München: 10.000 “jonge vluchtelingen” verwacht

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

De titelfoto in de krant “Merkur” uit München bij een artikel over 10.000 “jonge vluchtelingen” die dit jaar komen, is een uitdrukking van de door de media en de politiek gewenste instelling van de bevolking: twee vermoedelijk tot in hun laatste lichaamscel goedhartige en gelukzalig tegen “jonge vluchtelingen” glimlachende maatschappelijk werksters. Naar hun gelaatsuitdrukking te oordelen maakt het hen helemaal niets uit waarom ze de Beierse hoofdstad binnendringen. En het interesseert hen schijnbaar ook niet of dit ook werkelijk “jongeren” zijn, want bijna de helft van de gecontroleerde personen pleegt blijkbaar bedrog bij het opgeven van zijn leeftijd.

Het type van de voortdurend door hersenspoeling gevormde Duitse “goedmensch/betermensch” moet nu dus in vreugdevolle bereidheid tot opname en met een compromisloze welkomstcultuur heel barmhartig, lief en aardig tegen de veroveraars zijn. hij moet met een zuiver hart weer datgene goedmaken wat in de jaren-40 van de vorige eeuw door gewetenloze nationaalsocialisten werd misdaan. Daarom moet nu de hele Derde Wereld kunnen genezen aan het Duitse wezen. Als Duitsers iets doen, dan doen ze dat ook grondig. In de “Merkur” is echter te lezen dat de links-groene goedhartigheid inmiddels ook op bepaalde grenzen stuit:

Al in het jaar 2013 kreunde men op het bureau voor jeugdzorg toen er 533 onbegeleide minderjarige vluchtelingen verzorgd moesten worden. Nu weet men: het was jammeren op hoog niveau. In de eerste maanden van dit jaar overtroffen de aantallen de verwachtingen dermate, dat het bureau voor jeugdzorg zijn prognoses naar 7000 tot het einde van het jaar naar boven bijstelde. Dat ook dit niet voldoende is, daar kwam hoofd afdeling Sociale Zaken Brigitte Meier (SPD) woensdagavond achter. “Daar werd ik even echt onpasselijk van”, geeft ze toe. In het eerste halfjaar werden 1.400 onbegeleide jonge vluchtelingen onder de hoede genomen, vooral uit Afghanistan, Syrië, Irak, Somalië en Eritrea. Men weet uit ervaring dat dit het tweede halfjaar duidelijk meer zullen zijn, omdat er in de zomer meer vluchtelingen over de Middellandse Zee komen. Tot het eind van het jaar zullen het ongeveer 10.000 onbegeleide jonge vluchtelingen zijn die in München aankomen.

De islam ruïneert alle landen waarin hij zich uitbreidt en waarin niet toevallig olie en gas onder het zand zit. Duitsland moet nu het gelag voor deze waanzin betalen. In zoverre krijgt de idiote uitspraak van Merkel & Co. dat deze barbaarse onderwerpingideologie bij ons land zou horen opnieuw een onheilspellende betekenis. En hoe meer islam deze volksverraders met de zogenaamde “vluchtelingen” het land binnenhalen, hoe meer zal Duitsland gaan lijken op deze desastreuze vernietigde islamitische regio´s. Daarbij komen de pure gelukzoekers, die door het uitzicht op veel gratis geld worden aangetrokken en onze sociale stelsels meedogenloos zullen plunderen. Dat veel van deze Afrikaanse jongemannen bedrog plegen bij het opgeven van hun leeftijd is inmiddels zelfs bekend bij het hoofd van de afdeling Sociale Zaken van München:

“Bij het vaststellen van de leeftijd blijkt dat er steeds meer toch ouder dan 18 jaar zijn”, zegt Meier. Op dit moment zou dat percentage ongeveer 40% bedragen. Dan blijven er altijd nog 6000 jonge mannen en vrouwen over die ondergebracht moeten worden.

Deze 40% bedriegers zullen zeker ergens anders ingekwartierd en niet teruggestuurd worden. Duitsland staat op het punt ten onder te gaan aan zijn zogeheten goedheid. Deze gigantische migratie van mensen uit Afrikaans-Aziatische Islamië zal ons leven enorm bedreigen en ons waardesysteem op zijn grondvesten laten trillen. Weldra zijn we vreemdelingen en gehate personen in het eigen land.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op München: 10.000 “jonge vluchtelingen” verwacht

 1. Cathja zegt:

  Domme, dómme Duitsers!!! Als je je willens en wetens laat bedriegen door jongeren, en alles opneemt wat zich aandient, dan vraag je om problemen. Deze jongeren komen verwachtingsvol naar Duitsland, nemen aan dat ze vrij snel over een woning, geld, auto, internet én medische zorg kunnen beschikken, maar het tegendeel is meestal het geval.
  Deze teleurstelling kunnen ze niet verwerken, en er ontstaan vechtpartijen. Duitsland heeft hiervoor ook nog begrip.
  Wat een ontzettend naïef land is het toch! Het zal bergafwaarts gaan daar, en als de inboorlingen ook nog eens huis gaan houden in de steden, zullen vroeg of laat de toeristen ook wegblijven.

  Duitsland graaft zijn eigen graf.

  Like

 2. Jan zegt:

  Die twee hebben niet door dat zij al genaaid worden.

  Like

  • Hans zegt:

   Die twee WILLEN genaaid worden.
   Los van dat, GEEN ENKELE OVERHEID valt het op dat 90% van de “VLUCHTELINGEN” toevallig ALLEMAAL gezonde JONGE MANNEN zijn.
   Is toch raar dat alleen die groep in nood is steeds, in het thuisland zeg maar.
   Ik verwacht bij vluchtelingen eerder weerloze mensjes, vrouwen, kleine kinderen of in elk geval een mix die een dwarsdoorsnede is van wat daar woont.
   Dit is meer een dwarslaesie, voor ons dan.
   Maar misschien heb ik het fout wonen er alleen maar jonge mannen in Afrika…

   Like

 3. JooJootje zegt:

  Maar dat willen we toch in Europa,anders zouden we toch massaal in opstand komen?
  Zie niks op straat dus we stemmen toe.

  Like

  • Driek zegt:

   JooJootje zegt: Maar dat willen we toch in Europa,anders zouden we toch massaal in opstand komen? Zie niks op straat dus we stemmen toe.

   Heel juist, beste JooJootje, de Nederlandse burgers vinden het wel goed zo.

   Like

   • JooJootje zegt:

    Heb altijd geleerd wie zwijgt stemt toe Driek.
    En dat speelt nog bij veel grotere zaken als deze ook een rol van betekenis.

    Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  De gelukzaligheid straalt van de zombie koppen af !

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Zal hier niet anders gaan!Als ik om me heen kijk zijn de verhoudingen ver te zoeken:onze straten kleuren donkerrrrrrrrr!!!!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Aanval op Europa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s