Veroordeelde terrorist gaf lezingen in moskee Geleen

Screenshot_6

GELEEN – Een veroordeelde terrorist heeft tot twee keer toe een lezing gegeven in een moskee in Geleen, zonder dat politie en justitie daarvan op de hoogte waren.

Dat melden De Limburger en het Limburgs Dagblad op basis van eigen onderzoek.

Het gaat om een 41-jarige man uit het Belgische Maaseik, die in 2007 werd veroordeeld tot zes jaar cel omdat hij een van de leiders was van de Belgische tak van de Marokkaanse terreurbeweging GICM, gelieerd aan Al Qaida.

Op basis van foto’s en film- en geluidsopnames stellen bronnen dat de Belg een halfjaar geleden in de Geleense moskee is geweest. Justitie bevestigt desgevraagd dat de beelden opgenomen zijn in de gebedsruimte maar kan de man niet met zekerheid identificeren.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Veroordeelde terrorist gaf lezingen in moskee Geleen

 1. BertG. zegt:

  Een ambtenaar van de Belastingdienst is er vorig jaar met 19,5 miljoen euro vandoor gegaan. Hij kon het geld zonder problemen wegsluizen door falende controlesystemen bij zowel de fiscus als de Rabobank.
  De 52-jarige Egon D. omzeilde kinderlijk eenvoudig een controlesysteem van de Belastingdienst: hij zette de miljoenenteruggave klaar in het betaalsysteem.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/07/ambtenaar_sluist_195_miljoen_e.html

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het verbaast me niets. In Nederland kun je van alles uitvreten, behalve als je als autochtoon kleine onschuldige vergissingen maakt, want dan weten ze je wel te vinden!
  Maar haatpredikers komen nog steeds het land in en als alles doorgegaan is zoals was aangekondigd, zijn er nu meer dan 50 Marokkaanse imams in Nederland actief, zogenaamd om te prediken tijdens de ramadan.

  Ja ja…..!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Weer een reden om de islam het predikaat Godsdienst te ontnemen.
  Beetje voorlichting aan politici en ambtenaren betreffende koran en hadith zou in deze nuttig zijn.
  Kan het eindelijk eens tot deze dwazen doordringen dat alleen moord, doodslag, onderwerping en slavernij het doel en streven der islam is.

  Like

 4. ildiko zegt:

  Zijn onze wapen industrie of wapen firma’s beschermd tegen terroristen? NEE ! zijn onze jeugd beschermd van terroristische tuig jeugd en van hun monsterlijke ideen? NEE ! dus onze systeem is zo lek als een mandje!

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Het maakt geen moer uit of een veroordeelde terrorist een lezing geeft in een moskee of een niet veroordeelde terrorist! Het resultaat is het zelfde. De toehoorder raakt alleen verwarder dan hij al was, die ziekte wordt nog heftiger. Hoe dan ook wordt er in elke moskee alleen maar een lezing gegeven door een geesteszieke, een misdadiger of een klootzak. Nette mensen komen niet in een moskee en mensen met een stabiele geest hebben er niets te zoeken.

  Een moskee is een plaats waar domme mensen worden opgelicht en waar mensen met verdichtsels en leugens een ziekelijk wereldbeeld wordt opgedrongen. Elke moskee dient gesloten te worden, elke voorganger in de moskee is per definitie een verachtelijke misdadiger die gestraft dient te worden. Het maakt daarbij niet uit of hij eerder veroordeeld is geworden of niet.

  Like

  • Republikein zegt:

   Ja, maak ze dat maar eens wijs, zoals de blinde mannen en de olifant, ze voelden allemaal aan een lichaamsdeel en dachten dat ze op het goede spoor zaten.
   Maar wie ziet nou het hele beest.
   De Imam gaat straks een rotschop krijgen van die olifant.
   Laten we het maar niet hebben over de bezoekers van een moskeet, enfin, dat is in het comment al benadrukt.

   Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  volkomen mee eens @ vanhetgoor…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s