Eerste vrouwelijke sharia-rechter in GB zegt: Moslims hebben recht op polygamie

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

De eerste vrouwelijke sharia-rechter in Groot-Brittannië zei dat de Britse regering niet het recht zou hebben de islamitische polygamie te verbieden. Letterlijk zei Amra Bone: “De regering mag de moslims niet voorschrijven dat zij niet meer dan een vrouw mogen hebben. De mensen hebben het recht dat zelf te beslissen.”

Volgens de Britse krant “The Times” zijn er op dit moment ongeveer 100.000 moslims getrouwd onder het sharia-recht. Veel van deze huwelijken zijn polygaam van aard. De toename van de sharia-huwelijken is vooral afkomstig van de onder de 30-jarigen. Zij maken deel uit van een nieuwe generatie, die religieuzer is dan die van hun ouders. Onder de sharia gesloten huwelijken, die door de Britse staat niet worden erkend, genieten vrouwen niet de bescherming zoals onder het Britse recht. Drastisch gezegd: zij kunnen geen rechten laten gelden op welke aanspraak op verzorging dan ook in geval van scheiding.

Begin dit jaar was er een onderzoek verschenen waaruit bleek dat islamitische vrouwen in heel Groot-Brittannië door sharia-rechtbanken systematisch onderdrukt, misbruikt en gediscrimineerd worden en dat zij worden behandeld als tweederangs burgers. Uit het 40 pagina´s tellende bericht van barones Cox, een vooraanstaand mensenrechtenactiviste, blijkt dat vrouwen er door de gemeenschappen toe worden gedwongen sharia-rechtbanken in plaats van burgerlijke rechtbanken te gebruiken. Als ze zich hier niet in schikken, worden ze bedreigd en geïntimideerd.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Raheem Kassam

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Eerste vrouwelijke sharia-rechter in GB zegt: Moslims hebben recht op polygamie

 1. jungleelephant zegt:

  Volgens mij wil die “dame”zelf een paar mannen en denkt:laat ik eerst de mannen dat recht geven’kom ik straks aan de beurt!

  Like

 2. Marc zegt:

  Als het goed is past daar maar één antwoord van de zijde van de Britse rechterlijke macht op: die uitspraak niet-valide verklaren!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ach gossie!Een vrouwelijke Sharia-rechter!
  Hebben ze vast in het leven geroepen om haar mede-vrouwen er onder te houden, zoals gebruikelijk in hun gelederen:
  U weet wel: Mannen maken de regels en vrouwen houden ze in stand!
  Nou zit ze lekker in een positie om haar sekse-genoten op hun plaats te houden, zolang het de Heren der Schepping goed uitkomt….Om er vervolgens zèlf aan te moeten geloven……
  Ik geloof er overigens niets van, dat ze haar ook over MANNENZAKEN laten oordelen; waarschijnlijk alleen over het soort, dat haar mede-vrouwen verraadt.
  En die rol kan haar ook wel als gegoten zitten…..

  Like

 4. Republikein zegt:

  Onlangs is Sir Winton overleden! Mensenredder!
  Wat zou zijn mening zijn geweest?
  C:WATCH: Following 60 Minutes’ recent feature on Sir Nicholas Winton, an archivist from the U.S. National Archives discovered Winton’s original letter to President Franklin D. Roosevelt, requesting U.S. assistance in rescuing Czech children: http://youtu.be/W_3mQFIMz0Y

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  In Nederland zal men deze veelwijverij niet durven weigeren en alle echtgenotes van een riante uitkering voorzien…

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  “De mensen hebben het recht dat zelf te beslissen.” Natuurlijk maar dan wel in een land waar de wet polygamie toestaat dus een willekeurig mohammedaans kudtland maar niet Engeland! In Engeland bepaalt de Engelse regering de wetten en de mohammedaanse barbaar heeft zich maar te houden aan de Engelse wet zolang hij in Engeland verblijft.

  Like

 7. H. Numan zegt:

  Ik kan alleen maar zeggen: verbaasd u niet, verwondert u slechts.

  Like

 8. Seculiere zegt:

  Sharia wetten in Amerika.

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Een zoveelste opmaat naar plundering van het sociale vangnet. Het raakt een keer overvraagd door relatief nauwelijks inleggenden die vooral komen claimen terwijl zij de kosten van door hen veroorzaakte cumulerende problematiek en gebrek aan aanspreekbaarheid eveneens bij de gemeenschap dumpen.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Maar als die huwelijken stuklopen, dan ook geen opvang in een soort ‘Blijf van mijn Lijf-huis’ daar hè? En ook geen kindergeld voor 40 kinderen, want de norm zou moeten zijn dat bij moslims die meerdere vrouwen heeft, er voor een maximum van pakweg 12 kinderen recht op kinderbijslag zou moeten zijn. Uitgaande van wat een gemiddelde vrouw in het westen kan ‘produceren’, uitzonderingen daar gelaten.
  Maar als je ze voor ieder kind kinderbijslag geeft, dan fokken ze door tot ze een ons wegen. En stel je voor dat die kerels een paar vrouwen afstoten en er weer een paar jongere grieten voor in de plaats nemen? Al de reeds geproduceerde kinderen zijn zijn kinderen, en met nieuwe en jonge vrouwen begint het fokprogramma opnieuw. In principe kan een man wel 60 kinderen op zijn naam laten zetten.
  Want……. we mogen het hun niet verbieden. De shariaregels zijn voor deze mannen geldend.

  Misschien heb ik het hier wel een beetje teveel aangedikt, maar die dekhengsten zijn er toe in staat!

  Like

 11. Johan zegt:

  De uitspraak van deze vrouwelijke sharia-rechter past precies in de lijn van : “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”.

  Like

 12. Johan zegt:

  Overigens is men in Nederland allang voorbereid op veelwijverij. Het bevolkingsregister in Amsterdam bijvoorbeeld heeft zelfs de registratie van polygamie door moslims al vele jaren geleden geregeld.
  Dit alles in het kader van dat wij ons aanpassen aan de buitenlandse indringers in plaats van andersom.

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Als één man drie vrouwen heeft dan zijn er drie mannen zonder vrouw. Dan neuken twee mannen elkaar en gaat die vierde vreemd met een van de vier vrouwen van de eerste man, en waarschijnlijk die andere twee mannen ook, maar dat is maar een vermoeden.

  Het is allemaal zo vreemd om als man meerdere vrouwen te huwen, het is zelfs onnatuurlijk. Een man kan nooit al die vrouwen bevredigen, alleen in zijn fantasie! Een man kan ook niet genoeg geld verdienen om die vrouwen tevreden te houden met luxe. Beter is het als men ondersom gaat denken, dat een vrouw meerdere mannen heeft, er zijn meer landen op de wereld waar er een dergelijk systeem bestaat dan wat de sharia voorschrijft. In veel landen zijn er mannen met een maîtresse, en deze laat zich ook onderhouden door meerdere mannen, kortom het bewijs is geleverd dat het islamitische systeem geen toekomst heeft, het werkt allen de hypocrisie in de hand.

  Like

 14. Scheerzeep NU zegt:

  Polygamie is de oorzaak van inteelt. Alle kinderen van dezelfde vader zijn bloedverwanten. Alle kinderen van de broer van de vader zijn bloedverwanten. Alle bloedverwanten zijn volle neven of nichten. Vrouwen worden uitgehuwelijkt aan volle neven. Bloed op bloed. Achterlijkheid op achterlijkheid.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Als deze Amra Bone nou zelf eens voor beruchte historische rechtbanken had gestaan dan had ze ook kunnen afvragen wat zij tegen onrechtvaardige rechters had gezeggd om zo haar eigen beweegreden te vergoeilijken. In de geschiedenis zijn er al genoeg vrouwen geweest die voor soortgelijke rechtbanken als het RevolutionaryTribunale in Parijs tijdens de Franse Revolutie en het Volksgerichtshof tijdens WO II in Berlijn moesten terechtstaan en hun eigen zegje deden tegen de bloedrechters waardoor zij ter dood werden veroordeeld.
  Zo had Madame Elisabeth (1764-1794), de zuster van koning Lodewijk XVI, tegen de wrede Fouquier-Tinville, die haar uitmaakte voor de zuster van de tiran (?), fier gezegd: “Als mijn broer was geweest waar u hem voor uitmaakt dan was je niet geweest waar je nou bent, noch ik waar ik ben!”
  En Sophie Scholl (1921-1943), de verzetsstrijdster van de Witte Roos, zei moedig tegen de sinistere Freisler, daar haar broer Hans zijn mond moest houden omdat hij zich voor zijn vriend Christoph Probst wilde opofferen: “Eens zult u hier terecht staan voor de rechtbank!”
  Dus laat deze Amra Bone daar in Engeland maar goed oppassen dat zij zelf NOOIT voor een sharia-rechtbank terecht komt daar de mannelijke rechters haar zo zullen minachten dat ze hoon en spot over zich heen krijgt en eventueel ter dood wordt veroordeeld. Naar de hel en verdoemenis met deze akelige en onrechtvaardige sharia-rechtbanken!

  Like

 16. Kamiel Choi zegt:

  polygamie – geen enkele moeite mee, het past in het verlichtingsdenken MITS het ook andersom kan EN de vrouwen erover beslissen. Maar kijk ook eens naar de andere meer duistere aspecten van de shariawet! Handen eraf hakken, ongelovigen vermoorden, dat soort barbarij. Dit moet absoluut verboden worden als we ook maar iets van onszelf als verlicht Europa houden. De gerechtelijke macht deels uit handen geven aan een groep religieuze fanatici is het slechtste idee dat ik in een lange tijd heb gezien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s