Jan Jambon praat als een ham over de islam

Screenshot_68

(Door: Martien Pennings)

Ik ken Jan Jambon, vicepremier van de Belgische regering, alleen van Wikipedia. En uit één recent interview in “de Standaard”, waaruit hij naar voren komt als een grijsmuizige regent uit de jaren 1950. Terwijl hij toch pas in 1960 geboren is. Gek is dat: die jaren vijftig-regenten hadden toch ook de Tweede Wereldoorlog meegemaakt, hadden dus weet van zeeën van bloedrood bloed, maar niettemin keerden ze over het algemeen een persona naar buiten van de sigarenroker in de Chesterfield-leunstoel en sloegen ze taal uit die óók al de kleur had van sigarenrook. Kalme walmen. Buikig poseren met de duimen achter het vest. Zo ook ponteneurt Jambon verstándige en gemátigde taal over de islam in Tijden van het Grote Strot-afsnijden door het Islamitisch Kalifaat, tijden waarin duidelijk wordt dat díé mensen gelijk hebben die zeggen dat de hele islam al 1400 jaar bewijst dat het de oudste vorm is van wat wij een nazistische mentaliteit noemen.

Aan de Verharmlosung van de islam dienstig, zetten Standaard-journalisten Marjan Justaert en Bart Brinckman deze kop boven hun interview met Jan Jambon:

“De hele moslimgemeenschap tot vijand bombarderen, is het domste wat we kunnen doen”

 Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, België, Brussel, co-existentie, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Jan Jambon praat als een ham over de islam

 1. Jean zegt:

  Beste mensen maak u niet te druk om die Janbom ook wel Hesp genoemd, hij is aan dat postje geraakt door de Vlamingen te beliegen en te bedriegen, hij is aangesloten bij de nva ook wel nba genoemd de partij met Boerzwam, Debever, fuhrer Homan en nog verschillende jassendraaiers.
  Bij die is de leuze ” verraad kent geen kwaad”.
  Je kunt beter in een zwijnenstal gaan staan dan zie je tenminste wie je bezeikt.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, hoor eens: Als je als partij of als politicus uit die partij pretendeert, je islamkritisch op te stellen, om daar dan meteen achteraan te gooien, dat je daartoe niet de hele gemeenschap wenst weg te zetten, of iets in die richting…..schei er dan maar meteen mee uit, want je zult er op die manier nóóit ook maar één stap mee verder komen.
  De problematiek, gelegen in het gecompliceerde karakter van de islam vraagt nu eenmaal een nooit aflatende, onverminderd kritische blik op àlle moslims, die geen ogenblik mag verslappen. Hier een klap tegen geven, zoals Jan Jambon bij monde van het N-VA doet betekent slechts dat je je beleid wel bij het grof vuil kunt zetten.
  Aan dat N-VA hebben de Vlamingen dus ook al niets.
  Het is wèl typisch dat alle Europese landen hooguit één behoorlijke Nationalistische partij hebben en dat wat daar dan nog naast gesticht wordt, steeds weer niets dan een slap aftreksel blijkt!

  Like

 3. Dicksy zegt:

  Om en bij de 15 miljard euro wordt er jaarlijks getransfereerd naar de Walen, hier ging de NVA paal en perk aan stellen. Eenmaal in de regering draaien ze hun kar en zijn verworden tot een klassieke postjes pakkende partij. Nu staat die minister van financiën hoog van zijn toren te blazen omdat we 7 miljard aan Griekenland betaald hebben en het geld niet terug zien.
  Als die kloten aan zijn lijf had mocht hij elk jaar 7 miljard aan de Grieken geven en de zinloze transfers naar de Walen afschaffen, dan staken we tenminste 8 miljard in onze zak.
  Veel mensen hebben op deze partij gestemd maar werden schromelijk in hun kruis gepakt.
  Betreffende de islam kan men over deze partij al boeken schrijven maar de rekening zal wel gepresenteerd worden bij de volgende verkiezingen.

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  an de Verharmlosung van de islam dienstig, zetten Standaard-journalisten Marjan Justaert en Bart Brinckman deze kop boven hun interview met Jan Jambon:
  “De hele moslimgemeenschap tot vijand bombarderen, is het domste wat we kunnen doen”
  Ach, heer Ham, als de tijd rijp is zal “de moslimgemeenschap” jóú tot vijand “bombarderen”. Net wat meneer Pennings zegt. Je vraagt je af in wat voor een bizarre droomwereld habbezakker Jambon leeft. Blijkbaar gelooft habbezakker Jambon dat er oorlogsmuzels en vredige gezellige tolerante t.o.v. non-muzels muzels bestaan; wat zal ’t veel pijn doen wanneer z’n droomwereld versplinterd wordt door de mokerslag van 1400 jaar pislamitische realiteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s