Jaarlijks meer dan 100 radicaalislamitische sprekers op Britse universiteiten

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

Ieder jaar mogen meer dan 100 islamitische radicale extremisten als gastspreker optreden op Britse universiteiten. Dat blijkt uit een onderzoek van de “Students Rights Group”, dat deze week werd gepubliceerd. Het onderzoek toont aan dat meer dan 20 studenten, die stonden ingeschreven bij Britse universiteiten, later wegens terrorisme veroordeeld werden of bij de strijd samen met de extremisten in Syrië stierven. De “Student Rights Group” van het vooraanstaande “Westminister Institute” van de “Henry Jackson Society”, zet uiteen dat talloze studentenorganisaties weigeren mee te werken aan het anti-extremisme-programma van de Britse regering genaamd “Prevent”.

Het onderzoek werd aan de hand van een uitvoerig onderzoek van de sociale media en universiteitswebsites uitgevoerd, bovenop andere methodes, zoals verslagen van bijeenkomsten.

Vorig jaar hadden radicale islamieten 123 voordrachten gehouden, die ook provocatieve thema´s bevatten, zoals het thema”Het Westen bevindt zich in een oorlog tegen de islam”. Deze foute boodschap wordt beschouwd als een van de meest effectieve middelen waarmee men een radicalisering onder moslims kan aanwakkeren.

In de jaren 2013 en 2012 vonden 145 respectievelijk 132 radicale voordrachten op Britse universiteiten plaats. Enkele sprekers ondersteunden mensen die wegens terrorisme veroordeeld waren of de radicaalislamitische ideeën vertegenwoordigen. Hun voordrachten bevatten antidemocratische en homofobe opvattingen en propageren het sharia-recht.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.investigativeproject.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Jaarlijks meer dan 100 radicaalislamitische sprekers op Britse universiteiten

 1. E.J. Bron zegt:

  Een groot deel van de Britse universiteiten wordt draaiende gehouden met “oliegeld”. Het zou mij niets verbazen dat dit een van de wederdiensten van de besturen zou zijn. . . !

  Like

 2. Dat is in Leiden niet anders,niet alleen Maurits Berger,maar een andere docent vertelde me,dat er een lange lijst bestond,van medewerkers/sters op de oudste universiteit van ons land met leerstoelen,die betaald worden door schurkenstaten,zoals Quatar. Zoals Berger stelt,dat de sharia veel overeenkomsten heeft met onze grondwet is onzinnig.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heeft hij ook gezegd, wèlke overeenkomsten?

   Like

   • dontessers zegt:

    Waarom houden de hoogleraren dit zelf niet tegen? zijn ze bang voor repressailles of zo? Of bang voor de discriminatiewet?
    Belachelijk tot er hier in Nederland misschien eentje zijn pistool op de Universiteit leegschiet.

    Like

 3. Assyrier/Syrier. zegt:

  De Arabieren en Turken stoppen miljarden euros in propaganda om het domme volk in het westen te manipuleren.

  Like

 4. dontessers zegt:

  Ik snap daar in de UK helemaal niets van, een uitgerust goed getrained leger, veel politie, veel controles op alles en toch laten ze dit toe en zien ze hoe dit is gaan escaleren, onbegrijpelijk voor zo,n land.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  ”Het Westen bevindt zich in een oorlog tegen de islam”. Klopt en dat komt doordat zoals gewoonlijk de pislamiërs ons aanvallen. Ik haat die smerige wilden en waarom ook niet ze haten mij en U ook, wie haat doet die haat ontmoet.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Alleen as de Britten de Commonwealth af schaffen zullen er minder moslim naar groot Brittanie willen komen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Laat ik nou altijd gedacht hebben dat die Britten wel een ontwikkeld volk waren, maar gezien het feit dat ze zich laten misbruiken door de islamieten, moeten ze wel volslagen idioot zijn.

  Like

  • dontessers zegt:

   Een land van tradities, goed getraind leger, veel controles en dan dit, ik kan het niet vatten wat er overal maar wordt toegelaten, zijn ze ook doorgeslagen of zo? Mensen gaan pas nadenken als het telaat is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s