Wie had dat nu gedacht?: Redding op zee lokt meer vluchtelingen de Middellandse Zee op

Screenshot_8

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

De naïviteit bij politici is schrikbarend, zoveel dilettantisme en onvermogen is nauwelijks te verdragen: “Redding op zee lokt meer vluchtelingen de Middellandse Zee op.” Ach nee, wie had dat nu gedacht. Dat konden politici natuurlijk niet vermoeden. Wie had daar nu op gerekend, behalve de stamtafel.

Citaat […] Zo macaber is het: Door de humanitaire redding op zee, wordt er in interne inschattingen van de EU gezegd, wordt de smerige business van de mensensmokkelaars eerder nog bevorderd. Want het spreekt zich rond dat dankzij de marineschepen de waarschijnlijkheid toeneemt de overtocht te overleven. De mensensmokkelaars wrijven in hun handen […].

Dat bedenken de EU-bureaucraten nu pas? Dat toont aan welke intelligentiebeesten er in Brussel en Berlijn aan het roer zijn. Ongelooflijk. Er werd een markt gecreëerd, die fantastisch functioneert en miljarden omzet genereert.

Over het onvermogen van de eurocraten bericht “Welt Online”.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wie had dat nu gedacht?: Redding op zee lokt meer vluchtelingen de Middellandse Zee op

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Redding op Zee maakt de mensensmokkelaars schatrijk en motiveert de criminele gelukzoekers. Dankzij de medewerking van hun EU-handflangers!

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Ik heb al zo vaak geschreven:het zijn geen vluchtelingen!!!Gewoon een paar keer de andere kant uit kijken en al helemaal niet gaan zoeken!Dan is het zo over met dat geauwehoer van die potentieële raddraaiers!

  Like

 3. Keddo Göllner zegt:

  Ik maak bezwaar tegen het gebruik van het woord “vluchteling” in berichtgeving zoals hierboven vermeld. Veel “vluchtelingen” zijn afkomstig uit gebieden – zoals bijvoorbeeld West-Afrika – waar geen sprake is van vervolging en/of oorlogssituatie(s). “Migranten” en/of “asielzoekers” is hier meer op z’n plaats.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ik denk dat je ‘vluchtelingen’ voor het overgrote merendeel wellicht nóg beter zou kunnen vervangen door ‘voorgenomen ruifknagers’ en ‘infiltranten’.

   Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Die marineschepen dienen de Europese kusten en – territoriale wateren ‘vluchteling’-vrij te houden helaas ontbreekt daartoe danzkij linksisme en policorisme de politieke wil, zodat de oorlog op voorhand al verloren is.

  Like

 5. Pingback: Wie had dat nu gedacht?: Redding op zee lokt meer vluchtelingen de Middellandse Zee op |

 6. Anna zegt:

  Ja leuk is dat eigenlijk…… Over land komen ze niet meer omdat ze niet doorgelaten worden maar op de zee gaan we ze OPHALEN……….
  Wel grappig vind u niet…..

  Like

 7. Vluchtelingen??? Geef ,,ze,, maar een naam, het is helaas de verkeerde naam. Zo word het spelletje gespeeld, al jaren. De zogenaamde ,,vluchtelingen,, lachen in hun vuistje en o.a. ons eigen Nederland maakt er zich belachelijk door. Ons land zal erdoor kapot gaan, let maar eens op, we zijn al aardig op weg.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Brussel is een gekkenhuis met mensen die ongeneeslijk gestoord bezig zijn zich zelf te verrijken.
  Er komt maar weinig goeds uit voor de bevolking van de verschillende Europese landen, dus weg ermee.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Boten met moslim infiltranten, linkse politiek, Brussel. Bah, bah ! Hoe lang zou het nog duren eer onze straten bevolkt zijn met uitsluitend islamieten, al dan niet levend in en buiten woestijntenten midden op straat. Inbraken plegend, intimidatie en geweld en verkrachtingen uitoefenende, ook op kinderen, met een politie die zich opsluit in hun buro en ons verklaart dat al deze toestanden geen prioriteit zijn voor hun. Dat onze werkende bevolking alleen nog maar werkt om dit soort gespuis te moeten onderhouden, en zelf zware armoede lijdt. Aan het begrip democratie hebben ze de oorlog verklaard, want ze worden al actief bij een minderheid, en helpen het ene land na het andere naar de verdoemenis toe. De Deadwish films met Charles Bronson zijn er een sprekend voorbeeld van hoe het er overal in Europa aan toe zal gaan. Iedereen zal dus een wapen op de kop moeten tikken, en strijd gaan voeren zoals Charles Bronson in zijn films deed. Is dit mogelijk een vooruitziende blik van de producent van deze films ? Als iemand mij als jongeling verteld zou hebben dat wij later zulke toestanden met moslims zouden mee gaan maken, had ik geheid getwijfeld aan het gezonde verstand van die persoon !

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Het is geen naïviteit, dilettantisme of onvermogen van de politici. Hun handelen is doelbewust!
  Wij zijn naïef!!!! Wij kijken weg van de landsverraderlijke activiteiten van al onze politici in heel Europa en blijven ons maar afvragen: “Waarom doen ze dat nou???!!!” Wat een domheid!. Mensen wordt wakker!!!

  Like

 11. Anna zegt:

  Dit heeft ook te maken met DEMOCRATIE.
  Met dit systeem wordt per 4 jaar een andere volksvertegenwoordiging gekozen.
  Het. Islamitische probleem in ons land ( en in west Europa) is veel langduriger van aard dan 4 jaar.
  Niemand van de politici ziet ( of wil het niet zien) het werkelijke probleem van dominante islamitische overheersing op lange termijn.
  En na 4 jaar zijn ze toch weer verdwenen dus echte verantwoordelijkheid hiervoor hoef je niet te nemen. Hierdoor glijd ons land steeds verder de ” stille Islam ” in.
  Bovendien zijn onze ” democratische wetten ” gericht op de vrijheid van het individu.
  Hiervan weet de islam gretig gebruik van te maken, want deze wetten geven gelijke westerse rechten aan hun eigen verderfelijke structuren van samenleven.
  Die zij vervolgens op hun eigen religieuze manier interpreteren. ( Sharia in Engeland)
  De overheid brengt de oorspronkelijke bevolking van West Europa in direkt gevaar, door de sluipende islamitisering vrij baan te geven onder het mom van vrijheid van meningsuiting.

  De overheid blijft ernstig in gebreke DOOR ZIJN BURGERS ONVOLDOENDE TE BESCHERMEN TEGEN DE INVLOEDEN VAN EEN GEVAARLIJKE DOCTRINE WAARIN VOLGENS HET GEHANTEERDE HEILIGE BOEK GEWELD IS TOEGESTAAN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s