ISLAMISERING VAN SLEUTELFUNCTIES

Screenshot_6

Sadika Arab, beleidsmedewerker gemeente Lelystad

(Door: “Thomas Jefferson”)

In mijn laatste stukje van 16 juni gaf ik aan dat ik wel eens wat dieper in de wondere (en duistere) wereld van zogenaamde zelforganisaties, van de islamitische overtuiging wilde duiken, al wordt vaak gezegd dat zo´n organisatie echt seculier is en empowerment geeft aan een brede bevolkingsgroep. De achternamen van de oprichters zijn nagenoeg altijd min of meer Arabisch klinkend. Natuurlijk zijn  er ook altijd de obligate Gretta Duisenberg-types met  gekleurde sjaal die zich er op voorstaan begaan te zijn met de integratie van de o-zo krachteloze islamitische  medemens (!).

Echter wilde ik eerst nog iets onder de aandacht brengen dat de lezer van meneer Bron`s site zou kunnen interesseren. Het afgelopen jaar is er in de media terecht aandacht geweest voor een aantal keurig aangepaste moslims die op sleutelposities binnen de Nederlandse overheid werken. Zoals daar natuurlijk zijn de paranoïde PvdA-ster Yasmina Haifi, destijds werkzaam op het Ministerie van Veiligheid en Justitie, die beweerde dat ISIS niets met islam te maken heeft, maar een vooropgezet Zionistisch complot is. Ze is destijds (zomer 2014) teruggezet in functie, werd niet ontslagen. Intussen heeft Yasmina haar eigen Steungroep Yasmina Haifi. Het hele verhaal mag u zelf gaan lezen op Republiek Allochtonië . Als u het aankunt, that is.

Verder was daar ook Aissa Zanzen, werkzaam als hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie. Tevens is Aissa woordvoerder voor de Raad van Marokkaanse Moskeeën. Heej, is dat niet opvallend?! Meneer Zanzen is voor Bron-lezers bekend.

Opvallend in deze gevallen is dat het in beide gevallen ambtenaren betrof op belangrijke functies, met een duidelijk dubieuze inslag die dan ook nog eens door henzelf publiek wordt gemaakt. Hoe comfortabel zijn deze mensen zich gaan voelen met hun uiterst dubieuze gedachtegoed?

Vorige maand kwam ik op de site van Kees Maduraatje dit stuk tegen: In de lijst van gastsprekers die wordt opgesomd, wordt de naam Sadika Arab genoemd. Wie de hel is dat vraagt u zich af? Uitstekende vraag. Mevrouw Arab (op haar tweede heeft ze de prachtige Riffijnse bergen ingeruild voor het groene Nederland) is beleidsmedewerkster bij de gemeente Lelystad en schrijft ook stukkies voor o.a. “wijblijvenhier.nl” (iets met allochtonen), een weblog. Sadika Arab is verbonden aan Back to Palestine. Niet bekend? Misschien kent u meneer Abdulkasim al-Jaberi, bekend van ‘Fuck de Koning’. Back to Palestine is pro-Hamas en er zouden banden zijn met de Moslimbroederschap. Dus wat doet een linkse, islamitische, pro-Hamas (dus anti-Joods, antisemitisch) activist, als beleidsmedewerker bij een gemeente? En is de gemeente er van op de hoogte dat zulks aan actief uitgedragen denkbeelden voorhanden is onder haar medewerkers?

Men is er nu wel van op de hoogte, al weet ik niet welke gevolgtrekkingen er plaats hebben gevonden. Onderstaande mailwisseling had ik in mei/juni met de griffie van de gemeente Lelystad.

Beste gemeenteraad,

 Van: Tom Jefferson
Verzonden: dinsdag 12 mei 2015 10:27
Aan: Griffie
Onderwerp: Betreffende medewerker gemeente Lelystad

Geachte gemeenteraad,

Graag maak ik u attent op het volgende. Op 15 mei a.s. vindt in Amsterdam de bijeenkomst ‘Ik erken de Nakba’ plaats. Dit is een bijeenkomst waarvan de organisatoren banden hebben met organisaties zoals de Moslimbroederschap (een zeer antisemitische radicale moslimorganisatie, waarvan de oorsprong in Egypte ligt). De beruchte rapper Appa, bekend van zijn virulente anti-joodse uitspraken, neemt hieraan deel. Een van de sprekers is een beleidsmedewerkster van de gemeente Lelystad; Sadika Arab. In het verleden heeft zij zich eerder antisemitisch uitgelaten. Ik verwijs hierbij naar het weblog www.wijblijvenhier.nl/schrijvers/

U vindt daar ook stukken van haar hand. Ik vraag mij af waarom een medewerker van de gemeente klaarblijkelijk een podium krijgt, waarop zij zich antisemitisch mag uiten. Gezien de huidige ontwikkelingen in de samenleving en wereld kan het niet zo zijn dat een ambtenaar zich tegen Israël/Joden uitspreekt. Vergis u niet: “Bevrijd Palestina” betekent “Dood aan de Joden”.

Vreselijk onwenselijk. Hiermee geeft de gemeente ook een erg verkeerd signaal af, want als een beleidsmedewerkster zich zo kan uiten, straalt dat ook af op de gemeente. Zou er reeds door de gemeente ingegrepen zijn wanneer een Nederlandse ambtenaar zich had uitgesproken tegen moslims? Voor meer info verwijs ik naar de volgende website: www.keesjemaduraatje.blogspot.nl

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd, en met hoogachtende groet,

Tom
(voor mijn veiligheid vermeld ik niet mijn volledige naam)

 Zo, een reactie!

 Van: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Datum: vr, mei 15, 2015 om 16:12
Onderwerp:RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad

Goedemiddag heer Jefferson,

Wij hebben uw mail ontvangen en intern verwerkt.

Met vriendelijke groet,

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Griffiemedewerker
Griffie
GEMEENTE LELYSTAD

Nice try, maar ik wil antwoord!

 Van: Tom Jefferson

Verzonden: maandag 18 mei 2015 09:18
Aan: Griffie
Onderwerp: Re: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad

Geachte mevrouw . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .,

Dat stel ik op prijs. Maar wat betekent dat precies in de praktijk? Wordt er serieus naar gekeken, of wordt het ter kennisgeving aangenomen?

Met vriendelijke groet,

Tom

Ai, ik heb een serieuze bewering gedaan.

 Van: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Datum:ma, mei 18, 2015 om 12:42
Onderwerp:RE: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad

Goedemiddag meneer Jefferson,

U heeft een serieuze bewering gedaan en hiermee gaan wij ook serieus om. Er zal nader onderzoek worden gedaan en indien nodig geacht, zal hier een actie uit voortvloeien. Echter, omdat dit een medewerker betreft, zal dit niet openbaar worden besproken.

Met vriendelijke groet,

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Griffiemedewerker
Griffie
GEMEENTE LELYSTAD

Na een dikke maand stilte mail ik maar weer eens

Van: Tom Jefferson
Verzonden: vrijdag 19 juni 2015 10:02
Aan: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Onderwerp: Re: RE: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad

Beste mevrouw . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,

Na een maand ben ik benieuwd hoe het met het door u genoemde onderzoek naar de ideologische bezigheden van mevrouw Arab staat. Graag verneem ik de voortgang van u.

Met vriendelijke groet,

Tom

Nee gozer, dit houden we mooi onder de pet.

Van: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Datum: vr, jun. 19, 2015 om 13:52
Onderwerp:RE: RE: RE: Betreffende medewerker gemeente Lelystad

Goedemiddag meneer Jefferson,

Zoals ik u eerder schreef, is hier intern onderzoek naar gedaan. Omdat dit een personele kwestie betreft, kan ik u hierover verder geen informatie geven.

Met vriendelijke groet,

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

griffiemedewerker
Griffie
GEMEENTE LELYSTAD

Nou, en dat was het dan. Was het ijdele hoop om op een wat uitgebreider antwoord gerekend te hebben? Ik denk het wel. Wat er intern gaande is geweest, weet ik niet, en ik kan alleen maar hopen dat er iets met de info is gebeurd. Nog even heb ik gespeeld met de gedachte om dit naar het plaatselijke krantje te sturen. Evenwel heb ik dat niet gedaan.

Hoe dan ook, wat de gevallen van Yasmina Haifi, Aissa Zanzen, en Sadika Arab gemeen hebben, is dat er sprake is van Marokkaanse moslims op sleutelposities, die allen politiek, religieus en activistisch georiënteerd zijn en dat ook duidelijk laten blijken. Zij proberen onder meer invloed te verwerven voor moslims, schijnt mij zo toe. Ik weet niet wat ik gevaarlijker vind; de Allahu Akbar schreeuwers, die het er zo dik bovenop leggen dat het van mijlenver al duidelijk is waar je mee van doen hebt, of de schijnbaar goed geïntegreerde, hoog opgeleide moslim, die de schijn wil wekken dat de Joden het allemaal gedaan hebben en dat ze hoogstaande idealen hebben. Als er een Vijfde Colonne is, dan baart die mij de meeste zorgen op die posities. Daar zitten de generaals die goed weten hoe ze het spel moeten spelen.

Door:
“Thomas Jefferson”
 http://depatriotten.weebly.com/

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op ISLAMISERING VAN SLEUTELFUNCTIES

 1. Anna zegt:

  Ja dit is de ” werkmethode” en Nederland is BANG. En dat is nu juist hun ( de aanhangers van Mohammed ) bedoeling. Wereldwijd angst zaaien…..
  Wat hier gebeurt is, net zolang blijven infiltreren totdat het ” beleid” veranderd.
  Dit beleid is al veranderd, een aantal jaren geleden werd kwaad ook als kwaad benoemd, nu is men van mening dat ISIS niet islamitisch is.
  De mening dat Israël geen bestaansrecht heeft begint ook al aardig post te vatten.
  Terwijl het de enige staat in het midden oosten is waar formeel over het ontstaan in de verenigde naties is gestemd.

  Het kwaad sijpelt onze samenleving geleidelijk aan binnen, “het komt te voet en het gaat te paard”.
  Dit kwaad heeft een veel hogere macht dan wat we om ons heen zien.
  Dit kwaad heet SATAN, DUIVEL!
  Het geseculariseerde Nederland wenst daar geen rekening meer mee te houden, helaas is het een grote realiteit.
  Het is satanisch wat er door ISIS gebeurt, en de grondslag van deze satanische zaken vind je in hun ” handboek” de Koran. Wat zij uitvoeren staat letterlijk beschreven en als opdracht aan hen vermeld.
  Wat we hier in Nederland zien zijn de ” kleine” voorbereidingen tot het ons overleveren/ aanvaarden van de islam als toekomstige staats godsdienst.

  We gaan als Nederland nu niet praten over goed en kwaad nee want dan verliezen we handels belangen want dan komt ISIS misschien hier ook, nee laat het maar lekker doorsudderen, waar nodig grijpen we wel een beetje in.
  Bovendien is Ons wisselgeld;; ” Olie ” onze auto onze welvaart.
  Dat hebben we in de jaren 60 gezien de benziene op de bon nee dat nooit meer…..
  Dan maar beter goede vriendjes met de islam…..ook al doen ze rare dingen……
  Dan nemen we infiltrerende ambtenaren maar op de koop toe ook al zeggen ze rare dingen, maar ach ze komen uit een land waar ze geen kansen hadden laar ze maar.

  Het wordt straks in de wereld een nog grotere chaos als Iran zijn bom heeft.
  Dan moet Mekka verwoest worden……. En totaal Saudie arabie…..
  Want de Mhadi moet volgens de Sejieten komen….
  En de machtsverhoudingen verschuiven.
  Als je de islam niet in het juiste perspectief ziet en er naar handeld ( wereld overheersing) dan staat ons nog veel ellende te wachten. Helaas ziet onze regering en de EU en de VN dit niet. En meneer Obama is zelf een van hen……
  Ik ben benieuwd….. We leven in spannende tijden…..

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Anna 7 juli 2015 om 08:59

   http://p2alm.com/2015/05/31/the-caliphate-and-the-next-holocaust/

   Moslims denken dat ze een God aanbidden, maar ze aanbidden Satan en dat beseffen ze niet.

   Like

   • vanhetgoor zegt:

    Hier ramt de hamer de spijker op de kop. Een lading plusjes jouw kant op! Ja, wij in de beschaafde wereld kennen Allah als de Satan, hij koopt zielen en het stort iedereen in het verderf. Iedereen weet welk verdriet Allah overal brengt, alleen drugsdealers en pedo’s lachen zich een bult in hun broek. Het wordt tijd dat beschaafde mensen Allah en al zijn aanhangers c.q. slachtoffers tot rede brengen en die hele hoerenzooi beëindigen. De islam moet worden gestopt, de misdaden tegen de menselijkheid mogen niet langer doorgaan. Er zijn in moslimlanden ook mensen die wèl het redden waard zijn!

    Like

 2. Fubar zegt:

  “Intussen heeft Yasmina haar eigen Steungroep Yasmina Haifi.”

  Heb je daar aub. een linkje van?

  Like

 3. KeesvanD zegt:

  Dit blijft doorgaan als 85 procent van het kiezersvolk blijft stemmen op de grotere partijen SP, GL, PvdA, CDA, CU, D66, VVD.

  Like

 4. Jan zegt:

  Cliëntenraad Vlaardingen:

  De nieuwe Cliëntenraad is vastbesloten zich enthousiast in te zetten voor de doelgroep van de afdeling Sociale Zaken en Werk (afgekort SZW) van de gemeente Vlaardingen.
  Zo stelt Nawal Al-Baz: “Ik wil zeker een bijdrage leveren aan het informeren van de doelgroep. Zodat zij en hun kinderen gelijke kansen krijgen deel uit te maken van de Nederlandsche maatschappij.”


  http://www.clientenraadvlaardingen.nl/formulierenbrigade/even-voorstellen/

  Nawal Al Baz werd in Jordanië geboren en voorzag in haar jeugdjaren Palestijnse terroristen in trainingskampen in haar geboorteland van eten en drinken.
  Nawal Al Baz is getrouwd met de terrorist Ibrahim al-Baz, voormalig lid van de Palestijnse beweging Fatah. Als jongeman vecht hij in Jordanië en Libanon. In 1979 wordt hij op een luchthaven in Parijs opgepakt met zo’n 5 kilo aan explosieven, bedoeld voor zijn Palestijnse broeders. In 1991 wil Nederland Al-Baz uitzetten, maar die beslissing wordt teruggedraaid. Sindsdien woont Al-Baz in Vlaardingen. In 2007 organiseert hij de omstreden pro-Palestijnse manifestatie in de Rotterdamse Doelen, een bijeenkomst waarvoor hij ook grootmoefti Ikrema Sabri van Jeruzalem –bekend om zijn felle antisemitische uitlatingen– uitnodigt. Het Al Awda Netwerk Palestina is bovendien een van de aanjagers van de jaarlijkse Dag van het Land in Vlaardingen.
  http://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/vlaardingen_steunt_initiatiefnemers_tweede_gazavloot_1_566541
  zie ook:
  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=16974&start=300

  Nawal Al Baz is van de organisatie ‘Sloop de Muur’ waarvan zij voorzitter is
  http://www.palestina-komitee.nl/NPK-berichten/417

  Is werkzaam bij Stichting de Aanzet met als doel ‘wereldburger’ te worden. Kinderen wordt van jongsaf afgericht om zich te ‘ontwikkelen’ en het verleden weg te doen, letterlijk:
  Ik ben een wereldburger
  “Ik ben een wereldburger” bestaat uit een 4-rings klapper met ongeveer 80 voorgestructureerde werkbladen erin. Alleen de voorkant van de werkbladen zijn bedrukt waardoor er genoeg ruimte overblijft aan de achterkant om te plakken en te tekenen. Het boek is verdeeld in 3 hoofdstukken:
  Dit ben ik
  Dit was ik
  Mijn toekomst
  Binnen deze hoofdstukken geeft de jongere een beschrijving van zichzelf door het invullen van bladzijden over de meest uiteenlopende levenskwesties. Met opzet zijn de bladzijden niet genummerd, zodat de jongere zelf pagina’s kan toevoegen of weghalen.
  http://www.stichtingaanzet.nl/portfolio/portfolio.php?project=12#
  http://www.stichtingaanzet.nl/medewerkers/index.php


  http://www.ikbeneenwereldburger.nl/

  In 2001 gaf zij in een interview in ‘Opzij’ dat het vermoorden van Joden als een wanhoopsdaad gezien moet worden, een daad van verzet:

  ‘Met vijf kilo springstof vertrok op een vroege augustusochtend dit jaar de 24-jarige Palestijnse Iman Ghazawi van huis. Haar twee kinderen liet zij achter bij haar moeder met de mededeling dat ze naar de dokter moest. Op haar bestemming, een busstation in Tel Aviv in de ochtendspits, kwam ze nooit aan: bij een routinecontrole onderweg werd haar explosieve bagage ontdekt. Nu zit ze vast in een Israëlische gevangenis. Voor zover bekend was het voor het eerst sinds het begin van de tweede intifada ruim een jaar geleden dat een vrouw een terreurdaad ten uitvoer wilde brengen.

  “Haar actie illustreert de wanhoop onder de Palestijnen,” zegt Nawal Albaz, een Palestijnse die sinds twaalf jaar in Nederland woont.’
  http://www.opzij.nl/nl/artikel/34391/activiste-moeder-minnares.html

  Like

 5. Fubar zegt:

  Dit is op Fubar herblogden reageerde:
  Aïssa Zanzen. Yasmine Haifi, Sadika Arab, moslimbroederschap-infiltratie in alle geledingen.

  Like

 6. Fubar zegt:

  Het is wel leuk ( …) met die Sadika Arab, maar ik lees dat ze ‘beleidsmedewerker’, die term kun je ook nog op een jihad-ronselaar toepassen, IS tenslotte ook beleid. Maar ik zie niet zo snel dat ze lid is van de PvdA, niet dat je dat beweert in je stukje, maar het valt mij al een tijdje op dat ….

  En .. dat ze het steeds vaker verzwijgen, maar gewoon een PvdA agenda uitvoeren. Zie ook die door ASScher ingehuurde pipo van dat wat-is-ramadan-fijn-onderzoeksbureau https://ejbron.wordpress.com/2015/07/01/asscher-de-stiekeme-mohammedaan-manipuleert-en-verduistert-onderzoeken/

  Like

 7. Jan zegt:

  Nakba-herdenking Amsterdam
  May 19, 2014 • 13 Comments

  ….
  Engelbert Luitsz
  May 19, 2014 at 11:31 am

  Dat was deze keer (de vierde al weer) vooral het werk van een zeer enthousiaste vrouw. Maar haar naam heb ik tot mijn schande niet onthouden.
  PS
  Het werd georganiseerd door Docp, de IS en NPK, maar het was dankzij Sadika Arab dat de aankleding, de hapjes e.d. nog op tijd lukten, dus zij kreeg een verdiende extra pluim, naast eentje voor alle andere medewerkers natuurlijk.

  Sadika
  May 20, 2014 at 9:37 pm

  Engelbert prachtig artikel maar je antwoord klopt niet helemaal, daarom dat ik (Sadika Arab) even inspring. Het is georganiseerd vanuit The Musical Intifada. Wij zijn, in de kern, een team van vijf mensen. De oprichter van The Musical Intifada is Tariq Shadid, de rest van ons is ondersteund aan zijn strijd.

  Het initiatief om deze bijeenkomst te organiseren kwam van mij en ik heb een geweldige groep mensen bereid gevonden om mee te helpen. Deze groep bestaat uit nog twee teamleden van The Musical Intifada (Hanane en Rachid) en drie overige individuen (Kim, Houda en Acia) die een geweldig enthousiasme hebben. Wij hebben dit SAMEN gedaan, als The Musical Intifada and Friends, op pure mens- en wilskracht maar vooral met veel liefde voor rechtvaardigheid en Palestina.

  Wat hield de dag in en wie waren aanwezig, waar dus ook Sadika aan meewerkte:

  BDS
  Nicole Hollenberg ging in op het werk van docP (Diensten Onderzoek Centrum Palestina) en de BDS-beweging (boycot, sancties en desinvesteren).Twee voorbeelden.
  De juweliersketen Siebel in Nederland werd onlangs overgenomen door de Israëlische miljardair Lev Leviev. Leviev is ook betrokken bij de bouw van illegale nederzettingen op Palestijns grondgebied en daarnaast bij de handel in bloeddiamanten in Angola.

  Aanwezig was ook Paul Lamp

  en Lamp kennen wij van ……jawel

  (Lamp naast Van Agt)

  Citaat site NPK:
  ‘Een andere vlotte spreker was Dyab Abou Jahjah uit België. Hij bracht de grotere kaders aan door te wijzen op het kolonialisme dat nog steeds leeft in de manier waarop men in het Westen naar bijvoorbeeld asielzoekers kijkt. En als Belg is hij goed op de hoogte van hoe men daar omgaat met het eigen gruwelijke verleden van Congo, waar koning Leopold II verantwoordelijk was voor vele miljoenen doden. Men wil het liever niet weten. Koning Leopold heeft legio standbeelden gekregen en vele straten zijn naar hem vernoemd. Congo was zijn privékolonie, waar hij kon doen en laten wat hij wilde. De analogie met hoe de zionisten in Palestina opereren ligt voor de hand.’
  http://www.alexandrina.nl/?p=3183

  Een stuk van Sadika Arab:

  Het recht op zelfverdediging: hoe het verzet tegen een gewelddadige bezetting tot een terroristische daad werd geframed
  Op 8 juli 2014 lanceert Israël Operation Protective Edge, zoals het haar meest recente genocidale aanval op Gaza noemt. Deze bezettingsoperatie heeft meer dan 1.800 levens beëindigd, waarvan het merendeel uit vrouwen en kinderen bestaat. Dit zijn meer dan 1.800 mensen die vast zaten in de grootste openluchtgevangenis ter wereld en dus niet konden vluchten. Zij werden vermoord door bommen die gericht waren op hun huizen, scholen, ziekenhuizen en zelfs op een verlaten strand, waar vier voetballende kinderen de aanval probeerden te ontvluchten om zich weer even kind te kunnen voelen.
  ….
  Door jarenlange demonisering en framing van Hamas als terroristische organisatie, is het geloofwaardig geworden dat Hamas haar eigen mensen als schild gebruikt. Maar hoe logisch is deze bewering eigenlijk?

  http://wijblijvenhier.nl/25699/recht-zelfverdediging-verzet-gewelddadige-bezetting-terroristische-daad-werd-geframed/

  Meer rotzooi van Sadika: http://wijblijvenhier.nl/author/sadikaarab/

  Like

  • Tom zegt:

   Right on the spot. Ik ken het stuk en de site. Schijnbaar is Hamas een liefdadigheidsinstelling die wordt ondermijnd door de agressie van de Zionistische entiteit.

   Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “Het recht op zelfverdediging: hoe het verzet tegen een gewelddadige bezetting tot een terroristische daad werd geframed” Gnuif, hier wordt de volstrekt redelijke en legale bewoning van Israel door Iraelis (Joden) geframed als gewelddadige bezetting. Tevens wordt de legale en absoluut redelijke en ingehouden zelfverdediging van een souvereine geciviliseerde natie tegen woeste barbaren – die er geen geheim van maken dat ze Israel willen vernietigen en alle Joden willen doden – geframed als genocidale aanval. “Door jarenlange demonisering en framing van Hamas als terroristische organisatie, is het geloofwaardig geworden dat Hamas haar eigen mensen als schild gebruikt. Maar hoe logisch is deze bewering eigenlijk?” Volkomen logisch want iedere dode kudtarabier is weer een propagandapuntje in de nimmer aflatende demonisering van Israel.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Och, we zijn al helemaal bezet door de islam; het is nog slechts een kwestie van tijd voordat de hel losbarst.
  Hoofdschuldigen zijn, zoals wij allang weten, de wegkijkende ‘socialisten’ die hier aan de macht zijn, Ik zou het absoluut niet erg vinden als die het eerst onthoofd/levend verbrand/levend verzopen zouden worden, maar ik vrees dat wij, onschuldige burgers die altijd voor het islamitische gevaar hebben gewaarschuwd, het eerst zullen worden afgeslacht.

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Och, we zijn al helemaal bezet door de islam; het is nog slechts een kwestie van tijd voordat de hel losbarst.

   Ja, beste Tistochwat, het is nog slechts een kwestie van tijd. Maar het komt met de dag dichterbij. Die wegkijk socialisten verdienen de zwaarste straf, maar ik maak het niet mee. Ik vind alles nu wel zo doortrokken met islam, dat mijn dagelijkse levenssfeer er onder lijden heeft, mijn plezier gaat er af. En het lijkt wel mijn energie op te slokken, al die ergernissen.
   Hoewel deze uitstekende site van E.J. Bron de lezer met z’n neus op de feiten drukt, ben ik bang dat te weinig nieuwe lezers er kennis van nemen, in mijn omgeving heerst een soort van ongeloof, wanneer ik een boekje open doe over de islam. Het lijkt wel alsof men is betoverd. Het mensdom is volkomen de weg kwijt. Maar ik heb er geen zin meer in. Ik heb ook een hartgrondige hekel gekregen aan de officiële georganiseerde godsdiensten. Ze kunnen van mij de pot op. Allemaal!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 7 juli 2015 om 22:03

    Beste Driek, u zegt:
    “Ik heb ook een hartgrondige hekel gekregen aan de officiële georganiseerde godsdiensten. Ze kunnen van mij de pot op. Allemaal!”

    Ik ben altijd op zoek naar de oorzaak van de (huidige) ellende in deze wereld en ik hoop die ooit eens écht te vinden. Omdat ik nog steeds niet weet wat de échte waarheid is, peins ook ik er niet over om mij aan te sluiten bij welke door mensen geleide religie dan ook. Zoals u misschien al eerder van mij hebt gelezen, zie ik hier nog het meest in:

    Maar ja, wie weet dat 100 % zeker? Niets zo moeilijk als de uitleg van de Bijbel.
    Ik herken trouwens uw gevoel heel goed; ik ben ook bang, verdrietig en ontmoedigd.
    De lol is overal af. Je kunt eenvoudig niet meer ontspannen leven…

    Like

 9. Jan zegt:

  Bek dicht en R.E.S.P.E.K.T!

  Commotie tijdens Rotterdamse raadsvergadering door ‘Ramadanpauze’

  Tijdens een gemeenteraadsvergadering in Rotterdam ontstond er commotie nadat de voorzitter donderdagavond de vergadering schorste voor een ‘Ramadanpauze’. …
  Reinier de Jong, raadslid bij Leefbaar Rotterdam, zag een Ramadanpauze niet zitten…..
  “Ik moet morgenochtend verschrikkelijk vroeg op om een hele lange dag te gaan maken en ik vind het eigenlijk wel weer mooi geweest met dit feestje. Laten we doorgaan en ophouden met die flauwekul.”….
  Nourdin El Ouali, politiek leider bij NIDA Rotterdam en zelf ook aan het vasten, liet in een reactie aan NU.nl weten de commotie rondom de ‘Ramadanpauze’ te betreuren. “Als je niet in staat bent om rekening te houden met je collega’s, wat voor voorbeeld ben je dan voor je stad?”
  http://www.maroc.nl/forums/wie-schrijft-blijft/382886-commotie-rotterdamse-gemeenteraad-omdat-pauze-voor-vastende-moslims-ramadanpauze-werd-genoemd.html

  Zie ook
  http://wijblijvenhier.nl/author/nourdin-el-ouali/

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Prima initiatief beste Thomas. Zou navolging verdienen. Dit soort officieren van de broederschap zitten, zoals je aangeeft op veel meer sleutelposities.
  Wat je briefwisseling betreft nog het volgende. Je hebt je brief gericht aan de gemeenteraad. In dat geval behoort je brief deel uit te maken van de beraadslagingen. Gebruik is dat de brief gekopieerd wordt en toegestuurd aan alle leden van de raad. Als het om een persoonlijke zaak gaat wil de gemeentesecretaris wel eens besluiten om de brief uitsluitend ter inzage van de gemeenteraadsleden te leggen. In ieder geval behoort de brief als ingekomen stuk op de agenda van de raadsvergadering te zijn vermeld.
  Dat kan nagegaan worden. Eventueel met hulp van een ‘bevriend’ gemeenteraadslid. In dat geval kan in de plenaire vergadering aan het college gevraagd worden hoe dit is afgehandeld.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Doofpotten voor multicul excuus medewerkers…
  Was ze een actief roomblank PVV lid zou het denkelijk anders gelopen zijn.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  De eerste vraag die altijd weer bij mij komt bovendrijven bij het lezen van dit soort berichten is zowel primitief als platgetreden. Maar ik zal hem hierbij toch maar weer eens openbaar maken:
  “Wat moeten ze van overheidswege toch in Godsnaam met al die móslims op sleutelposities?! Zijn ze zó pro Palestina, pro Hamas?
  Antwoord: Tja, het is duidelijk: Ze zijn vàst van plan om moslims – en daarmee de islam- te laten integreren in de samenleving, dat ten eerste.
  En ja, ze z i j n pro-Palestina (en daarmee automatisch anti-Israël) in deze tijd. En Hamas……Daar kijken ze gemakshalve dan maar aan voorbij…..

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Er is meer aan de hand als dat mensen WILLEN geloven, krijg ze maar eens wakker.
  Al met al zeer verontrustend.
  Ik dank u voor de informatie.

  Like

 14. Pegidafan zegt:

  Helemaal met u eens mr Jefferson ,er moet een lijst komen van alle moslim medewerkers van , de politieke partijen , gemeenteraden ,de krijgsmacht , en die lieden moeten zonodig scherp in de gaten worden gehouden en hun gangen worden nagegaan. De vijfde kolonne is allang binnen en deze mensen zitten op positie’s waar crusiale gegevens liggen en doorgespeelt kunnen worden ,wat waarschijnlijk ook al gebeurd. Onze leiders cq slapjanussen ,met hun zelfvernietigende ideeen , laten dit met open ogen , gewoon gebeuren . Iedereen snapt dat we door deze lintwormen van binnenuit worden opgevreten , tot er niets meer van onze samenleving en cultuur meer over is . Hoop dat er snel een medicijn gevonden wordt om deze lintwormen ,te bestrijden .

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Wij schrijven het jaar 2068. Zou Nederland nog bestaan en iemand zal een boek schrijven over de Nederlandse geschiedenis tussen 1975 – 2020, zal de huidige politieke elite dezelfde ereplaats nemen als de NSB tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vooral linkse en Liberale partijen zouden getooid worden met het woord LANDVERRAAD. Na de “Grote Burgeroorlog” (die geheid komt) zou de politieke elite voor een soort Nürnberg Tribunal moeten verschijnen. D.w.z. degene die niet, net als de top Nazi’s, op tijd zijn weggevlucht. Politici anno nu zouden moeten verantwoorden voor praktijken zoals het doelbewust plaatsen van gevaarlijke vijandige elementen (lees moslims met dubbele nationaliteit) op gevoelige plekken binnen de overheid. Al wetend dat deze elementen zouden er alles doen om hun positie te misbruiken en de data en kennis waar zij vrije toegang hebben aan derden over te dragen. Ze zouden de vijand helpen om het LAND VAN BINNENIN OVER TE NEMEN. Het plaatsen van moslims op gevoelige plekken waar gevoelige data en andere informatie worden verzameld – al zijn het zelfs geen topplekken – brengt het land en haar bewoners IN GEVAAR. Maar daar liggen politici van PvdA, D66, GL, CU en enigszins ook de VVD niet wakker van. Met deze houding “zou de vis in de toekomst duur worden betaald” (uit het toneelstuk “Op hoop van Zegen” door Herman Heijermans)

  Like

 16. Thoth zegt:

  Ach, dat heb je altijd met de gevestigde partijen. Alleen dus niet met de PVV. Maar enfin, fijn dat je hebt geprobeerd. Niet geschoten is altijd mis…

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Thoth Sorry maar u hebt de christelijke partijen vergeten. SGP is niet van plan aan de Islamisering van Nederland te werken. CDA toont ook gezonde twijfels over de nut daarvan.

   Like

 17. Ekster zegt:

  Zo zijn de mohammedanen overal ter wereld bezig met infiltratie en manipulatie. Zo dienen ze de verdere, stille, islamisering. Ze worden daarbij geholpen doordat op moslims (en zeker de vrouwelijke) positieve discriminatie wordt toegepast. Zo gaat de islamisering in een steeds hogere versnelling verder. Dat de betreffende dames in het westen zijn opgegroeid en opgeleid maakt niets uit want zolang ze gelovige moslims zijn, blijven ze in diepste wezen primitievelingen. Opleiding helpt namelijk niet tegen godsdienst. Gelovig zijn is een keuze, het is beslist niet “natuurlijk”, want we worden immers allemaal ongelovig geboren. De godsdienstgekte is er van jongs af ingestampt door ouders, imams en islamitisch onderwijs.
  Deze ogenschijnlijk westerse types vormen het grootste gevaar voor ons. Door hen wordt de islam steeds meer geaccepteerd door mensen die niet beter weten. Zij kennen een paar aardige, “aangepaste” islamieten en concluderen op grond daarvan dat moslims deugen en dus dat de islam best ok is. Wat een naïevelingen. “We” graven zo steeds verder ons eigen graf.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Moe!
  Ondertussen bij de buren.

  Like

  • @Republikein 7 juli 2015 om 13:24

   Pffff….dat valt nog mee.
   Dacht even dat ze allen solidair zouden zijn met de mohammedanen en de ramadan zouden respecteren.
   Zou het wel halal zijn?
   Denk van wel.

   Like

 19. bigljohn zegt:

  Thomas Jefferson, u bent helaas een roepende in de woestijn. En u niet alleen. Wij allemaal worden niet serieus genomen, incluis – onze – PVV. Door die eeuwige linkse structuur die in Nederland maar niet weg te branden is, gaat Europa en ons land geheid naar de kloten toe. Niet onze kinderen, maar wij zullen de eerste zijn die de Sharia al gaan meemaken in ons land. De negatieve ontwikkelingen (zoals een exploderende massa immigratie van moslims) gaan veel te snel momenteel. Onze democratie eist een meerderheid van stemmen om bepaalde politieke zaken te kunnen doordrukken. Maar een minderheid aan aanwezige moslims is al in staat om de boel op stelten te zetten, om een land totaal kapot te maken. Als voorbeeld; Het hele midden oosten was ooit Christelijk. Maar moet je nu eens kijken wat een teringzooi de islam daar aan het creeren is ! Waar eenmaal de islam heerst, schijnt dat voor eeuwig te zijn. Kunnen we ons nog een midden oosten voorstellen wat weer totaal Christelijk wordt ? Europa gaat helaas ook voorgoed de verkeerde kant op !

  Like

 20. Tempelier zegt:

  Ja , Tom deze werkwijze is zeer bekend bij de gemeenten, de grote “verdwijndoos ” ( sjonnie told you so !) Maar goed als je nog energie over hebt , zou je kunnen beginnen om te vragen naar de werkwijzen in dit onderzoek , wie is er mee belast geweest , wie leidt zo’n onderzoek , zijn er handtekeningen gezet en door wie ????? Je kunt hier gebruik maken van de WOB.
  Zeer waarschijnlijk is er helemaal geen onderzoek geweest , en hebben ze niets wat ze je kunnen tonen !! En zie daar heb je dan weer een handvat. Blijven prikken , daar hebben ze een grote hekel aan .

  Like

 21. ”Als er een 5e colonne is”……Wees daar maar zeker van.

  Like

 22. Roni zegt:

  Sadika Arab, mmmmmmmmmm………..een dochter of nichtje van die foute Marokkaanse Arab uit de 2e Kamer?
  Wederom vriendjespolitiek?
  Wederom PvdA?

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Het word tijd dat alle landverraders opgehangen worden !!

  Like

 24. 4sjun zegt:

  Uitstekend dat namen en rugnummers nu alvast bekend worden. Dat maakt reorganisatie na een politieke omwenteling eenvoudiger. Rest me nog boven tafel te krijgen of genoemde intriganten via de PvdA, D66 of GroenLinks aan hun functie gekomen zijn en waarom er in hun specifieke geval geen antecentenonderzoek plaatsvond of daar om een of andere reden helemaal niets mee gedaan is. Wat rechtvaardigt precies zo’n aparte of meergelijke behandeling? Want het wil er bij mij toch slecht in dat onze overheden in alle gevallen opmerkelijk hebben geslapen.

  Like

 25. helletocht zegt:

  Het is trendy om gemeentelijke en andere overheidsfuncties op te vullen met van oorsprong allochtone personen. Op zich niets mis mee, mits in mate en mits onze eigen jongelui ook een kans krijgen.Voorwaarde daarbij is dat men de hier heersende maatschappelijke waarden onderschrijft. De recente geschiedenis heeft opgeleverd dat dat vaak niet zo is. Onlangs reflecteerde een jongeman met een meer dan uitstekende masteropleiding te Utrecht op een baan op MBO-niveau bij Sociale Zaken. De sollicitatie moest naar een mevrouw met Iraanse naam verstuurd gaan. De jongeman kreeg onmiddellijk een afwijzing. Uiterst minitieus speurwerk leverde op dat de baan zelf gegaan was naar een dame van allochtone oorsprong!!! U weet het al?

  Like

 26. “De achternamen van de oprichters zijn nagenoeg altijd min of meer Arabisch klinkend. Natuurlijk zijn er ook altijd de obligate Gretta Duisenberg-types met gekleurde sjaal die zich er op voorstaan begaan te zijn met de integratie van de o-zo krachteloze islamitische medemens (!).”

  Tja….en wat te denken van alle Arnoud Van Doorn’s hier in Nederland (EU) die nog niet onder de radar zijn?
  Of onze medelanders op bepaalde (hoge) posities die de aanhangers van de ‘Religie van Vrede’ ook wel eens wat willen gunnen in onze ‘o-zo prachtige multiculturele samenleving’?
  Want als er discriminatie is bij het verdelen van banen in het bedrijfsleven, moet de overheid wel het goede voorbeeld geven om een realistisch beeld van de samenleving tot uiting te laten komen in haar personeelsbestand.

  -Alles moet maar. Alles moet maar door die strot geduwd worden. Alles moet maar kapot.-

  Like

 27. vanhetgoor zegt:

  Het is goed om islamisering aan te pakken en ook om alles daar om heen aan de kaak te stellen, maar men moet dat doen met open vizier, dus met de echte naam. Ik zelf heb altijd mijn eigen naam gebruikt om stukjes te schrijven en te reageren. Ik wil Tom Jefferson ook uitnodigen om zijn eigen door-god-gegeven-naam te gebruiken. Laat het onder een verzonnen naam werken maar over aan die mietjes die niet tegen commentaar kunnen.

  Like

 28. dontessers zegt:

  Is alles wat nu boven tafel komt niet Nederlands eigen schuld met invoeren van de dicriminatiewet en het integreringsbeleid?, Bij het eerste mag de Nederlandse Burger niets meer verkondigen wat maar kwetsent zou zijn naar allochtoon en bij het tweede is alles zo ingesteld dat bij dit beleid ook kansen behoren om door te groeien in de maatschappij. Natuurlijk een doodzonde als je ziet wat we ermee bereikt hebben. Of zeggen jullie nu weer je snapt het niet of je ziet het helemaal fout.
  De echte burger wordt op alle fronten weggekeken, je bestaat met n nummer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s