Dat krijg je als je idioten de kans geeft

Screenshot_22

(Door: H. Numan)

Beste mensen, we staan op de rand van de Europese afgrond. Ik was zelf (als onder-onder-onderdeurtje, en daar het scharniertje van) aanwezig toen het verdrag van Maastricht gesloten werd. De atmosfeer daar was super optimistisch. Grappen en grollen alom. De grote bazen waren echt vrolijk, dit zou voor de komende eeuwen vrede, veiligheid en welvaart geven! Ze waren zo blij dat ze met onder-onder-onderdeurtjes, en daar het scharniertje van (o.a. ik dus) grapjes maakten. Maar helaas. Dat krijg je als een een bende hippies de touwtje in handen geeft.

Vergis u niet, wat we nu meemaken is rechtstreeks een gevolg van de 1968 revolte. Dit is het absolute faillissement, niet enkel van de EU, niet enkel van de Euro maar van links wensdenken. Van de maakbare samenleving. Dat je uitsluitend naar het goede in de mens moet kijken en vooral geen rekening houden met  z’n slechte eigenschappen. En absoluut niet als realiteit tegenstrijdig is aan je politiek correcte denkwereldje.

Die idioterie zie je overal in terug, vooral binnen de politiek en de rechtelijke macht. Veel van die jaren-60 flowerpower hippies studeerden rechten (net zo gemakkelijk als geschiedenis, maar je krijgt er een veel betere baan mee) en belandden in bestuurlijke functies. De belangrijkste van die hippies willen niks weten over hun verleden destijds, maar onder vier ogen geloven ze nog steeds in die idioterie.

Want idioterie, dat is het. Of malligheid, zo je wilt. Iedereen denkt wel eens rare dingen als hij dronken of stoned is. Gelukkig beschikken de meeste mensen over genoeg gezond verstand om dat soort dromen niet voor werkelijkheid te zien. Hippies, en dus onze regering en die van de EU, missen dat soort realiteitszin. Hebben ze nooit gehad ook. Deels omdat ze geboren zijn met een gouden lepel in de mond, deels omdat ze zijn opgevoed met enorme welvaart en in vrede, en deels omdat ze nu eenmaal zo denken als lid van de elite.

Het drama van Griekenland had nooit plaats hoeven vinden. Als men gewoon gezond verstand had gebruikt. Maar dat mocht niet. Gezond verstand werd in Maastricht buiten de poort gezet. Ieder zinnig mens weet dat je de kat niet op het spek moet binden. Je gaat een kleuter van vijf jaar niet onbeperkt toegang tot de koektrommel geven. Verwachtende dat die dan één koekje pakt en niet de hele trommel leeg vreet.

We kunnen onze eigen postzegel behouden, onze eigen politie-uniformen (of wat daar voor doorgaat), onze kroonkurk met z’n Argentijnse schone en ons volkslied. Maakt totaal niets uit. Als je je eigen munt opgeeft, ben je niet meer onafhankelijk.

Dat hoeft op zich geen probleem te zijn. Nederland is net zo goed een bondsstaat van Duitsland als Beieren, Denemarken, Oostenrijk en Zweden dat zijn. Het verschil met Beieren is dat we een andere taal spreken en een ander paspoort hebben. De rest is gelijk. Wanneer Bonn de koers van de D-Mark wijzigde, volgde Den Haag hooguit een uur later. Exact hetzelfde geldt voor Denemarken, Oostenrijk en Zweden. We hebben allemaal geprobeerd financieel onafhankelijk te blijven, en dat kostte ons allemaal een flinke recessie in de jaren-70.

Deze keer echter is het heel anders. De verschillen in cultuur en economie tussen de landen in het noorden van Europa onderling zijn lang zo groot niet als die tussen Noord- en Zuid-Europa. Dat hoeft ook geen probleem te zijn zolang je daar rekening mee houdt. Dus niet alleen de munt opgeven, maar ook de wettelijke en gerechtelijke bevoegdheden die daarbij horen. En dat is nooit gebeurd. Daar was destijds geen maatschappelijk draagvlak voor, en nu nog veel minder.

Sterker nog, Griekenland (en vrijwel zeker de rest van de Balkan-bende) mocht de Euro in met vervalste papieren. Met andere woorden: het was al bekend dat Griekenland flink met witkalk aan de slag was geweest, enkel om de euro binnen te komen en men accepteerde dat! En de overtreffende trap: Griekenland kan niet uit de Euro en ook niet uit de EU gegooid worden. Ze kunnen enkel verzocht worden om op te stappen. De enige mogelijkheid om ze er uit te trappen, is als Athene op dit moment euro’s aan het drukken is in plaats van drachmen. Want dat is valsemunterij. En zelfs als ze dat doen, dan nog is het niet eenvoudig.

Er is namelijk geen Europese regering die dat kan verbieden, en geen Europese politie die de regering in Athene kan arresteren. Dat is precies wat Jean-Kloot Junckers probeert door te drukken. En dat is nou net waar niemand op zit te wachten, behalve een paar malloten en een alcoholist in Brussel.

In het onwaarschijnlijke geval dat hij dit weet door te drukken, zal het een pyrrusoverwinning zijn. Valt enkel hard te maken door de EU te veranderen in een DDR of Noord-Korea. In een absolute dictatuur dus. Waar nu sprake is van forse tegenzin zal dan onmiddellijk veranderen in rechtstreeks verzet of in ieder geval non-coöperatie en sabotage. Daarom maak ik me daar niet zo veel zorgen over, dit middel is heel wat erger dan de kwaal. Alleen Jean-Kloot droomt daarover en enkel als hij bezopen is. De hele dag dus.

Wat gaat er dan gebeuren? Wat nu al gaande is, en dat is precies dezelfde manier waarop Indiërs van hun heilige koeien afkomen. Je laat het dier gewoon creperen. Je voedt het niet meer, en dan zal het langzaam maar zeker verhongeren. Maar dat is het probleem van de koe, niet van jou.

Griekenland is waarschijnlijk op dit moment bezig om als een idioot drachmen te drukken. Donderdag of vrijdag zijn de euro’s op. Dan moeten ze een alternatief hebben. Ze kunnen die drachme elke waarde geven die ze maar willen. Laten we optimistisch blijven en de waarde officieel 1 op 1 maken. Da’s leuk zolang je intern iets moet betalen. Een postzegel, of een taxirit. Het wordt een ander verhaal als je iets geïmporteerds moet betalen. Dan wordt de marktwaarde berekend. Die ligt waarschijnlijk ver boven het miljoen. Dus 1 euro heeft dan een waarde van 1 miljoen drachmen. Dus als bakker Totallos een zak meel in Frankrijk bestelt, moet hij of € 100,- betalen of 100 miljoen drachmen. Wat hij maar wil. Een land als Rusland kan heel aardig voor zichzelf zorgen, maar een mens leeft nu eenmaal niet van Ouzo alleen. Veel meer export dan rozijnen en Ouzo heeft Griekenland niet. De rest moet ze importeren. Zodra de Grieken zich dat realiseren, en dat gebeurt als ze voor een halfje bruin 10 miljoen moeten betalen, raakt de bruine massa de ventilator.

In Griekenland hebben we twee uiterst verwerpelijke grote partijen: de internationale socialisten en de andere nationaal socialisten, zonder inter. Gouden Dageraad oftewel de Nationaal Socialistisch Griekse Arbeiders Partij. Andere partijen hebben ze daar niet, dat is klein bier op z’n best. Leuk om een coalitie mee aan te vullen. Ga er gerust van uit dat de huidige communistische regering nog maar enkele dagen te gaan heeft. Elke dag na maandag 13 juli is een extraatje. Dat belooft dus pure pret: internationale socialisten worden afgelost door nationaal socialisten. Die weten NOG minder van economie, zijn nog chauvinistischer, aanzienlijk minder intelligent en met (zo mogelijk) heel wat minder manieren dan de internationale variant die er nu zit.

Dat was de Griekse kant. Nu de andere kant. Dat zijn twee bendes malloten. Aan de ene kant Frau Merkel met de rijke EU-landen, aan de andere kant Monsieur Hollande met de arme tak. Nou weet ik niet of u wel eens naar de Franse tv kijkt, maar ik stond echt verbaasd hoe ontzettend impopulair Hollande daar is. Om in Frankrijk als president uitgejoeld te worden op de 14e juli is bijna onmogelijk. Behalve voor Hollande. Da’s een knappe prestatie!

Hollande zal hoe dan ook een bankroet van Griekenland willen voorkomen, want … de volgende voor de financiële guillotine is hijzelf. Niet alleen overigens, want hij bevindt zich in goed gezelschap: Italië, Spanje, Portugal en het grootste deel van Oost Europa. Je maakt mij echt niet wijs dat enkel de Grieken Italiaans dubbel boekhouden toepassen en de rest van Zuid- en Oost-Europa niet.

De Franse frank was in 1900 duizend keer zoveel waard als dezelfde munt in 2000. Dat leest u dus heel goed. Als uw (over)grootvader destijds 1.000 frank in een sigarenkistje had gestopt en u zou dat in 2000 omgewisseld hebben voor euro’s had u de waarde van één frank teruggekregen. Daar is een goede reden voor: Frankrijk doorstond twee wereldoorlogen en heeft een peperdure welvaartsstaat opgebouwd, en deed dat uiteraard met de Franse slag.

Landen kunnen prima met elkaar concurreren op prijs. Ze stellen immers zelf de waarde van hun valuta vast. Duitsland maakte de Volkswagen Kever, en Frankrijk de Renault 4. Min of meer vergelijkbare auto’s. Probleem was dat de Renault 4 verre de mindere was in kwaliteit en stukken duurder dan de Volkswagen. Wat doe je dan? Dan devalueer je je valuta. De klant kon dan kiezen tussen een iets duurdere Volkswagen Kever met minder onderhoud of een iets goedkopere Renault 4 en een intieme relatie met de garage. Maar dat is – op nationaal niveau – enkel uitstel van betaling. Op een gegeven moment moet je alsnog het verschil betalen middels een dan wanstaltig opgelopen nationale schuld. De datum van afrekening was het jaar 2000 toen de euro werd ingevoerd en de onrendabele eurolanden niet meer konden sjoemelen met hun eigen valuta. Goede reden dus voor Hollande om te proberen Griekenland te ondersteunen, want anders overkomt hem exact hetzelfde. Hollande staat voor de ontvangende tak van de Euro.

Nu de problemen van de rijke tak:

Merkel heeft haar politieke lot verbonden aan de Euro en Griekenland. Maar … ze heeft minstens zo’n groot probleem als Hollande heeft. Destijds kreeg Duitsland steun van Frankrijk voor de Duitse eenwording, op voorwaarde dat Duitsland de euro zou accepteren. Iets dat de Duitsers helemaal niet wilden, vreselijk onverstandig vonden, maar moesten slikken. Anders geen eenwording. Dat soort grappen moet je natuurlijk niet op een rijtje proberen, dan is het niet leuk meer. Ergo, als Frankrijk Duitsland onder druk probeert te zettenm zal dat door Berlijn vrijwel zeker niet geaccepteerd worden. Merkel’s positie is dus een stuk slechter: ongeacht welke uitkomst, vrijwel altijd zal het iets worden dat haar het politieke hoofd gaat kosten.

De schulden wegstrepen (wat Griekenland en Frankrijk graag willen) valt heel erg slecht in de Bondsdag; dan kan ze gelijk haar ontslag aanbieden. Als ze niet toegeeft aan Franse druk en de schulden niet weg streept ook. Had Duitsland nu nog steeds de mark gehad, dan bestond deze crisis niet eens. En waarom dan nu pas, na een half biljard verbrand te hebben? Hadden we dat niet beter voor iedereen acht jaar geleden kunnen doen? Iets dat ze donders goed weten in Berlijn.

Dat is de troefkaart die de Grieken nu aan het uitspelen zijn: of we proberen onze toko te verpatsen aan de Russen (de Chinezen hebben andere problemen aan hun hoofd en zijn wel wijzer dan een wereldoorlog te provoceren) of we forceren flinke onmin tussen Frankrijk en Duitsland. Wij zijn financieel al dood, ons maakt het totaal niet uit dat jullie er ook aan gaan. Of jullie kopen ons af met gratis geld voor altijd en eeuwig.

Dat krijg je als je gezond verstand aan de kant zet. Je kunt niet eens een abonnement op de bibliotheek aanvragen zonder je ordentelijk te identificeren. Als je een pinpas van de bank wilt hebben zal er toch echt geld op je rekening moeten staan. In beide gevallen komt de deurwaarder of de politie langs als je in gebreke blijft. En met die simpele mogelijkheden hebben ze totaal geen rekening gehouden. Eigenlijk wel, want genoeg economen waarschuwden ertegen, lang voor de invoering van de euro.

Maar men vond dat destijds niet belangrijk. Dat was zo onwaarschijnlijk. Net zo onwaarschijnlijk als destijds het bezoek van de opvolger van de Oostenrijkse keizer aan Sarajevo. Sarajevo was een negorij in Bosnië. Aartshertog Ferdinand de troonopvolger, maar niet echt belangrijk. Hij was zo populair binnen z’n familie dat die zeer opzichtig niet aanwezig was tijdens zijn staatsbegrafenis. Niemand die toen voorzag dat dit de vonk was die het kruitvat deed ontploffen. Het sop was de kool niet waard… Nou, dat hebben we geweten.

Wat er ook gaat gebeuren, we gaan hele spannende dagen tegemoet. Door links wensdenken zitten we nu met een probleem dat nergens nodig voor was en dat inmiddels opgelopen is tot een crisis van wereldformaat.

Er is nog een oplossing: Niet Griekenland uit de EU, maar Duitsland en Nederland. Met andere woorden: Merkel geeft toe aan Griekenland, en Griekenland mag in de Euro blijven. Duitsland zelf stapt er uit en zet samen met de rendabele eurolanden een nieuwe euro op. Die nieuwe euro zou dan hele strikte regels krijgen, zodat lidstaten er geen potje van kunnen maken. Griekenland en Frankrijk hebben dan hun zin, niemand wordt de euro uitgezet. En de rendabele landen kunnen gerust slapen zonder risico dat ze de volgende ochtend straatarm wakker worden. Iedereen blij!

Dat is precies wat bijvoorbeeld de PVV al jaren lang roept. Maar omdat Wilders het zegt (30% van het electoraat) gaan we dat niet doen, omdat 100.000 man (ongeveer 0.6 % van het totale electoraat) dan hun gezicht verliezen. Gezond verstand staat nog steeds buiten de poort.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, euro, Eurocrisis, Eurofielen, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Dat krijg je als je idioten de kans geeft

 1. R.Kroonenberg zegt:

  wat een geweldig gezond-verstand-pracht-beschouwing… dank u wel H.Numan !

  Like

 2. W.H.J. Reiss zegt:

  Goed verhaal, maar Syriza en Gouden Dagenraad treffen geen blaam!
  Syriza heeft het bij het goede eind, dat de belastingverhogingen zinloos waren en Gouden Dagenraad heeft het ook bij het goede eind, daar de Grieken die ‘nutteloze import’ niet kunnen betalen. Nederland op termijn trouwens ook niet !
  Als er een Neuro komt, dan zal de Zeuro flink in waarde dalen. Kunt U mij vertellen wie die Staatsobligaties van de zuidelijke landen, die in Euro’s luiden, dan gaat betalen. De Zeuro zal in waarde dalen, terwijl de Staatsobligaties in Euro’s genoteerd staan ! Succes met de oplossing gewenst !

  Like

 3. Vederso zegt:

  Er komt een akkoord en nieuw geld voor Griekenland. De EU kiest voor de vlucht naar voren. Wedden?

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Helemaal mee eens en niks aan toe te voegen.
  Bedankt meneer Numan!

  Like

 5. Theodoor zegt:

  En zo is het net Numan, maar we zijn nog lang niet van die hippies af. Heel Nederland is er met doorspekt en ze schuiven elkaar de baantjes toe. Waar gaat dat naar toe, naar een maatschappij waarin er weinig respect en perspectief is voor de kinderen. Dat is progressief!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Prima verhaal!
  Gaat ook helemaal uitkomen.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Goed artikel, dank, maar de gekte houdt niet op!
  bv: Clinton naar Srebrenica-herdenking
  Nou ja, de voorbeelden zijn legio!

  Voormalig Amerikaans president Bill
  Clinton gaat naar Bosnië en Herzegovina
  voor de herdenking van de massamoord in
  Srebrenica zaterdag.Ook zijn voormalig
  Buitenland-minister Madeleine Albright
  maakt deel uit van de Amerikaanse
  afvaardiging. De enclave,die beschermd moest worden
  door Nederlandse VN-militairen,werd 20
  jaar geleden overlopen door Bosnisch-
  Servische troepen van generaal Mladic.
  8000 moslimmannen en -jongens werden
  vermoord.Ook de Nederlandse minister Koenders
  van Buitenlandse Zaken is aanwezig bij
  de herdenking.Hij houdt een toespraak.

  Flowerpower!
  Allemaal een roos op revers, staat gedistingeerd, je bent iemand.
  Zouden ze ook sigaren roken? Dit laatste is een flauw grapje.

  Like

 8. Jan zegt:

  (Joschka FIscher (nog nooit 1 dag gewerkt))

  Like

 9. Marlies zegt:

  Goed artikel, waarvoor dank. Alleen, WIJ weten wel hoe het zit, maar wat DOEN we er aan? Wat KUNNEN we doen? That’s the question.

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  “Het drama van Griekenland had nooit plaats hoeven vinden”. Het volgende drama, Turkije, had ook nooit plaats hoeven vinden; De EU supervulkaan zal in een apokalyptische uitbarsting zichzelf vernietigen en toch gaan die malloten in Brussel door (en moet Griekenland in de EU blijven, want anders kunnen de Turken er niet bij).

  Like

 11. W.H.J. Reiss zegt:

  Leuk verhaal maar te simpel ! Dat Neuro/Zeuro verhaal is dat zoals eerder gesteld onzin. Aan een failliete buurman (zuid) heb je als Noord niks. Voorts zullen vele jonge zuiderlingen naar het Noorden trekken. Dat komt er nog eens bij naast die import zwartjes. Wer soll das Bezahlen ! Bedankt PvdA, VVD’66 voor het doden van vele autochtone mensen met jullie wrange gedachtegang !!!

  Like

  • Taljaard zegt:

   @W.H.J.
   Zal waarschijnlijk nog wel mee vallen, want die jonge mensen weten wel dat er hier ook niet veel werk voor hen te vergeven is. Verder is er weinig mis met jonge Zuid Europeanen, die gewoon willen werken voor hun geld.
   Die heb ik hier 200% liever dan ”import zwartjes” en mossels.
   Italianen kun je al weg strepen. Die komen hier niet.
   De Noordelijke helft van Italie is net zo welvarend als Duitsland en de crisis valt daar nog wel mee. Qua spaartegoeden is het een schatrijk land, want ook daar hebben ze de afgelopen jaren de hand stevig op de knip gehouden. Verstandige mensen.
   En met Spanjaarden is niks mis. Een beter volk dan de Fransen. Die hebben in de jaren `30 de communisten eruit getrapt en waren daarna ook wel zo wijs om zich niet aan Hitler te binden. Franco was een stuk slimmer dan Mussolini. En hij heeft na de oorlog van een straatarme en achterlijke middeleeuwse zooi binnen minder dan 30 jaar een modern en relatief welvarend land weten te maken. Een hele prestatie, gezien het feit dat Spanje geen natuurlijke rijkdommen heeft en een landbouw die, gezien het klimaat en de bodemgesteldheid, niet in staat was en is om de eigen bevolking te voeden.
   Ga er maar aan staan.
   En laat a.u.b. die beeldvorming in de media over de Grieken varen. Dat zijn gewoon flinke, trotse en moedige mensen, die echt wel bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken.
   Kijk maar naar Australie. Daar zien ze de Grieken graag.
   Het is het enige volk waar de Turken echt bang voor zijn.
   En dat zegt wel wat.
   Ze hebben de Italianen, die in `40 hun land binnen vielen, zo vreselijk op hun donder gegeven dat Hitler moest bijspringen en 22 maanden nodig had om ze er onder te krijgen. En ook nog een prachtige cultuur en een geschiedenis om ”U” tegen te zeggen.
   Kortom, Zuid Europeanen zijn geen labbekakken en ze hebben een nog grotere hekel aan mossels dan wij.

   Like

   • W.H.J. Reiss zegt:

    Hetgeen de schrijver alsook ieder ander niet wil begrijpen is dat bij een Zeuro munt, deze in waarde zal dalen. Het gevolg hiervan is inflatie. De rentes op Staatsobligaties zullen dientengevolge weer naar de 7 tot 10% gaan. Recapitulatie: Schulden in Zeuro’s worden 10 tot 25% hoger en de rente stijgt van 2% naar 8% op Staatsobligaties. Dit zal enorme verarming tot gevolg hebben. Ook voor het Noorden. De handel met het Zuiden zal dan zeer sterk afnemen met een gigantische recessie/stagnatie als gevolg. Ik zou het einde hiervan niet durven voorspellen. Oplossingen hiervoor zijn beschreven door Varouvlakis (een super econoom).
    .
    M.b.t. de bevolking: Als een land leegloopt (dus van Zuid naar Noord) wie betaald dan de schulden van dat land ? Uit Griekenland emigreren er momenteel 250.000 per jaar. Allemaal jongeren. Het wordt eenzelfde invasie als de jaren 60 met Grieken, Italianen en Spanjaarden e.a.
    .
    Het probleem dat niet is opgelost was de kapitalisatie van de banken. En nog vele andere problemen die politici niet willen oplossen door het ‘lobby netwerk’ van banken en multi nationals.
    .
    Er is voor de Grieken alsook de EU maar 1 oplossing: Luisteren naar Varouvlakis !
    En wat mij betreft stoppen met die import waanzin van ‘zwartjes’ !

    Like

  • Taljaard zegt:

   @W.H.J.
   Het zal niet met zo’n vaart gaan lopen, want Tsipras en Varoufakis zijn links en daarom dan ook eurofiel tot op het bot. Het pakket aan voorstellen wat door de Griekse regering is ingediend weerspiegelt hun ongeneeslijke eurofilie. Want dat pakker kan worden beschouwd als een regelrecht verraad jegens het ”OXI!” van het volk en een knieval voor hun
   mede-eurofielen, inclusief Verhofstad en Dijsselbloem.
   En ook Merkel wil de boel koste wat kost bij elkaar houden, omdat een ander scenario de ondergang van haar ”grosse Koalition” zou inhouden.
   Vergeet het dus maar.
   Het blijft voorlopig gewoon door etteren,
   En vanuit Griekenland wordt de instorting van de EU waarschijnlijk niet eens geinitieerd. We zullen moeten wachten op het Britse referendum en de Franse presidentsverkiezingen.

   Like

 12. Jan zegt:

  Voorbeeld van onvolwassen links, ofwel socialisten

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Uitstekend verhaal heer Numan! Zo is het HELEMAAL!!!

  Like

 14. Gemelos zegt:

  Ik denk dat de Grieken GEWOON weer een smak geld krijgen, van ONS !!! Tenslotte betaalt het volk terwijl WIJ er niets over te zeggen hebben !! Dat van die Flower Power personen, daar had ik niet aan gedacht. We vinden het vreemd dat ze de Realiteit niet willen zien/erkennen, nu snap ik het. Ze ZWEVEN zogenaamd in de Naastenliefde !!! dat is dus ONZE ondergang ! Ze moeten zo snel mogelijk weg, maar hoe??? Maar Griekenland krijgt Geld en een berg, let maar op !!

  Like

 15. helletocht zegt:

  Het is duidelijk waartoe het Verraad van Maastricht toe geleid heeft. Een zichzelf bevlekkende en bevestigende Europese elite zal ons allen vernietigen.Alles wat er ooit aan zekerheid was wordt ondergeschikt gemaakt aan de rabiate Europese droom, oftewel nachtmerrie. De Brusselse technocraten zullen alles doen om hun speeltje overeind te houden.Geleid door voormalige Oost-Duitse rigide machthebbers zullen ze ons naar de ondergang leiden. Bundeskanzlerin Mutti M. en haar Bundespresident Gauck prediken elke dag opnieuw de zegeningen van de zich in angstaanjagend tempo ontwikkelende multi-culti maatschappij. Iedereen die in Duitsland een afwijkende mening heeft wordt voor nazi uitgemaakt. Ik heb op TV gezien dat vluchtelingen die binnenkomen op dezelfde dag “geregisseerd” klagen dat ze bedreigd worden door nazi’s. De hele opvang van vluchtelingen in Duitsland is in elke stad in handen van allochtonen.Dan weet je voldoende.

  Like

 16. Joshua zegt:

  helletocht Het is hier niet anders, men word hier ook voor nazie uitgemaakt als je iets negatiefs zegt over die binnen gehaalde idioterie belijders, dan zijn het ineens zielige vluchtelingen.
  Als je de site van E.J.Bron aanhaalt hebben zij veel commentaar, als haatzaaiers, nazi’s, dom uitschot, en meer van dat soort idiote alles ontkennende uitspraken.
  Nederland is goed geindoctrineerd door het uitschot wat onze volksvertegenwoordigers heet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s