Comment: “Oproep tot Jihad-bendes in Europa” (Telegraaf)

Screenshot_16

(Door: “Henk V.”)

Een commentaar van “Henk V.” op dit artikel in de Telegraaf

Wanneer verwordt wegkijken van zeer voor de hand liggende feiten, vanuit een ”goedmenschelijk” naïeve en infantiele levensvisie tot regelrecht landverraad? Deze vraag is nu buitengewoon actueel geworden, want het is zoals wij, kritisch denkende burgers, allang hebben vastgesteld: de islam is NIET vredelievend in de westerse betekenis van het woord. Er lopen ongetwijfeld veel aardige, vriendelijke moslims rond die onze sympathie oproepen, maar ALLEN zijn zij ondergeschikt aan een gruwelijke ideologie die systematisch en onophoudelijk een claim op hen zal blijven leggen, opdat zijn hun onderworpenheid aan de islam NOOIT uit het oog zullen verliezen en uiteindelijk MASSAAL hun plicht jegens die islam zullen vervullen.

De islam kent geen werkelijk vrije mensen, alleen maar SLAVEN van een ideologie. En diezelfde geest van onderhorigheid wordt, met medewerking van zeer collaborerende westerse lieden, ongeremd op ons losgelaten. Deze ONAANVAARDBARE collaboratie met islamitische krachten impliceert een vorm van ultiem verraad van onze schitterende, in aanleg zeer vrije samenleving, waarin ieder individu zich kan ontplooien. Op elke vorm van gewelddadig en expansief gedrag, dat OVERDUIDELIJK voor honderd procent uit het diepste wezen van de islam voortkomt, horen wij steeds de maar al te  voorspelbare mantra uit de mond van de autoriteiten, hun woordvoerders en slaafs nababbelende politiek correcte media komen: Wat er nu gebeurt heeft niets te maken met …, want de islam is voor vrede.

Deze ”vrede”, die uit onderwerping voortkomt, wijzen wij hartgrondig af, omdat wij WETEN wat werkelijke vrijheid inhoudt: een vrijheid die de mens in staat stelt om persoonlijke keuzes te maken op ELK terrein van het leven!

Wij worden nu geregeerd door incompetente lieden die niet meer weten wat VRIJHEID inhoudt, omdat zij hun ziel allang hebben verkwanseld aan een ideologie die over veel geld beschikt en dat graag uitdeelt aan iedere sympathisant in het Westen!

Ik zeg het al heel lang: de drang tot expansie van de islam zal steeds meer merk- en voelbaar worden naarmate het idee dat men het Westen onder de voet kan lopen onder de moslims vaste vormen gaat aannemen.

Het voorbeeld daarvan wordt ons via de Telegraaf aangereikt. Het is zover: onder de moslims neemt de bereidheid tot het geven van het laatste duwtje dat het Westen tegen de vlakte moet doen slaan zeer toe en wel in die mate dat men zonder schroom aangeeft HOE men dat duwtje gaat uitvoeren.

Natuurlijk, wij weten het: deze duidelijke dreiging vanuit de wereld van de islam heeft NIETS, maar dan ook niets te maken met de islam te maken, want die verspreidt zich slechts op vreedzame wijze. Ja, ja, klets maar raak, landverraders!

Maar voor diegenen die ZELFSTANDIG kunnen zien, denken, horen en handelen is het tijd voor bezinning. Waar die bezinning toe moet leiden, kan iedereen zelf wel invullen wanneer men kennis neemt van de manier waarop barbaarse horden – met donder en geweld – het Westen willen ontmantelen.

Wanneer de overheid faalt, rest er voor  burgers met plichtsgevoel een duidelijke opdracht. Kom op voor je land en volk! De tijd van het drinken van kopjes thee en het voeren van een stichtelijk en constructief gesprek is nu voorbij.

Onze vrijheid is namelijk niet te koop!!

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Comment: “Oproep tot Jihad-bendes in Europa” (Telegraaf)

 1. Theresa Geissler zegt:

  ……En met de woorden “De tijd van het drinken van kopjes thee……enz.” doemen dan weer onherroepelijk de contouren op van figuren als Job Cohen en Lodewijk Asscher. Figuren, van wie deze houding, met het oog op hun persoonlijke achtergrond, dubbel zo onbegrijpelijk is.
  Hoe kunnen juist zij weigeren, te zien, wat de islam in werkelijkheid is? Dat is en blijft een mysterie.
  Desgevraagd krijg je dan te horen, dat zij de recente geschiedenis en het lot van hun ouders en grootouders juist níet vergeten zijn en wensen te voorkomen, dat andere groeperingen het op hún beurt moeten ondergaan, maar de link tussen hun toenmalige vervolgers en de islam weigeren zij te zien!
  Houd ze die voor ogen, ook in verband met de huidige gruweldaden van IS en je stuit op de mantra, de mantra, de mantra…….
  Ik bedoel: Je leest ‘1984’ van George Orwell en je neemt het met een korrel zout; het is totaal onbegrijpelijk dat dít verschijnsel inmiddels werkelijkheid kon worden……

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  oren hebben wij, maar horen niet…
  ogen die we nu nóg steeds blijven sluiten
  in slaafs vertrouwen op den Haag met haar kornuiten
  met hun zó duidelijk herkenbaar leugenlied… !
  .
  Jasterke

  Like

  • Henk.V zegt:

   Die karakteristiek gaat maar al te zeer op,beste Jasterke, maar omdat ik geloof dat het onderkennen van de waarheid uiteindelijk tot vrijheid voert zal ik blijven proberen die waarheid zo scherp mogelijk te formuleren en doorgaan die te verkondigen.
   Ik laat mij door niemand meer afstoppen, want ons bestaan als beschaafde westerse natie staat op het spel.

   Like

 3. Tsja, je kan de collaborerende idioten wel toeroepen “I told you fucking so!” maar het helpt niet.
  Ik zeg het al vanaf 2008 of zo, maar deze passage is uit een stuk van 2013: http://bit.ly/1UB89al :

  “Er is er nog een derde nuttige functie aan dat schelden: het waarschuwt voor geweld. Want er is een grens aan wat je een vrijheidslievende bevolking aan kan doen. Ook voor mij is er een grens aan wat ik tolereer. Als ik op straat regelmatig boerka’s ga tegenkomen, dan sluit ik niet uit dat ik op mijn gevorderde leeftijd nog bij een vorm van gewapend verzet ga. Maar denk geen seconde dat ik op vrouwen ga schieten: dat laat ik aan Taliban-achtige helden over. Op wie ga ik dan wel schieten? IK TWIJFEL ER NIET AAN OF MIJN STADSGUERILLA-EENHEID, ZAL ALLANG ISLAMITISCHE TEGENHANGERS HEBBEN. DE STADS-GUERILLA EN DE BEIROETISERING-LIBANISERING ZULLEN ZICH ORGANISCH ONTWIKKELD HEBBEN UIT DE TOLERANTIE’, GECOMBINEERD MET HET IMMIGRATIEBELEID. IK HEB AL EEN NAAM VOOR MIJN GUERILLA-EENHEID: ‘WILLEM VAN ORANJE’.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Uiteindelijk zal niemand zich in de strijd voor het behoud van onze westerse rechtsstaat afzijdig kunnen houden.
   Ik onderschrijf je scenario ,Martien.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   “Willem van Oranje”…?
   Ook zo iemand die ze uit Duitsland hebben opgevist.
   Nou, door zijn toedoen werd Antwerpen praktisch uitgemoord door de Spanjaarden…
   Hij had namelijk de laffe gewoonte om de kool en de geit te sparen.
   Komt je dat bekend voor…?
   Ik zal je wat helpen. Tegenwoordig noemen we dat: “politiek correct!” Hahahahaha.
   Toen hij in de loop van de middag werd vermoord door Balthasar Gerards heeft hij er niks van gemerkt. Hij had namelijk de gewoonte om elke dag vanaf even na het middageten al stomdronken te zijn. Ik zou maar iemand zoeken die een ander profiel heeft.

   Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Henk V.:

  “Onze vrijheid is namelijk niet te koop!!”

  Dat klopt, Henk, die ís namelijk al verkocht!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Henk.V zegt:

   Inderdaad, J.C.Th, dat gebeurde al in 1975. ZONDER DAT HET VOLK HET WIST.
   Maar dat is reden temeer om die vrijheid voor onszelf weer met kracht op te eisen, denkt u ook niet?
   Ik ben niet van zins mij bij deze ILLEGALE uitverkoop ooit neer te leggen.

   Like

 5. Claudia M. zegt:

  Powned heeft het ook geplaatst. De en het aantal reacties spreken voor zich. Ook de mijne…

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/07/moslims_kom_samen_in_jihadbend.html

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Dit nieuws is helemaal geen nieuws. De gemiddelde allochtoon houdt zich bezig met diefstal, beroving, afpersing, prostitutie en natuurlijk: met de handel in drugs.
  Vroeger had je nog mensen bij de politie, die het zorgelijk vonden dat kansenparels de beschikking hadden over enorme bakken met crimineel geld, tegenwoordig is de leiding van de politie in handen van de PvdA en graait men mee. Maar dan legaal, want niet te stoppen.
  Het vormen van bendes is al jaren aan de gang en het heeft alles met de islam te maken, maar policor gutmenschen menen nog steeds dat stageplaatsen voor kansenjongeren voldoende zijn om ze van het criminele pad af te houden. Hetzelfde pad waar ze door hun ouders, regering, familie en imams opgestuurd worden.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Het is goed dat u allerlei ontwikkelingen herkent en voorziet,leefbarbaar, maar het feit dat moslim jihadisten in detail gaan zeggen hoe ze het Westen gaan aanpakken is wel degelijk een nieuwe fase in de strijd van de islam tegen ons.
   Van dat signaal gaat niet alleen een dreiging uit, maar erger is het dat onze laffe overheden en media de geweldplegers in hun opzet zeer ter wille blijken te zijn.
   Deze moslims vertalen de toegefelijke houding van het Westen op de juiste manier: degenen die onze identiteit hadden moeten beschermen zijn doodsbenauwd voor islamitisch geweld.
   De jihadisten rekenen daarom op een succesvolle uitkomst van hun poging om ons te gronde te richten.Vandaar hun grenzeloze arrogantie, waarbij men het niet eens meer nodig vindt om taqyya te beoefenen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s