Haatimam parasiteert op Britten

Screenshot_63

Hani al-Sibai

(Door: D. Frankenhuis)

In het Verenigd Koninkrijk is ophef ontstaan over de luxueuze levensstijl die een radicaal-islamitische prediker geniet op kosten van Engelse belastingslaven. Hani al-Sibai ontvangt jaarlijks omgerekend ruim 70.000 euro van de sociale diensten in Groot-Brittannistan.

Volgens The Mail Online is de haatbaard onder meer betrokken bij de recente terreuraanval op toeristen in Tunesië. Dertig Britten en acht anderen werden daar vermoord door de Jihadist Seifeddine Rezgui.

Deze terrorist zou door de intolerante Britse monotheïst geïnspireerd en gerekruteerd zijn. Al-Sibai omschreef eerder een terreuraanval op Britse bodem in 2005 als “een grote overwinning”. De haatimam zou ook banden onderhouden met Mohammed Emwazi, een prominente beul van terreurclub Islamitische Staat (IS).

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Haatimam parasiteert op Britten

 1. jungleelephant zegt:

  In heel Europa:WIJ!!!!laten dit gebeuren!En het is onvoorstelbaar dat “het volk”met oogkleppen op blijft lopen,in plaats van dat soort een voor een de Eu uit te begeleiden;goedschiks of kwaadschiks!Na eerst,uiteraard,de diverse regeringen van het gerieflijke pluche te hebben verwijderd!Zo;na heel veel moeite heb ik het nog netjes kunnen verwoorden,maar van binnen ziet het er anders uit!!!

  Like

 2. fransdewit zegt:

  De vijand moeten ze natuurlijk pappen en nathouden

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Hello,

   I am anti-Islam.

   Here I got a Quran.
   “You should burn it,” they say.

   Cool it down.
   It’s better to drown the book.

   So, here I got a bucket full of water.
   And there goes the book, splash.

   See, it’s very simpel.
   And now nothing will burn.

   Is it not great?
   I am great.
   I am.

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Dit is op fldewit herblogden reageerde:
  De vijand moeten ze natuurlijk pappen en nathouden

  Like

 4. Marc zegt:

  Veroordelen die hap, tot permanente terugbetaling van het tienvoudige met dat wat hij de Engelse staat heeft ontfutselt, terug te voeren op al zijn familieleden, inclusief de aangehuwde (lekker veel echtgenotes, toch?) en dat allemaal tot in de 7e graad.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zie jij het iemand als Cameron doen?
   Officieel is deze uitvreter geen “jihadist” van IS, dús een vertegenwoordiger van die oh, zo vredelievende ‘ware islam, oftewel: ëén van Cameron’s ‘troetelkinderen.”
   En kennelijk mogen die àlles, zelfs de UK totaal uitplunderen…..
   Laat Cameron dat maar liever aan de autochtone Britse burgers uitleggen; enige explicatie is hij ze langzamerhand wel verschuldigd…..
   Waanzin, waanzin……

   Like

 5. Wachteres zegt:

  Een andere profiteur, Anjem Choudary, die ook in een luxueus huis woont, vertelt aan zijn aanhangers dat het rechtvaardig is dat de ‘ongelovigen’ voor hen werken. Hij roept de moslims op om niet aan het werk te gaan, dat hoeft niet van Allah.

  En vergeet niet dat zij voor hun goede werk voor de islam ongetwijfeld geld uit het Midden-Oosten ontvangen.

  http://www.frontpagemag.com/point/251467/1-5-uk-muslims-never-held-job-daniel-greenfield

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Wachteres, doe mij alsjeblieft een plezier en hou óp over die……..Enfin, ik heb geen recht van spreken, want ik begin zelf óók iedere keer weer over hem……
   Waarom laten de Britten die brilslang dat toch allemaal uitbraken?! Er gaat geen week voorbij of ze worden door hem tot op het bót beledigd!
   Als ik in hun schoenen stond…….Ik hoop werkelijk dat de EDL of Britain First nog eens een aanslag op hem pleegt, als die dróplul in Downing Street 10 het dan verdómt om in te grijpen!
   Die brilslang hoort volgens hem zeker óók bij de ‘ware, vredelievende islam……?’ Godverdomme!!!

   Like

 6. Cathja zegt:

  Het lijkt er op dat in GB alles mogelijk is. Haatpredikers die onderhouden worden door de belastingslaven, mannen die meerdere vrouwen er op na houden, een enorm aantal kinderen hebben, voor al die kinderen kindergeld opstrijken, meerdere woningen in beslag/’gebruik’ hebben genomen, en een Minister-President die het liever niet over IS wil hebben, want dat zou wel eens beledigend kunnen zijn voor de ‘goedwillende moslims’.

  En wat gebeurt er nog meer? Oh ja, Cameron drukt de bevolking regelmatig op het hart dat allerlei aanslagen, gepleegd door extremistische moslims NIETS MET DE ISLAM TE MAKEN HEBBEN. Het zijn ‘gestoorden’, die de islam een slechte naam willen bezorgen.
  En ramadan wordt door Cameron steevast de ‘holy ramadan’ genoemd.

  Bah, wat een misselijke verrader van de autochtone bevolking en van de vrije westerse samenlevingen!

  Like

 7. louis portugal zegt:

  Als westeuropa zo gek is hun die kans te geven zijn ze een dief van hun eigen portemonaie als ze het niet doen.
  Er zijn er nog wel enkele miljoenen meer die hetzelfde doen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Kan niet meer teruggedraaid worden, staat in zijn CAO.
  De rechter zal zeggen dat het zijn recht is.

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  De kut van zijn moeder lijkt op een geit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s