EU: “Wij willen meer politieke islam in Europa”

Screenshot_5

Federica Mogherini

(Door: “Spartacus”)

Natuurlijk, je bent EU-chef MinBuza en je wilt wat. Een obligaat lezingbabbeltje hier, een stijf federaal moraliserend praatje daar. Da’s allemaal prima, en aangezien de EU helemaal niet afhankelijk is van wat het volk van haar denkt, kan ze wegkomen met holle frasen over inclusiviteit, eenheid in verscheidenheid en meer van zulks. Een EU-chef hoeft dus geen wezenlijke dingen te zeggen om iets een waardige EU-speech te maken. Maar EU Buitenlandfeldwebel Federica Mogherini De Verhevene deed dit wel (PDF). Ze steekt, zelfs voor EU-begrippen, scherp van wal:

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op EU: “Wij willen meer politieke islam in Europa”

 1. Hans zegt:

  Een vriend van mij, een Indo, die heel gevat dingen kan zeggen zei,
  `Die schele kip hoopt op een beurt van een zwarte bloemkool´
  Weer een sexistische frase die ik post, goedkoop, stom en plat maar het mag.
  Want de sexloze lelijke linkse vette NL wijven hebben de onder andere door mijn moeder bevochten emancipatie toch allang overboord gezet, maken zich zorgen over ´sexistische´ reclame op een wikkel en vinden de hoofddoek voor vrouwen tegenwoordig een ´recht´.
  KOTS

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kom op zeg! Nu zeg ík eens: “Maar zo zijn ze niet allemaal!”
   Dit in het oog lopende misbaksel natuurlijk wèl. Maar buiten mijzelf zijn er ongetwijfeld genoeg vrouwen die zich hierin totaal niet herkennen!

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Haha,ben ik blij dat ik niet links en niet vet ben,noch ooit reclames sexistisch vind!

   Like

 2. Charles Martel zegt:

  Mussolini vertelde ook van die zinloze dingen: zij heeft het licht gezien en wie iets anders denkt is een terrorist. Nee mevrouw, de islamitische staat is zo oud als de straat, dateert uit de Steentijd; alleen wordt er met moderne wapens gestreden; bloeddorstige krijgsgodin Allat heet nu “alllaaa, profeet van mhmd” (zoals op die vlag staat).

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Eigenlijk is die verraadster van de Westerse normen en waarde te min om een woord aan vuil te maken.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Verwarde vrouw, moet opgenomen worden in een Islamitische psychiatrische inrichting in Noord-Afrika, wegwezen!

  Like

 5. Thoth zegt:

  Deze muts is compleet gek, zo’n 70% van de moslims ondersteunt de sharia wetten, terwijl 90% de afvalligen, ex-moslims geëxecuteerd moeten worden, zie hier :

  https://muslimstatistics.wordpress.com/2014/02/07/statistics-the-muslim-worlds-problem-over-70-of-muslims-support-sharia-law-90-support-execution-of-apostates-2/

  Like

 6. A De Kraai zegt:

  Een echte Islam dweil!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Is er leven op Pluto!
  Verbeeld me regelmatig dat ik op de verkeerde planeet ben terecht gekomen, dat maakt zo moe.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Het is iedere keer hetzelfde lied. Europa moest en moet worden bestuurd vanuit EEN stad, door EEN (nu meerdere) dictators, die niets liever deden dan hun onderworpen volkeren flink in de tang te nemen, Tot dat de geschiedenis besliste dat hun vieze spelletjes passe werden. Het begon met Julius Cesar. Vervolgens Karel de Grote en zijn zonen, de 80 jarige oorlog, Napoleon, Hitler, en nu weer de E.U. waar Federica Mogherini zich de re-incarnatie waant van Julius Cesar. Behalve EEN groot Europa is hun doel ook nog eens EEN groot islamitisch Europa. Europese politici sloten een pact met de Duivel via de verdragen van Straatsburg, Lissabon en Schengen. En bij de Duivel geld slechts eenrichtingsverkeer. Je kunt er wel naar toe, maar NIET meer terug ! Men zegt ook wel eens; Als je maar lang genoeg op de deur bij de Duivel blijft kloppen, komt hij op een gegeven moment open doen. Op dat moment zit Europa voorgoed onder de Sharia wetgeving !

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Waar blijft Neurenberg2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s