Het neger-neuken van Conny Braam en het boek van Martin Bosma

Screenshot_20

(Door: Martien Pennings)

Ooit in mijn jeugd, dus in een ver verleden, was ik aan het dansen in een dancing in Oss. Aan de kant stond een al wat oudere swing-neger te kijken, met een lichtgekleurd slobber-kostuum, met een zwierige hoed op het hoofd, veelkleurige schoenen aan de voeten en veel bling-bling aan het lijf. Hij wenkte mij naar de kant van de dansvloer en toen ik bij hem was aangekomen, riep hij quasi achter zijn hand, maar zeer luid: “Jij danst als een neger!”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, discriminatie, Genocide, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het neger-neuken van Conny Braam en het boek van Martin Bosma

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dàcht ik wel, dat laatste: Dat zat er al van mijlenver aan te komen!
  Maar hij dacht er dan ook wel iets te veel over als een vanzelfsprekendheid: Waarom zou zij, die overduidelijk op zwarten viel, met hetzelfde gemak op een blanke vallen? Dat is immers een kwestie van smaak!
  In zijn plaats was ik daar niet zo zeker van geweest. Maar dat is dan ook, geloof ik, typisch een mannentrekje!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Wat een neuk,uh, leuk verhaal!
  Ze waren duidelijk niet voor elkaar bestemd.
  Zo zie je maar weer, de wegen van Onze Lieve Heer zijn ondoorgrondelijk.
  Soms heb je pech en soms heb je pech.

  Like

 3. heleen zegt:

  Conny aan het woord, december 2014…’verontwaardigd over wat er allemaal gebeurt in déze wereld..’https://www.youtube.com/watch?v=PcQGRCEvwP4
  Hopelijk durft ze het huis niet meer uit komen na het lezen van het boek van Bosma.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb zo´n vermoeden dat Conny het boek van Martin niet zal gaan lezen. Zeer waarschijnlijk heeft zij haar mening al klaar na het lezen van de titel. Links heeft een gruwelijke hekel aan feiten namelijk.

   Like

 4. peterselie1 zegt:

  Laat U bezwangeren door een neger …

  Uiteraard een “Franse” bank die hier voet aan grond wil krijgen via het internet en breed uitgesmeerde publiciteit. Origineel dus in de taal van Molière. Bij VTM was alles gedubt. We willen niet beweren dat het niet zou kunnen of mogen want er zijn ongetwijfeld een heleboel Mariannekes die deze nonsens slikken als zoete koek en graag van bil gaan met andersgekleurde medemensen en/of medemensen uit andere culturen om een eigen multicultureel fatwa-morgana te beleven. We willen alleen maar duiden hoe waanzinnig ver de politiek correcte indoctrinatie en hersenspoeling kan gaan.

  Ze doen gewoon alsof dit gewoon is om ons gewoon te maken aan het idee dat het gewoon is! >>> http://nageltjes.be/wp/?p=17789

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s