VIDEO-boodschap Martin Bosma: “Freek de Jonge heeft Zuid-Afrikaans bloed aan zijn handen”

(Door: Van Rossem)

Vier uur Coup-a-Soup. Vanuit het Tweede Kamergebouw spreekt Martin Bosma de genocidekomiek Freek de Jonge toe. “Hoi Freek, het gaat over genocide. De genocide waar jij bij betrokken bent.” Voor wat context, hier een eerder op GeenStijl gepubliceerd fragment uit Bosma´s boek, over de liefde voor het ANC van Freek de Jonge:

Lees verder>>>
(h/t “Infidel Pride”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO-boodschap Martin Bosma: “Freek de Jonge heeft Zuid-Afrikaans bloed aan zijn handen”

 1. Pingback: VIDEO-boodschap Martin Bosma: “Freek de Jonge heeft Zuid-Afrikaans bloed aan zijn handen” | Nikontino's Blog

 2. koddebeier zegt:

  Freekje snap deze boodschap toch niet, dit gaat z’n linkse pet en z’n ene hersencel ver te
  boven !!

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Antwoord graag,Freek!Jij die altijd vooraan staat om naar de ander te wijzen!Wie doen dat toch ook al weer ook altijd?Oh ja,ik weet het al weer!Jij ook?

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Het zou zomaar kunnen dat de volgende videoboodschap gaat over het vermoorden van blanke in Zuid-Afrika. De vraag is dan aan wie zou die boodschap dan gericht zijn ?

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Die overjarige, in de komiek-industrie mislukte houten clown Freek de Jonge… is zijn hele leven lang al ’n marionet van superlinks. En dit zonder enig gevoel voor humor!…
  Dat kan ook niet anders want voor het produceren van humor moet je over ’n behoorlijke dosis intelligentie beschikken.
  Arme kijkers en luisteraars. Links-NL had decennia lang de absolute hegemonie over humor in NL . In de praktijk kwam dit er op neer dat we naar de magere hongerkoppen van alle mogelijke VARA-stand-up-comediens moesten kijken die zichzelf oh zo leuk en geslaagd achten.
  Paul de Leeuw bijvoorbeeld… Dit ordinair gedrocht, dat in de VARA-humor-industrie de kroon spande, werd geboren als een kruising tussen ’n overvette Baviaan en dito varken, en is al jaren geleden uitgeroepen tot de grootste salarisslorper aan de linkse subsidietrog van heel NL!
  En dat alléén door zijn grote ordinaire bek!
  Hoera voor de echte spirituele creatieve humor! De humor van links!!!!
  Freek de Jonge…die zelfs bij Pauw en Witteman door de mand viel als super-narcistische demagoog! Een trieste humorloze herinnering aan de stalinistische heerschappij van links Nederland, die Godzijdank ten einde loopt!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En weet je, wie mij bij het ter sprake brengen van Freek de Jonge altijd weer te binnen schiet, Paul?
   Sonja Barend! En wel hierom:
   Alweer enkele decennia geleden presenteerde zij kort na NIeuwjaar haar eerste Zaterdagavondshow van het jaar en begon met aan een paar van haar studiogasten te vragen: “U heeft gisteravond natuurlijk naar Freek de Jonge gekeken,”(alsof het vanzelf sprak) waarop het antwoord kwam: “Nee, wij keken naar Louis de Funès.” En zij weer: “Hè? Echt waar?” En tegen het publiek: “Zijn er onder U óók mensen, die daar naar gekeken hebben?” -Nou, dat waren er nogal wat, waarop zij weer hooglijk verwonderd, “Gut, en ik dacht nog wel, dat niemand daar naar zou kijken!”
   Omdat Freek de Jonge op de buis was, zeker! Zou je haar niet haar arrogante, linkse nek omdraaien?!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Sonja is ook een superlinkse trut!Kun je niks zinnigs van verwachten!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik màg U, geloof ik, wel, jungleelephant!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Al die linkse gut-menschen zouden we eigenlijk niet meer mogen willen. Als partner-Nederlanders. Ze deugen niet. Ze zullen nooit en te nimmer deugen. Ze gaan altijd in de fout. Is het niet Rusland ((jaren 60) dan wel de arme gedupeerde palestijnse-islam-aapjes. Maar… nu èn vooral de dobber-vlucht-negertjes. Je krijgt ze bwvs. als plakplaatjes bij de supermarkt.
    Nee, laten we er in Godsnaam een end aan maken. Ze zijn héél erg irritant en ze kosten klauwen met geld!
    Theresa. Die Sonja Barend. Leeft die nog? Zo ja, dan zal ze langzamerhand wel vergeten zijn waar ze zich vroeger zo druk over heeft gemaakt. En die Freek de Jonge. Hij maakt zich alleen nog zèlf belachelijk. Hij hoeft geen programma meer te bedenken.
    Zo gaat radicaal links elke dag een stap naar achteren en verdwijnt langzaam met de staart tussen de benen. Ons achter latend met de mesthoop die ze van de samenleving heeft gemaakt!…

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Helaas zul je zien, dat Freek zich niet geroepen voelt, op enigerlei wijze te reageren op een boodschap van ‘iemand als’ Martin Bosma.
  Daar staat hij, als goedmensch, mijlenver boven. Denkt hij.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het is vermakelijk, als het niet zo in-triest zou zijn, om de reacties op Geen Stijl te lezen. Volledig verblindde, gehersenspoelde, linkse, verstandelijk gehandicapten. Die daar denkwijzen ventileren, waar verstandige mensen al decennia geleden afscheid van hebben genomen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, Mijnheer Köhler, maar tóch hè……
   Detail van een comment op Geen Stijl:
   “……..Dat de donkere mensen nu van het land een puinhoop maken, rechtvaardigt de Apartheid niet.”
   En dat is, moet ik bekennen, precies, zoals ik er zelf ook nog tegenaan kijk.
   Ik blijf het zeggen: Het zóu gerechtvaardigd geweest zijn, als het louter op veiligheidsmaatregelen gestoeld was geweest, zoals in Israël, waar aldaar wonende Palestijnen op Israëlisch grondgebied nog wel recht hebben op dezelfde voorzieningen en dergelijke. Bij de Zuidafrikaanse Apartheid werden te veel burgerlijke vooroordelen, pseudo-religiositeit en bigotterie aan de haren erbij gesleept, wat afbreuk deed aan de zuiverheid van de doelstellingen en het beleid te hardvochtig maakte.
   Al dat gedoe met ‘slegs vir blankes’ schoot zijn doel voorbij; dat moet je niet gaan wegwuiven.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Theresa:

    “Dat de donkere mensen nu van het land een puinhoop maken, rechtvaardigt de Apartheid niet.”

    Nee, natuurlijk niet. Maar zijn de enige twee opties dan? Apartheid of zwart racisme? En dat laatste dan gekoppeld aan een volstrekt onvermogen om een economie draaiende te houden.

    Als de blanken de baas waren gebleven in Zuid Afrika en alleen de apartheid hadden afgeschaft, zouden de zwarten (én de blanken) er nu een stuk beter voorstaan. Het sprekende voorbeeld is de VS. Daar is de slavernij afgeschaft, maar het land niet in handen gegeven van de voormalige slaven. Het is daar geen Utopia, maaar verre te verkiezen boven de huidige situatie in Zuid Afrika.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ja Freek, geef eens even netjes antwoord op die vragen van de heer Bosma!
  Je hebt anders toch óók altijd je woordje klaar met je grote drukke brutale humorloze babbelbek?
  Of weet je nu niet wat je moet zeggen, linkse lafaard?

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Het is natuurlijk voor 100% correct dat Martin zijn pijlen richt op Freek de Jonge. Deze heeft het heel erg bont gemaakt. Maar, Martin, dat is echt niet voldoende.
  Waarom spreek je ook niet Pia Dijkstra aan. Volgens jouw eigen verhaal is zij heel erg negatief bezig geweest, zowel in Nederland als in Afrika bij de uitzendingen voor het ANC. Zij is ook ter plaatse geweest heb ik uit je boek begrepen.
  Dat geldt ook voor de slet Connie Braams en Sietse Bosgra, Joop den Uyl en Ed van Tijn, enz.enz.enz. Een groot aantal van de schuldigen staan met hun desastreuze activiteiten vermeld in je boek.
  Een volkstribunaal zou over deze genocide-bevorderaars moeten oordelen. Het is walgelijk dat ze nog steeds op prominente plaatsen, zelfs in de Tweede Kamer, zitten en net doen alsof hun neus bloedt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Naarmate het einde nadert voor FdJ zou hij het nog wel eens Spaans benauwd kunnen krijgen bij de gedachte dat zijn vader (eerste klas prediker van het Evangelie) wel eens gewoon gelijk zou kunnen hebben gehad. Gods molens malen langzaam, maar ze malen secuur. Op aarde kan hij zijn straf ontlopen, en zelfs nog rijk, beroemd en gevierd zijn. Maar ook hij zal eens geoordeeld worden door een waarlijk rechtvaardige Rechter. En dan zou ik niet graag met hem willen ruilen.
  @Theresa
  Op Urk kan Paul de Leeuw zijn dikke kop nog steeds maar beter niet laten zien.
  Daar zijn ze het namelijk nog niet vergeten hoe hij de nagedachtenis van mensen die waren omgekomen bij hun werk op een walgelijke manier door de goot heen haalde.

  Like

 11. Buffalo Bill zegt:

  Mij werd vroeger kwalijk genomen dat ik niets van Freek de Jonge moest hebben. Dat kon gewoon niet in studentenkringen en alternatieve café’s. Die hoorde je goed te vinden. Groepsdwang heet dat, gelukkig nooit aan toegegeven

  Like

 12. luckybee zegt:

  Was Freek de Jonge niet een van de Domineeś zoontjes, die door het Marxisme was omgedraaid?Dan moet hij toch weten dat De Boeren Zuid Agrka al bewoonde lang voor dat de Zuluś en de andere Zwarten door de Britten naar Zuid Afrika geimporteerd wordt als mijnwerkers, geleefd hebben? Dus ook bij de Marxisten is liegen toegestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s