Transgender-kinderen: een nieuwe dimensie van progressieve waanzin

Screenshot_24

(Door: “Sicarius”)

De vijf jaar oude Joe Lemay wordt wereldwijd volop in de media behandeld omdat het een van de jongste transgender-kinderen ooit zou zijn. Joe werd oorspronkelijk geboren als Mia, maar haar ouders besloten haar tot jongen om te dopen doordat zij al op zeer jonge leeftijd gedrag vertoonde dat niet als kenmerkend meisjesgedrag kan worden getypeerd. ‘Joe’ wordt nu al op handen gedragen door de LGBT-beweging en gezien als een soort Messias. Zo zou het de acceptatie van transgenders kunnen bevorderen.

Vreemd genoeg schijnt niemand zich af te vragen dat Joe gezien ‘zijn’ leeftijd ook gewoon een beetje in de war kan zijn. Ook de ouders van het kind moeten dit beseffen, aangezien kinderen pas op latere leeftijd seksuele gevoelens beginnen te ontwikkelen. Toch hebben de ouders van het kind al besloten dat hun dochter voortaan als jongen door het leven zal gaan. Ook het feit dat de LGBT-beweging een vijfjarig kind als mascotte gebruikt is bedenkelijk, omdat Joe nog niet in staat is rationeel te denken. Het is daarom onmogelijk te verifiëren of het kind hier vrijwillig aan meewerkt.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Mensenrechten, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Transgender-kinderen: een nieuwe dimensie van progressieve waanzin

 1. Hendrik M. zegt:

  Het kind is geboren als meisje, geen pielemuis en denkelijk gewoon vrouwelijke chromosomen en verdere inhoud.
  Tja, naar welk toilet moet ‘het’?
  Moet ‘het’ met de jongens of de meisjes douchen?
  Laat het kind gewoon kind zijn, zoals het geboren is, kan ‘het’ in de pubertijd uitvogelen wat ‘het’ is of hoe ‘het’ verder wil leven.
  Die ouders zijn verkeerd bezig, even als die club van afwijkelingen met die letters LGBT…
  Afwijkeling; ze zijn slechts met 5% of minder vertegenwoordigt in de bevolking.

  Like

 2. Mafketels! Totaal van de pot gerukt zooitje namaakouders. Waar is de Kinderbescherming als je ze nodig hebt? Zouden die lui echt niet weten dat kinderen zowel mannetjes als vrouwtjes, Miepmiep of de hond nadoen. Maar misschien hebben ze gelijk en is het de taak van de ouders om kinderen die Donald Duck na doen om te laten bouwen tot snatereend..[hier stond wat ergs]. Mengele zou het geweldig hebben gevonden.

  Like

 3. Driek zegt:

  Nou, jullie mogen het nu gerust weten, ik heb toen ik een jongetje was met poppen van mijn oudere zuster gespeeld. Ik werd door buurtvriendjes uitgejouwd voor meid. Maar gelukkig is het over gegaan. Ik werd toen ik ouder werd een meidengek.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Tja soms is het gewoon moeilijk om te kiezen.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het is hemeltergend, zoals sommige ouders met hun kinderen sóllen!
  Maar ja, wat zin het Amerikanen? Die zijn wel vaker tot allerlei waanzin in staat: Neem alleen al die wanstaltige ‘mini-miss-verkiezingen, of de moeder die met haar 14-jarige tienerdochter in de Dr. Phil show verscheen om uiteen te zetten, hoe zij de “perfecte dochter” (brrrrrrr!) dacht te creëren…….
  En dat noemen ze dan “ouderliefde….” Maar dit spant de kroon!
  Inderdaad: Waar is de kinderbescherming als je haar nodig hebt?!

  Like

 6. Anna zegt:

  Dit is regelrechte KINDERMISHANDELING.
  Zulke ” ouders” zouden uit hun ouderlijke macht gezet moeten worden.

  Like

 7. Teunis zegt:

  Je kunt hier wel stennis tegen maken, maar bedenk wel dat je dan in hetzelfde kamp zit als de islamieten!
  In Frankrijk waren het ook voor moslim-ouders die hun kinderen thuis hielden i.v.m. met gendertheorie in het onderwijs. Katholieken en moslims zijn daarin twee reactionaire handen op één onderbuik. De LGTB-beweging is daarmee een belangrijk breekijzer tégen islamisering, omdat ze linksen dwingt partij te kiezen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar hoef je echt geen geloof voor aan te hangen om te bedenken dat dit niet in het onderwijs thuis hoort. Alsof zo’n links pvda leraartje daar toe in staat is om dat uit te leggen. Als ik kinderen zou hebben zou ik er net zo over denken.
   Ik zou het ze zelf wel vertellen dat er zo iets bestaat.

   Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Helaas dit is niet het jongste kind, er is mij een geval bekend van een nog jonger kind dat door zijn ouder. Dat was genetisch een jongetje en het werd opgevoed als meisje omdat er bij de ontwikkeling wat fout was gegaan, toen heeft een plastisch chirurg er optisch een meisje van gemaakt. Ook allemaal heel erg naar, heel vervelend, hoe dan ook, het is en blijft kindermishandeling. Ik vind dat de overheid met de bestaande wetten oet ingrijpen, de beschadigingen die worden aangebracht en toegedaan zijn desastreus. Het kind blijft – hoe ziek de opvoeding ook is – zich toch altijd herinneren hoe het was en hoe het hoorde te zijn, de chromosomen en de hormonen krijgen toch later weer inspraak en dan komt er een conflict. Met als gevolg een jarenlalnge behandeling bij de psychiater.

  Een meisje opvoeden als jongen is niet zo heel erg, de natuur krijgt later toch de overhand en als er geen werkende penis blijkt te zijn dan komen er tòch vragen en dan is de conclusie snel gemaakt en dan komt het wel weer op zijn pootjes terecht. Een jongen ombouwen tot meisje is veel erger, dan blijft er een geestelijk wrak over. Jongens zijn veel kwetsbaarder dan meisjes.

  Tijdjes terug een heel tragisch verhaal gelezen over een jongen die een meisje wilde worden, hij droeg al vrouwenkleren en had alleen maar vriendinnen, maar toen er geen maandelijkse perioden kwamen raakte hij toch wat vereenzaamd, want hij was geen meisje maar een incomplete jongen. En daar zit niemand op te wachten.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Deze idioterie is iets van deze vreemde en verwarrende tijd. Alles lijkt wel losgeslagen van zijn wortels, alles wat voorheen niet kon en mocht wordt nu mogelijk. Jongens willen meisjes worden en andersom, want ‘ze zitten niet lekker in hun vel’, en dat soort dingen.
  Schandalig als je als ouders meewerkt aan geslachtsverandering van je kind. Als het kind volwassen is, dan kan het zelf beslissen, maar ouders zouden nooit voor een minderjarig kind het besluit mogen nemen tot geslachtsverandering. Krijgt het kind later spijt, dan is er veel kapot gemaakt, letterlijk en figuurlijk.

  Medici zouden zeer terughoudend moeten zijn bij dit soort ingrepen. Men zou zich ernstig moeten afvragen of de medische wereld hier wel aan mee zou moeten werken. Je bent ontstaan als mannelijk of vrouwelijk mens. Het is niet mogelijk om dat succesvol om te bouwen. De medische wereld zou dat als geen ander moeten weten.

  Like

 10. Omdat ze het snijden in kinderen vanwege de geslachtskeuze al heel gewoon vonden was het verplicht mutileren van kleine klabanii en vaginae iets wat er gewoon bij hoorde.
  Uit: Juichen om het scheermes, Breinbrouwsels 2018)

  Like

 11. Jan zegt:

  Corrupt Europa

  Like

 12. Jan zegt:

  Nu, zomerkampen om kinderen te hersenspoelen. Reactie van artsen: Hieruit ontstaat een generatie van seksueel en sociaal verknipten

  Transgender Summer Camp Offers Programs for Children as Young as FOUR Years Old
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/08/transgender-summer-camp-offers-programs-children-young-four-years-old/


  Psychiatrists who follow the American Psychiatric Association’s Diagnostic and Statistical Manual use the term “gender dysphoria” for a condition in which “incongruence between one’s experienced/expressed gender and assigned gender” is accompanied by “clinically significant distress or impairment in social, occupational, or other important areas of functioning.”
  …..
  http://www.thenewatlantis.com/growingpains

  Het kamp van de Verknipten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s