VNL = PVV-afval + ‘maffiamaatje’

Screenshot_23

Bram Moszkowicz

(Door: David Pinto)

Inzake mijn vertrek bij VNL

Vanaf mijn allereerste ontmoeting met Joram van Klaveren en Johan Driessen (Het bestuur van VNL) bij mij thuis op maandag 11 mei bleven zij pushen en aandringen op het  ‘naar buiten brengen’ van mijn aansluiting bij VNL. Raspositivist als ik ben zag ik daarin alleen ‘enthousiasme’ van hun kant. Later zou blijken dat minder verheven redenen daarachter zaten. Het koste mij grote moeite om Van Klaveren tegen te houden het bericht publiekelijk te maken op ‘de grote dag van Martin Bosma’, toen hij zijn boek in de Tweede Kamer presenteerde en waarbij ik spreker was, net als Geert Wilders. Uiteindelijk ging het persbericht op donderdag 4 juni naar buiten.

Echte Jannen

Er ging bij mij nog geen rood licht branden, ondanks dat pushen, aandringen en doordrukken. Dat begon voor het eerst met de mail van Bram M. aan mij op vrijdag 5 juni 2015 23:09 uur over een aanstaand interview met Echte Jannen op Radio1. Daarin schreef hij:

“Ieder interview wordt in overleg met mij wel of niet gedaan. Of dat ‘Echte Jannen’ interview doorgang zal vinden zal moeten worden besproken”.

Lachwekkend als het niet zielig, absurd, idioot en dom was. Van Klaveren belde mij onmiddellijk op en verzocht mij alstublieft niet op deze mail te reageren naar Bram M. Hij zou met hem een ernstig woordje spreken. Dat is later ook gebeurd. Hiervoor complimenteerde ik Joram in een mail van zaterdag 6 juni 00:21 uur evenals voor zijn vasthoudendheid inzake de tweede plek op de lijst voor mij. Het bericht van VNL dat ik met VNL stop vanwege discussie over die tweede plek is dus pertinent onjuist. Waarom dan wel?

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, propaganda, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

3 reacties op VNL = PVV-afval + ‘maffiamaatje’

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dank jullie wel Blonde Mevrouw en Professor Pinto voor jullie informatie.

  Het is dus PRECIES zoals ik in het begin al mijn gedachten had over die ‘joram van klaveren’ en ‘bontes’…

  ‘die laurence stassen’ doet voor mij niet eens ‘mee’ eerlijk gezegd…
  Zij is een opportuniste & egotripper pur sang, die ik ook vanaf juni 2009 zo heb ingeschaald en dat bleek dus een correcte inschatting te zijn…

  aan ‘hero brink’ wijd ik niet meer letters dan deze: bàh!

  ‘bram moszkowicz’ heb ik in 1e instantie nog het voordeel van de twijfel gegeven en ik weet dat mijn motief hiervoor ‘niet zuiver’ was…
  namelijk puur gebaseerd op een soort van erkentelijkheid i.v.m. het proces… èn vanwege de huidige persoonlijke omstandigheden van de man… maar ook dat soort piëteit gevoelens zijn als sneeuw voor de zon gesmolten toen ik de, stellingen, zullen we het maar beleefd noemen, hoorde, die hij innam gericht tégen Geert Wilders.
  Toen verloor hij mijn laatste restje respect en mededogen, ik vond het erg dat hij uit zijn ambt gezet was, waarvan ik dàcht dat dat kwam doordat de ‘rechterskliek’ hem wilden zien ‘hangen’ omdat hij Geert Wilders had verdedigd èn niet te vergeten,
  terècht overigens, die rechters had gewraakt…
  Díe indruk is nu hélemaal verdwenen gezien zijn houding, maar ook daar maak ik verder geen woorden aan vuil dan dat ik ‘de negatieve berichten’ over hem nu toch met iets àndere ogen zal bekijken!

  Dat ‘vnl partijtje’ laat zich dus spannen voor t karretje van de media en de linxe po co bende,

  ik hoop dat wij het tij nog kunnen keren en zo niet, dan wens ik hen de eerste ‘ontmoetingen’ toe met de krokodillen die zij als useful dhimmies gevoed hebben.

  Dit ondanks de wijze woorden van Churchill in deze ‘appeasers are those cowards who feed the crocodile, hoping they will not get eaten by them’

  Wel, wij weten àllen dat krokodillen dat dus ondanks alle betoonde hulp wèl zullen doen…
  die krokodillen zullen, dankzij alleen al die linxe smeerlappen, excusez les mots’,
  géén hònger lijden….
  voedsel te over…
  en dan ‘wij’ de Joden, de Christenen, alle niet-moslims en moslims die niet v dezelfde stroming zijn als de op dat moment ‘heersende’ moslembende…

  Ik ben blij met de visie dat de PVV GEEN ledenpartij is en/of wordt, het GELIJK hiervan blijkt sowieso al keer op keer!

  Ik zie Geert Wilders als onze èchte Minister President, zijn integriteit hebben wij nodig en zijn zienswijze al helemaal!

  Ik hoop dat wij niet al te lang nog hoeven wachten op een enorme ommekeer waar wij ons dan eindelijk kunnen ontdoen van die oorlogsmisdadigers die ons Volk en ons Vaderland in oorlogsgevaar hebben gebracht en dan heb ik het alleen nog maar over de islamisering, de smerige corruptie vd poco partijen die NIET het belang van Volk & Vaderland op t oog hebben maar alleen hun eigen belangen, hun eigen ego strelerijen, hun linen van eigen pockets, hun oneerlijke vergoedingen en ontslagprivileges, dat kan ik nu even niet er nog bij hebben… er staat ons een hoop schoonmaak werk te wachten… hopelijk komen wij daar aan toe… en kunnen wij flink CLEAN HOUSE maken!

  Vriendelijke groet,
  Scarlatti Bombatti

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Narrow escape, Professor Pinto! Maar U kunt althans met voldoening vaststellen, dat uw eigen inzicht U bijtijds heeft doen afhaken!
  Komaan, laat niemand van ons in het vervolg meer trappen in wat ons van tijd tot tijd wordt voorgeschoteld als een “redelijk alternatief” voor de PVV: Er ís eenvoudigweg geen alternatief voor de PVV!
  Het aan het licht gekomen feit, dat dit laatste probeersel die intentie niet eens hàd en slechts uit was/is op vernietiging van de PVV en niets anders vormt hiervoor het afdoende bewijs.
  Nooit meer intrappen, ook niet in wat hierna misschien nog mocht komen!

  Like

 3. Giny zegt:

  Het is goed dat dit naar buiten gebracht wordt, ik had begrepen dat het zaterdag
  in het Parool komt te staan!

  Laurence Stassen die met droge ogen bij eenvandaag zat te verkondigen dat er niemand
  met de PVV wil samenwerken, dat heeft ze zelf verpest!
  Toen ze fractievoorzitter was van de Provincie Limburg hebben ze haar de kans geven
  om mee te regeren, helaas kon ze zich niet gedragen!

  Samen met van Klaveren waren ze toen al bezig intern voor zichzelf een partij
  op te richten, had niets te maken met het “Minder, minder” te maken!

  Laten we zoveel mogelijk dit bericht doorsturen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s