DE PVV HAD REEDS GESLOOPT MOETEN ZIJN

Screenshot_20

Professor David Pinto

(Door: Blondemevrouw)

Vandaag liet prof. David Pinto weten, dat VNL (VoorNederland) slechts één doel heeft en dat is wraak nemen op de PVV en de Partij voor de Vrijheid kapot maken. Prof. Pinto was gevraagd om zich voor VNL in te zetten en leek hiertoe in eerste instantie bereid op basis van de façade van VNL. Maar eenmaal een kijkje nemend achter die façade, kwam hij tot een conclusie die hem ertoe heeft gebracht afscheid te nemen van dit obscure clubje.

Dat relatief veel mensen in de val van VNL trappen, is goed te verklaren. De mainstream media promoten dit clubje vanaf het moment dat VNL is ontstaan. Stigmatisering blijft uit. Werden Bontes en Van Klaveren in hun PVV-tijd door de media keer op keer neergesabeld, worden zij in hun missie tégen de PVV alom gesteund en gepromoot. De vijand van mijn vijand is tenslotte mijn vriend, niet waar? Columnisten en kranten die al jaren tegen de PVV strijden met hun leugenachtige teksten, schrijven nu niets dan goeds over VNL. Dat zou iets moeten zeggen voor wie zelfstandig nadenkt.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, mainstream-media, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op DE PVV HAD REEDS GESLOOPT MOETEN ZIJN

 1. Hendrik M. zegt:

  Rancune is een slechte drijfveer; jammer, het had een mooie aanvulling der PVV kunnen zijn…

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  dank weer Blonde Mevrouw, omdat ’n oprecht gewaarschuwd mens voor 2 telt…

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dank jullie wel Blonde Mevrouw en Professor Pinto voor jullie informatie.

  Het is dus PRECIES zoals ik in het begin al mijn gedachten had over die ‘joram van klaveren’ en ‘bontes’…

  ‘die laurence stassen’ doet voor mij niet eens ‘mee’ eerlijk gezegd…
  Zij is een opportuniste & egotripper pur sang, die ik ook vanaf juni 2009 zo heb ingeschaald en dat bleek dus een correcte inschatting te zijn…

  aan ‘hero brink’ wijd ik niet meer letters dan deze: bàh!

  ‘bram moszkowicz’ heb ik in 1e instantie nog het voordeel van de twijfel gegeven en ik weet dat mijn motief hiervoor ‘niet zuiver’ was…
  namelijk puur gebaseerd op een soort van erkentelijkheid i.v.m. het proces… èn vanwege de huidige persoonlijke omstandigheden van de man… maar ook dat soort piëteit gevoelens zijn als sneeuw voor de zon gesmolten toen ik de, stellingen, zullen we het maar beleefd noemen, hoorde, die hij innam gericht tégen Geert Wilders.
  Toen verloor hij mijn laatste restje respect en mededogen, ik vond het erg dat hij uit zijn ambt gezet was, waarvan ik dàcht dat dat kwam doordat de ‘rechterskliek’ hem wilden zien ‘hangen’ omdat hij Geert Wilders had verdedigd èn niet te vergeten,
  terècht overigens, die rechters had gewraakt…
  Díe indruk is nu hélemaal verdwenen gezien zijn houding, maar ook daar maak ik verder geen woorden aan vuil dan dat ik ‘de negatieve berichten’ over hem nu toch met iets àndere ogen zal bekijken!

  Dat ‘vnl partijtje’ laat zich dus spannen voor t karretje van de media en de linxe po co bende,

  ik hoop dat wij het tij nog kunnen keren en zo niet, dan wens ik hen de eerste ‘ontmoetingen’ toe met de krokodillen die zij als useful dhimmies gevoed hebben.

  Dit ondanks de wijze woorden van Churchill in deze ‘appeasers are those cowards who feed the crocodile, hoping they will not get eaten by them’

  Wel, wij weten àllen dat krokodillen dat dus ondanks alle betoonde hulp wèl zullen doen…
  die krokodillen zullen, dankzij alleen al die linxe smeerlappen, excusez les mots’,
  géén hònger lijden….
  voedsel te over…
  en dan ‘wij’ de Joden, de Christenen, alle niet-moslims en moslims die niet v dezelfde stroming zijn als de op dat moment ‘heersende’ moslembende…

  Ik ben blij met de visie dat de PVV GEEN ledenpartij is en/of wordt, het GELIJK hiervan blijkt sowieso al keer op keer!

  Ik zie Geert Wilders als onze èchte Minister President, zijn integriteit hebben wij nodig en zijn zienswijze al helemaal!

  Ik hoop dat wij niet al te lang nog hoeven wachten op een enorme ommekeer waar wij ons dan eindelijk kunnen ontdoen van die oorlogsmisdadigers die ons Volk en ons Vaderland in oorlogsgevaar hebben gebracht en dan heb ik het alleen nog maar over de islamisering, de smerige corruptie vd poco partijen die NIET het belang van Volk & Vaderland op t oog hebben maar alleen hun eigen belangen, hun eigen ego strelerijen, hun linen van eigen pockets, hun oneerlijke vergoedingen en ontslagprivileges, dat kan ik nu even niet er nog bij hebben… er staat ons een hoop schoonmaak werk te wachten… hopelijk komen wij daar aan toe… en kunnen wij flink CLEAN HOUSE maken!

  Vriendelijke groet,
  Scarlatti Bombatti

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Een vuige, verraderlijke opzet…….waar ze bovendien niets mee bereiken:
  Het eenzijdige streven om de tegenstander kapot te maken is voor een partij een veel te smalle basis om zelf succesvol te worden, dat ziet zelfs een kind!
  Dat Professor Pinto zich thans al heeft afgewend is voor VNL waarschijnlijk reeds het begin van het einde. Kwestie van tijd tot we vernemen, dat ook deze partij zichzelf heeft opgeblazen, in navolging van Artikel 50!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  – Dat zou iets moeten zeggen voor wie zelfstandig nadenkt -.

  Sedert enige tijd werd zelfstandig denken cq een eigen oordeel vormen, op alle Nederlandse scholen
  in de ban gedaan. U en ik, die wel zelfstandig denken, zullen sterk in de minderheid geraken, en zullen door de overgrote massa voor vol-idioten uitgemaakt worden. Hun motto is; Wat de overheid voor ons beslist is goed voor ons, zelfs als dat onze ondergang betekent. Noem het desnoods het Japanse Keizer effect. Japanners zagen hem als een god, en wilden in de oorlog voor hem sterven !!! Een effectvol tegengas voor dubieuze zaken als de E.U. ,de massa-immigratie en de Islam zal op zo’n manier nooit van de grond komen. Het is bij mensen net als bij een jonge hond. Wat die geleerd heeft als pup, goede of kwade zaken, deze krijg je er, als hij eenmaal volwassen is, er NOOIT meer uit. Daarom is onze ondergang in feite, in een grijs verleden in gang gezet, allang bezegeld !

  Like

 6. hans zegt:

  Getrolde oppositie of een overloopvat van de verraderspartijen. De trukendoos word steeds desperater.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s