Martin Bosma slaat Freek de Jonge nog veel te hoog aan

 

(Door: Martien Pennings)

Bosma’s verwijt luidt dus dat De Jonge alsmaar geen spijt betuigt vanwege het wegkijken bij het levend verbranden, mesbuiksteken en Molotov-cocktailen van mensen in Zuid Afrika door het ANC. En . . . . dat de tanige praatmachine óók alsmaar geen protest laat horen nu op dit moment het ANC honderdkwadraat keer erger is dan het Apartheids-regime ooit was.

Ik kan Bosma verzekeren dat hij de komiek nog veel te hoog aanslaat en dat De Jonge tot dat soort excuses het morele en intellectuele vermogen mist. Zijn talent voor Wegkijken & Goedpraten is nog helemaal intact, zoals hij onlangs nog bewees in een babbelshow van de Nederlandse chattering class.

 Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op Martin Bosma slaat Freek de Jonge nog veel te hoog aan

 1. luckybee zegt:

  Als dominee zoon van een Gereforrmeerde kerk moet Freek de Jonge weten dat toen Jan Riebeek op de Kaap de Goede hoop aan land ging, de kaap helemaal neger vrij was.De Zuluś hebben de boeren eerst toen ze naar het Noorden trokken weg van de Engelse veroveraars, in de Draken gebergte voor het eerst ont moet.Die trokken juist naar het Zuiden.En de meeste Meinen werkers waren door de Britten in ZuidAfrika geimporteerd, als slaven uit de Golf van Guinea.Zo te zien is liegen bij Marxisten net zo legaal als bij de Ilsam.

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien is hij daarom wel zo in de war geraakt.
   — dominee zoon van een gereformeerde kerk. —
   Iets ergers wil je niet meemaken in je jeugd.
   Dan kan je het gewoon schudden onder je maatjes, dan ben je gewoon een gluiperd die je nooit kan vertrouwen. En dat blijkt wel weer.
   Zo iets laat toch ze sporen na. Zo’n opvoeding.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Sssssssst, Lucky’: Laat de Jonge het niet horen, anders gaat-ie nóg spastischer doen!
   Want dat ís het nou juist bij hem: Hij zit al zeker zo ’n 50 jaar verwoede pogingen te doen om die gereformeerde achtergrond van zich af te schudden!
   Wat jij nu aanhaalt, wíl hij helemaal niet weten; net zo min als dat de islam géén religie van vrede is!

   Like

   • BertG. zegt:

    Als je dat geen kindermishandeling meer noemt als je al 50 jaar bezig bent om het van je af te schudden. Dan heb je daar toch een behoorlijke dreun van op gelopen.
    En nog is hij er niet van bij gekomen gezien de onzin die er uit komt.
    Zo iets zit heel diep wat die refo’s die kinderen aandoen.
    Mensonterend is het gewoon om dat je kinderen aan te doen.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Vandaar dat de linkse het zo goed kunnen vinden met de islamieten !!

   Like

 2. “Vrij logisch”. (?)

  Als ik vandaag nog ‘vrij logisch’ ga denken en handelen zoals ik de zaken zie of ervaar, dan lichten ze mij morgenvroeg nog van m’n bed.
  Ik heb namelijk ook gevoelens en gedachten.
  Het is misschien heel spijtig voor de ‘rest’ (regering/een bepaalde groep -nu nog- minderheid) maar ik ben ook maar een mens met mijn nukken.
  Ben ook maar een mens wat prikkels ontvangt en teleurstellingen moet proberen te verwerken terwijl ik elke dag een slaaf moet spelen van het systeem.

  Ben alleen bang dat er een ander soort brigade komt dan de ‘pamper-brigade’.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Freek, onderbroekenlol.
  Ze vreten het, nog meer onderbroekenlol dus.
  Dus?

  Like

 4. GVI1966 zegt:

  Het is niet zo moeilijk. Men moet mededogen hebben met de uitverkorenen. De rest mag, nee moet, uit de weg geruimd worden. Vraag dat maar aan de nazi’s, de commies, de islamisten, en Freek de Jonge. Mensen die zo denken hebben niets met het joodschristelijke erfgoed, maar haten het met een volkomen haat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s