De Derde Jihad in Europa en in Nederland

Screenshot_22

De regeringen in West-Europa, die zoveel miljoenen moslims binnen hebben gelaten en hen een tweede paspoort hebben gegeven, hebben zich nooit voldoende in de islam verdiept of hebben onvoldoende onderkend dat het niet zozeer gaat om een (vredelievende) religie, maar om een (oorlogs)doctrine die in zijn diepste wezen vijandig staat tegenover alles wat zich niet aan de eigen doctrine onderwerpt (islam = onderwerping). Vanaf het begin is de islam verspreid (in 57 staten) via oorlogen en geweld.

In Europa opereren tot nu toe vooral de zogenaamde vreedzame activisten. Echter, de radicale moslims zijn er ook en ze zijn er klaar voor om toe te slaan, zoals we onder andere in Spanje of Londen gezien hebben. De geschiedenis leert dat islamieten, zolang ze in de minderheid zijn, heel tolerant zijn, maar eenmaal aan de macht vijanden van de democratie zijn.

De Moslimbroederschap is een radicaal islamitische organisatie, met afdelingen in zeventig landen, waaronder Nederland. De belangrijkste Broederschap-ideoloog, sjeik Yusuf al-Qaradawi, invloedrijk moslimgeleerde en vermeend gematigd moslim, schreef op zijn website in december 2002“De islam zal naar Europa terugkeren als veroveraar en overwinnaar, na er tweemaal uit verdreven te zijn; eenmaal uit het Zuiden, uit Andalusië, en andermaal uit het Oosten, toen het meerdere malen op de deuren van Athene klopte. Ik stel dat de verovering deze keer niet met het zwaard zal gebeuren, maar door prediking en ideologie”.

 Lees verder>>>
(h/t P.S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Europa, Islam, Jihad. Bookmark de permalink .

5 reacties op De Derde Jihad in Europa en in Nederland

 1. Als we niet oppassen (mede door dit soort verschijnsels; https://ejbron.wordpress.com/2015/07/07/islamisering-van-sleutelfuncties/ )
  kan deze brief nog wel eens eerder realiteit worden dan de datum die erboven staat.

  ‘Brief van Anja Meulenbeltcollege aan ouders/verzorgers’

  http://tpo.nl/column/brief-van-anja-meulenbeltcollege-aan-oudersverzorgers/

  Like

  • bigljohn zegt:

   Dat klopt wat u refereert. Islam en democratie, een late roeping ! Mijn stelling blijft daarom ook deze; Niet onze kinderen, maar wij zullen de sharia nog eens gaan meemaken in Nederland. – De Derde Jihad in Europa en in Nederland -. En deze derde jihad gaat wel lukken, want niemand kan of wil tegenstand bieden. Hooguit tegenstand in commentaar, of het stemmen op de PVV, die altijd en eeuwig maar gedemoniseerd word. Kiezers die in hun jeugd gehersenspoeld zijn op de scholen, alwaar het zelfstandig denken afgeleerd word, en waar het linkse denken er in geramd wordt ! Geen wonder dat ze in die flapdrol van een Pechtold hun Messias zien waarop zij bij de komende Kamerverkiezingen massaal op gaan stemmen !

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Via de link naar ‘Bijbels Perspectief’ kwam ik door te klikken op de knop ‘Eindtijd’ terecht bij dit artikel. Ik heb het nog niet helemaal gelezen, maar het is nogal interessant; ik heb in de loop der tijd al diverse keren verwezen naar deze profetieën:

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/het-einde-van-saoedi-arabieuml-als-natie.html

  “Kalifaat eist oorlog tegen alle niet-moslims.

  Het is dus de hoogste tijd om onze ogen te openen. Het Kalifaat legitimeert de jihad. Volgens de islamitische wetten is het echter niet mogelijk om zonder het Kalifaat een echte, legitieme pan-islamitische jihad te voeren. Hiervoor moet er een Kalief komen die namens de islam officieel de oorlog verklaart aan de niet-moslim wereld. Dit is dan ook de werkelijke reden waarom veel moslims het terrorisme veroordelen: er is geen Kalifaat – nog niet.

  Zodra dit Kalifaat echter officieel is opgericht is het zelfs de plicht van iedere moslim om oorlog te voeren tegen alle niet-moslims. Natuurlijk voeren sommige moslims al jaren een gewelddadige jihad tegen het Westen, maar tot nu toe gaat het hier voornamelijk om kleine groeperingen. Jihad die bevolen wordt door de toekomstige Kalief is echter legitiem en op dat moment de opdracht van iedere moslim, waar ook ter wereld. En die oorlog moet doorgaan totdat iedere Aardbewoner zich onderwerpt aan Allah en zijn profeet Mohammed.”

  “Turken bewerken verzoening Soennieten en Shi’iten.

  Volgens de Bijbel zal het laatste en 8e wereldrijk een kortdurende herleving van het 7e zijn: het islamitische Turks-Ottomaanse rijk, dat 400 jaar over Jeruzalem heerste. De Turken zullen in staat zijn om tijdelijk een verzoening tussen de Soenitische en Shi’itische moslims te bewerkstelligen, zodat er een verbond met Iran kan worden gesloten. De profetieën laten zien dat de door Turkije geleide moslimcoalitie eerst Egypte en Libië zal aanvallen en veroveren, en het gehate Saudi Arabië zal vernietigen.

  ‘Mahdi komt na overlijden Abdullah’.

  In dit opzicht zou het overlijden van de Saudische koning Abdullah op 23 januari van grote betekenis kunnen zijn. Op grond van de hadith, de islamitische heilige teksten die onder andere uitspraken van Mohammed bevatten, verwachten de Shi’itische moslims de spoedige komst van de Mahdi, de moslim messias:

  ‘Voor de oordeelsdag zal een man met de naam van een beest op de troon stijgen, waarna een man genaamd Abdullah aan de macht komen. Zodra iemand mij over zijn dood bericht, zal ik hem vertellen over de opkomst (van de Mahdi),’ zou Mohammed hebben voorspeld. De voorganger van Abdullah was King Fahd, wiens naam afgeleid zou zijn van het woord ‘cheeta’ (jachtluipaard).

  De Mahdi zou –volgens sommigen mogelijk al enkele maanden- na Abdullahs dood op het toneel verschijnen in een tijd van apocalyptische chaos, dood en vernietiging, wat de voorwaarden zijn voor de komst van deze moslimverlosser, die volgens de overlevering zowel de Soenitische moslims als de christenen zal bekeren tot de Shia islam. (2)

  Israël en Jeruzalem de hoofdprijs.

  Een andere voorwaarde is de ‘hoofdprijs’ voor alle moslims: de ‘bevrijding’ van Jeruzalem, de vernietiging van Israël en de uitroeiing van alle Joden (o.a. Ezechiël 38). Deze laatste grote oorlog zal moeten worden onderbroken door de Wederkomst van de ware Messias, Jezus Christus, omdat volgens de Bijbel anders ‘geen vlees behouden zal worden’, oftewel de hele wereld in de dan uitgebroken Derde Wereldoorlog dreigt te worden verwoest.

  Zover is het dus nog niet. Aangezien Israël het laatste doelwit is kunnen we eerst de opkomst van het herstelde Turks-Ottomaanse Rijk verwachten, waar het Westen en Israël mogelijk een vals vredesverdrag mee zullen sluiten. In tegenstelling tot wat veel christenen denken is dat vredesverdrag beslist geen absoluut gegeven, omdat de teksten hierover op meerdere –en gezien de context zelfs veel beter kloppende- manieren kunnen worden uitgelegd.

  8e wereldrijk in 2023?

  Valse vrede of niet, hoofdlijn voor de nabije toekomst is het ontstaan van een door Turkije geleide brede moslimcoalitie. De Turkse president Erdogan droomt openlijk over een hersteld Ottomaans Rijk in 2023. Volgens Openbaring zal dit laatste wereldrijk slechts één profetisch uur (15 dagen en een paar uur) de macht krijgen – ruim voldoende tijd om het Midden Oosten en daardoor de hele wereld in een allesvernietigende laatste oorlog te storten.”

  Like

 3. Jan zegt:

  Intussen aan de andere kant van de oceaan:
  Duizenden criminelen door Amerikaanse junta vrij gelaten

  More Than 347,000 Convicted Criminal Immigrants At Large In U.S.
  Hundreds of thousands of convicted criminal immigrants remain at large in the U.S. and a number have gone on to commit additional crimes.

  According to a March 2, 2015 “ICE Weekly Departures and Detention Report” obtained by Center for Immigration Studies expert Jessica Vaughan and shared with Breitbart News, there were 168,680 convicted criminal immigrants who had final orders of removal but who remained at large in the U.S.

  Another 179,018 convicted criminal immigrants with deportation cases pending also remained at large.

  In 2013 the Obama administration released 36,007 criminal immigrants who had nearly 88,000 convictions. Those convictions included 193 homicide convictions, 426 sexual assault convictions, 303 kidnapping convictions, and 1,075 aggravated assault convictions.

  In January, the Department of Homeland Security revealed in a 38-page document to Senate Judiciary Chairman Chuck Grassley (R-IA) showing that of those criminals released in 2013, 1,000 had gone on to commit additional crimes including, terroristic threats, lewd acts with a minor, various types of assault, DUI, robbery, hit-and-run, gang activity, rape, and child cruelty.

  http://www.breitbart.com/big-government/2015/07/07/more-than-347000-convicted-criminal-immigrants-at-large-in-u-s/

  De verwoesting verloopt geheel volgens plan en dus volgens seocialisten/Dems is Obama de beste president.

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  We mogen de linksistische policoristische bösemenschen elite wel dankbaar zijn voor al die fantastiche multiculturele verworvenheden, zonder de linkse gruwel was de multiculgruwel er nooit gekomen. En zo blijft de vernietiging van de Westerse beschaving op koers, heil Marx!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s