.

Als de meerderheid van de bevolking in Italië islamitisch zal zijn, zal ze ermee beginnen de culturele en artistieke schatten te vernietigen. Dat is hetgeen IS op dit moment in het Nabije oosten praktiseert. Toen de islamitische Turken in het jaar 1453 de christelijke stad Constantinopel innamen, veranderde niet alleen de naam van de stad in Istanboel, maar ze veranderden de majestueuze kerk Hagia Sophia in een moskee. Dat zou ook in Rome kunnen gebeuren en dat zou de christenen het hart uit de borst rukken.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Breitbart

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, Islam, Italië, katholieke kerk. Bookmark de permalink .

13 reacties op De aanstaande islamitische verovering van Italië

 1. fransdewit zegt:

  Het doet me denken aan die enge spinnen film dat een land werd vergeven door miljarden spinnen. Ze blijven maar komen en komen en uiteindelijk vreten ze elkaar op.

  Like

 2. Hans zegt:

  Al die lelijke linkse wijven die hopen op een beurt van een negert wrijven hun smoezelige klamme handjes.
  (Kan dit rustig zeggen, ze hebben hier in NL de emancipatie allang verraden en overboord geflikkerd.)

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat mij het meeste zorgen baart is de gelaten houding van de Italiaanse overheid! Las ik een week of twee geleden nog dat Italië eenzijdig twee vliegtuigen vol met illegalen retour land van herkomst zou sturen als Brussel de Italianen aan hun lot zou overlaten bij de opvang van de bootvluchtelingen; tot nu toe heb ik geen berichten gelezen die me verzekeren dat Italië woord houdt en daadwerkelijk mensen uit gaat zetten.
  Het is een hopeloze situatie. Als dit zo doorgaat, krijgen we inderdaad dezelfde situatie als in Syrië, waar IS al vele kunstschatten heeft verwoest. IS houdt niet van kunstschatten, want Allah verbiedt dit. Dus de boel wordt gesloopt.
  Als de moslimextremisten in Italië op dezelfde wijze gaan huishouden, dan zal Rome in eerste instantie, en daarna andere mooie hele oude steden, veranderen in puinhopen!!
  WAAROM grijpt men niet in?? Als de boel in puin ligt, hoeven de Italianen niet te klagen dat al die mooie cultuurschatten zijn verwoest, want ze hebben ze niet verdedigd.

  Maar eerst en vooral is Brussel de grote boosdoener! Van daaruit horen we eigenlijk niets meer over de bootvluchtelingen en van een plan van aanpak evenmin. Draait alles om Griekenland dan, en hoe we voorál de Grieken binnen boord moeten houden?
  Walgelijk, wat een ‘bestuurders’! Mijn minachting groeit met de dag!

  En op dit moment zullen zeer waarschijnlijk al weer enkele duizenden ‘nieuwe Europeanen’ onderweg zijn naar hun ‘nieuwe thuisland’!
  Echt, om te walgen!

  Like

 4. Laten die barbaren maar eerst eens het Vaticaan innemen, of eerst maar even beginnen de eerste christelijke vrouwen te verkrachten. Misschien wordt het westen dan wakker. Uit de Europese gemeenschap stappen is een goed begin voor NL.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  “Met het oog op het toenemende geweld in de islamitische wereld weet men ook niet hoe lang de mensenmassa´s vreedzaam zullen blijven.” Totdat ze met genoeg soldaten zijn om een machtsovername haalbaar te maken. Binnenkort dus want ze weten dat Europeanen zich niet mogen verdedigen.

  Like

 6. boorzalf zegt:


  Isis in het vaticaan, zie je het al voor je, wat zal dat een bloedbad worden. En denk er om dat ze dat uitgebreid gaan filmen. Maar ja, de politiek slaapt gewoon verder.

  Like

 7. exmarineman zegt:

  En als je als bestuurder denkt dat als je die bootvluhtelingen redt en naar Europa brengt het een keer zal ophouden dan ben je echt een bestuurder zonder enige hersens dan ook. Ik weet ook niet hoe die bestuurders hun eigen kinderen hebben opgevoed en hebben bijgebracht, maar ik begin toch echt aan hun geestelijke gesteldheid te twijfelen. Zouden hun eigen kinderen en kleinkinderen hun nou niet eens vertellen hoe achterlijk en stom ze als bestuurder bezig zijn. Met welke volksverlakkerij men bezig is? Het is als een junk of alcoholist (Juncker????): die vraagt om drugs, drank en/of geld. En als je ja zegt en er aam toegeeft dan komt hij/zij vaker en vaker terug en wil hij/zij steeds meer, want die verslaving komt echt net tot een einde…….totdat de gulle gever zo arm is als job of wellicht door de junk vermoord omdat de gever niets meer kan geven. Zo is het ook met al die bootvluchtelingen…….als heel Afrika leeg is en Europa heeft bezet komt men er achter dat er geen gratis geld meer is, terwijl de gulle gevers (de belastingbetalende en hardwerkende originele Europeanen) niets meer hebben en/of dood of vermoord zijn …….. de stammenoorlogen van Afrika en Midden-Oosten worden verplaatst naar Europa. Hopelijk zijn de eerste doden dan niet de inwoners van Europa maar de bestuurlijke elite aan wie wij dit te danken hebben. Misschien valt er dan toch nog iets te redden……………….

  Like

  • BertG. zegt:

   Als het hier dreigt uit de hand te lopen dan is het 1ste wat we moeten doen, zijn alle wegen naar vliegvelden en havens afsluiten om te voorkomen dat ze kunnen vluchten.
   Want die koffers hebben ze allang ingepakt en klaar staan voor als het zover is.
   Nu denken ze nog dat ze er wel mee weg komen als het zover is en daar moeten we een stokje voor steken. Lever ze dan maar uit aan dat volk.
   Want aan de beurt komen ze dan toch wel. ze zullen het weten wat ze aangericht hebben.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    BertG. zegt:
    7 juli 2015 om 07:36

    Precies.
    En infiltreren op vliegvelden zou ook handig zijn, dan kunnen we in de gaten houden wanneer er prive vluchten voorbereid worden en welke landverrader en vernietiger het land wil verlaten.

    Like

 8. Anna zegt:

  Heeft ISIS niet gezegd dat ze het Vaticaan komen veroveren?
  Heb ik het goed gezien in de pers dat er foto’ s circuleerden met de zwarte vlag van ISIS op de st Pieter?
  Het gebeurt een beetje anders dan we gedacht hadden maar het gebeurt……

  Een tip voor de paus;
  “breng je kunstschatten maar alvast naar zuid Amerika”
  Een tip voor niet moslims;
  als je mooie kunst wil zien plan je vakantiereis dan nog deze zomer naar Rome

  Like

 9. Jan zegt:

  Islamitische burgemeester weigert asielshoppers op te nemen

  A Muslim mayor in the Tuscan seaside community of Monte Argentario has provoked a political outcry for refusing to accept any refugees.

  Centre-right mayor Arturo Cerulli has openly rejected growing political pressure for councils to do more to welcome the thousands of asylum seekers landing in Italy and help to ease the worsening refugee crisis.

  “We don’t want refugees here, we don’t have the facilities for them,” Cerulli told The Local on Friday. “We don’t know where to put them, we don’t know what to do with them.”
  ..
  He converted to Islam 27 years ago but insists his refusal to welcome asylum seekers is unaffected by his religion.

  “Religion has nothing to do with it,” Cerulli said. “I am speaking as the mayor, not as a global citizen. I have to take care of my area, my citizens. I would not know where to put refugees.

  “If we accept six people, then they will send another six and then 20 more.”
  ….
  http://www.thelocal.it/20150828/muslim-mayor-refuses-to-take-in-refugees

  Like

 10. Jan zegt:

  Huilie, huilie

  Asielshoppers beweren dat zij doodsbedreigingen hebben gekregen

  Italian police are investigating claims that dozens of immigrants have received death threats in a xenophobic letter sent to the hotel which is hosting them in Lombardy’s Valtellina valley.

  ..
  Giulio Salvi, owner of the Hotel Bellevue in the scenic town of Sondrio, north of Bergamo, told police the threats were made against the 72 refugees in an anonymous letter he received.

  “The letter contained death threats directed against the migrants,” Salvi was cited as saying in a report by Ansa.

  He went to the local police, who have begun an investigation into what they believe is a race-related crime.

  http://www.thelocal.it/20150827/refugees-face-death-threats-at-italian-hotel

  Like

 11. Jan zegt:

  Eerste sharia-universiteit in Rome geopend, paus lyrisch

  Zowel de jachtakte van de koppensnellers, ook wel koran genoemd, als de islam zoals verkondigd aan de Al-Azhar in Caïro kunnen nu in het hart van Rome aan de Dar al Salam moskee bestudeerd worden. De niet-geauthoriseerde moskee is net zo fundamentalistisch als de Al-Azhar universiteit, bolwerk van sunni’s, de moslimbroederschap en van de radicaal Al Qaradawi.
  Behalve het prediken van haat zal men zich ook richten op moderne wapentechnologie om het westen te onderwerpen.
  http://www.ilgiornale.it/news/cronache/roma-finta-moschea-fa-corsi-online-sharia-1254359.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s