FOTOSHOPPER EUSSR

Screenshot_41

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER EUSSR

 1. M.A.L. Sion zegt:

  In die barakken slapen ze (Ter Apel). Straks gaat de zon op. De poort gaat open en ze stromen uit. Ze vullen onze wegen en gluren naar binnen in onze huizen. In de supermarkten winkelen ze zonder te betalen. (stap 1)
  Ze verkrachten onze vrouwen en meisjes (stap 2)
  Ze staan rijenlang bij de loketten van de sociale dienst (stap 3)
  Ze worden geinterviewed door linkse journalisten (NOS bijvoorbeeld) en vertellen hoe ze in dit land gediscrimineerd worden (stap 4)
  Vanuiit het door de sociale dienst ter beschikking gestelde (doorzon?) woning maken ze zich klaar voor de jihad. Nu nog naar Syrië / Irak maar binnenkort hoeft men niet meer op reis maar kan men in Nederland aan de slag. (stap 5)
  En wat het intellectueel niveau betreft: Voor het afsnijden van een nek heeft men GEEN diploma (of werkvergunning) nodig. (stap 6)
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • peterselie1 zegt:

   http://assets.kennislink.nl/system/files/000/174/381/large/800px-Auschwitz_Liberated_January_1945.jpg?1367521137

   Beste M.A.L. Sion de photoshopper geeft duidelijk een wachttoren in een concentratiekamp aan, met daarover de vermaledijde Europese vlag geprojecteerd. Dus géén door de COA geleide vele asielcentra waar de schijnvluchtelingen en asieleisers het aanmerkelijk beter hebben dan door de nazi’s bijeen gedreven Joden. Door middel van razzia’s werden de Joden uit hun huizen gesleurd of op straat opgepakt en vervoert in veewagens door de NS naar kamp Westerbork. Vanuit kamp Westerbork werden ze naar de verschillende vernietigingskampen in Duitsland en Polen vervoert.

   Persoonlijk vind ik dat men niet een lugubere vergelijking met vernietigingskampen en asieleiserscentra gemaakt kan worden. Hans Knoop schreef in de Telegraaf van zaterdag 27 juni j.l. “Elke Jood moest vijf gulden betalen voor de treinreis naar Westerbork, derde klasse. Dat kamp werd voor de oorlog ook nog eens door de Joodse gemeenschap gebouwd en betaald. Net als elke Jood gemeenteleges voor de Jodenster verschuldigd was. De deportaties leverden de spoorwegen ruim een half miljoen gulden op. Reken dat nu maar eens om naar euro’s. Je zou bijna denken dat NS voor Nationaal Socialisme staat.”

   Like

 2. luckybee zegt:

  Zo lang als de Marxisten aan de macht blijven is het gevaar van de dictatuur van het proletariaat, ook in Nederland plaats vind , net zo groot als de islamicering van Nederland. Beide zijn niet de keuze dat wij moeten nemen.Dus terug naar de Geuzen republiek, waar de sterken de Zwakkeren steunen , en je naasten lief heb als je zelf, als ze de zelfde God aan beden als wij.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Ja zeker geeft deze fotoshopper een natuur getrouw beeld over de EU-vlag die op nazistische roots is gebaseerd. Helaas zijn daar veel te weinig mensen zich van bewust en hebben zich laten verleiden door de vermeende koopkracht verbetering die de EU met zich zou brengen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  En daar gaan we weer.

  “Dus terug naar de Geuzen republiek, waar de sterken de Zwakkeren steunen , en je naasten lief heb als je zelf, als ze de zelfde God aan beden als wij.”

  En anders………………………………

  Like

 5. Jade zegt:

  Ik zie in de afbeelding de toekomst van mensen met
  euro- en islam-kritsche uitlatingen…

  Like

 6. Abeja zegt:

  In de hoofdfoto mag er gerust nog een halve maan bij gezet worden!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Sinistere foto van dat vreselijke concentratiekamp, vooral met die EU sterren erbij…
  Opvallend trouwens die EU sterren; de islam is ook dol op sterren. En op de maan natuurlijk.

  Like

  • janchik43 zegt:

   Zal niet te lang meer duren of te midden van de gele sterren komt de halve maan van maangod Allah te staan.
   B.t.w. de communisten waren ook dol op sterren, vandaar ook de nu op NIET democratische gronden opgerichte en geleide EUSSR met zijn sterrenvlag. Dat geel van die sterren, staat dat misschien voor de van angst voor de islam in hun broek pissende politici?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s