Extra opvang vluchtelingen in Goes en Zwolle

Screenshot_31

GOES – In de Zeelandhallen in Goes en in de IJsselhallen in Zwolle komt snel extra opvangcapaciteit voor vluchtelingen. Het gaat vooral om alleenstaanden uit Eritrea en Syrië. Dat heeft het COA (opvang asielzoekers) laten weten. Het gaat om onderdak in aanloop naar de asielprocedure.

De laatste tijd is er sprake van een ‘niet eerder vertoonde piek’ van het aantal vluchtelingen dat zich in Nederland meldt om asiel aan te vragen, stelt het COA. In de afgelopen vier weken waren dat gemiddeld 1100 personen per week. Deze toename lijkt zich nog wel even door te zetten.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Extra opvang vluchtelingen in Goes en Zwolle

 1. Hendrik M. zegt:

  Allemaal mensen die gewoon terugestuurd kunnen worden naar het eerste €uropese land wat ze betraden.
  Iets met verdrag van Dublin….

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  leerzame foto 😛

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  we vluchten wat af….vandaag de dag !

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Die grefo’s in Goes zijn helemaal dol geworden en vinden het dus normaal dat mensen hun huis uit moeten ten bate van een horde ondankbare leugenaars,die net zo min op de vlucht zijn als ik!En de Coa’s rekenen zich al weer stinkend rijk door dit af te dwingen!Coa’s,vluchtelingenwerk:allemaal een pot nat en zou per omgaande verboden moeten worden!Evenals al die asiel-advocaten die procedurestapelen als hobby hebben!

  Like

 5. Marc zegt:

  “De organisatie vindt dat er veel meer ruimte moet komen in de sociale woningsector zodat mensen met een verblijfsvergunning daadwerkelijk naar zo’n huurhuis kunnen, terwijl ze nu vaak gedwongen in het azc moeten blijven. Dan is daar weer plek voor nieuwe vluchtelingen.„Maar er zijn te weinig sociale huurwoningen. Laten ze bijvoorbeeld scheefwonen eens aanpakken, want dan kan de helft van de azc’s dicht.”

  Dus als jullie plots kennis nemen van een doorgeslagen autochtone blanke Nederlander van ongeveer 55 jaar die acuut alle ‘werknemers’ van Vluchtelingenwerk de kop afsnijdt, dan weten jullie dat dit niet de islam is, maar een conservatieve patriot die weigert zich nog langer een poot te laten uitdraaien. Niet door Rutte en zijn kliek, niet door immigranten, niet door Vluchtelingenwerk.

  Brand af die organisatie. Vernietig ze direct en totaal. Zet ze op boten richting Afrika. Ontneem alle leden van Vluchtelingenwerk het Nederlands paspoort, trek met terugwerkende kracht al hun rechten in tot voor de dag dat ze geconcipieerd werden. Ontneem hen al hun bezittingen en verkoop dit voor een appel en een ei aan de Grieken.

  Dood aan Vluchtelingenwerk!!!

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Probleem zou bij de bron aangepakt moeten worden ergo geen ‘vluchteling’ meer ’t land in Een blokkade van de Noord-Afrikaanse kust lijkt me ook wel wat, geen ‘vluchteling’ meer ’t Afrikaanse continent af. Maar ja die politieke onwil, zolang gans Europa gerund wordt door linksistische policoristische bösemenschen zal de agenda om de Europese volken uit te roeien onverminderd doorgang vinden.

  Like

 7. boorzalf zegt:


  Wat zijn dat voor een stel randdebielen dat vluchtelingen werk, scheefwonen aanpakken. Maar wij werken dag en nacht ook in de weekend, mag het salaris dan iets meer. Nee al die lui gewoon terug sturen. Dat is het beste.

  Like

 8. ildiko zegt:

  ONZE DEBIELEN WILLEN DAT DE OPSPORING VERZOCHT OVERUREN DRAAIEN.

  Like

 9. Jan zegt:

  ‘Vluchtelingen Griekenland in opstand door voedseltekort’

  Griekenland heeft geen eten meer voor vluchtelingen in de opvangkampen. De immigranten kunnen daardoor in opstand komen. Daarvoor heeft de onderminister die over migratie gaat, Tasia Christofilopoulou, dinsdag gewaarschuwd.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4096526/2015/07/07/Vluchtelingen-Griekenland-in-opstand-door-voedseltekort.dhtml

  Net als sprinkhanen zullen zij nu naar het volgende land uitzwermen

  Like

 10. Pingback: Zoekplaatje van de week…. | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 11. Cathja zegt:

  Een hele brutale organisatie, dat COA! Wat kramen ze een onzin uit met hun “alleenstaanden”. Is het hen niet bekend dat die families allemaal uitpuilen van de kinderen? In Eritrea en Somalië tref je maar weinig gezinnen aan met 1 of 2 kinderen. De families daar zijn allemaal vrij groot. Hoezo “alleenstaanden”?
  Ook alleenstaande jongeren zijn er maar zeer weinig, want juist in die Afrikaanse landen worden kinderen door familieleden opgevangen en verzorgd als de ouders overlijden. Ze moeten zeggen: “die alleenstaanden worden vooruit gestuurd, en als ze hier een huis met alle luxe en comfort hebben gekregen, dan duikt de hele (omvangrijke) familie opeens op”. Tralala….., geintje!! We hadden wel familie hoor!

  Dat Vluchtelingenwerk wordt ook steeds brutaler! Nu gaan ze zich al uitspreken over de sociale huurwoningen, terwijl onze jonge mensen jarenlang op de wachtlijst moeten om er eentje te krijgen! Vrijkomende huurwoningen zijn in de eerste plaats voor de Nederlanders. Laat dat duidelijk zijn. De overheid heeft de PLICHT om voor het eigen volk te zorgen.
  Nou, doe dat dan!

  En die ‘getraumatiseerde’ vluchtelingen die straks in stapelbedden moeten slapen? Ik zou zeggen: gezellig, dan zijn ze niet alleen en kunnen ze hun ervaringen met elkaar delen. Een trauma heb je echt niet als je economisch vluchteling bent, en van een boottochtje krijg je ook geen trauma. Maar ze liegen dat het gedrukt staat en iedereen trapt erin. Want als je een trauma opgelopen hebt in je land van herkomst, waarom ga je er dan weer naar toe met vakantie? Dan komen je leugens toch aan het licht? Maar ze wachten met vakantie gaan natuurlijk net zolang tot ze de fel begeerde papieren in bezit hebben. Zo slim/slecht zijn ze wel!

  Het gaat lekker zo. Vanmorgen een bericht in de krant dat ‘de krimp in noordelijk Nederland’ nu verdwenen is, dankzij de instroom van de vluchtelingen. Maar wat hebben we aan deze instroom? Ze kunnen niets. Ze willen niets. Ze spreken onze taal niet. Ze kosten ons klauwen met geld.

  Van mij mag 95% van de vluchtelingen retour. Ik wil ze wel helpen bij het instappen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Er staat me vaag nog iets bij van die tranentrekkende Mauro die achteraf toch familie bleek te hebben ;had ook de hele boel bij elkaar gelogen!Voorlopig heeft hij zijn kont hier er mooi ingedraaid met zijn familie,die hij zogenaamd niet had!

   Like

 12. koddebeier zegt:

  Als ik zo de foto bekijkt, dan zullen we daar zeker nog plezier aan beleven.
  Houd u dochters binnen, doe alle deuren op slot en schaf een grote hond aan !
  En als het donker wordt blijf vooral binnen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s