Salzburg: Huis aan de Zwarte Zee, desondanks € 108.000,- aan sociale uitkeringen geïncasseerd

Screenshot_9

Symbolische foto: Zwarte Zeekust in Turkije

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

U denkt serieus dat dit een op zichzelf staand geval is? En is dit een voorbeeld van waartoe tolerantie en naïviteit kunnen leiden? Bij toeval werd in ieder geval deze zaak bekend: Een 65-jarige Turk scheen vermoedelijk aan geheugenverlies te lijden, beter gezegd 12 jaar lang, tot het moment dat onderzoekers erachter kwamen dat de man een grondstuk met een huis aan de Zwarte Zee bezit en een maandelijks pensioen van € 524,- uit zijn vaderland kreeg overgemaakt.

De 65-jarige had “gewoon vergeten” dit mee te delen aan de autoriteiten toen hij in 2003 helemaal “onbemiddeld” in Oostenrijk aankwam, onmiddellijk een sociale uitkering aanvroeg en sindsdien in totaal € 108.000,- incasseerde. Bij zo´n bedrag is de vraag toegestaan: Is zijn huis in Turkije al verkocht, zodat hij zijn onterecht ontvangen uitkeringen met rente kan terugbetalen?

Over het sociaal bedrog bericht “Krone.at”.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Criminaliteit, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Salzburg: Huis aan de Zwarte Zee, desondanks € 108.000,- aan sociale uitkeringen geïncasseerd

 1. Torkel zegt:

  In de natuur noemen ze zoiets een parasiet.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Geweldig hè die resultaten van linksisme en policorisme en de belastingbetalert maar bloeden en er nix voor terugkrijgen behalve ergernis en ellende.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Alle Turken in mijn wijk leven van een uitkering,vaak al langer dan 30 jaar!!!Maar hebben allemaal een eigen huis in Turkije!En… werken bijna allemaal zwart bij:s’nachts;bij Turkse bakkerijen en slachterijen!En op markten in Duitsland,Frankrijk en België!

  Like

 4. exmarineman zegt:

  En zo zullen er nog wel een paar tienduizend zijn over geheel Europa gerekend. En niet alleen Turken maar ook Marokkanen e.a.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  “Eergevoelens” van moslims hebben alleen betrekking op hun familieclan.
  Wat men verder van anderen kan snabbelen aan geld en andere zaken is mooi meegenomen.
  De polotiek snapt niet dat er geen eergevoel is m.b.t. zoveel mogelijk zelfstandig zijn, je hand niet willen ophouden en “recht” hebben op het westerse sociale syteem zonder er aan bij te dragen. Kafirs moeten voor de mohammedanen werken zo staat het in hun wel heel “bijzondere” boek.

  Like

 6. antonius zegt:

  het leuke van dit soort verhalen is dat het aan Nederland verboden is om hierop echt te controleren in Marokko ( en andere landen ook ?) Dus blijven de uitkeringen stromen ….

  Like

  • Antonius ,tja en ik als gepensioeneerde wonende in Brasil moest bewijs overleggen dat ik niets bijverdiende anders werd de KOB toelage ingetrokken.De belastingdienst alhier wijgerde zich hier in te verdiepen.Dus werd er in berust en ging de toeslag door.Inmiddels heeft een ijverige ambtenaar deze ingekort naar een euro of acht,want ik heb geen volledige aow premies betaald.

   Like

 7. john zegt:

  ‘k Zou ze de kost niet willen geven die dubbel kindergeld binnenrijven .

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Overal hetzelfde in alle landen van Europa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s