Als ik die Lieven Verstraete ooit voor mijn Revolutionaire Tribunaal krijg dan . . . .

Screenshot_14

Tegen deze achtergrond zegt Lieven Verstraete: “( . . .) liet Israël het gebied achter in puin. 1700 huizen waren vernield. 100.000 Palestijnen zaten zonder onderdak.”

(Door: Martien Pennings)

“Als ik die Lieven Verstraete ooit voor mijn RevolutionaireTribunaal krijg”, luidde de kop boven dit stuk aanvankelijk, “dan zet ik hem voor een vuurpeloton”. Maar ik ben bang dat ik daarvoor toch een te humanistische mensenmens ben en dat ik hem in plaats daarvan tot 10 jaar dwangarbeid zou veroordelen, waarbij de arbeid vooral zou bestaan uit studie van de geschiedenis van de islam en van Israël. Al geloof ik niet dat de rotzak erdoor zou veranderen. Ik heb steeds meer het idee dat links-zijn betekent: automatisch kiezen voor het Kwaad en dat die keuze bij deze types genetisch verankerd ligt.

De Jodenhaat bij het Vlaamse actualiteiten-programma Terzake is onblusbaar. De redactie is net zo’n ratten-nest van foute Jodenhaters en nazislam-knuffelaars als de redactie van Nieuwsuur en het NOS-journaal in Nederland. Wat zijn het toch ongelóóflijke viezeriken! Ik weet niet of die Kathleen Cools er nog werkt, want misschien heeft iemand mijn advies opgevolgd en het kreng verzopen in de kokende olie. Ook een ander presenterend wijfjesratje van Terzake heb ik eens behandeld onder het motto “Annelies Beck: VRT-verslaggeefster bereikt perverterings-hoogtepunt”. En dan is er natuurlijk de eindeloze collaborerende domheid met al wat fout is van de speciale Midden-Oosten-verslaggever van Terzake, mega-lul-de-behanger Rudi Vranckx. Zie “Vlaamse volidioot Rudi Vranckx krijgt Gutmenschen-prijs” en “Rudi Vranckx: kolderiekske-kolderiekske, geef me nog een kriekske!” en “Vlaamse islamkolder met Rudi Vranckx”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, België, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Fatah, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Persvrijheid, PLO, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Als ik die Lieven Verstraete ooit voor mijn Revolutionaire Tribunaal krijg dan . . . .

 1. BertG. zegt:

  Misschien hadden ze hem beter Loeder kunnen noemen i.p.v. Lieven.
  Dat was misschien dan toch wat zorgvuldiger geweest.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  APPLAUS!!!!

  Like

 3. Marc zegt:

  Kunnen we dat Tribunaal niet gewoon nationaal maken? Ik en 700.000 andere huurders in de middenklasse hebben met Vluchtelingenwerk ten slotte ook nog een appeltje te schillen. Bovendien kan ik mij tig politici en ambtenaren bedenken die alsnog (parlementaire controle werkt allang niet meer in ons land) zich hebben te verantwoorden.

  Like

 4. Joshua zegt:

  Martien. Er lopen er heel veel van deze gevaarlijke idioten rond, kijk maar naar v agt en meulenbelt om er maar een paar te noemen, deze onbenullen weten of willen niets van de geschiedenis van Israel weten maar wel dom mee lullen met dat moslim tuig.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Joshua toch. Als er één dom lult ben jij dat.

   Van Agt en Meulenbelt onbenullen noemen? Dat zijn ze helemaal niet, suffie! Ze zijn doortrapt, gemeen, slecht en bedrieglijk, maar absoluut niet onbenullig.

   Niemand hier op dit forum heeft zoveel informatiebronnen tot zijn beschikking als Van Agt. Dus hij heeft alle mogelijkheden om exact op de hoogte te zijn (en meestal nog beter dan wij) van de feiten. En dat is hij ook, neem dat van mij aan. Maar hij gebruikt zijn informatie op een uitermate geniepige en daardoor zo gemene manier.

   Van Agt, die er trots op is een Germaan te zijn, handelt in de beste traditie van Dr. Joseph Goebbels. Vertel een leugen en blijf die eindeloos herhalen. Op het laatst gaan de mensen geloven dat er toch iets van waarheid in moet zitten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Republikein zegt:

    Nou, soms dan, gelezen dit citaat:
    Het Frame van Dries van Agt

    “Mag ik iets vragen, bent u van het CIDI?” Dat vraagt ex-premier en spreker over Het Lijden Van Het Palestijnse Volk, Dries van Agt aan de “mensen op de tweede rij” gisteravond, voordat hij aan zijn speech voor de VVD Utrecht begint. Het is mij onmiddellijk duidelijk wat de bedoeling is. Indien we de vraag met ja zouden beantwoorden, zou hij meerdere keren naar de CIDI verwijzen en daarmee de vragenstellers op voorhand in een frame duwen en in een hokje zetten. Ik geef mijn kaartje aan van Agt met de woorden: “Ik ben blogger en schrijf over het Lijden van de Palestijnse Bevolking, maar ik ben nergens lid van” Het mocht niet baten. Van Agt had ons al in zijn beperkte voorstellingsvermogen tot vertegenwoordigers van het CIDI gebombardeerd en verwees in zijn speech naar de mening die wij wel zouden hebben.
    Zelfs de presentator van de avond trapt in dit frame en zegt na de lezing dat niet alleen de mensen op de tweede rij, die ongetwijfeld een geheel andere mening hebben, vragen mogen stellen. Op dat moment hebben we nog helemaal niets gezegd en zijn al gebrandmerkt. Luidkeels protesteer ik hiertegen en zeg dat wij wel voor onszelf kunnen spreken en dat hij niet ook nog eens ons als “mensen van de tweede rij” hoeft te bestempelen. Het doet mij enorme deugd, dat alleen de aanwezigheid van mijn persoon en consorten al tot grote opschudding en framing en beschuldigingen leidt, zonder iets te zeggen. Achter ons zit Pro-Palestina activiste Sil Bos met een vriendin en die worden nu ook al onrustig. Als Dani iets wil zeggen over de verdragen van San Remo, die al veel eerder dan 1947 de Joden een recht op een eigen staat toezeggen, begint de vriendin van Sil Bos te schreeuwen: “U moet uw mond houden”.
    Opvallend detail over de lezing van van Agt is, dat hij zijn eigen kaartjes en plattegronden helemaal niet kent. Hij laat een kaart van de Westellijke Jordaanoever zien, waar enkele paarse stippen op te zien zijn. Frans vraagt aan hem of de paarse stippen de settlements zijn, maar van Agt weet het niet en
    moet het aan iemand in zijn gevolg vragen. Wat weet deze man allemaal nog meer niet? Hij weet niet dat de grens tussen Egypte en Gaza al lang open is. Hij weet niet dat Hamas geld heeft gekregen voor het zuiveren van drinkwater, maar dat niet doet. Hij weet niet dat Het Internationaal recht de Joden een eigen staat heeft toegestaan, zonder autonomie van de Arabische inwoners. Hij weet niet dat Arafat nog na de tekening van de Oslo accoorden is doorgegaan met het steunen van terreur. Het zijn allemaal feiten die zijn verhaal iets genuanceerder hadden kunnen maken en liefdevoller.

    Het grootste probleem heb ik met de stelling van van Agt dat Israel het water van de Gazanen zou vervuilen. Weet hij niet dat hij een oeroud antisemitisch motief uit de Middeleeuwen opnieuw tot leven wekt, waarin de Joden de bronnen zouden besmetten? Enerzijds is hij er intelligent genoeg voor anderzijds is deze man zo clownesk, onvolwassen en naief bezig, dat ik me ook voor kan stellen dat dit de volgende blamage is in het rijtje van:
    -vrijlaten van de drie van Breda
    -laten ontsnappen van oorlogsmisdadiger Menten
    -zichzelf bestempelen als “Ariër”.

    Like

   • Republikein zegt:

    Dit was natuurlijk al lang en breed bekend maar kon het niet laten.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/20472520/__Van_Agt_steunt_Volkert_van_der_G.__.html

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Hoe werkt massabegoocheling? We zien het alle dagen om ons heen en dan vooral in de media maar toch is het telkens weer een raadsel hóe hele volksstammen overtuigd kunnen worden dat het de schuld van Israël is, terwijl zó overduidelijk waar te nemen valt, dat de Palestijnen, Hamas voorop, het zichzèlf allemaal aandoen?
  De enige verklaring: Dit is geen kwestie van wat men zíet, maar van wat men wíl zien!
  En uiteraard geldt dat in het kwadraat voor media-propagandisten als Lieven Verstraete en Katleen Maes, wier broodwinning ermee gemoeid is.

  Like

 6. Jean zegt:

  Martien, mag ik het stoeltje wegtrappen waarop hij staat als we hem ophangen? Please….

  Like

 7. Jan zegt:

  Vorig jaar: ” Joden hebben ons feestje verpest” Vreten is blijkbaar aanzienlijk belangrijker dan een mensenleven zowel voor moslims als voor debiel links.
  http://www.canvas.be/programmas/terzake/408a9809-01ae-4a1e-bd70-45b24a950bdf

  Wat is die Ban Ki Moonbat toch een nul, kan geen woord uitbrengen en wat gehakkeld wordt is miserabel Engels

  Like

 8. Pingback: Als ik die Lieven Verstraete ooit voor mijn Revolutionaire Tribunaal krijg dan . . . . | Nikontino's Blog

 9. Taljaard zegt:

  De laatste twee goede ldingen die er uit Belgie kwamen waren ”de Vlaschaard” van Stijn Streuvels en koning Albert I. Boudewijn krijgt van mij ook nog wel creds vanwege zijn tijdelijke aftreden toen de liberalen er de abortuswet door joegen.
  Maar dat is allemaal al een flinke tijd geleden.
  Het is, om met Nigel Farage te spreken, een ”non country.”
  En het dankt haar bestaan ook slechts aan de Britten, die, ten eerste vonden dat Nederland opnieuw te machtig dreigde te worden en daarom moest worden geknipt en geschoren. En die er, ten tweede, een ideale uitvalsbasis voor Britse militaire operaties op het Europese vasteland in zagen voor het geval dat de Fransen weer eens ambities voor ”grandeur” zouden krijgen.
  Dit scenario is in 1914 ook getrouw in de praktijk gebracht, zij het niet tegen Frankrijk, maar tegen het toenmalige Duitse keizerrijk.
  Het is een land zonder identiteit, waar geen bal mee te beginnen is en dat sinds jaar en dag wordt geregeerd door een immens corrupte jezuietenkliek, die er vooral op gebrand is zichzelf te verrijken.
  Daartoe was het wel noodzakelijk om Vlaanderen en Wallonie bij elkaar te houden, omdat anders hun nepotistische speeltuintje weg zou vallen. Het verlies van de Kongo (voorheen de B.V. Leopold II) heeft geresulteerd in een geleidelijke economische neergang van het voorheen dominante Wallonie.
  En daarmee ook de teloorgang van de belangrijkste peiler onder de hopeloos verdeelde Belgische identiteit. Het enige wat de meerderheid van zowel Vlamingen als Walen vanouds verbindt is een diepe minachting en wantrouwen voor de politiek en de overheid.
  Daar had en heeft de voornoemde jezuietenkliek dus niets van te verwachten.
  Daarom heeft deze kliek zijn toevlucht gezocht, en gevonden, in de EEG en later de EU. Exponenten van deze kliek zijn Van Rompuy en Verhofstad. Zij maakten en maken de fout door te veronderstellen dat de andere Europese volken kampen met eenzelfde gebrek aan identiteit als Belgie zelf.
  En derhalve is veruit alles wat uit de Belgische MSM vandaan komt dan ook eenzijdig eurofiel en islamofiel en is de Belgische staatsomroep er een roeptoeter van. Nog erger dan in Nederland.
  Dit alles met uitzondering van Vlaams Blok.
  Maar dat is effectief ”kaltgestellt” in een zgn. cordon sanitaire.
  Dit c.s, is de droom van links voor de PVV.
  Maar omdat Nederland dus WEL een land en een volk met een gemeenschappelijke identiteit is lukt dat hen hier maar niet.
  Nederland is gelukkig geen Belgie.
  En ook geen Vlaanderen.
  Er komt vrijwel niks goeds vandaan.
  Dat is al sinds 1839 het geval.
  En wanneer die zgn. hoog geroemde Vlaamse cultuur niks anders weet voort te brengen dan verseksualiseerde, nihilistische decadentie a la Brusselmans, Louis Paul Boon en Hugo Claus, mag deze van mij ook wel in de modder en de mest zakken. Daar komt het vandaan en daar hoort het ook thuis.

  Like

 10. helletocht zegt:

  Vandaag sprak ik op een terrasje, La Bourse, te Maastricht met een iets ouder keurig upper middle-class Belgisch echtpaar. De man vertelde mij hoe erg het gesteld is met de politieke correctheid in België en met de afkeer van het Joodse volk. Hij vertelde me evenzeer over de verschrikkelijke toestanden in de grotere Belgische steden waar hele wijken tot no-go areas zijn verworden en waar de normale burgers en zeer zeker de politie niet meer durven komen. Hij was een paar dagen geleden in Luik geweest, het Bagdad van Wallonië. Wij hebben er niets meer te zoeken, Deze getto’s zullen zich als een spiegelei elke dag verder uitbreiden. Langzaamaan zullen ze ons opzuigen onder het verstikkende juk van de radicale islam. Natuurlijk is dit de schuld van onze eigen en de Euro-elites, maar elke dag vraag ik mij meer af waarom we dit laten gebeuren. Waarom scheppen we de voorwaardes die ons uiteindelijk zullen afschaffen? Zijn wij zo bang voor de elkaar kussende en op de schouder slaande elites in en buiten Den Haag? Durven we het niet aan om hun uit hun verrotte zetels te verwijderen. Kunnen we het met ons geweten verantwoorden dat brave Hollandse en Europese jongeren binnen twee decennia in het ongeluk worden gestort, dat zij geofferd worden op het wrede boek der leugens van een woestijnrat? Zij wij slappelingen? Ja, tot nu toe zijn wij weekdieren die onze eens bestaande vrijheid niet meer verdienen. Europa zal ontaarden in een hel van bommen en etnische brandhaarden. Vluchten kan dan niet meer. De kusten zullen in handen zijn van de baardmannen en hun wrede autochtone helpers. Hoe zou het dan de multi-culti elite vergaan? Het zelfde denk ik, en maar goed ook.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  10 jaar dwangarbeid ?????? Gun deze nieuwe nazie’s nooit een tweede kans !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s