Tien zwarte kindjes op de pof

Screenshot_32

(Door: “rommel”)

De Zweden blijven hun belasting betalen, ondanks dat miljarden en miljarden van hun zuurverdiende kroontjes worden gebruikt voor een destructief massa-immigratiebeleid. De vraag is hoeveel bizarre gevallen zoals in de gemeente Bräcke noodzakelijk zijn om deze wilskracht serieus te breken.

Al eerder hebben we onder andere gelezen over gevallen waar vermeende vluchtelingen na het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning diverse subsidies kregen om het land te bezoeken waarvan ze beweerden uit gevlucht te zijn. In dit geval betreft het een Ethiopiër die door de rechtbank in Bräcke zijn eis bewilligd heeft gekregen dat de gemeente Bräcke moet betalen voor het overvliegen van zijn tien kinderen naar Zweden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Tien zwarte kindjes op de pof

 1. Drs.P. zegt:

  Dir noemen wij: Niet meer te redden, ga maar kaput domme Zweden, ganz kaput!!!!!!!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Hieruit blijkt dat als mensen jaren en jaren in een zogenaamde socialistische heilstaat wonen en op de scholen, universiteiten en via de media gehersenspoeld worden de volslagen achterlijkheid toeslaat !

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Ik zie ze er hier ook voor aan!Tenslotte laten ze tegenwoordig ruifvreters ophalen van heinde en verre;uiteraard ook op onze rekening!

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf:

  Eerste Afrikaan in bergtrui

  Van onze Telesportredactie
  Daniel Teklehaimanot rijdt vrijdag in de zevende Tour-etappe in de bolletjestrui. De renner uit Eritrea neemt het tricot over van de Spanjaard Joaquim Rodriguez. Nooit eerder reed in de Tour een Afrikaan in de bergtrui.
  Teklehaimanot maakt donderdag deel uit van een trio koplopers en sprokkelde onderweg voldoende punten voor de bollen. De renner van de Afrikaanse ploeg MTN-Qhubeka won eerder dit seizoen al verrassend de bergtrui in Critérium du Dauphiné.

  Als fervent liefhebber der wielrensport vind ik het een mooie prestatie van de Afrikaan Teklehaimanot, ik geef hem ook alle eer. Alleen, en dat vraag ik mij af, hoe dat nou zit, want hij is renner van een Afrikaanse ploeg uit Eritrea. Die ploeg moet dus door de Afrikanen zijn gefinancierd. Het is niet goedkoop om mee te doen met de Tour. Maar er komen nog steeds erg veel vluchtelingen uit Eritrea, en die komen hier hun hand ophouden. Kijk, dat begrijp ik nou weer niet. Een wielrenner uit Eritrea. Nou ja, misschien zie ik het weer verkeerd.
  Maar er is vast een E.J. Bronlezer die opheldering kan geven.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ja, het zou heel verstandig zijn om een vaderschapstest te laten doen. Maar ach, Zweden zou Zweden niet zijn als ze de kindjes niet gewoon in Zweden zouden houden, of deze man nou de vader is of niet. Wat een nonchalance, en wat een geldverspilling weer.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Er telt voor Zweden tóch maar één ding en dat is: De hele Derde Wereld blijven opnemen tot ze er zelf aan bezweken zijn. Waarschijnlijk is dat hun doelstelling: Politieke, economische en maatschappelijke zelfmoord!
  Hoor tenslotte, wat al die halvegare politici er uitbraken: Zweden is niets; de multikul is alles.
  Waanzin. Maar ik ben er intussen over uitgepraat: Te verklaren valt dit niet meer.

  Like

 7. Pingback: ASIELZOEKER MAG GRATIS ZIJN 10 KINDEREN LATEN OVERVLIEGEN! | eunmask

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 9. hendrikush zegt:

  De goedmenselijke Sinterklaas ten voeten uit: eerlijk zullen we alles delen, suikergoed en marsepein. Als je maar genoeg achterlijke en arme vreemdelingen binnenhaalt daalt vanzelfsprekend de gemiddelde intelligentie en het gemiddelde inkomen.

  Like

 10. Als een schaap over de dam is volgen er meer.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Commentaar overbodig; Zweden gaat naar de knoppen.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Maar gezinshereniging is toch humanitair ?

  Like

  • Cathja zegt:

   Geboortebeperking, dát is humaan! De wereld raakt overbevolkt en uitgeput, en dat komt niet door de bewoners van de beschaafde wereld. Er wordt gefokt gelijk de konijnen, en dan moet je niet raar opkijken als mensen in opstand komen; er is te weinig voedsel voor al die monden. Honger en armoede, dat zijn de gevolgen van overbevolking. Maar dat hebben die Afrikaners en velen in het Midden-Oosten nog niet begrepen.
   Kan de UNHCR, de VN en andere organisaties niet beter hun vizier dáárop richten, in plaats van alles maar naar de ‘landen van melk en honing’ te laten overkomen?

   Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Tien zwarte kindjes op de pof”

  Tien is wel een beetje weinig. Kon die Ethiopiër er niet méér vinden?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s