VIDEO Parijs: “Het is ramadan!” (+ Engelse ondertiteling!)

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook al gelooft het gezagsgetrouwe goedmenschenvolk maar al te graag wat islamofiele politici en Taqiyya-denkers hen voorkauwen – namelijk dat de ramadan de maand van de inkeer, van de vergeving, van de vrede en van de barmhartigheid zou zijn – kunnen de moslims zelf helemaal niet anders dan onze zienswijze op deze periode bevestigen. De ramadan is de maand van het geweld, van de oorlog en van de door een tekort aan vloeistof nog meer geheel ontdane woedende moslims.

De jonge ware gelovige in bovenstaande video gaat volledig door het lint, omdat alle anderen eten en plezier kunnen maken, terwijl hij, het 1400 jaar oude dictaat van een psychopaat volgend, vermoedelijk al het nodige vocht is verloren en daarbij nadrukkelijk iedereen moet haten die niet aan deze onzin meedoet. De islam maakt ziek.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Barbarisme, Cultuurstrijd, Frankrijk, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO Parijs: “Het is ramadan!” (+ Engelse ondertiteling!)

 1. BertG. zegt:

  Kan iemand hier een korte vertaling van geven wat dat haat mannetje zegt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kan ik niet: Het leken wel wat Franse klanken, maar on-gearticuleerd; dan houdt het op.
   Maar vermoedelijk was het iets als: “Zondaars! Het is de tijd van bezinning!” Of zoiets.

   Like

 2. Cathja zegt:

  JA, DE ISLAM MAAKT ZIEK!!!

  Ongelofelijk mispunt, om onschuldige mensen de stuipen op het lijf te jagen met zijn ziekelijke gedrag! Maar het verwondert ons steeds minder, als we bedenken welke zieke geest ooit aan de wieg stond van deze ontsporingen. Talloze generaties volgelingen zijn geïnfecteerd geraakt met dit dodelijke virus, welk virus zich steeds meer verspreidt over de wereld, dus ook tot in Europa!

  Niemand kan mij nog wijs maken dat de islam ‘vrede’ betekent, en dat de ramadan een periode is van inkeer. Het blijkt steeds meer en steeds opnieuw dat met name deze maand mensen aanzet tot nog meer razernij en het is een feit dat ze hun agressie afreageren op onschuldigen! Hoeveel mensen zijn er in deze ziekmakende maand al vermoord, wereldwijd?

  Elke politicus, elke burger, die vindt dat je niets verkeerds mag zeggen over de islam maakt zich net zo goed schuldig aan het verspreiden van haat tegen onschuldigen als de moslims zelf. In plaats van een vuist op te steken en deze barbaren een HALT toe te roepen, geeft men hen steeds meer de ruimte. De leefwereld van de niet-moslims wordt met de dag kleiner. Totdat iedereen persoonlijk aan de beurt komt (want wij zijn heidenen), maar dan is het te laat.
  Ik walg van uitspraken zoals: “ja, maar er zijn ook goede moslims”. Ja, die zullen er zeker zijn, maar zij ondernemen totaal niets om hun barbaarse en agressieve geloofsgenoten te veroordelen.
  Een moslim is en blijft een moslim. En wij zitten met hen opgescheept.

  Gisteravond nog, op TV, zegt zo’n uilskuiken dat die rellende jongeren in de Schilderswijk tot hun daden komen omdat ze geen perspectieven hebben. De jeugdwerkloosheid is hoog, en ze worden bovenmatig veel gecontroleerd door de politie. Dat roept agressie op.
  Het was te verwachten dat wij, de Nederlanders, hiervan weer de schuld zouden krijgen. Wie van ons heeft er wel eens een moslim horen zeggen: “ik heb het verkeerd, het spijt me”? Ik heb het nog nooit gehoord.
  Wel, ik zou tegen bovengenoemde knul willen zeggen dat de agressie doodgewoon in moslims zit ingebakken. De aard van het beestje zullen we maar zeggen. Er is maar heel weinig voor nodig om die agressie er uit te laten komen.
  Voorbeelden daarvan zien wij bijna dagelijks.

  Like

 3. Jean zegt:

  BertG, dat is toch overduidelijk. Normaal had die eikel dadelijk een ferme tik met een baseballknuppel op die rotkop moeten gekregen hebben zodat hij kom gaan schreeuwen bij die 72 maagden, sorry ik bedoel, bij de maagd van 72 want die achterlijken lezen van achteren naar voren, ha ha ha ha ha.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik zou het wel een beetje kunnen gaan raden wat hij zegt zo als, dat iedereen zich er aan moet houden, maar weten doe ik het niet.
   We zijn niet allemaal een tweetallig Belg dus ik versta hier werkelijk hier geen hol van.
   Maar bedankt voor de moeite.
   Een beetje makkelijk om te zeggen, als je dat niet eens begrijpt.
   Nee, ik begrijp en versta dit niet. Maar blijkbaar vraag ik nogal veel.

   Like

   • BertG. zegt:

    En dan te bedenken dat wanneer iemand hier op de site iets vraagt ik er daadwerkelijk nog moeite voor doe ook. Ik lijk wel niet goed bij me hoofd.

    Like

   • BertG. zegt:

    Me vader zei het vroeger al toen ik nog veel op de vrachtwagen mee reed.

    Belgen, een apart arrogant volkje.
    De enne helft doet net als of ze je niet verstaan maar ze begrijpen je heel goed,
    en de andere helft doet net als of ze je niet begrijpen maar ze verstaan je heel goed.

    Like

   • Jean zegt:

    BertG, ik moet er toch niet uit afleiden dat je iets tegen Vlamingen hebt???

    Like

   • BertG. zegt:

    Nee hoor, maar het leek mij een kleine moeite voor iemand die de Franse taal machtig is om te kunnen zeggen of hij nou enkel staat te schelden of ook nog wat anders staat te vertellen.
    Dus of dit nou niet te verstaan is of niet te begrijpen is, daar kom ik nooit achter.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Ik denk toch dat de meeste vrouwen van 72 geen maagd meer zijn, @Jean 😉

   Like

  • Republikein zegt:

   Ici Paris, rammen Jean!

   Like

   • Jean zegt:

    Republikein, als mohamed die foto ziet dan staat het spel dadelijk op 5 voor 12, ha ha ha.
    Gelukkig zijn de ogen niet zichtbaar….

    Like

 4. fransdewit zegt:

  Nou inderdaad, schelden doen ze allemaal

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Typisch muzel-gedrag, SA-tactieken toepassen om de wil aan anderen op te leggen. pislam maakt niet alleen ziek het is een (geestes)ziekte. “ja, maar er zijn ook goede moslims”, onzin het is natuurlijk een aangename gedachte dat een dergelijk mythisch wezen bestaat maar helaas in werkelijkheid is iedere muzel een door en door boosaardig volstrekt onbetrouwbaar wezen. Je weet bij een muzel nooit wanneer -ie ontploft maar dat-ie dat gaat doen is zeker dankzij het spreekwoordelijke korte lontje en de evenzo spreekwoordelijke verdraagzaamheid van de muzel.

  Like

 6. Torkel zegt:

  Een groot leider vertelde eens dat de islam een achterlijke cultuur is.
  Wij krijgen dagelijks de bevestiging van die stelling.
  Zo’n mongool zou je toch verrot willen schoppen?

  Like

 7. Eigenlijk is het allemaal heel lachwekkend.

  De zelfbenoemde profeet mohammed had weer eens wat te veel op papaverbladeren staan kauwen. Daardoor ging hij geregeld ‘out’, voelde zich slecht, had geen eetlust meer en kwam in een depressie en begon waanideeën te creëren.
  Hij had al drie keer zelfmoord willen plegen omdat hij dacht dat hij door de duivel bezeten was.
  Het werd tijd, volgens Aisha, om hem weer bij zinnen te krijgen want volgens haar was het niet de duivel maar de ‘allah-u-akbar’ himself die toenadering tot hem zocht.
  Vandaag de dag zou men kiezen voor een afkickkliniek maar mohammed koos op aanraden van zijn meisje voor een grot.
  Even de tijd voor jezelf nemen en tot bezinning komen om dan vervolgens weer fris & fruitig voor de dag te komen. Tenminste, dat was de insteek.
  Maar zoals zoveel verslaafden doen; zij nemen hun verslaving mee, waar ze ook gaan, maar ook de shit.
  De zogenaamde profeet trok zich terug in een grot met een baal papaverbladeren.
  Eten en drinken was op dat moment niet het belangrijkste. De ‘toestand waarin je wilt verkeren’ is het belangrijkste. En zoals het met heel veel drugs gaat; Je hebt er steeds iets meer van nodig en wat je werkelijk nodig hebt (voeding & vocht) krijg je steeds minder.

  In die grot bleef hij maar kauwen op die bladeren (waanideeën creëren) en Aisha zag hem met de dag aftakelen.
  Zij besloot om na het avondeten (wat zij nuttigde met wat vrienden en kennissen) ook hem wat eten en drinken te brengen in die grot.
  Zij kwam daar, na wat kilometers gelopen te hebben en wat klimwerk, bij hem aan op het moment wanneer de zon niet meer te zien was.

  Daar komt de ramadan vandaan.
  Want een heilige opdracht voor de moslims is; Om de perfecte mens, wat ooit op aarde rond heeft gelopen, mohammed, zo goed mogelijk te volgen…….in woord en daad.
  Hij kreeg in die maand alleen maar ’s avonds/na zonsondergang eten en drinken, dus ook zijn volgers.
  Wat er later allemaal bij is verzonnen (de armoede van hun broeders & zusters, bezinning, het vergeven van zonden) is allemaal schijn.
  Het is gewoon een opdracht volgen van de profeet.

  “Hoeveel wijsheden zitten er niet in het vasten van de maand Ramadan waar wij niet van op de hoogte zijn en waar wij geen acht op slaan. Geprezen zij Allah, Die deze maand heeft voorgeschreven uit genade, goedheid en bescherming voor Zijn dienaren.”

  Er volgt geen genade uit voort. Goed is het ook niet voor een mens en er is helemaal geen bescherming voor ‘Zijn dienaren’.
  Het is eerder een ‘slachtfeest’ t.o.v. de ‘ongelovigen’.
  Niks niet ‘bezinning’ of het overpeinzen van begaande zonden van het afgelopen jaar.
  Het geeft juist een aanleiding tot……

  Dit filmpje toont de kronkel wat de mohamedanen wordt aangeleerd door die verslaafde ‘profeet’.

  Slecht nieuws; Dit gaan we straks overal zien.

  En als ik die muzikanten zo zie in het filmpje (hij mag die microfoon gebruiken en ze spelen nog gewoon door), dan wordt het nog een beroerde tijd voor ons.

  Het doet mij denken aan de ‘Titanic’. Het orkest wat gewoon doorspeelde terwijl zij wisten dat ze gingen vergaan.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Tijdens de Ramadan worden de meeste oorlogen van de Islamisten verklaard en gevoerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s