Thierry Baudet verpest VARA-snoepreisje Sicilië

Screenshot_17

Thierry Baudet op Sicilië

(Door: Pritt Stift)

Mensen die we hier spreken vertellen dat bootjes geënterd worden en IS-strijders aan boord komen. #pauwopsicilie — Thierry Baudet (@thierrybaudet) May 17, 2015

Dat is potdhimmie dikke pech! Die ijdele snoeshaan Baudet verknoeit dat hele VARa Goodwill Reisje naar Sicilië met 1 “onbezonnen nergens op gestoelde ongefundeerde volstrekt onverifieerbare tweet” (VARA-woordvoerder, via telefoon). Het was de bedoeling dat het dappere zestal (Hilbrand, Jinek, Hilkens, Koens, Baudet en die agressieve Anatolische sikbaard) op kosten van de NPO (dus u) voedingsbodem zou kweken voor nog meer immigranten naar Nederlandse AZC´s.

Lees verder>>>   
(h/t “Jan”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Desinformatie, Dhimmitude, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, Multiculti, Naïviteit, NPO, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Terrorisme, VARA, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Thierry Baudet verpest VARA-snoepreisje Sicilië

 1. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf:

  Geen moskee in Assendelft

  ZAANSTAD –
  Er komt geen moskee in Assendelft. In de buurt was veel verzet tegen het gebedshuis en nu trekt de gemeente Zaanstad, waar Assendelft onder valt, haar handen af van het project. De gemeente meldde dinsdag dat de financiering niet rond komt. Op deze plek in Assendelft probeert de haatimam de Arrahma Assendelft moskee te laten verrijzen.

  De initiatiefnemers zijn het niet eens met het besluit van de gemeente. Ze zeggen dat het meeste geld al binnen was en dat andere moskeeën garant wilden staan voor de rest. Daarom willen ze nu naar de rechter stappen. Dat kort geding zou nog deze maand voor de rechter moeten komen.
  Volgens advocaat Khalid Kasem ontbraken alleen de handtekeningen nog. „Het contract stond klaar. Maar er was weerstand vanuit de buurt tegen de moskee, zoals je overal in Nederland ziet.

  De gemeente lijkt de weg van de minste weerstand te hebben gekozen”, zegt Kasem. De kwestie van het geld is er volgens hem „met de haren bijgesleept. Als je een stok zoekt om mee te slaan, dan probeer je die te vinden”.

  Volgens woordvoerder Khalil Aitblal zou de moskee ar-Rahma (Genade) plek moeten bieden aan ongeveer 150 mensen. Nu is er nog geen moskee in Assendelft. Er is wel een Turkse moskee in Krommenie. De dichtstbijzijnde Marokkaanse moskee is in Koog aan de Zaan.
  Voor Zaanstad is de deur nog niet helemaal dicht. „Wanneer de plannen van de stichting haalbaar en uitvoerbaar zijn, dan kan opnieuw in gesprek worden gegaan”, schrijft het gemeentebestuur in een brief aan de gemeenteraad.

  MAAR REKEN MAAR DAT DIE MOSKEE ER KOMT.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, net als in Gouda: Ze móeten en ze zúllen.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Natuurlijk,die lui drammen,dreigen en procederen net zo lang totdat ze hun zin hebben doorgedrukt:scheit aan de niet-moslims!Wanneer beginnen we met opruimen?

   Like

  • Jan zegt:

   Assendelft is een lang gerekt dorp met een winkelstraat als centrum. Zou compleet verwoest worden met een geitenneukerscentrum, om maar niet te spreken van de enorme overlast.
   Ik heb overigens nog nooit 1 Saraceen of hoofddoek gezien in Assendelft al de keren dat ik er doorheen reed, zelfs niet op het drukst van de dag; dus ik vraag mij af waarom die haathut er moet komen hetzij dan dat hij ook nu als wapenmagazijn dient zoals overal traditie is.

   Like

 2. Cathja zegt:

  “Maar er was weerstand vanuit de buurt tegen de moskee, zoals je overal in Nederland ziet”.

  Ach toch, ze krijgen een beetje tegengas, en daarmee gaan ze niet akkoord. Dus gaan ze naar de rechter, om een vergunning af te dwingen.

  Wij, rechtgeaarde Nederlanders, zijn het met zo héél veel dingen niet eens, beste initiatiefnemers. Maar er worden talloze projecten ten gunste van de moslims door onze strotten geduwd.
  Dan kunnen jullie toch wel leven met de gedachte dat je nu eenmaal niet overál je zin in kunt krijgen?
  Dit is Nederland, weet u wel? Nederland is in de eerste plaats voor de Néderlanders, al mag je dit bijna niet meer hardop zeggen.
  Maar het is wél zo.

  Like

 3. Piet Zwart zegt:

  Moet je een kerk willen bouwen in Marokko.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s