FOTOSHOPPER VU Amsterdam

Screenshot_43

Van de week zag ik deze poster hangen in een gebouw van de Vrije Universiteit. Ik was daar op bezoek bij een maatje van me. Je snapt wel dat mijn broek bijna tot op enkels afzakte. Wat een goor vies links nest is dat zeg, die VU! Afijn, ik moest en zou natuurlijk van de foto die ik van het affiche heb gemaakt een leuke soep maken. Hierbij.

Door:
T. van E.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER VU Amsterdam

 1. Aan de naam van de prof. is te zien dat hij waarschijnlijk een Zweed is: Zweden, het grootste asielzoekersknuffel- en verkrachtingsland! 😛

  Like

 2. Republikein zegt:

  ONEHUNDREDANDEIGHTY!

  Ik zeg maar wat.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Studenten zijn altijd al de maden in het slijm van de ontbinding van de samenleving geweest.
  As ze afgestudeerd zijn en hun stages achter de rug hebben… worden ze door hun netwerk schoon gewassen aan het werk gezet om tegen betaling de afbraak van diezelfde samenleving te bewerkstelligen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s