Horrormeldingen die u niet in het nieuws te zien kreeg

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

De schokkende berichten over de aanslagen in Tunesië, Koeweit en Frankrijk hebben het publiek wakker geschud – een poosje. In werkelijkheid vinden er gruwelijkheden aan de lopende band plaats.

Vrijdag 26 juni schokte de wereld: terreuraanvallen in Tunesië met 38 doden, een bomaanslag op een sjiitische moskee in Koeweit met 27 doden en 227 gewonden, een aanslag op een gasflessenfabriek in Frankrijk met een onthoofde man. Dat waren de gebeurtenissen die de krantenkoppen vormden.

Maar deze krantenkoppen hebben slechts een gedeelte weergegeven. Er waren andere berichten, die ondersneeuwden. Zo werd diezelfde dag uit Somalië bericht dat er bij een aanval van de radicaalislamitische terreurbeweging Al-Shabaab op de Afrikaanse vredestroepen 45 mensen om het leven zouden zijn gekomen. Bijna tegelijkertijd zouden bij een aanval van IS-terreurstrijders op Kobane minstens 146 mensen om het leven zijn gekomen. Voorts werd bericht dat de dagen daarvoor in een dorp in de buurt van Kobane ongeveer 20 Koerden, waaronder vrouwen en kinderen, zouden zijn vermoord.

Maar daarmee niet genoeg. Er komt geen eind aan de horror. Het is de vreselijke versie van een verhaal zonder einde. Wat gebeurde er nog meer de afgelopen dagen?

Terreur in Oost-Afrika

In Zuid-Soedan woedt opnieuw een burgeroorlog. Ongeveer 150.000 mensen hebben al toevlucht gezocht in VN-vluchtelingenkampen, tendens snel stijgend. Zuid-Soedan is volgens informatie van de VN het meest onderontwikkelde land op aarde.

In Kenia heeft een gewapende terrorist van de radicaalislamitische Al-Shabaab-milities minstens 14 mensen gedood en 11 deels zwaar verwond. De Al-Shabaab-milities zijn de Oost-Afrikaanse tegenhanger van de Nigeriaanse Boko Haram.

Opnieuw aanslagen in Nigeria

Bij een bomaanslag in Nigeria zijn minstens 20 mensen om het leven gekomen. De aanslag werd gepleegd door de radicaalislamitische groepering Boko Haram. Delen van Nigeria zijn inmiddels volledig uit de hand gelopen.

Aanslagen in Afghanistan

In het Afghaanse Kaboel heeft een zware bomexplosie plaatsgevonden. De aanval was gericht tegen de NAVO-troepen. Hierbij ging het vermoedelijk om een zelfmoordaanslag van de Taliban. Later heeft in Kaboel een gewapende strijder in het wilde weg om zich heen geschoten. Een week daarvoor al had een bomaanslag twee mensen gedood en talrijke anderen verwond. De slachtoffers waren burgers. Een zelfmoorddader was met een auto vol explosieven op een NAVO-konvooi ingereden.

Gevechten in Irak en Syrië

In Irak wordt op talrijke fronten gevochten. De terroristen laten hun gruwelijke fantasieën de vrije loop. Zo zijn ze in de buurt van de Irakese plaats Haditha met een bulldozer vol explosieven op een hoop Irakese soldaten ingereden en werd de bulldozer tot ontploffing gebracht. Ongeveer 30 kilometer zuidelijker explodeerde een autobom. Bij de tegenaanval kwamen 14 strijders van de “Islamitische Staat” om het leven, toen de Irakese veiligheidstroepen een brug heroverden.

In de buurt van de Syrische stad Raqqa, die bekend is als het bolwerk van IS, konden de IS-strijders een belangrijke plaats heroveren die daarvoor door Koerdische strijders was bevrijd.

Er zouden zware gevechten tussen IS-milities en de Koerdische Peshmerga hebben plaatsgevonden in de buurt van de Noord-Irakese stad Kirkuk.

De burgeroorlog in Syrië, waarbij inmiddels meer dan 10 miljoen mensen vluchteling zijn geworden en meer dan 300.000 gedood werden, is nu zelfs overgeslagen naar het meest vredige deel van het land. Nu wordt zelfs de bij toeristen bekende stad Latakia aan de middellandse Zee door strijders bedreigd.

Egypte

In Egypte vechten op het Sinaï-schiereiland bedoeïenen rebellen samen met radicale islamieten, die deels tot IS behoren, tegen Egyptische regeringstroepen. Op woensdag 1 juli hebben ze een terreuraanval op een Egyptisch steunpunt gelanceerd. Hierbij zouden minstens 64 soldaten om het leven zijn gekomen. Veel media berichten van 70 doden. Reuters berichtte van 31 doden.

De Egyptische regering beweert dat het om slechts 21 dode soldaten zou gaan. De verschillende aantallen slachtoffers in de verslaggeving zorgde voor woede bij de Egyptische autoriteiten. Inmiddels reageert de Egyptische regering hard op de verslaggeving. Niet alleen dat kritische verslaggevers – bijvoorbeeld van Al Jazeera – worden vervolgd. Er is nu ook een nieuwe wet. Volgens deze wet wacht kritische journalisten een gevangenisstraf van twee jaar als zij zich bij de verslaggeving met betrekking tot het thema terrorisme niet aan de informatie van de regeringsautoriteiten houden. Dit zou vooral gelden voor de verbreiding van het verkeerde aantal slachtoffers bij terreuraanslagen.

Libië

In Libië heerst nog steeds chaos. De radicaalfundamentalistische rebellen in de Cyrenaica hebben zich onlangs bij de IS aangesloten. De afgelopen tijd zijn ze steeds opnieuw opgevallen door aanslagen op Egyptenaren en Egyptische gastarbeiders, in februari werden 20 christelijke Kopten uit Egypte onthoofd. Het Egyptische leger reageerde met luchtaanvallen. Op dit moment wordt er bericht dat er opnieuw een Egyptenaar door de rebellen werd ontvoerd.

Ook dringen er massa´s Afrikaanse vluchtelingen Libië binnen om van daaruit naar Europa te komen. Maar in Libië wacht hen geweld en chaos. Zo vluchten Afrikanen uit burgeroorlog-landen naar een land, waarin eveneens het geweld het voor het zeggen heeft.

Chaos zonder einde?

De hierboven beschreven actuele gebeurtenissen zijn slechts het topje van de ijsberg. Het probleem is de gebrekkige verslaggeving uit de crisisgebieden, omdat de journalisten ter plaatse niet meer veilig zijn. Zo kunnen de terreurorganisaties en rebellenmilities moorden, folteren en vernietigen zonder bang te hoeven zijn voor het oog of het oor van de publieke opinie.

Als de verslaggeving in de media wellicht de indruk heeft gewekt dat de situatie rustiger zou zijn geworden, is dit een verkeerde indruk, die ontstaat, omdat de media zich op bepaalde thema´s moeten focussen. Momenteel is dat de Griekenland-crisis.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Horrormeldingen die u niet in het nieuws te zien kreeg

 1. jungleelephant zegt:

  Het zijn compleet niets en niemand ontziende slachters die hier aan de gang zijn:de wereld zal en moet kapot!Waanzin ten top en zolang niemand de moed heeft hier rigoureus tegenin te gaan zal het alleen maar erger worden!Soms bevangt mij de gedachte dat de mens het niet waard is om te leven:compassie is zoek!Of het nu natuur is,dieren of mensen:alles zal en moet kapot gemaakt worden!Ik ben een boon als ik er nog iets van begrijp:we zouden het zo goed kunnen hebben!Geld,macht,geloof:daar draait het om en daar krijg ik een vieze smaak van in de mond!Als er een God bestaat,heeft hij toch wel een mega-fout gemaakt door mensen op deze wereld te zetten!Want het begint er verdraait veel op te lijken dat de slechten ver in de meerderheid zijn,helaas!

  Like

  • Driek zegt:

   jungleelephant zegt: Soms bevangt mij de gedachte dat de mens het niet waard is om te leven:compassie is zoek! Of het nu natuur is,dieren of mensen:alles zal en moet kapot gemaakt worden! Ik ben een boon als ik er nog iets van begrijp: we zouden het zo goed kunnen hebben!

   Ja, beste ungleelephant, die gedachte heeft al lang geleden bij mij postgevat, en ik ben bang dat terugkeer naar een vredig bestaan inmiddels onmogelijk is geworden. Wij zitten opgescheept met kwakzalvers die in Den Haag en Brussel bewust onze leefwereld vernietigen, want er is geen enkel argument aan te voeren waarom wij de islam moeten omarmen. Die verderfelijke islam ontneemt ons de levensvreugd. En er zijn helaas geen helden die tot offers zijn bereid en ons verlossen van die gesel der islam, het is slechts een dappere enkeling die zijn stem laat horen, doch naar wie weinigen luisteren.
   Neen, peilloos diep gaapt den afgrond waarin onze beschaafde wereld ten val komt. Ik hoop dat alle door onze bewindslieden begane dwaasheden worden bestraft.

   Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf:

  Britten opgeroepen Tunesië te verlaten

  LONDEN –
  De Britse regering heeft landgenoten opgeroepen Tunesië te verlaten. Minister van Buitenlandse Zaken Philip Hammond zei donderdag tegen de BBC dat een nieuwe aanslag ,,zeer waarschijnlijk” is.

  Hammond voegde eraan toe dat Londen geen directe aanwijzing heeft voor een nieuwe aanslag. Hij adviseerde Britten niet naar het Noord-Afrikaanse land te gaan als dat niet strikt noodzakelijk is. Reisorganisaties zijn al bezig met het plannen van extra vluchten vanuit Tunesië naar Groot-Brittannië
  Bijna twee weken geleden vermoordde een terrorist in de badplaats Sousse 38 toeristen. Onder de slachtoffers waren dertig Britten.
  Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken denkt dat er tussen de 2500 en 3000 Britse toeristen In Tunesië zitten. Daarnaast wonen er enkele honderden Britten. Het ministerie liet weten dat Tunesië de veiligheidsmaatregelen heeft verscherpt na de aanslag, maar dat die de Britten geen ,,adequate bescherming geeft”.
  Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert reizigers alleen naar Tunesië te reizen als dat noodzakelijk is.

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  We worden zeker verkeerd ingelicht ,vanmiddag een bericht gehoord van een hoogleraar van de universiteit van Tilburg . De Sinai is inmiddels al een provincie van isis die gesteunt worden door het bedoeienenvolk en vlakbij de vakantie plaats Sharm elsheik , zou het werkelijk al levensgevaarlijk zijn . Maar horen we daar iets van in de vorm van een negatief reisverbod , welnee , 5km buiten Sharm is het al levensgevaarlijk om je te verplaatsen , maar ze laten de mensen er gewoon heen reizen . Sprak een vriendin van me die werkt op een reisbureau en die boekt nog aan de lopendeband klanten er naar toe. Hoezo begaan met het eigenvolk . Onze regering weet dit ook maar laten de onwetende burgers gewoon afreizen. De hoogleraar zei als er vrienden of familie van hem naar die plek zou willen afreizen , hij dat ten zeerste af zou raden .
  LEVENS GEVAARLIJK. Mij zien ze in geen een moslimland meer. Oo , ja toch wel , ik ben er namelijk al .

  Like

  • Driek zegt:

   Pegidafan zegt: Onze regering weet dit ook maar laten de onwetende burgers gewoon afreizen.

   Ja, beste Pegidafan, maar als die vakantie vierende burgers nu nog niet weten dat je niet moet afreizen naar een islamitisch land, dan is het hun eigen schuld wanneer ze in de problemen komen. Je moet die landen mijden als de pest. Die mensen die daar wonen zijn allemaal islamieten. Die mensen deugen niet. Wanneer dringt het nou eens tot die vakantiegangers door! We leven in een onveilige wereld. Zelfs je eigen stad of dorp is een vrijplaats voor ordeloos geweld en misdaad. We moeten er nog aan wennen. Over enkele jaren gaan we ’s avonds de deur niet meer uit. En vele landgenoten doen dat nu al niet meer.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   We kunnen er op wachten dat er een reisadvies komt om niet naar het islamitische Nederland te gaan. Tenzij de nu nog in de meerderheid zijnde autochtonen eindelijk in verzet komen.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

 4. Thomasson zegt:

  Dat is het gezicht van de Islam Het bestaat uit terreur, dood, dood, afslachting, haat, kinderen produceren t.b.v. de Islam en ga zo maar door. Als lezers willen meer weten over deze horrorreligie, moeten ze het boek van Morten Storm lezen “Al Quida undercover” (in het Nederlands). Vooral voor de Gutmenschen onder ons zal het goed zijn het boek te lezen. Misschien zal het hen helpen wakker te worden.

  Like

 5. Peter zegt:

  Zie: http://www.thereligionofpeace.com/ Hier wordt al dit nieuws realtime bijgehouden!

  Like

 6. Anna zegt:

  De pers; zowel schrijvend als TV en radio, zou de opdracht moeten krijgen om iedere dag ALLE moorden doodslagen en verkrachtingen ontvoering gepleegd door islamieten te moeten melden…..
  Dit zou helaas wat extra papier gaan kosten maar het zou mogelijk dan ook kunnen zijn dat westerse politici gaan inzien dat het ” ALLES MET DE ISLAM TE MAKEN HEEFT” en niet zoals ze nu proberen te sussen dat het niets met de islam toemaken heeft.
  Waar blijft de pers…….. De pers moet toch aan de kaak stellen wat de politiek nalaat…….

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Zolang het aantal broedermoorden onder moslims groter is dan het aantal nieuwgeboren mohammedanen heb ik daar vrede mee.

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Waartoe…
  .
  Wat is de zin al die ellende nog te melden
  het kweekt alleen wat extra eelt op iemands ziel
  u wilt niet moeten weten wat u nooit beviel…
  en niet straks zelfs geprezen als postume helden !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 9. luckybee zegt:

  Niemand is bij ons wakker geworden, alles blijft bij ons in diepe slaap, ondanks de aanslagen in Tinesie Kuweit em Frannkrijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s